Največja modna platforma v Sloveniji

Wella Professionals online nakup oblačila in obutev za ženske

181
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Wella Professionals Invigo Scalp Balance Sensitive Scalp maska za lase za razdraženo lasišče 150 ml
    Wella Professionals Invigo Scalp Balance Sensitive Scalp, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Scalp Balance Sensitive Scalp predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Nutricurls Curls nežni micelarni šampon za kodraste lase 1000 ml
    Wella Professionals Nutricurls Curls, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Nutricurls Curls učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podpira naravno tvorbo valov in kodrov obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves lahki vlažilni šampon za valovite lase 250 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Nutricurls Waves učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče deluje proti kodranju las podpira naravno tvorbo valov in kodrov intenzivno vlaži Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Oil Reflections vlažilni šampon za sijaj in mehkobo las 1000 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Oil Reflections učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Fusion regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 500 ml
    Wella Professionals Fusion, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Fusion učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Nutricurls Curls vlažilni balzam za kodraste lase 150 ml
    Wella Professionals Nutricurls Curls, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals Nutricurls Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: deluje proti kodranju las enostavna in hitra uporaba brez umivanja zagotavlja hrano in regeneracijo olajša razčesavanje las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Vmasirajte v dolžine in vse do konic. Ne spirajte.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance pena za lase za zaščito barve 200 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 ml, Pene za lase za ženske, Pripravek za razčesavanje las Wella Professionals Invigo Color Brilliance lajša urejanje las po umivanju in jim nudi potrebno nego. Lastnosti: lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje poudarja intenzivnost barve pričeski dodaja volumen lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite v vlažne lase in jih nato posušite s sušilcem ali jih pustite, da se prosto posušijo.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich vlažilna pena za suhe lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Sun zaščitni šampon za lase izpostavljene soncu 300 ml
    Wella Professionals Invigo Sun, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Sun je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase varuje pred negativnim delovanjem sonca, klora in slane vode Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam za goste, grobe in kodraste lase za barvane lase 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Color Brilliance zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Color Brilliance zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance negovalna maska za barvane lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Brilliance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna podaljšuje trajanje barve intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 5 minut. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Wella Professionals Invigo Scalp Balance vlažilni šampon proti prhljaju 300 ml
    Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Scalp Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče bori se proti nastanku prhljaja intenzivno vlaži pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Sun zaščitni balzam za lase izpostavljene soncu 200 ml
    Wella Professionals Invigo Sun, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Sun zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: vlaži lase po izpostavljenosti soncu lasem daje mehkobo in gladkost obnavlja lasna vlakna ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich krema brez spiranja za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Kreme za glajenje za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: preprečuje neželeno kodranje las lasem nudi hidratacijo in hranila ima protistatični učinek Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite, vlažne lase. Ne spirajte. Nato lase uredite v želeno pričesko.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilni balzam za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost pršilo za volumen za tanke lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Wella Professionals Invigo Volume Boost poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem daje volumen od korenin lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne enostavno in hitro se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Počešite. Ne spirajte.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam brez spiranja za zaščito barve 150 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals Invigo Color Brilliance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: varuje barvo las zagotavlja mehkobo lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Nanašajte zlasti po dolžini las in na konice. Ne spirajte in oblikujte po želji. Optimalno količino dobite, če 5-10× pritisnete na črpalko.
  • Wella Professionals Invigo Color Service zaščitna krema pred barvanjem 75 ml
    Wella Professionals Invigo Color Service, 75 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Odstranjevalec barve Wella Professionals Invigo Color Service nežno, a učinkovito očisti lasišče in kožo obraza ter odstrani odvečno barvo za lase. Lastnosti: nežen do kože obraza in lasišča preprečuje sušenje kože enostavno odstrani preostanke barve s kože samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Pred barvanjem nanesite na kožo okoli celotne lasne linije. Izognite se neposrednemu stiku z lasmi. Po barvanju z vatno blazinico očistite preostanke in kožo popolnoma očistite.
  • Wella Professionals Color Touch Deep Browns barva za lase odtenek 4/77 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Deep Browns, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Deep Browns daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk poudarja barvni pigment Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals SP Repair balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 1000 ml
    Wella Professionals SP Repair, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Luxe Oil luksuzni šampon za poškodovane lase 1000 ml
    Wella Professionals SP Luxe Oil, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Luxe Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Color Touch Rich Naturals barva za lase odtenek 7/1 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Rich Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Rich Naturals daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk Barva dolgo ostane lepa in polna Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Color Touch Plus barva za lase odtenek 77/03 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Plus, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Plus daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase hrani in vlaži lase lase pušča zdrave in mehke na dotik Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals SP Color Save šampon za barvane lase 250 ml
    Wella Professionals SP Color Save, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Color Save učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals SP Repair šampon za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml
    Wella Professionals SP Repair, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Eimi Texture Touch stiling žele za fiksacijo in obliko 125 ml
    Wella Professionals Eimi Texture Touch, 125 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Wella Professionals Eimi Texture Touch zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje za vsakodnevno oblikovanje las Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Wella Professionals Eimi Natural Volume penasti utrjevalec za lase za volumen 300 ml
    Wella Professionals Eimi Natural Volume, 300 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Professionals Eimi daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Wella Professionals Eimi Dry Me suhi šampon v pršilu 180 ml
    Wella Professionals Eimi Dry Me, 180 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Wella Professionals Eimi Dry Me vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo osvežuje in prezračuje odstranjuje umazanijo lase pušča odišavljene Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost šampon za volumen 250 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 250 ml, Šamponi za ženske, Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Fusion intenzivna obnovitvena maska 150 ml
    Wella Professionals Fusion, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Fusion predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Fusion intenzivno regeneracijski šampon 250 ml
    Wella Professionals Fusion, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Fusion učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Fusion intenzivni regeneracijski balzam za poškodovane lase 200 ml
    Wella Professionals Fusion, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Fusion zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Vibrant Reds permanentna barva za lase odtenek 55/65 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Vibrant Reds, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Vibrant Reds daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna posvetli za nekaj odtenkov prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Creatine+ Straight krema za ravnanje las za vse tipe las Straight N 200 ml
    Wella Professionals Creatine+ Straight, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Lastnosti: gladi lasna vlakna bori se proti kodranju poenostavlja oblikovanje
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilna maska za lase 500 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase gladi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost šampon za volumen tankih las 500 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Volume Boost učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost intenzivna maska za volumen tankih las 145 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 145 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Volume Boost predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 5 minut. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 50 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 50 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne do goste lase za zaščito barve 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna podaljšuje obstojnost barve las
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance balzam za goste barvane lase 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Invigo zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju krepi barvo las podaljšuje trajanje barve
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilna maska za suhe lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Balance Scalp maska za občutljivo lasišče 200 ml
    Wella Professionals SP Balance Scalp, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Balance Scalp predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Clear Scalp lasna nega proti prhljaju 150 ml
    Wella Professionals SP Clear Scalp, 150 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Clear Scalp učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals SP Luxe Oil balzam s keratinom za poškodovane lase 200 ml
    Wella Professionals SP Luxe Oil, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Luxe Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set (za tanke, barvane lase)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals Invigo Color Brilliance. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 200 ml 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las lase pušča mehke zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals SP Smoothen balzam za neobvladljive lase 200 ml
    Wella Professionals SP Smoothen, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Smoothen zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds barva za lase odtenek 55/54 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk Barva dolgo ostane lepa in polna Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Rich Naturals permanentna barva za lase odtenek 10/96 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Rich Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Rich Naturals daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna mat lasem nudi lesk posvetli za nekaj odtenkov prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Eimi Extra Volume penasti utrjevalec za lase za ekstra volumen 500 ml
    Wella Professionals Eimi Extra Volume, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Professionals Eimi Extra Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Wella Professionals Eimi Pearl Styler biserni stiling gel 100 ml
    Wella Professionals Eimi Pearl Styler, 100 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Wella Professionals Eimi Pearl Styler zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling močno utrdi zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Set darilni set (za poškodovane in krhke lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair Set, Serumi za lase za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals Ultimate Repair. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: krepilni šampon za poškodovane lase 100 ml vlažilni balzam za poškodovane in barvane lase 75 ml serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase za poškodovane lase obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals ColorMotion+ šampon za zaščito barvanih las 500 ml
    Wella Professionals ColorMotion+, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals ColorMotion+ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Set darilni set (za poškodovane lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair Set, Serumi za lase za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals Ultimate Repair. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: krepilni šampon za poškodovane lase 50 ml vlažilni balzam za poškodovane in barvane lase 30 ml serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja vsebuje mini različice izdelkov za poškodovane lase za barvane lase obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Creatine+ Curl trajna ondulacija za odporne naravne lase Curl N 250 ml
    Wella Professionals Creatine+ Curl, 250 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Wella Professionals Creatine+ Curl ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Stiling pripravek Wella Professionals Creatine+ Curl bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: posebej močno utrjevanje za dolgoobstojno trajno na laseh dolgotrajen učinek daje obliko rezultate je popolnoma utrjen Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko. Sledite navodilom v embalaži. Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Illumina Color barva za lase odtenek 7/31 60 ml
    Wella Professionals Illumina Color, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Illumina Color daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase prekriva sive lase hrani in vlaži lase poudarja barvni pigment Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls maska za glajenje las za valovite in kodraste lase 500 ml
    Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost maska za lase za volumen 500 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Volume Boost predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance vlažilna maska za tanke lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Brilliance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Repair maska za poškodovane in kemično obdelane lase 200 ml
    Wella Professionals SP Repair, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja strukturo las poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Hydrate maska za suhe lase 400 ml
    Wella Professionals SP Hydrate, 400 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Hydrate predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Wella Professionals ColorMotion+ darilni set (za zaščito barve)
    Wella Professionals ColorMotion+, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Wella Professionals ColorMotion+ . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 250 ml 150 ml 30 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las lasem zagotavlja očarljiv lesk lase izrazito obnavlja in ščiti Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Color Touch Pure Naturals barva za lase odtenek 9/03 60 ml
    Wella Professionals Color Touch Pure Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Wella Professionals Color Touch Pure Naturals vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: zanesljivo barva lase mat lasem nudi lesk poudarja barvni pigment Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde permanentna barva za lase odtenek 12/1 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Blonde vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna mat lasem nudi lesk posvetli za nekaj odtenkov prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Mask intenzivna hranilna maska za vse tipe las 75 ml
    Wella Professionals Ultimate Repair Mask, 75 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Ultimate Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Pure Naturals permanentna barva za lase odtenek 8/0 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Pure Naturals, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Pure Naturals vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna posvetli za nekaj odtenkov mat lasem nudi lesk prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Fusion darilni set Spring(za poškodovane in krhke lase)
    Wella Professionals Fusion, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Fusion ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil 30 ml gladilno olje za sijaj in mehkobo las 30 ml Wella Professionals Fusion maska 75 ml intenzivna obnovitvena maska 75 ml Wella Professionals Fusion šampon 100 ml regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 100 ml Lastnosti: celotna rutina za lepoto vaših las idealen za potovanja v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set Spring(za barvane lase)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Color Brilliancene vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: gladilno olje za sijaj in mehkobo las 100 ml balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 200 ml šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 300 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Set darilni set Spring(za poškodovane lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair Set, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Wella Professionals Invigo Color Brilliance se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja razveselil bo vsako žensko za naraven in zdrav videz las popravlja mehanske in kemične poškodbe mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set Spring(za zaščito barve)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Color Brilliancene vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 100 ml gladilno olje za sijaj in mehkobo las 100 ml Invigo Color Brilliance balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 75 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja idealen za potovanja za barvane lase razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Sun darilni set Spring(za lase izpostavljene soncu)
    Wella Professionals Invigo Sun, 3 kos, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Sunne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Invigo Sun šampon 300 ml zaščitni šampon za lase izpostavljene soncu 300 ml Wella Professionals Invigo Sun kondicionér 200 ml zaščitni balzam za lase izpostavljene soncu 200 ml Wella Professionals Invigo Sun sprej 150 ml vlažilno pršilo za lase izpostavljene soncu 150 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo lase varuje pred negativnim delovanjem sonca, klora in slane vode Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns permanentna barva za lase odtenek 4/75 60 ml
    Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna mat lasem nudi lesk posvetli za nekaj odtenkov prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze demi-permanentna barva za lase odtenek 08/34 - Spicy Ginger 60 ml
    Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze, 60 ml, Začasne barve za lase za ženske, Barva za lase Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase oživlja barvo lase pušča zdrave in mehke na dotik Sestava: brez amoniaka ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh