Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38959
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Delia Cosmetics New Look maskara za volumen in ločevanje trepalnic odtenek Black 12 ml
    Delia Cosmetics New Look, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Delia Cosmetics New Look daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice posamezno loči vsako trepalnico zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Natura Siberica Active Organics maslo za telo proti celulitu 200 ml
    Natura Siberica Active Organics, 200 ml, Masla za telo za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo gladi kožo obnavlja kožo povečuje prožnost kože pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Montale Chypré Fruité parfumska voda uniseks 50 ml
    Montale Chypré Fruité, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Montale Chypré Fruité je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. cipresna dišava sadna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Sea of Spa Bio Spa losjon za telo z avokadom in oljem ognjiča 180 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 180 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sea of Spa Bio Spa , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Pierre René Skin Balance Cover vodoodporni tekoči puder odtenek 26 Bronze 30 ml
    Pierre René Skin Balance Cover, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Pierre René Skin Balance Cover bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože enostavno nanašanje izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Ziaja Olive Oil krema proti gubam 30+ 50 ml
    Ziaja Olive Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • NIP+FAB Glycolic Fix 10% piling za obraz 75 ml
    NIP+FAB Glycolic Fix 10%, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske
  • Vichy Capital Soleil Idéal Soleil pomirjajoči losjon za po sončenju za občutljivo kožo 300 ml
    Vichy Capital Soleil Idéal Soleil, 300 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju Vichy Capital Soleil bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju vlaži kožo enostavno se raznaša in se hitro vpija kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Pierre René Face bronzer v kroglicah za dolgoobstojen učinek odtenek 04 Natural 20 g
    Pierre René Face, 20 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer Pierre René Face izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: koži doda bronast pridih razjasni kožo kožo optično gladi in mehča obrazu doda zdrav in svež videz Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz.
  • Pierre René Face gladilna podlaga za make-up (with Vitamin E) 30 ml
    Pierre René Face, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Pierre René Face popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • BaByliss Braun Satin Hair 1 HD180 sušilec za lase 1 kos
    BaByliss Braun Satin Hair 1 HD180, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase BaByliss Braun Satin Hair 1 HD180 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja temperature ohranja zdrav videz las funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Priessnitz Classic masažna krema s koristnimi učinki na žilni in limfni sistem 300 ml
    Priessnitz Classic, 300 ml, Zdrave žile za moške, Krema Priessnitz Classic vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: ima regeneracijske učinke vlaži kožo kožo pomirja ima krepilne učinke mehča in gladi izboljšuje elastičnost kože napenja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • ARTDECO Make Up Fixing Spray pršilo za fiksiranje make-upa 3v1 100 ml
    ARTDECO Make Up Fixing Spray, 100 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja ARTDECO Make Up Fixing Spray je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: zagotavlja brezhiben videz Hrani in vlaži
  • Pierre René Medic Laboratorium maskara s keratinom za občutljive oči odtenek Black 12 ml
    Pierre René Medic Laboratorium, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Pierre René Medic Laboratorium daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo neguje trepalnice in jih utrjuje hitro in enostavno nanašanje Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Milk Shake No Frizz vlažilno mleko za lase proti krepastim lasem 125 ml
    Milk Shake No Frizz, 125 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Milk Shake No Frizz daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Milk Shake Sweet Camomile hranilni balzam za blond lase brez parabenov 300 ml
    Milk Shake Sweet Camomile, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Sweet Camomile zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Pierre René Medic Laboratorium aktivni kolagenski serum za zmanjšanje gub 15 ml
    Pierre René Medic Laboratorium, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Pierre René Medic Laboratorium je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Super Soin Solaire Teinté zaščitna tonirana krema za obraz SPF 30 odtenek 2 Golden 40 ml
    Sisley Super Soin Solaire Teinté, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Tonirana krema Sisley Super Soin Solaire Teinté doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože vlaži in nahrani pripravek je nekomedogen pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Eubos Basic Skin Care olje za prhanje in kopel nadomestno polnilo 400 ml
    Eubos Basic Skin Care, 400 ml, Nadomestna polnila za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Eubos Basic Skin Care je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Yankee Candle Black Coconut votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Black Coconut, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Black Coconut čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfumska voda za ženske 75 ml
    Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Roberto Cavalli Paradiso Azzurro vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Body SPF 30 krema za sončenje proti staranju kože SPF 30 150 ml
    Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Body SPF 30, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi deluje preventivno proti staranju kože preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje spodbuja naraven proces porjavitve pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW kozmetično olje opuncije 30 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča lepša in gladi nepopolnosti obnavlja in vlaži globinsko hrani revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Tołpa Green Firming 40+ učvrstitvena nočna krema proti gubam 50 ml
    Tołpa Green Firming 40+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Green Firming 40+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Babaria Urea krema za roke proti gubam 50 ml
    Babaria Urea, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Babaria Urea . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • M. Micallef Ananda parfumska voda za ženske 30 ml
    M. Micallef Ananda, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda M. Micallef Ananda je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme razkošna dišava za zahtevne
  • Yotuel Pen pero za beljenje zob 5 g
    Yotuel Pen, 5 g, Peresa za beljenje zob za moške
  • Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bio sončnično olje 250 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio, 250 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Cannabis bio konopljino olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Cannabis, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Cannabis bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hitro se vpija Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Avocado bio avokadovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Avocado, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Avocado bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Evening Primerose bio svetlinovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Evening Primerose, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Evening Primerose bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hitro se vpija Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bio boragovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame bio sezamovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži upočasnjuje staranje hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Rochas Eau de Rochas losjon za telo za ženske 500 ml
    Rochas Eau de Rochas, 500 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Rochas Eau de Rochas poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Rochas Eau de Rochas gel za prhanje za ženske 500 ml
    Rochas Eau de Rochas, 500 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Rochas Eau de Rochas odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Escentric Molecules Escentric 03 toaletna voda uniseks + Case 30 ml
    Escentric Molecules Escentric 03, 30 ml, Toaletne vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks toaletna voda Escentric Molecules Escentric 03 bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Lancôme Nutrix Royal Body intenzivna hranilna in obnovitvena krema za suho do zelo suho kožo 200 ml
    Lancôme Nutrix Royal Body, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Lancôme Nutrix Royal Body, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože koži zagotavlja dolgotrajno prožnost globinsko vlaži kožo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Organic Shop Organic Aloe & Milk Negovalno tekoče milo za roke 500 ml
    Organic Shop Organic Aloe & Milk, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Organic Shop Organic skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok praktično odmerjanje s pomočjo odmernika Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • THD Dolomiti Air Portable White Ultrazvočni aroma difuzor
    THD Dolomiti Air Portable White, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila THD Dolomiti Air Portable White bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo ustvarja občutek domačnosti Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bobbi Brown Eye Shadow Brush čopič za nanašanje senčil 1 kos
    Bobbi Brown Eye Shadow Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Bobbi Brown Eye Shadow Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Revolution Skincare Body AHA (Smoothing) vlažilni in mehčalni balzam 200 ml
    Revolution Skincare Body AHA (Smoothing), 200 ml, Geli za telo za ženske, Krema za telo Revolution Skincare Body neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože globinsko vlaži kožo obnavlja kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Revolution Skincare Body Vitamin C (Glow) posvetlitvena vlažilna krema za telo 200 ml
    Revolution Skincare Body Vitamin C (Glow), 200 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Revolution Skincare Body neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo obnavlja kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Calvin Klein Eternity Eau Fresh parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein Eternity Eau Fresh, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Calvin Klein Eternity Eau Fresh je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • OPI Pro Spa regeneracijska krema za roke 50 ml
    OPI Pro Spa, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema OPI Pro Spa popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bobbi Brown Luxe Shine Intense vlažilna sijoča šminka odtenek TRAILBLAZER 2.3 g
    Bobbi Brown Luxe Shine Intense, 2.3 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Bobbi Brown Luxe Shine Intense bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice enostavno se nanaša visoka pigmentacija ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm osvetljevalni balzam odtenek BARE GLOW 30 ml
    Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Bond No. 9 Governors Island parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Governors Island, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Governors Island se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. orientalska dišava topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Bond No. 9 Lafayette Street parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Lafayette Street, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Lafayette Street je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks dišava
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design pršilo za lase za fiksacijo in obliko 200 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design, 200 ml, Laki za lase za ženske, Utrjevalni pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Pli Shaper termo pršilo za fiksiranje za lase 190 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Pli Shaper, 190 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las L’Oréal Professionnel Tecni.Art zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las zagotavlja vlaženje in sijaj zagotavlja lahko utrjevanje poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Max gel za lase z močno fiksacijo 200 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Max, 200 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase L’Oréal Professionnel Tecni.Art zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje hitro se suši ne lepi las in se enostavno razčesava ne obremenjuje las lasem dodaja mat videz Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • La Roche-Posay Pure Vitamin C posvetlitveni serum proti gubam z vitaminom C 30 ml
    La Roche-Posay Pure Vitamin C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz La Roche-Posay Pure Vitamin C je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Creed Millésime Impérial parfumska voda uniseks 100 ml
    Creed Millésime Impérial, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Creed Millésime Impérial je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. cvetlična dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • L’Oréal Paris Clinically Proven serum za trepalnice 1,9 ml
    L’Oréal Paris Clinically Proven, 1,9 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Izdelek L’Oréal Paris Clinically Proven bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: krepi in hrani trepalnice preprečuje izpadanje trepalnic oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Uporabljajte redno. Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • Ziaja Sun aktivator porjavitve s kakavovim maslom in vitaminom E 150 ml
    Ziaja Sun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Ziaja Sun podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Ziaja Rose Butter nočna krema proti gubam 30+ 50 ml
    Ziaja Rose Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Rose Butter vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Rose Butter vlažilna dnevna krema 30+ 50 ml
    Ziaja Rose Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Rose Butter bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Gdan Skin balzam za lase za suhe lase 100 ml
    Ziaja Gdan Skin, 100 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Balzam Ziaja Gdan Skin obnavlja soncu izpostavljene lase in poenostavlja njihovo urejanje. Lastnosti: obnavlja lasna vlakna omogoča enostavno razčesavanje krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi lasem daje mehkobo in sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Gdan Skin vlažilni in zaščitni šampon 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Gdan Skin je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče intenzivno vlaži lase krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • 54 Celsius PyroPet KISA (Cat) sveča Black 17 cm
    54 Celsius PyroPet KISA (Cat), 17 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča 54 Celsius PyroPet KISA (Cat) čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) sveča mint 18 cm
    54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog), 18 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • L’biotica Masks kolagen maska za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 3 x 2 kos
    L’biotica Masks, 3 x 2 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči L’biotica Masks odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje odstranjuje znake stresa in utrujenosti osvetljuje območje okoli oči povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Milk Shake Sensorial Mint osvežilni balzam za lase brez parabenov 300 ml
    Milk Shake Sensorial Mint, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Sensorial Mint zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’biotica Masks kolagen maska za predel okoli oči proti gubam 6 kos
    L’biotica Masks, 6 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči L’biotica Masks odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: intenzivno vlaži gladi linije in zmanjšuje drobne gubice povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ajmal Mukhallat Shams parfumska voda uniseks 50 ml
    Ajmal Mukhallat Shams, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Ajmal Mukhallat Shams bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava lesna dišava cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ardell Duo lepilo za šopaste trepalnice Črno 7 g
    Ardell Duo, 7 g, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell Duo bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno varno utrditev umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.
  • L’biotica Masks regeneracijska maska za stopala v obliki nogavic 32 ml
    L’biotica Masks, 32 ml, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge L’biotica Masks odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: odstranjuje odmrle celice ima regeneracijske učinke vlaži kožo popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Meridol Gum Protection Soft zobna ščetka soft 1 kos
    Meridol Gum Protection Soft, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Meridol Gum Protection Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • L’biotica Masks eksfoliacijske nogavice za mehčanje in vlaženje kože stopal kos
    L’biotica Masks, kos, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge L’biotica Masks odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: popolno mehča in hrani intenzivno regenerira odstranjuje odmrle celice Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • ARTDECO Brush čopič za obrvi s šablonami 1 kos
    ARTDECO Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči ARTDECO Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa je primeren za pudraste izdelke
  • Chanel Rouge Coco kremasta vlažilna šminka odtenek 442 Dimitri 3,5 g
    Chanel Rouge Coco, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Chanel Rouge Coco bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek enostavno se nanaša ustnicam daje blag lesk Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Ajmal Nights 1001 parfum za ženske 30 ml
    Ajmal Nights 1001, 30 ml, Parfumirana olja za ženske, orientalska dišava
  • Saloos Intensive Care hialuronski serum 15 ml
    Saloos Intensive Care, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Saloos Intensive Care bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Orly Black Board groba pilica za umetne nohte 1 kos
    Orly Black Board, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica Orly Black Board vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte pili natančno in enakomerno pilica je idealna za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Po uporabi sperite z vodo.
  • Rimmel Super Gel Step 2 zaščitni nadlak za nohte s sijajem 12 ml
    Rimmel Super Gel Step 2, 12 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Rimmel Super Gel Step 2 vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek preprečuje luščenje barvnega laka udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Milk Shake Whipped Cream nega brez spiranja za vse tipe las 200 ml
    Milk Shake Whipped Cream, 200 ml, Pene za lase za ženske, Nega brez spiranja Milk Shake Whipped Cream daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Roja Parfums Reckless parfum za ženske 50 ml
    Roja Parfums Reckless, 50 ml, Parfumi za ženske, Pustite se ponesti v daljne orientalske dežele, kjer je v zraku čutiti dišavo eksotičnih začimb, slišati ritmično glasbo in kjer od zlatega okrasja kar slabi vid. Parfum za ženske Roja Parfums Reckless bo očaral vaše čute s toplo dišavno sestavo s pridihom razkošja. orientalska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne
  • Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid lifting serum za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Collistar Attivi Puri je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije
  • Bielenda Cotton dvofazni odstranjevalec ličil za občutljive oči za krepitev trepalnic 140 ml
    Bielenda Cotton, 140 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Bielenda Cotton s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Xerjoff Casamorati 1888 1888 parfumska voda uniseks 30 ml
    Xerjoff Casamorati 1888 1888, 30 ml, Parfumske vode uniseks, Xerjoff Casamorati 1888 1888 je skrivnostna parfumska voda, ki je napolnjena z razburjenjem, hrepenenjem in provokacijo. orientalska dišava uniseks dišava – za moške in za ženske za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Dermacol Eyebrow Powder pudrasto senčilo za oči za obrvi odtenek 3 1 g
    Dermacol Eyebrow Powder, 1 g, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Dermacol Eyebrow Powder vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi izdelek je vodoodporen pudrasta tekstura Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life krema za roke z regeneracijskim učinkom 100 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Bione Cosmetics Hyaluron Life . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo blaži znake staranja kože ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ecodenta Expert Triple Force zobna pasta brez fluorida s trojnim učinkom 100 ml
    Ecodenta Expert Triple Force, 100 ml, Za krepitev zobne sklenine za moške, Zobna pasta za občutljive zobe Ecodenta Expert Triple Force zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: krepi zobno sklenino ščiti pred zobno gnilobo in oblogami vzdržuje svež zadah mineralizira zobno sklenino Sestava: brez fluora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • L’Oréal Paris Infaillible Brows svinčnik za obrvi odtenek 5.0 Light Brunette 1 g
    L’Oréal Paris Infaillible Brows, 1 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi L’Oréal Paris Infaillible Brows vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Kallos Oxi kremasti peroksid 9% za profesionalno uporabo 1000 ml
    Kallos Oxi, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Veet EasyWax set (za depilacijo)
    Veet EasyWax, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Veet EasyWax vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Vsebina seta: grelnik voska 1 kos nadomestno voskasto polnilo za vse tipe kože 50 ml depilacijski trakovi 12 kos Perfect Finish nežni čistilni robčki 4 kos stojalo 1 kos Lastnosti: z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak skrbno odstranjuje dlake za več tednov uporabi se lahko tudi za kratke dlake nove dlake bodo tanjše enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bielenda Avocado nežni dvofazni odstranjevalec ličil za občutljive oči 140 ml
    Bielenda Avocado, 140 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Bielenda Avocado s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila temeljito odstrani vse vrste ličil za oči na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča svežo vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Molinard Jasmin parfumska voda za ženske 75 ml
    Molinard Jasmin, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Molinard Jasmin je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Molinard Vanille parfumska voda za ženske 75 ml
    Molinard Vanille, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Molinard Vanille . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava za sodobno samozavestno žensko poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Molinard Ambre parfumska voda uniseks 75 ml
    Molinard Ambre, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks parfumska voda Molinard Ambre osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice uniseks – za moške in za ženske
  • COLAB Extreme Volume suhi šampon za povečanje volumna las z ekstra močnim utrjevanjem 200 ml
    COLAB Extreme Volume, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon COLAB Extreme Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene izboljšuje teksturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Generica Calcium pantothenicum regeneracijska krema za pomiritev in okrepitev občutljive kože 30 g
    Generica Calcium pantothenicum, 30 g, Razdražena koža in srbenje za moške, Lokalna nega bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože lokalno neguje znake težavne kože vidno izboljšuje stanje kože zmanjšuje pordelost kože pomirja razdraženost kože nudi potrebno vlaženje in hranila ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • COLAB Unicorn suhi šampon za vse tipe las 200 ml
    COLAB Unicorn, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon COLAB Unicorn vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo osvežuje in prezračuje podaljšuje učinek umitih las v laseh ne pušča belih sledi lase pušča odišavljene Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • La Roche-Posay Anthelios Eco Tube vlažilni losjon za sončenje SPF 50+ 250 ml
    La Roche-Posay Anthelios Eco Tube, 250 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios Eco Tube predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce.
  • Jeanne en Provence Rose Envoûtante tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Rose Envoûtante, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Rose Envoûtante skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Divine Olive tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Divine Olive skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Verveine Agrumes skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes negovalno olje za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Verveine Agrumes koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande negovalni gel za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Lavande Gourmande koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Lavande Gourmande . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh