Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38959
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • BaByliss 9436E kozmetično ogledalce z LED-osvetlitvijo 1 kos
    BaByliss 9436E, 1 kos, kozmetična ogledala za ženske, Praktično kozmetično ogledalce BaByliss 9436E vam bo pomagalo, da boste ostali lepi in urejeni vedno in povsod! Lastnosti: pomaga nadzirati popoln videz vašega ličenja vsebuje 2 ogledalci – klasično in povečevalno kakovostna izvedba Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli za urejanje videza ali kontrolo make upa.
  • SKLZ AccuStick (Green) 1 kos
    SKLZ AccuStick, 1 kos, Fitnes oprema uniseks, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček SKLZ AccuStick pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: spodbuja regeneracijo celic služi za počitek in sprostitev
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner vlažilni tonik za obraz s ceramidi 150 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Serum Toner. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo preprečuje prekomerno sušenje kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov obnavlja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo.
  • Catrice The Essential Brow set za obrvi Medium odtenek
    Catrice The Essential Brow, Maskare in geli za obrvi za ženske, Vsebina seta: svinčnik za obrvi puder za obrvi fiksacijski gel za obrvi Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom utrdi obrvi v želeni obliki odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Essence All About Matt! darilni set (za mat videz)
    Essence All About Matt!, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Essence All About Matt! . Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa 50 ml papirčki za matiranje 50 kos matirajoči puder 8 g Lastnosti: popolno matira kožo dolgotrajna utrditev make upa vpija maščobo na površini kože odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Catrice METAFACE paleta senčil za oči 14 g
    Catrice METAFACE, 14 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Catrice METAFACE vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje polni pigmenti kovinski učinek bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Moisturizing Cream vlažilna krema s ceramidi 50 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Moisturizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Moisturizing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush čopič za nanos tekočih in pudrastih izdelkov 1 kos
    Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Shiseido HANATSUBAKI HAKE Polishing Face Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Pressed Powder matirajoči puder odtenek Translucent Matte/Naturel Mat 10 g
    Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Pressed Powder, 10 g, Pudri za ženske, Puder Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Pressed Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek povsem prosojna tekstura Sestava: blazinica je priložena Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder transparentni puder v prahu z mat učinkom odtenek Matte/Mat 6 g
    Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder, 6 g, Pudri za ženske, Puder Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože vpije prekomeren loj brez sušenja kože popolno matira kožo osvetljuje Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder transparentni puder v prahu za osvetlitev kože odtenek Radiant/Eclat 6 g
    Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder, 6 g, Pudri za ženske, Puder Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože vpije prekomeren loj brez sušenja kože popolno matira kožo osvetljuje Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer tekoči korektor odtenek 101 Fair/Très Clair 5.8 ml
    Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer, 5,8 ml, Korektorji za ženske, Korektor Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic zmanjša pomanjkljivosti kože izenačuje odtenek kože dolgo obstojen učinek osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Kallos LAB 35 Curl Mania šampon za valovite lase 300 ml
    Kallos LAB 35 Curl Mania, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Curl Mania učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Yon-Ka Age Defense Vital dnevna krema proti gubam z antioksidacijskim učinkom 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Vital, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense Vital bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream razstrupljevalna nočna krema 50 ml
    Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico koži daje svežost in svetlost oži pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Kallos LAB 35 Curl Mania stiling pršilo za valovite lase 150 ml
    Kallos LAB 35 Curl Mania, 150 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Kallos LAB 35 Curl Mania daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Yon-Ka Age Defense matirajoča krema za mastno kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator tonik za vse tipe kože 200 ml
    Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique 3 Steps pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: brez dišav
  • Franck Olivier Nature parfumska voda za ženske 50 ml
    Franck Olivier Nature, 50 ml, Parfumske vode za ženske
  • Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie parfumska voda za ženske 60 ml
    Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava citrusna dišava začimbna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bioliq Clean čistilni gel proti gubam 125 ml
    Bioliq Clean, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bioliq Clean pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima antioksidacijske učinke prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Cédrat parfumska voda za ženske 60 ml
    Jeanne en Provence Verveine Cédrat, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Jeanne en Provence Verveine Cédrat vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava čista sveža dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Redken One United večnamenska nega za lase 150 ml
    Redken One United, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken One United daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Alcina Hyaluron 2.0 vlažilni fluid za roke 50 ml
    Alcina Hyaluron 2.0, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Alcina Hyaluron 2.0. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Institut Esthederm Bronz Impulse emulzija v pršilu za obraz in telo za bolj hitro in trajno porjavelost 150 ml
    Institut Esthederm Bronz Impulse, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Impulse podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Yankee Candle Red Apple Wreath votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Red Apple Wreath, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Red Apple Wreath čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tematska praznična dišava začinjena aroma sadna dišava zeliščna aroma zimska dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Christmas Cookie votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Christmas Cookie, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Cookie čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava božična aroma sladka aroma začinjena aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Christmas Eve votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Christmas Eve, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Eve čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tematska praznična dišava začinjena aroma sladka aroma citrusna dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Farmona Herbal Care Burdock šampon za mastno lasišče in suhe konice las 330 ml
    Farmona Herbal Care Burdock, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Herbal Care Burdock učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Faith In Nature Lavender & Geranium relaksacijski gel za prhanje 400 ml
    Faith In Nature Lavender & Geranium, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Faith In Nature Lavender & Geranium . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Faith In Nature Wild Rose naravni gel za prhanje za obnovo kožne pregrade za obnovo kožne pregrade 400 ml
    Faith In Nature Wild Rose, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Faith In Nature Wild Rose . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Faith In Nature Dragon Fruit naravno tekoče milo za roke z revitalizacijskim učinkom 400 ml
    Faith In Nature Dragon Fruit, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Dragon Fruit nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Faith In Nature Lavender & Geranium naravno tekoče milo za roke z vonjem sivke 400 ml
    Faith In Nature Lavender & Geranium, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Lavender & Geranium nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter hranilna krema za predel okoli oči 20 g
    Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter, 20 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Klairs Fundamental neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Klairs Fundamental Water Gel Cream vlažilna gel krema za obraz 70 ml
    Klairs Fundamental Water Gel Cream, 70 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Klairs Fundamental vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani hitro se vpija pomirja draženje in rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Faith In Nature Aloe Vera & Tea Tree 400 ml
    Faith In Nature Aloe Vera & Tea Tree, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Aloe Vera & Tea Tree nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Faith In Nature Coconut naravno tekoče milo za roke s kokosovim oljem 400 ml
    Faith In Nature Coconut, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Coconut nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije koži zagotavlja svilnato mehkobo uravnava pH kože Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Lavera Pure Beauty lahki vlažilni fluid 50 ml
    Lavera Pure Beauty, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Lavera Pure Beauty je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože matira oži razširjene pore učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Faith In Nature Grapefruit & Orange naravno tekoče milo za roke 400 ml
    Faith In Nature Grapefruit & Orange, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Faith In Nature Grapefruit & Orange nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Faith In Nature Coconut vlažilni šampon za normalne do suhe lase 400 ml
    Faith In Nature Coconut, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Faith In Nature Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Faith In Nature Dragon Fruit revitalizacijska maska za poškodovane lase 300 ml
    Faith In Nature Dragon Fruit, 300 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Faith In Nature Dragon Fruit predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz lasem daje čudovit vonj Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Faith In Nature Wild Rose regeneracijski šampon za normalne do suhe lase 400 ml
    Faith In Nature Wild Rose, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Faith In Nature Wild Rose učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Lily Lolo Concealer Brush čopič za korektor 1 kos
    Lily Lolo Concealer Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Lily Lolo Concealer Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Faith In Nature Avocado negovalni šampon za vse tipe las 400 ml
    Faith In Nature Avocado, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Faith In Nature Avocado učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje SLS veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Ambientair Lacrosse Orchid pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Orchid, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Orchid z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Chilly Soothing pomirjajoči gel za intimno higieno 200 ml
    Chilly Soothing, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Chilly Soothing zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Omorovicza Soothing Shave krema za britje s hladilnim učinkom 150 ml
    Omorovicza Soothing Shave, 150 ml, izdelki za britje za ženske, Pripravek Omorovicza Soothing Shave lajša britje in preprečuje neprijetno draženje kože. Lastnosti: zagotavlja natančno in hitro britje preprečuje draženje Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
  • MedPharma Oak bark gel za obnovo kože 75 g
    MedPharma Oak bark, 75 g, Posebna nega za kožo za moške, Gel za telo MedPharma Oak bark neguje kožo celega telesa, jo napenja in ji hkrati zagotavlja občutek udobja. Lastnosti: učvrsti kožo napenja kožo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži. Nanesite na težavna mesta in z nežno masažo vtrite v kožo. Dlje kot se boste posvetili masaži prizadetih mest, vidnejši bodo rezultati.
  • Omorovicza Face Glow samoporjavitveni losjon za obraz 50 ml
    Omorovicza Face Glow, 50 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Omorovicza Face Glow vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži nudi naravno zlatorjavo barvo vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Omorovicza Glam Glow samoporjavitvena emulzija za telo in obraz 150 ml
    Omorovicza Glam Glow, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Omorovicza Glam Glow vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo koži nudi naravno zlatorjavo barvo učinek sončenja je naraven Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Souletto Motivation Time Pink Pepper & Lime dišeča sveča združljivo z vrtiljakom 65 g
    Souletto Motivation Time Pink Pepper & Lime, 65 g, Dišeče sveče Dišave za dom
  • Ambientair Lacrosse Pure Oxygen pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Pure Oxygen, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Pure Oxygen z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Green Tea & Lime z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair Lacrosse Wood & Tonka nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Ambientair Lacrosse Wood & Tonka, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair Lacrosse Wood & Tonka spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ambientair Lacrosse White Musk nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Ambientair Lacrosse White Musk, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair Lacrosse White Musk spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Avène Tolérance Control pomirjajoči in obnovitveni balzam 40 ml
    Avène Tolérance Control, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Avène Tolérance Control bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Omorovicza Perfecting Lip Balm balzam za ustnice za volumen ustnic 10 ml
    Omorovicza Perfecting Lip Balm, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Omorovicza Perfecting Lip Balm razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: daje učinek polnejših ustnic ustnice pušča voljne in žametno mehke spodbuja prekrvavitev ustnic Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Avène Tolérance Control obnovitvena krema za pomiritev kože 40 ml
    Avène Tolérance Control, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avène Tolérance Control bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • MedPharma Calcium Pantothenicum NATURAL mazilo za obnovo kože 30 g
    MedPharma Calcium Pantothenicum NATURAL, 30 g, Posebna nega za kožo za moške, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega MedPharma Calcium Pantothenicum NATURAL poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: pomirja razdraženost kože ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • ARTDECO Full Waves Curling maskara za privihanje in učvrstitev trepalnic odtenek Black 10 ml
    ARTDECO Full Waves Curling, 10 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO Full Waves Curling daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima učinek umetnih trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • ARTDECO Angel Eyes Mascara maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic vodoodporna odtenek 10 ml
    ARTDECO Angel Eyes Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO Angel Eyes Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči neguje trepalnice in jih utrjuje čudovito zavije trepalnice se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Klorane Quinine & Edelweiss Bio krepilni serum proti izpadanju las 100 ml
    Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Klorane Quinine & Edelweiss Bio lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja novo moč prodira v lasno strukturo in jo krepi lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe lase. Ne spirajte.
  • Klorane Quinine & Edelweiss Bio krepilni balzam za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 200 ml
    Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Klorane Quinine & Edelweiss Bio zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: olajša razčesavanje las preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Klorane Mango intenzivna hranilna maska za lase 150 ml
    Klorane Mango, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Klorane Mango predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik
  • Sylveco Face Care Calendula nežna čistilna pena za obraz 150 ml
    Sylveco Face Care Calendula, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sylveco Face Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Hei Poa Idylic Sensuality toaletna voda za ženske 100 ml
    Hei Poa Idylic Sensuality, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Nikoli več ne zamudite priložnosti postati kraljica večera. Ženska toaletna voda Hei Poa Idylic Sensuality vas bo v nekaj sekundah povzdignila v sijočo osebnost, katere čarom bo vsakdo v hipu podlegel. cvetlična dišava lesna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Hei Poa Mythic Sensualité toaletna voda za ženske 100 ml
    Hei Poa Mythic Sensualité, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Hei Poa Mythic Sensualité vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava lesna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera losjon za po sončenju v pršilu 150 ml
    Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo zmanjšuje žgoč občutek in srbenje pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood dišeča sveča Cream Jar 142 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tiara šampon in balzam 2 v1 za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tiara, 150 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tiara vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje lase hrani od korenin do konic lase pušča mehke na dotik celovita nega las v enem samem koraku Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite. Po potrebi ponovite.
  • Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Coconut hranilno olje za lase 100 ml
    Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Coconut, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo popravlja poškodovano strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Milk Shake Direct Colour balzam za toniranje za intenzivno vlažnost Warm Brown 100 ml
    Milk Shake Direct Colour, 100 ml, Začasne barve za lase za ženske, Balzam Milk Shake Direct Colour zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje krepi barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Apivita My Color Elixir barva za lase brez amoniaka odtenek 4.0 Brown
    Apivita My Color Elixir, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Apivita My Color Elixir daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna prekriva sive lase enostaven in hiter nanos v udobju doma Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • NEONAIL Nail File Violet Trapeze polirka 100/180 1 kos
    NEONAIL Nail File Violet Trapeze, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica NEONAIL Nail File Violet Trapeze vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: pili natančno in enakomerno oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov
  • Sylveco Body Care Herbal dezodorant roll-on brez aluminijevih soli 50 ml
    Sylveco Body Care Herbal, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Navodilo za uporabo: Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Vianek Anti-Dandruff hranilni šampon proti prhljaju 300 ml
    Vianek Anti-Dandruff, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vianek Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče lase pušča mehke odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Golden Mother of Pearl večnamensko olje z bleščicami 100 ml
    Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Golden Mother of Pearl, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Hei Poa Pure Tahiti Monoï Oil Golden Mother of Pearl bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži hrani in neguje kožo lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo popravlja poškodovano strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • NEONAIL LED Lamp 36W/48 LED lučka za gel nohte 1 kos
    NEONAIL LED Lamp 36W/48, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Svetilka vam bo pomagala do nohtov popolnega videza s kar najmanj truda. Lastnosti: zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje popolno otrdi kakršenkoli lak za nohte moderen dizajn
  • Sylveco Face Care Regenerating regeneracijski serum za problematično kožo, akne 30 ml
    Sylveco Face Care Regenerating, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Sylveco Face Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Rilastil Aqua vlažilna maska s hialuronsko kislino 75 ml
    Rilastil Aqua, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Rilastil Aqua bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Wella Professionals Eimi Dynamic Fix lak za lase za fleksibilno učvrstitev 500 ml
    Wella Professionals Eimi Dynamic Fix, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Wella Professionals Eimi Dynamic Fix bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk enostaven in hiter nanos dolgotrajen učinek ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Rilastil Daily Care micelarna čistilna voda za obraz in oči 250 ml
    Rilastil Daily Care, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Rilastil Daily Care . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Declaré Pro Youthing krema za predel okoli oči s pomlajevalnim učinkom 15 ml
    Declaré Pro Youthing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Declaré Pro Youthing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • SVR Physiopure čistilni penasti gel 200 ml
    SVR Physiopure, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza SVR Physiopure pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Physiogel Daily MoistureTherapy vlažilni balzam za telo za suho in občutljivo kožo 400 ml
    Physiogel Daily MoistureTherapy, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Physiogel Daily MoistureTherapy , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Physiogel Calming Relief pomirjajoča krema za suho občutljivo kožo nagnjeno k rdečici 40 ml
    Physiogel Calming Relief, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Physiogel Calming Relief bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Darphin Ideal Resource Overnight Cream posvetlitvena nočna krema 50 ml
    Darphin Ideal Resource Overnight Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Ideal Resource Overnight Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Cucumber čistilni tonik za mastno in mešano kožo 200 ml
    Ziaja Cucumber, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Ziaja Cucumber . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj oži pore ohranja uravnotežen pH v koži takoj pomirja kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Silk vlažilna krema za roke in nohte 100 ml
    Ziaja Silk, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Silk . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • SVR Hydraliane hranilna in vlažilna dnevna krema 50 ml
    SVR Hydraliane, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Hydraliane bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Ziaja Cashmere vlažilna krema za roke 100 ml
    Ziaja Cashmere, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Cashmere . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Cashmere kremasto milo za prhanje 500 ml
    Ziaja Cashmere, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Ziaja Cashmere je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Cetaphil Moisturizers vlažilna krema za obraz in telo za suho in občutljivo kožo 85 ml
    Cetaphil Moisturizers, 85 ml, Kreme za telo za ženske, Lastnosti: popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: brez dišav
  • Eveline Cosmetics Egyptian Miracle olje za učvrstitev telesa in prsi 150 ml
    Eveline Cosmetics Egyptian Miracle, 150 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Eveline Cosmetics Egyptian Miracle vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo izboljšuje mikrocirkulacijo krvi gladi kožo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Eveline Cosmetics Foot Care Med mehčalna krema za noge za trdo kožo 100 ml
    Eveline Cosmetics Foot Care Med, 100 ml, kreme za noge za ženske, Krema Eveline Cosmetics Foot Care Med vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani celi razpokano kožo stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil z razstrupljevalnim učinkom 650 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 650 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Eveline Cosmetics FaceMed+ zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži deluje regeneracijsko ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics Foot Care Med nežni vlažilni piling za noge 100 ml
    Eveline Cosmetics Foot Care Med, 100 ml, kreme za noge za ženske, Piling za telo Eveline Cosmetics Foot Care Med z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh