Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38959
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sapil Bound parfumska voda za ženske 100 ml
    Sapil Bound, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Sapil Bound je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sapil Intense parfumska voda za ženske 100 ml
    Sapil Intense, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Sapil Intense bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. cvetlična dišava citrusna dišava lesna dišava sladka dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sapil Rave parfumska voda za ženske 100 ml
    Sapil Rave, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Sapil Rave . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • da Vinci Mask pahljačast čopič za masko za obraz vrsta 47469 1 kos
    da Vinci Mask, 1 kos, Dodatki za ženske, Lastnosti: natančno in enostavno nanašanje posebna oblika za enostavno nanašanje ima mehke ščetine Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Shiseido Generic Skincare Oil Control Blotting Paper papirčki za matiranje za mastno in mešano kožo 100 kos
    Shiseido Generic Skincare Oil Control Blotting Paper, 100 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Shiseido Generic Skincare Oil Control Blotting Paper bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Rahlo prislonite robček na sijoča mesta na obrazu. Rahlo pridržite, vendar ne drgnite, in ga nato odstranite. Primerno posebej za uporabo na T-coni – čelo, območje nosu in brada.
  • Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfumska voda za ženske 75 ml
    Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sadna dišava sladka dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Wilkinson Sword Extra 3 Beauty brivniki za enkratno uporabo 4 kos
    Wilkinson Sword Extra 3 Beauty, 4 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Extra 3 Beauty je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa strojček je opremljen z vlažilnim trakom enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Wella Professionals Eimi Natural Volume penasti utrjevalec za lase za volumen 500 ml
    Wella Professionals Eimi Natural Volume, 500 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Professionals Eimi daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty brivniki za enkratno uporabo 4 kos
    Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty, 4 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto strojček je opremljen z vlažilnim trakom brije podpazduhe, noge in intimne dele enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi. Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa.
  • Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care brivnik 1 kos
    Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože strojček je opremljen z vlažilnim trakom prilagaja se obliki telesa Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Nivea Sun Protect & Bronze suho olje za sončenje SPF 30 200 ml
    Nivea Sun Protect & Bronze, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nivea Sun Protect & Bronze predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi spodbuja naraven proces porjavitve pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive brivniki za enkratno uporabo 4 kos
    Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive, 4 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa strojček je opremljen z vlažilnim trakom ne draži kože Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Wilkinson Sword Intuition Dry Skin nadomestne britvice 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Dry Skin, 3 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Wilkinson Sword Intuition Dry Skin in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrito telo, ki bo enako, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje prožno se prilagodi vsaki krivini zaščitne blazinice skrbno gladijo kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte za britje.
  • Wella Professionals Eimi Rugged Texture matirajoča pasta za obliko 75 ml
    Wella Professionals Eimi Rugged Texture, 75 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Rugged Texture bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Collistar Special Hair In The Sun After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask maska za lase izpostavljene soncu 150 ml
    Collistar Special Hair In The Sun After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask, 150 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Maska za lase Collistar Special Hair In The Sun After-Sun Intensive Restructuring Hair Mask zagotavlja pravo nego od sonca obremenjenih las in jih učinkoviti popravlja. Lastnosti: ščiti lase pred izsuševanjem globinsko obnavlja lase krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik ščiti lase pred visokimi temperaturami Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Eimi Grip Cream stiling krema fleksibilna učvrstitev 75 ml
    Wella Professionals Eimi Grip Cream, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Grip Cream bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Lorenzo Villoresi Musk toaletna voda uniseks 100 ml
    Lorenzo Villoresi Musk, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks toaletna voda Lorenzo Villoresi Musk je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. cvetlična dišava lesna dišava uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Farmona Herbal Care Horsetail šampon za zelo poškodovane lase 330 ml
    Farmona Herbal Care Horsetail, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Herbal Care Horsetail učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Herbal Care Wild Rose učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Farmona Herbal Care Wild Rose, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Aloe Vera gladilna vlažilna krema 50 ml
    Farmona Herbal Care Aloe Vera, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Farmona Herbal Care Aloe Vera bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Flax Seed regeneracijski balzam za suhe in krhke lase 200 ml
    Farmona Herbal Care Flax Seed, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Farmona Herbal Care Flax Seed zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las popravlja mehanske in kemične poškodbe lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ziaja Olive Oil krema za roke in nohte 80 ml
    Ziaja Olive Oil, 80 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Olive Oil . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vichy Capital Soleil Idéal Soleil paličica za zaščito občutljivih predelov in ustnic SPF 50+ 9 g
    Vichy Capital Soleil Idéal Soleil, 9 g, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil Idéal Soleil bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje proti izsuševanju kože preprečuje razpokanost ustnic enostaven in hiter nanos pripravek je vodoodporen lokalna uporaba Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Ziaja Natural Olive dnevna vlažilna krema za normalno in suho kožo 200 ml
    Ziaja Natural Olive, 200 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Olive Oil bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • TIGI Catwalk Fashionista vijoličen šampon za blond lase in lase s prameni 750 ml
    TIGI Catwalk Fashionista, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon TIGI Catwalk Fashionista učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke obnavlja in hrani lase Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Herbal Care Horsetail balzam v pršilu za ekstremno poškodovane lase 200 ml
    Farmona Herbal Care Horsetail, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Farmona Herbal Care Horsetail daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Remington Fast Curls KF40E električne navijalke 1 kos
    Remington Fast Curls KF40E, 1 kos, Navijalke za lase za ženske, Kodralnik za lase Remington Fast Curls KF40E oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske hitro segrevanje funkcija ionizacije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Foot Care hranilna krema za noge 50 ml
    Ziaja Foot Care, 50 ml, kreme za noge za ženske, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Ziaja Foot Care je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke vzdržuje prožnost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Korres Almond Oil & Shea Butter hranilna krema za roke 75 ml
    Korres Almond Oil & Shea Butter, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Korres Almond Oil & Shea Butter . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Korres Aloe & Dittany šampon za normalne lase 250 ml
    Korres Aloe & Dittany, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Aloe & Dittany učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Liquorice and Urtica šampon za mastne lase 250 ml
    Korres Liquorice and Urtica, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Liquorice and Urtica učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Rimmel Super Gel By Kate gel lak za nohte brez uporabe UV/LED lučke odtenek 012 Soul Session 12 ml
    Rimmel Super Gel By Kate, 12 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Rimmel Super Gel By Kate vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Korres Almond Oil & Vitamin C krema za roke proti pigmentnim madežem SPF 15 75 ml
    Korres Almond Oil & Vitamin C, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Korres Almond Oil & Vitamin C . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Korres Almond & Linseed šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Korres Almond & Linseed, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Almond & Linseed učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vianek Nourishing šampon za vsakodnevno umivanje las s hranilnim učinkom 300 ml
    Vianek Nourishing, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vianek Nourishing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Sunflower and Mountain Tea šampon za barvane lase 250 ml
    Korres Sunflower and Mountain Tea, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Sunflower and Mountain Tea učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Rice Proteins & Linden šampon za tanke lase 250 ml
    Korres Rice Proteins & Linden, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Rice Proteins & Linden učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Almond & Linseed hranilna maska za suhe in poškodovane lase 125 ml
    Korres Almond & Linseed, 125 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Korres Almond & Linseed predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in zelenim čajem 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust učvrstitveni serum za dekolte in prsi s kolagenom 50 ml
    Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust, 50 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože obnavlja mladostne linije, koža je mehka in prožna krepi podporna elastična vlakna zmanjšuje strije in znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in modrim glavincem 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • DIOR J'adore parfumsko milo za ženske 150 g
    DIOR J'adore, 150 g, Parfumirana mila za ženske
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s trpotcem in smetilko 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ted Lapidus Oud Blanc parfumska voda uniseks 100 ml
    Ted Lapidus Oud Blanc, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Ted Lapidus Oud Blanc je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. orientalska dišava začimbna dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Bumble and bumble Sumotech stiling krema za fiksacijo in obliko 50 ml
    Bumble and bumble Sumotech, 50 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Bumble and bumble Sumotech bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko dolgotrajen učinek zagotavlja zdrav lesk ne pušča sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care bioaktivni vlažilni gel za predel okoli oči in ustnic 30 ml
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in aloe vero 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Shiseido Global Body Care Firming Body Cream krema za učvrstitev kože z vlažilnim učinkom 200 ml
    Shiseido Global Body Care Firming Body Cream, 200 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Shiseido Global Body Care Firming Body Cream vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo. Lastnosti: učinkovito zmanjšuje celulit oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije.
  • Collistar Attivi Puri Glycolic Acid encimski piling z glikolno kislino 30 ml
    Collistar Attivi Puri Glycolic Acid, 30 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Collistar Attivi Puri Glycolic Acid. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz zmanjša pomanjkljivosti kože učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte po potrebi.
  • Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion obnovitvena emulzija za po sončenju za obraz in telo 150 ml
    Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: odstranjuje škodo, ki jo povzročijo sončni žarki pomirja kožo in jo ščiti pred draženjem globinsko vlaži kožo podaljšuje trajanje porjavelosti enostavno se raznaša in se hitro vpija daje občutek svežine Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno po vsakem sončenju.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in kamilico 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Shiseido Body Advanced Body Creator krema za hujšanje proti celulitu 200 ml
    Shiseido Body Advanced Body Creator, 200 ml, Shujševalna nega za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Shiseido Body Advanced Body Creator vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo. Lastnosti: učinkovito zmanjšuje celulit koži vrača prožnost oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije.
  • Ziaja Goat's Milk šampon za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Ziaja Goat's Milk, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Goat's Milk učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream krema za roke in nohte s pomlajevalnim učinkom 100 ml
    Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja hitro se vpija blaži znake staranja kože preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream učvrstitvena in hranilna krema za zelo suho kožo 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream, 400 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Eucerin Hyaluron-Filler nočni obnovitveni serum za zapolnjevanje 30 ml
    Eucerin Hyaluron-Filler, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Eucerin Hyaluron-Filler je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Royal and Langnickel Moda čopič za puder BMD-100 1 kos
    Royal and Langnickel Moda, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Royal and Langnickel Moda bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Royal and Langnickel Chique RoseGold čopič za rdečilo 1 kos
    Royal and Langnickel Chique RoseGold, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Royal and Langnickel Chique bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL maskara 5v1 odtenek Black 8 ml
    Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Royal and Langnickel Chique RoseGold čopič za tekoči puder 1 kos
    Royal and Langnickel Chique RoseGold, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Royal and Langnickel Chique RoseGold bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: posebna oblika za enostavno nanašanje za nanos kremastih izdelkov Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Royal and Langnickel Chique RoseGold čopič za mineralni pudrasti make-up 1 kos
    Royal and Langnickel Chique RoseGold, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Royal and Langnickel Chique bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Shu Uemura Ultimate Reset šampon za barvane, kemično obdelane lase in posvetljene lase 300 ml
    Shu Uemura Ultimate Reset, 300 ml, Šamponi uniseks, Šampon Shu Uemura Ultimate Reset učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Semilac UV Hybrid Hottie gel lak za nohte odtenek 071 Deep Red 7 ml
    Semilac UV Hybrid Hottie, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Hottie vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme CC krema s pomlajevalnim učinkom SPF 10 30 ml
    Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže Izenačuje barvni ton posvetlitveni učinek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Semilac UV Hybrid Special Day gel lak za nohte odtenek 056 Pink Smile 7 ml
    Semilac UV Hybrid Special Day, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Special Day vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara maskara za volumen in ločevanje trepalnic odtenek 01 Jumbo Jet 9 ml
    Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Semilac UV Hybrid Hardi gel lak za podaljševanje nohtov odtenek Clear 7 ml
    Semilac UV Hybrid Hardi, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Hardi vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • NYX Professional Makeup Glitter Goals metalične bleščice za obraz in telo odtenek 03 Beauty Beam 2.5 g
    NYX Professional Makeup Glitter Goals, 2.5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči NYX Professional Makeup Glitter Goals omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: dolgotrajen učinek pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • DIOR Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl toaletna voda roll-on za ženske 20 ml
    DIOR Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl, 20 ml, Toaletne vode za ženske
  • NYX Professional Makeup #thisiseverything olje za ustnice odtenek 01 Sheer 8 ml
    NYX Professional Makeup #thisiseverything, 8 ml, Balzami za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice NYX Professional Makeup thisiseverything vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice ustnicam daje večji volumen blešči se Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • MAC Cosmetics Prep + Prime Highlighter osvetljevalec v peresu odtenek Peach Lustre 3,6 ml
    MAC Cosmetics Prep + Prime Highlighter, 3,6 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec MAC Cosmetics Prep + Prime daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz rahlo poudari izbrane dele obraza izpostavi naravno privlačnost obraza Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Erbe Solingen Cosmetic Tweezers pinceta 8 cm
    Erbe Solingen Cosmetic Tweezers, 8 cm, Oblikovanje obrvi za ženske, Pinceta Erbe Solingen Cosmetic vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi ujame tudi najtanjše dlake s poševno konico Navodilo za uporabo: Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite.
  • Biotherm Biosource vlažilni tonik za suho kožo 200 ml
    Biotherm Biosource, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Biotherm Biosource . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • TIGI Bed Head Colour Goddess ugodno pakiranje(za barvane lase) za ženske
    TIGI Bed Head Colour Goddess, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI Bed Head Colour Goddess. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 750 ml 750 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo nega za lepe lase, polne življenja za podaljšanje obstojnosti barve las za poškodovane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • AHAVA Youth Boosters Osmoter™ intenzivni serum proti gubam 30 ml
    AHAVA Youth Boosters Osmoter™, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • AHAVA Dead Sea Water Sea Kissed mineralna krema za roke 100 ml
    AHAVA Dead Sea Water Sea Kissed, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema AHAVA Dead Sea Water Sea Kissed. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Opalescence Whitening Sensitivity Relief belilna zobna pasta za občutljive zobe okus Cool Mint 20 ml
    Opalescence Whitening Sensitivity Relief, 20 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Opalescence Whitening Sensitivity Relief je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW tamanu kozmetično olje 100 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW ricinusovo olje 200 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 200 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože krepi lasna vlakna vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW karitejevo maslo 120 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 120 ml, Masla za telo za ženske
  • Dr. Feelgood BIO and RAW marula olje 30 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • AHAVA Dead Sea Plants Sea Kissed suho olje za telo v pršilu 100 ml
    AHAVA Dead Sea Plants Sea Kissed, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo AHAVA Dead Sea Plants Sea Kissed. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča žametno mehko prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Al Haramain Amber Oud Gold Edition parfumska voda uniseks 60 ml
    Al Haramain Amber Oud Gold Edition, 60 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Al Haramain Amber Oud Gold Edition je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. orientalska dišava sladka dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kallos Glow permanentna barva za lase odtenek 843 Coral Red 100 ml
    Kallos Glow, 100 ml, Barve za lase za ženske, Barva za lase Kallos Glow daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Vsebina seta: 40 ml 60 ml Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna prekriva sive lase ima dolgotrajen učinek enostaven in hiter nanos v udobju doma lase pušča zdrave in mehke na dotik Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Laboratorio Olfattivo Alta Marea pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Alta Marea, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Alta Marea z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: zeliščna aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Zen-Zero pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Zen-Zero, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Zen-Zero z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Agrumeto pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Agrumeto, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Agrumeto z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Distillato17 pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Distillato17, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Distillato17 z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma sadna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Al Haramain Portfolio Royale Stallion parfumska voda uniseks 75 ml
    Al Haramain Portfolio Royale Stallion, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Al Haramain Portfolio Royale Stallion je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava uniseks – za moške in za ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh