Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38505
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Christina Aguilera Unforgettable parfumska voda za ženske 15 ml
    Christina Aguilera Unforgettable, 15 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Christina Aguilera Unforgettable . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • CLEAN Classic Fresh Laundry parfumska voda za ženske 60 ml
    CLEAN Classic Fresh Laundry, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda CLEAN Classic Fresh Laundry je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • John Masters Organics Evening Primrose Shampoo šampon za suhe lase 473 ml
    John Masters Organics Evening Primrose Shampoo, 473 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Masters Organics Evening Primrose Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • John Masters Organics Citrus & Neroli Conditioner vlažilni balzam za normalne lase brez sijaja 473 ml
    John Masters Organics Citrus & Neroli Conditioner, 473 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam John Masters Organics Citrus & Neroli Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: ne vsebuje umetnih barvil Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Al Haramain Thohfa Oudh Al Haramain kadilo 50 g
    Al Haramain Thohfa Oudh Al Haramain, 50 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Thohfa Oudh Al Haramain vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje.
  • Al Haramain Alf Zahra parfum za ženske 15 ml
    Al Haramain Alf Zahra, 15 ml, Parfumi za ženske, orientalska dišava cvetlična dišava topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Al Haramain Dehnal Oudh I. osvežilec zraka 250 ml
    Al Haramain Dehnal Oudh I., 250 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Osvežilec zraka Al Haramain Dehnal Oudh I. ustvari v vašem prostoru dišečo in prijetno vzdušje. Nevtralizira neprijetne vonjave in je hiter pomočnik v boju proti neželenim aromam v vašem domu. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Al Haramain Bukhoor Al Emirates kadilo 75 g
    Al Haramain Bukhoor Al Emirates, 75 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Bukhoor Al Emirates vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Al Haramain Oudh Maroochy kadilo 50 g
    Al Haramain Oudh Maroochy, 50 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Oudh Maroochy vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Al Haramain Oudh Ma’Al Attar kadilo 40 g
    Al Haramain Oudh Ma’Al Attar, 40 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Oudh Ma’Al Attar vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje.
  • Al Haramain Qamar parfum uniseks 15 ml
    Al Haramain Qamar, 15 ml, Parfumi uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfum Al Haramain Qamar je primeren tako za ženske kot tudi za moške, zato si ga brez težav lahko delite tudi s svojo drago polovičko. orientalska dišava cvetlična dišava za osebnosti z nekonvencionalnim slogom topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Onclé Woman oljni piling z učvrstitvenim učinkom 200 ml
    Onclé Woman, 200 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Onclé Woman bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam zmanjšuje celulit in čvrsti kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lancôme L'Absolu Gloss Cream Kremni sijaj za ustnice odtenek 132 Caprice 8 ml
    Lancôme L'Absolu Gloss Cream, 8 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Lancôme L'Absolu Gloss Cream vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: popolno izriše ustnice vlaži in mehča ustnice ustnicam daje večji volumen Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Greenum Amalia šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Amalia, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Amalia vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča kožo celega telesa prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Cornflowers šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Cornflowers, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Cornflowers vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Provocation šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Provocation, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Provocation vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Seaweed šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Seaweed, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Seaweed vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Wild berry šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Wild berry, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Wild berry vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha prijetno diši mehča in gladi Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Glamour šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Glamour, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Glamour vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Honey Milk šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Honey Milk, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Honey Milk vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Watermelon šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Watermelon, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Watermelon vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: mehča in gladi pomirja telo in duha prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Lavender šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Lavender, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Lavender vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Lilac šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Lilac, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Lilac vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Lily šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Lily, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Lily vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Strawberry šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Strawberry, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Strawberry vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Red Rose šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Red Rose, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Red Rose vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Sexy šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Sexy, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Sexy vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa pomirja telo in duha prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Chocolate kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Chocolate, 40 g, Kopalne bombice za ženske
  • Greenum Amor kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Amor, 40 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Amor vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Lavender kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Lavender, 40 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Lavender vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Rose kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Rose, 40 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Rose vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Sexy kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Sexy, 40 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Sexy vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa pomirja telo in duha prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Recovery vlažilna krema za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 15
    Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Recovery, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Recovery odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: Intenzivno hrani območje okoli oči globinsko vlaži in obnavlja kožo koži vrača prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Pred uporabo seruma stekleničko temeljito pretresite. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump sijaj za ustnice za večji volumen Rôsy Plump 8 ml
    Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump, 8 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Greenum Amor sol za kopel 600 g
    Greenum Amor, 600 g, Sol za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Greenum Amor . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: obnavlja kožo mehča in gladi krepi odpornost kože Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Grapefruit sol za kopel 600 g
    Greenum Grapefruit, 600 g, Sol za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Greenum Grapefruit . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: obnavlja kožo krepi odpornost kože mehča in gladi Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Lavender Field sol za kopel 600 g
    Greenum Lavender Field, 600 g, Sol za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Greenum Lavender Field. Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: obnavlja kožo mehča in gladi krepi odpornost kože Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Sally Hansen Growth profesionalna kura za nohte za rast nohtov 13.3 ml
    Sally Hansen Growth, 13,3 ml, Nohti za ženske, Pripravek Sally Hansen Growth vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: podpira zdravo rast nohtov ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov krepi nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Nivea Lemongrass & Oil osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Nivea Lemongrass & Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Lemongrass & Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Sally Hansen Airbrush Legs tonirano pršilo za noge odtenek 002 Medium Glow 75 ml
    Sally Hansen Airbrush Legs, 75 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Lastnosti: stimulira
  • Cuba Jungle Snake parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Jungle Snake, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Cuba Jungle Snake je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Cuba Jungle Tiger parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Jungle Tiger, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Cuba Jungle Tiger je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Perceive dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Avon Perceive, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant Avon Perceive vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate krema za roke 100 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka obnavlja blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Nivea Sun Protect & Dry Touch nevidno pršilo za sončenje SPF 30 200 ml
    Nivea Sun Protect & Dry Touch, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera aroma difuzor s polnilom 200 ml
    Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Cuore d'Ambra aroma difuzor s polnilom 200 ml
    Laboratorio Olfattivo Cuore d'Ambra, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo Cuore d'Ambra prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava topla dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Parfums De Marly Habdan parfumska voda uniseks 125 ml
    Parfums De Marly Habdan, 125 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Parfums De Marly Habdan je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava sadna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Makeup Revolution Ultra Blush paleta rdečil odtenek Hot Spice 13 g
    Makeup Revolution Ultra Blush, 13 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Prestižna paleta rdečil Makeup Revolution Ultra Blush vam ponuja odtenke različnih barv za slavnostne priložnosti in vsakodnevno ličenje. Lastnosti: zagotavlja lica zdravega videza čudovito pigmentirane barve široka paleta odtenkov mat in bleščeči odtenki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s konicami prstov nanesite rdečilo na ličnici. Razmažite.
  • Kérastase Résistance Ciment Thermique termoaktivna obnovitvega nega za oslabljene in poškodovane lase 150 ml
    Kérastase Résistance Ciment Thermique, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Résistance Ciment Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke daje žametno mehkobo nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kallos Blueberry revitalizacijska maska za suhe, poškodovane, kemično obdelane lase 1000 ml
    Kallos Blueberry, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Blueberry predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Omega hranilna maska za lase z omega-6 kompleksom in makadamijevim oljem 1000 ml
    Kallos Omega, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Omega predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Keratin maska za lase s keratinom 275 ml
    Kallos Keratin, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Keratin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos KJMN Deep Cleansing globinsko čistilni šampon za mastne lase in lasišče 1000 ml
    Kallos KJMN Deep Cleansing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Scholl Expert Care pilica za razpokane noge 1 kos
    Scholl Expert Care, 1 kos, Pedikura za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Scholl Expert Care bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih
  • Inebrya Dry-T revitalizacijski balzam za suhe in poškodovane lase 300 ml
    Inebrya Dry-T, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Inebrya Dry-T zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami popravlja mehanske in kemične poškodbe izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel pomlajevalna nočna nega z eksfoliacijskim učinkom 30 ml
    FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FlosLek Pharma DermoExpert Acid Peel bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • FlosLek Laboratorium Skin Care Expert All-Day podlaga za make-up z gladilnim učinkom 40 ml
    FlosLek Laboratorium Skin Care Expert All-Day, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up FlosLek Laboratorium Skin Care Expert All-Day popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: mehča povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Bourjois Volume Glamour vodoodporna maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek 71 Black 7 ml
    Bourjois Volume Glamour, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Glamour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic poudari obliko oči izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Maybelline Master Strobing osvetljevalec v paličici odtenek 200 Medium - Nude Glow 9 g
    Maybelline Master Strobing, 9 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Maybelline Master Strobing daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: ima kremasto teksturo popolno osvetljuje obraz izpostavi naravno privlačnost obraza Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Macadamia Natural Oil Smoothing šampon za glajenje las za vse tipe las 300 ml
    Macadamia Natural Oil Smoothing, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Macadamia Natural Oil Smoothing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Institut Esthederm After Sun Tan Prolonging Body Lotion losjon za telo za podaljšanje porjavelosti 200 ml
    Institut Esthederm After Sun Tan Prolonging Body Lotion, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Institut Esthederm After Sun Tan Prolonging Body Lotion nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti daje žametno mehkobo
  • Soaphoria Care pomirjajoči gel z aloe vero in morskimi algami 50 ml
    Soaphoria Care, 50 ml, Geli za telo za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo Soaphoria Care . Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: preprečuje suho kožo vlaži in globinsko hrani pomaga odstranjevati znake celulita mehča in gladi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Milk Shake Daily balzam za pogosto umivanje las brez parabenov 1000 ml
    Milk Shake Daily, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Daily zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Daily šampon za pogosto umivanje las brez parabenov 1000 ml
    Milk Shake Daily, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Daily učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Energizing Blend energijski šampon za tanke, redke in krhke lase 300 ml
    Milk Shake Energizing Blend, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Energizing Blend učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Clinique Sun SPF 30 Sunscreen Anti-Wrinkle Face Cream krema za sončenje za obraz proti gubam SPF 30 50 ml
    Clinique Sun SPF 30 Sunscreen Anti-Wrinkle Face Cream, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Clinique Sun SPF 30 Sunscreen Anti-Wrinkle Face Cream predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem deluje proti izsuševanju kože preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Elizabeth Arden White Tea krema za telo za ženske 400 ml
    Elizabeth Arden White Tea, 400 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden White Tea poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Calvin Klein CK One toaletna voda uniseks 300 ml
    Calvin Klein CK One, 300 ml, Toaletne vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK One osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks dišava
  • Milk Shake Energizing Blend krepilna nega za lasišče 30 ml
    Milk Shake Energizing Blend, 30 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Milk Shake Energizing Blend daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila daje žametno mehkobo povečuje gostoto in moč las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Sebamed Wash emulzija za intimno higieno pH 3,8 200 ml
    Sebamed Wash, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Sebamed Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine preprečuje kopičenje bakterij Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Sebamed Wash gel za prhanje Spa 200 ml
    Sebamed Wash, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sebamed Wash . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories klasična pilica za nohte z dvema grobostma 100/180
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, Manikura in pilice za ženske, Pilica Diva & Nice Cosmetics Accessories vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pili natančno in enakomerno fina brusna površina ne poškoduje zaščitnega sloja naravnih nohtov Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Po uporabi sperite z vodo.
  • Sebamed Hair Care balzam za lase 200 ml
    Sebamed Hair Care, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Sebamed Hair Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Sestava: brez silikonov ne vsebuje umetnih barvil Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sebamed Anti-Ageing lifting krema za predel okoli oči s koencimom Q10 15 ml
    Sebamed Anti-Ageing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sebamed Anti-Ageing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena osvetljuje območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sebamed Anti-Ageing zaščitna krema s koencimom Q10 50 ml
    Sebamed Anti-Ageing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sebamed Anti-Ageing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sebamed Clear Face tonirana krema proti aknam 10 ml
    Sebamed Clear Face, 10 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Sebamed Clear Face je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži ne maši por Izenačuje barvni ton Navodilo za uporabo: Nanašajte po priloženih navodilih.
  • Max Factor Creme Puff pudrasto rdečilo odtenek 25 Alluring Rose 1.5 g
    Max Factor Creme Puff, 1,5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Max Factor Creme Puff daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: osvetljuje enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Sebamed Anti-Dry nočna intenzivna krema s fitosteroli 50 ml
    Sebamed Anti-Dry, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sebamed Anti-Dry bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sebamed Clear Face syndet za problematično kožo 100 g
    Sebamed Clear Face, 100 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sebamed Clear Face pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Sebamed Clear Face nežen piling za obraz 150 ml
    Sebamed Clear Face, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Sebamed Clear Face . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz učinkovito obnavlja kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Sebamed Clear Face matirajoča krema 50 ml
    Sebamed Clear Face, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sebamed Clear Face bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sebamed Clear Face čistilna pena 150 ml
    Sebamed Clear Face, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sebamed Clear Face pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Sebamed Clear Face čistilni tonik za obraz 150 ml
    Sebamed Clear Face, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Sebamed Clear Face . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma s kože odstranjuje umazanijo in ličila pomaga preprečevati nastajanje aken čisti pore v globino Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.
  • Sebamed Face Care regeneracijski balzam za ustnice z UVA in UVB filtri 4,8 g
    Sebamed Face Care, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Sebamed Face Care je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Sebamed Extreme Dry Skin regeneracijska krema za noge 10% Urea 100 ml
    Sebamed Extreme Dry Skin, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Sebamed Extreme Dry Skin odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani vzdržuje prožnost kože ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Sebamed Face Care vlažilna krema za obraz 75 ml
    Sebamed Face Care, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sebamed Face Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje ščiti kožo pred prostimi radikali hitro se vpija intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sebamed Extreme Dry Skin regeneracijski losjon za telo za zelo suho kožo 10% Urea 200 ml
    Sebamed Extreme Dry Skin, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sebamed Extreme Dry Skin bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Bond No. 9 Uptown New York Musk parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Uptown New York Musk, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Uptown New York Musk bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo za ženske in moške
  • Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo šampon za blond lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • AHAVA Time To Treat obnovitveni piling za obraz 8 ml
    AHAVA Time To Treat, 8 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling AHAVA Time To Treat . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • AHAVA Time To Revitalize posvetlitvena lifting maska 8 ml
    AHAVA Time To Revitalize, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Revitalize bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age dnevna krema proti gubam za zrelo kožo 50 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age nočna krema proti gubam za zrelo kožo 60+ 50 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja kožno bariero koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Delia Cosmetics Total Cover vodoodporni tekoči puder SPF 20 odtenek 52 Ivory 25 g
    Delia Cosmetics Total Cover, 25 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Delia Cosmetics Total Cover bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože ščiti pred sončnim sevanjem izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Kallos Spa gel za prhanje 200 ml
    Kallos Spa, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Kallos Spa . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Tous Tous toaletna voda za ženske 50 ml
    Tous Tous, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Tous Tous skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava čista sveža dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • FILORGA NCEF -ESSENCE regeneracijska in vlažilna nega za osvetlitev kože 150 ml
    FILORGA NCEF -ESSENCE, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh