Največja modna platforma v Sloveniji

Tommy Jeans online nakup oblačila in obutev za ženske

5888
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kavbojke Tommy Jeans Nora ženske
    - Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Zalo elastični denim.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Torbica Tommy Jeans
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Torba za nošenje v roki ali na ramenih.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 28 cm.- Največja dolžina traku: 47 cm.- Globina: 9 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Pulover Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Chelsea Tommy Jeans TJW CHUNKY CHELSEA MIX MATERIAL ženski, črna barva, EN0EN02375
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Model z elastičnim vložkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Nizki škornji Tommy Jeans TJW LACE UP BOOT ženski, črna barva, EN0EN02314
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Elegantni škornji Tommy Jeans TJW LONG SHAFT BIKER BOOT ženski, črna barva, EN0EN02376
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Nazobčen podplat.- Zapenjanje na zadrgo.- Višina zgornjega dela obutve: 29 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni chelsea Tommy Jeans TJW CHELSEA FOXING BOOT ženski, črna barva, EN0EN02289
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Modrček Tommy Jeans rdeča barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Odstranljivi vložki učvrstijo, stabilizirajo in dvignejo prsi.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Usnjeni chelsea Tommy Jeans TJW FASHION CHELSEA ženski, črna barva, EN0EN02295
    - Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.- Dolžina vložka je: 23 cm.
  • Elegantni škornji Tommy Jeans TJW OVER THE KNEE BOOTS ženski, črna barva, EN0EN02254
    - Kratko zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Obseg zgornjega dela obutve: 40 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 56,5 cm.- Višina platforme: 6 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji Tommy Jeans TJW FLATFORM ZIP UP METALLIC ženski, srebrna barva, EN0EN02403
    - Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni nizki škornji Tommy Jeans TJW W URBAN BOOT SMOOTH LTR WL ženski, črna barva, EN0EN02402
    - Okrogla, utrjena kapica.- Reliefna podloga.- Izoliran model.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Višina pet: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, rdeča barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Tommy Jeans ženski, rdeča barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Asimetričen vratni izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna jopica Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa Tommy Jeans siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Zavihan rob.- Elastična pletenina.
  • Trak za lase Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Debela, elastična pletenina.
  • Usnjeni gležnarji Tommy Jeans TJW LACE UP FLAT BOOT ženski, bela barva, EN0EN02310
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjen pas Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 93,5 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 81 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Spodnji del kopalk Tommy Jeans črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Delno izdelan iz ECONYL.
  • Spodnji del kopalk Tommy Jeans
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Vzorčasta pletenina.
  • Enodelne kopalke Tommy Jeans črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Delno izdelan iz ECONYL.- Nastavljive naramnice.- Dodatna plast podloženega materiala na hrbtni strani.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.
  • Usnjeni chelsea Tommy Jeans TJW FLATFORM CHELSEA SOCK ženski, črna barva, EN0EN02301
    - Okrogla, utrjena kapica.- Model z debelim podplatom.- Model z nizko peto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z elastičnim vložkom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni gležnarji Tommy Jeans TJW HIGH HEEL ANKLE BOOT ženski, črna barva, EN0EN02256
    - Kvadratni, ojačani prsti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z blok petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina pet: 11 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Elegantni škornji Tommy Jeans TJW HIGH SHAFT BOOT ženski, črna barva, EN0EN02316
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Udobna notranjost.- Obseg zgornjega dela obutve: 35 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 33 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni elegantni škornji Tommy Jeans TJW FASHION HIGH SHAFT ženski, črna barva, EN0EN02288
    - Močno utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Obseg zgornjega dela obutve: 39 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 31 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kapa s primesjo volne Tommy Jeans roza barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Pletenina srednje debeline.
  • Kapa s primesjo volne Tommy Jeans siva barva
    - Zavihan rob.- Logotip na sprednji strani.- Debela, elastična pletenina.
  • Trak s primesjo volne Tommy Jeans črna barva
    - Debela, elastična pletenina.- Prilagodljiva konstrukcija z rebrasto strukturo se popolnoma prilega glavi.
  • Jeans jakna Tommy Jeans ženska, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans Sophie ženske
    - Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, siva barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina spredaj: 30 cm.- Dolžina zadaj: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Elegantni škornji Tommy Jeans TJW LONG SHAFT SUEDE BOOT ženski, črna barva, EN0EN02412
    - Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z elastičnim vložkom.- Obseg zgornjega dela obutve: 39 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 39 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Torbica Tommy Jeans črna barva
    - Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Ne ustreza A4.- Model s potiskom.- Najmanjša dolžina pasu: 115 cm.- Največja dolžina traku: 125 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Nogavice Tommy Jeans 3-pack bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Rokavice Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Model na pet prstov.- Tanka, elastična pletenina.
  • Kavbojke Tommy Jeans Sophie ženske
    - Oprijete kavbojke okoli bokov.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Usnjen pas Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 92 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 80 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Usnjen pas Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 93 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 80 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Denarnica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 1.- Dimenzije: 8x11 cm.
  • Denarnica Tommy Jeans ženski, mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 1.- Dimenzije: 8x11 cm.
  • Superge Tommy Jeans TJW RETRO BASKET FLATFORM ESS črna barva, EN0EN02506
    - Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Okrogla, utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, siva barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo Tommy Jeans črna barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ima razporek.- Okrasni šivi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 37,5 cm.- Dolžina: 81 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans ženska, črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans ženska, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo Tommy Jeans
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Pulover Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans ženski, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Okrasen, koničast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenje v obliki kite.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrasen, koničast izrez.- Pletenje v obliki kite.- Rob s patentom.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Tommy Jeans ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Okrogli izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans srajca Tommy Jeans ženska
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina spredaj: 69 cm.- Dolžina zadaj: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bomber jakna Tommy Jeans ženski, rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 91 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas zagotavlja udobje med aktivnostjo in vam omogoča, da optično zožate svojo postavo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Okrasni detajl spredaj.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Tommy Jeans ženski, rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Oprijet kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažni klobuk Tommy Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Kapa s primesjo volne Tommy Jeans črna barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Zakrivljen šilt.- Model z nalepko.
  • Kapa Tommy Jeans roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Model z nalepko.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.
  • Otroške kavbojke Tommy Jeans Nora ženske
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 30,5 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Zunanja dolžina noge: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 24/28.
  • Torbica Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Predal se zapenja z zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Ima nastavljiv ročaj.- Ne ustreza A4.- Največja dolžina ročaja: 56 cm.- Globina: 4,5 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, črna barva, s kapuco
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 71 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, bež barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi vezeninami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Tommy Jeans ženski, bež barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Povišan pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Tommy Jeans ženski, bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans Nora ženske, siva barva
    - Kroj skinny - kavbojke z oprijemom po celotni dolžini in zoženimi hlačnicami, ki ustvarjajo učinek "druge kože". Kavbojke so krojene tako, da se prilegajo telesu, poudarijo pas in poudarijo silhueto, raztegljiva tkanina pa poveča udobje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Zunanja dolžina noge: 105,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, bela barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski, mornarsko modra barva
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Pulover Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Materiali, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat FSC (Forest Stewardship Council) neprofitne organizacije, ki se ukvarja s spodbujanjem ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rebrasta pletenina.- Dolgi raglani rokavi.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Tommy Jeans črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Ima predalček za kartice.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 70 cm.- Največja dolžina traku: 120 cm.- Dolžina držala: 20 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Torbica Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dolgi ročaji.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 61 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 35 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.- Širina na najširšem mestu: 54 cm.
  • Usnjen pas Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Usnje, uporabljeno v tem izdelku, je bilo strojeno samo z uporabo rastlinskih snovi, pridobljenih iz lubja ali listov.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 91 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 81 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans ženska, bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Tommy Jeans ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Na prsih je drsni žep.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasni naborki.- Model z vezenino.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jopica Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolgi rokav.- Material s teksturo.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top iz jeansa Tommy Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Priročno stransko zapiranje z zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z elastičnim vložkom.- Okrasno spran denim.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Tommy Jeans ženska, bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Na prsih je žep za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Tommy Jeans ženska, roza barva
    - Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Prezračevalne luknje pod pazduhami.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Jeans jakna Tommy Jeans ženska
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Dva stranska žepa z drsnimi odprtinami in dva prsna žepa.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Tommy Jeans ženski
    - Model je izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženski
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Natikači Tommy Jeans TJW LETTERING FLATFORM SANDAL ženski, črna barva, EN0EN02465
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh