Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38959
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature All In One Multitem lepotna in vlažilna emulzija 3v1 100 ml
    Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature All In One Multitem, 100 ml, Serumi za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature All In One Multitem bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija ščiti kožo pred prostimi radikali zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja kožno bariero ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Oral B iO Gentle Care nadomestne glave za zobno ščetko 2 kos
    Oral B iO Gentle Care, 2 kos, Nadomestne glave za moške, Nadomestna glava za zobno ščetko Oral B iO Gentle Care vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih zagotavlja zelo nežno čiščenje zob nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje enostavna menjava Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • HASK Monoi Coconut Oil pršilo brez spiranja za sijaj in mehkobo las 175 ml
    HASK Monoi Coconut Oil, 175 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja HASK Monoi Coconut Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk deluje proti kodranju las predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase.
  • Diva & Nice Cosmetics Professional kotni čopič za senčila za oči MAX 519/08 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Professional, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Diva & Nice Cosmetics Professional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči omogoča hiter nanos senčil za oči odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich hranilna dnevna krema proti gubam 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • The Different Company Sublime Balkiss parfumska voda polnilna za ženske 100 ml
    The Different Company Sublime Balkiss, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda The Different Company Sublime Balkiss je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost. cipresna dišava cvetlična dišava za čutno žensko za uporabo vsak dan
  • Moschino Cheap & Chic dezodorant z razpršilcem za ženske 50 ml
    Moschino Cheap & Chic, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Diva & Nice Cosmetics Professional čopič za senčila za oči MAX 519/05 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Professional, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Diva & Nice Cosmetics Professional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • Weleda Winter darilni set(za prehrano in hidracijo)
    Weleda Winter, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Evron zaščitni balzam za ustnice 1 kos Coldcream zaščitna krema za obraz 30 ml Lastnosti: izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za nego in obnovo kože obraza za dehidrirano kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Diva & Nice Cosmetics Professional čopič za trepalnice MAX 519/11 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Professional, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Diva & Nice Cosmetics Professional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa omogoča hiter nanos senčil za oči odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • The Different Company Bergamote toaletna voda polnilna za ženske 100 ml
    The Different Company Bergamote, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Toaletna voda The Different Company Bergamote je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva. aromatična dišava citrusna dišava za romantično žensko za uporabo vsak dan predvsem za toplo vreme
  • Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm globinsko čistilni balzam 100 g
    Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm, 100 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Elemis Pro-Collagen pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože Sestava: z blagim vonjem
  • Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks maska za oči proti gubam 6 kos
    Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks, 6 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in zmanjšuje drobne gubice povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži koži vrača trdnost in prožnost
  • Lalique Rêve d'Infini parfumska voda za ženske 100 ml
    Lalique Rêve d'Infini, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Lalique Rêve d'Infini bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Benefit Benetint Cheek & Lip Stain tekoči pripravek za toniranje za ustnice in lica 10 ml
    Benefit Benetint Cheek & Lip Stain, 10 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Benefit Benetint Cheek & Lip Stain bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnicam daje blag lesk enostavno se nanaša dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Mr & Mrs Fragrance Niki Oriental dišava za avto polnilna 1 kos
    Mr & Mrs Fragrance Niki Oriental, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Mr & Mrs Fragrance Niki Oriental naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bobbi Brown Smokey Eye Mascara maskara za ekstremni volumen in intenzivno črno barvo odtenek 01 Black 6 ml
    Bobbi Brown Smokey Eye Mascara, 6 ml, maskare za ženske, Maskara Bobbi Brown Smokey Eye Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo se ne razmaže ne lepi trepalnic ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sesderma C-Vit AX+ krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Sesderma C-Vit AX+, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sesderma C-Vit AX+ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Estée Lauder Azurée parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Azurée, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Estée Lauder Azurée je izraz optimizma in občutka popolne sreče. aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lancôme Hydra Zen dnevna vlažilna krema SPF 20 50 ml
    Lancôme Hydra Zen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancôme Hydra Zen bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Chanel Chance Eau Fraîche dišava za lase za ženske 35 ml
    Chanel Chance Eau Fraîche, 35 ml, Dišave za lase za ženske, Klasičen parfum vaše lase sicer odišavi, vendar jih obenem izsuši in uničuje njihovo strukturo. Prepričajte se, da je dišava za lase Chanel Chance Eau Fraîche veliko boljša rešitev. Lasem daje krasen vonj, poleg tega pa tudi hranila. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Shiseido Makeup Full Lash Serum serum za rast za trepalnice in obrvi 6 ml
    Shiseido Makeup Full Lash Serum, 6 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Shiseido Makeup Full Lash Serum bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto podpira in pospešuje rast trepalnic neguje tudi obrvi enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi.
  • Dr Irena Eris Cleanology mleko za odstranjevanje ličil za vse tipe kože 200 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Dr Irena Eris Cleanology z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke vlaži kožo kožo hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Dr Irena Eris Cleanology dvokomponentni odstranjevalec ličil za predel okoli oči 100 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 100 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Dr Irena Eris Cleanology s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo preprečuje draženje kože ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Dr Irena Eris Cleanology micelarna voda za vse tipe kože 200 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Dr Irena Eris Cleanology . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Inglot O₂M nadlak za nohte 11 ml
    Inglot O₂M, 11 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Inglot O₂M vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek ohranja zdrave in lepe nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion vlažilna emulzija za obraz 100 ml
    Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Remington PROluxe S9100 likalnik za lase 1 kos
    Remington PROluxe S9100, 1 kos, Elektronika za ženske, Likalnik za lase Remington PROluxe S9100 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: možnost uravnavanja temperature keramični ploščici toplotno odporna podloga kabel z vrtljivim koncem funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Barnängen Nutritive krema za prhanje za suho do zelo suho kožo 400 ml
    Barnängen Nutritive, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Barnängen Nutritive je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Renovality Original Series hladno stisnjeno olje opuncije 50 ml
    Renovality Original Series, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Renovality Original Series bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože obnavlja prožnost kože globinsko hrani Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Renovality Original Series Tea Tree tea tree olje 20 ml
    Renovality Original Series Tea Tree, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Renovality Original Series Tea Tree bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: ugodno vpliva na ekceme in težavno kožo obnavlja in vlaži lepša in gladi nepopolnosti Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Renovality Original Series olje za lase Renohair 100 ml
    Renovality Original Series, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Renovality Original Series bo vašim lasem zagotovilo mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: izboljšuje strukturo las
  • Renovality Original Series hialuronski serum 50 ml
    Renovality Original Series, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Renovality Original Series bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Barnängen Caring losjon za telo za normalno in suho kožo 400 ml
    Barnängen Caring, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Barnängen Caring vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo intenzivno hrani in mehča dermatološko testirano krepi zaščitno bariero popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Barnängen Midsommar Glow gel za prhanje in kopanje 400 ml
    Barnängen Midsommar Glow, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Barnängen Nutritive losjon za telo za suho do zelo suho kožo 400 ml
    Barnängen Nutritive, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Bourjois Khôl & Contour Extra Longue Tenue dolgoobstojni svinčnik za oči odtenek 001 Noir-issime 1.2 g
    Bourjois Khôl & Contour Extra Longue Tenue, 1.2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Bourjois Khôl & Contour Extra Longue Tenue poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz polna in intenzivna barva izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Remington PROluxe CI91X1 kodralnik za lase Ø 25 - 38 1 kos
    Remington PROluxe CI91X1, 1 kos, Elektronika za ženske, Kodralnik za lase Remington PROluxe CI91X1 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: konični kodralnik digitalni zaslon možnost uravnavanja temperature hitro segrevanje funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington PROluxe CI9132 kodralnik za lase Ø 32 mm 1 kos
    Remington PROluxe CI9132, 1 kos, Elektronika za ženske, Kodralnik za lase Remington PROluxe CI9132 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: digitalni zaslon vrtljiv kabel možnost uravnavanja temperature funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lancôme Ombre Hypnôse Pearly Color biserna senčila za oči odtenek P102 Sable Enchanté 2.5 g
    Lancôme Ombre Hypnôse Pearly Color, 2.5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Lancôme Ombre Hypnôse Pearly Color omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša pigmentacija je zelo intenzivna za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Lancôme Ombre Hypnôse Stylo dolgoobstojna senčila za oči v svinčniku odtenek 01 Or Inoubliable 1.4 g
    Lancôme Ombre Hypnôse Stylo, 1.4 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Lancôme Ombre Hypnôse Stylo omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: dolgotrajen učinek enostavno se nanaša enostavno se raznaša
  • Catrice Power Gel 2 in1 podlak in nadlak za nohte 10.5 ml
    Catrice Power Gel 2 in1, 10.5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Catrice Power Gel 2 in1 vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek ohranja zdrave in lepe nohte Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak. Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Ziaja Cleansing Eye nežni odstranjevalec ličil za oči 120 ml
    Ziaja Cleansing Eye, 120 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Ziaja Cleansing Eye s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Farmona Herbal Care Horsetail intenzivni tretma za zelo poškodovane lase 5 x 5 ml
    Farmona Herbal Care Horsetail, 5x5 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase prodira v lasno strukturo in jo krepi lase nahrani po celotni dolžini lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Inebrya Ice Cream Dry-T hranilni šampon za suhe in poškodovane lase 300 ml
    Inebrya Ice Cream Dry-T, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inebrya Ice Cream Dry-T učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Inebrya Ice Cream Balance šampon za regulacijo sebuma 300 ml
    Inebrya Ice Cream Balance, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inebrya Ice Cream Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night celotna nega proti staranju kože 50 ml
    Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Vichy Capital Soleil zaščitna krema za žametno kožo SPF 50+ 50 ml
    Vichy Capital Soleil, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože koži zagotavlja potrebno vlaženje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • NYX Professional Makeup Extra Creamy Round Lipstick kremasta šminka odtenek Snow White 4 g
    NYX Professional Makeup Extra Creamy Round Lipstick, 4 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka NYX Professional Makeup Extra Creamy Round Lipstick bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice visoka pigmentacija ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Ziaja Intima gel za intimno higieno 200 ml
    Ziaja Intima, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intima nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa ne draži zmanjšuje draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Tesori d'Oriente White Musk krema za prhanje za ženske 250 ml
    Tesori d'Oriente White Musk, 250 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tesori d'Oriente White Musk odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Tesori d'Oriente White Musk pripravek za kopel za ženske 500 ml
    Tesori d'Oriente White Musk, 500 ml, Pripravki za v kopel za ženske, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Tesori d'Oriente White Musk bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: nežno umije kožo pušča žametno mehko in gladko podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • NYX Professional Makeup Jumbo svinčnik za oči odtenek JEP601 Black Bean 5 g
    NYX Professional Makeup Jumbo, 5 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči NYX Professional Makeup Jumbo poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Farmona Herbal Care Black Mint dezodorant v pršilu za noge in čevlje 150 ml
    Farmona Herbal Care Black Mint, 150 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Farmona Herbal Care Black Mint prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi preprečuje nastajanje smradu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sesderma Seslash serum za rast za trepalnice in obrvi 5 ml
    Sesderma Seslash, 5 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Sesderma Seslash bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic neguje tudi obrvi enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi.
  • Colgate Total Pro Gum Health zobna nitka 50 m
    Colgate Total Pro Gum Health, 50 m, Medzobna nega za moške, Zobna nitka Colgate Total Pro Gum Health je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni prijazna do dlesni odstranjuje ostanke jedi enostavno drsi med zobmi se ne trga Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Farmona Herbal Care Ginseng regeneracijski balzam za tanke lase 200 ml
    Farmona Herbal Care Ginseng, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Farmona Herbal Care Ginseng zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Farmona Herbal Care Nettle suhi šampon za mastne lase 180 ml
    Farmona Herbal Care Nettle, 180 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Farmona Herbal Care Nettle vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo osvežuje in prezračuje odstranjuje umazanijo ustvarja bogat in zračen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Farmona Seboravit šampon za mastne lase in lasišče 330 ml
    Farmona Seboravit, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Seboravit učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care zaščitna krema proti staranju kože SPF 30 50 ml
    Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov deluje proti izsuševanju kože kožo mehča in pomirja koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Batiste Floral Lively Blossoms suhi šampon za vse tipe las 200 ml
    Batiste Floral Lively Blossoms, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Floral Lively Blossoms vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene osvežuje in prezračuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • CHI Argan Oil Conditioner hranilni balzam za suhe in poškodovane lase 340 ml
    CHI Argan Oil Conditioner, 340 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam CHI Argan Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ashleigh & Burwood London Metallic Ore katalitična svetilka 11x8 cm 1 kos
    Ashleigh & Burwood London Metallic Ore, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Metallic Ore je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-in tonik za barvane in poškodovane lase 118 ml
    CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-in, 118 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-in jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase izrazito obnavlja in ščiti lasem nudi čvrstost in prožnost preprečuje nastanek krepastih las lase globinsko hrani lasem zagotavlja sijaj poudarja in podpira barvni odtenek las Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las. Uporabljate lahko vsak dan. Uredite lase kot običajno.
  • St.Tropez Self Tan Purity samoporjavitvena pena za telo 200 ml
    St.Tropez Self Tan Purity, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St.Tropez Self Tan Purity vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih postopoma temni odtenek kože enostavno se raznaša in se odlično vpija izenačuje ton kože ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • SVR Sensifine pomirjujoča krema za občutljivo in netolerantno kožo 40 ml
    SVR Sensifine, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Sensifine bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • CHI Infra Keratin Mist tretma za krepitev las 355 ml
    CHI Infra Keratin Mist, 355 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja CHI Infra Keratin Mist daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke daje žametno mehkobo povečuje gostoto in moč las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Korres Natural Clay globoko čistilna maska 18 ml
    Korres Natural Clay, 18 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Korres Natural Clay bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Vianek Nourishing mleko za odstranjevanje ličil s hranilnim učinkom 150 ml
    Vianek Nourishing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Vianek Nourishing je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Kevin Murphy Powder Puff puder za lase za volumen in obliko 14 g
    Kevin Murphy Powder Puff, 14 g, Pudri za lase za ženske, Puder za lase Kevin Murphy Powder Puff vašim lasem nudi želeni volumen in popolno obliko. Lastnosti: zagotavlja takojšnji volumen las lasje po nanosu delujejo nadihano praktična embalaža, ki gre v vsako torbico posebej primeren za fine in tanke lase Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Majhno količino prahu nasujte v dlan, zdrgnite roke in vtrite v suhe lase.
  • Etat Libre d’Orange Noel Au Balcon parfumska voda za ženske 100 ml
    Etat Libre d’Orange Noel Au Balcon, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Etat Libre d’Orange Noel Au Balcon bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream vodoodporna krema za sončenje SPF 30 150 ml
    Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja zmanjšuje tveganje za nastanek alergij na sonce kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi vlaži in nahrani lahko se uporablja za obraz in telo pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav brez silikonov brez alkohola Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Vianek Moisturising vlažilna dnevna krema za suho in občutljivo kožo 50 ml
    Vianek Moisturising, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vianek Moisturising bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Elemis Superfood Vital Veggie Mask hranilna maska za posvetlitev in zgladitev kože 75 ml
    Elemis Superfood Vital Veggie Mask, 75 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Elemis Superfood Vital Veggie Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani odstranjuje odmrle kožne celice celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Elemis Superfood Night Cream nočna krema za prehrano in hidracijo 50 ml
    Elemis Superfood Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elemis Superfood Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik pomlajuje kožo in ji daje energijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter čistilna maska za obraz za osvetlitev kože 90 ml
    Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter, 90 ml, Čistilne maske za ženske, Želite svojo redno čistilno rutino obogatiti in doseči še popolnejšo kožo, ki je resnično globinsko očiščena? Čistilna maska Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter odlično dopolni vaš najljubši čistilni gel, peno ali kremo ter odstrani vse preostanke ličil in druge nečistoče tudi iz globine por. Poleg tega pomaga uravnavati kožni loj in zmanjša neželen sijaj kože. Lastnosti: intenzivno čisti obraz kožo naredi svilnato mehko intenzivno vlaži kožo obraza ne suši kože koži daje svež videz učinkovito odstranjuje ličila s kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Nato sperite.
  • Elemis Peptide⁴ Overnight Radiance Peel eksfoliacijski piling serum za posvetlitev in zgladitev kože 30 ml
    Elemis Peptide⁴ Overnight Radiance Peel, 30 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Peptide⁴ Overnight Radiance Peel. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: ne suši kože osvetljuje in izenačuje kožo oži razširjene pore gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Culti Decor Supreme Amber aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Culti Decor Supreme Amber, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Supreme Amber prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: orientalska aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti Candle Ebano dišeča sveča 270 g
    Culti Candle Ebano, 270 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Culti Candle Ebano čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava topla dišava jesenska dišava zimska dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Culti Candle Gelsomino dišeča sveča 270 g
    Culti Candle Gelsomino, 270 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Culti Candle Gelsomino čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava dizajnerska embalaža dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Tinted Cream tonizirajoča vlažilna krema SPF 40 odtenek Light 40 ml
    Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Tinted Cream, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Tinted Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži ne maši por koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Izenačuje barvni ton Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Purity Vision Rose Butter kompleksna pomlajevalna nega 120 ml
    Purity Vision Rose Butter, 120 ml, Masla za telo za ženske
  • NeoStrata Enlighten Pigment Controller krema za obraz proti pigmentnim madežem (posvetlitveni) 50 ml
    NeoStrata Enlighten Pigment Controller, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz NeoStrata Enlighten vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • NeoStrata Enlighten Dark Spot Corrector posvetlitveni gel proti temnim madežem 20 g
    NeoStrata Enlighten Dark Spot Corrector, 20 g, lokalna nega za ženske, Lokalna nega NeoStrata Enlighten bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: osvetljuje pigmentne madeže osvetljuje in mehča površino kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • NeoStrata Enlighten Brightening Eye Cream posvetlitvena krema za predel okoli oči proti zabuhlosti in temnim kolobarjem 15 g
    NeoStrata Enlighten Brightening Eye Cream, 15 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči NeoStrata Enlighten neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • NeoStrata Restore Bionic Lotion vlažilno mleko za obraz in telo za zelo suho kožo 200 ml
    NeoStrata Restore Bionic Lotion, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo NeoStrata Restore vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator revitalizacijski piling za prehrano in hidracijo 50 ml
    Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator, 50 ml, Pilingi za obraz za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože temeljito umije in očisti cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Uriage Bariéderm Cica-Cream with Copper-Zinc SPF 50+ krepilna krema z vsebnostjo bakra in cinka SPF 50+ 40 ml
    Uriage Bariéderm Cica-Cream with Copper-Zinc SPF 50+, 40 ml, lokalna nega za ženske, Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno hrani in mehča ima regeneracijske učinke za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Garnier Fructis Banana Hair Food hranilni balzam za suhe lase 350 ml
    Garnier Fructis Banana Hair Food, 350 ml, Balzami za ženske, Balzam Garnier Fructis Banana Hair Food zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju ščiti lase pred poškodbami Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • BABOR Ampoule Concentrates 3D Firming serum za glajenje z učvrstitvenim učinkom 7x2 ml
    BABOR Ampoule Concentrates 3D Firming, 7x2 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz BABOR Ampoule Concentrates 3D Firming bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza obnavlja prožnost kože pomaga gladiti gubice in drobne linije pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dtangler Mini krtača za lase 1 kos
    Dtangler Mini, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Dtangler Mini je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle originalen dizajn Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Jimmy Choo L’Eau toaletna voda za ženske 40 ml
    Jimmy Choo L’Eau, 40 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Jimmy Choo L’Eau je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream zaščitna krema za sončenje SPF 50+ 100 ml
    Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream, 100 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi lahko se uporablja za obraz in telo pripravek je vodoodporen ščiti pred delovanjem prostih radikalov Sestava: brez dišav brez silikonov brez alkohola Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Dermacol Sea Salt & Lime parfumska voda uniseks 50 ml
    Dermacol Sea Salt & Lime, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Dermacol Sea Salt & Lime , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. akvatična dišava z morskimi toni sadna dišava cvetlična dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Dermacol Sweet Orange & Honeysuckle parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Sweet Orange & Honeysuckle, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Dermacol Sweet Orange & Honeysuckle . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Millefiori Milano Grape Cassis nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Grape Cassis, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Grape Cassis spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Milano Cold Water nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Cold Water, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Cold Water spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh