Največja modna platforma v Sloveniji

JOOP! online nakup oblačila in obutev za ženske

692
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Krilo Joop! bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Vgrajen trak omogoča individualno prilagoditev obsega.- Debela, elastična pletenina.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Volnen plašč Joop! siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Spuščena ramenska linija.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 97 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Jakna Joop! ženska, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj oversize.- Visok ovratnik.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Torbica Joop! bež barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Kratek ročaj.- Ne ustreza A4.- Dolžina držala: 58 cm.- Globina: 3 cm.- Višina: 12,5 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Denarnica Joop! ženski, bež barva
    - RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 8,5 cm x 11 cm.
  • Jakna Joop! ženska, črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Model s kapuco, ki se zlahka skrije v ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini s protinevihtnim zavihkom pripetim z zaklopnimi gumbi.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Denarnica Joop! ženski, črna barva
    - RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Brez predala za bankovce.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Žep na sprednji strani.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 9 x 11 cm.
  • Jakna Joop! ženska, bež barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Torbica Joop! črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Snemljiv nastavljiv trak.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 85 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Usnjena denarnica Joop! ženski, bež barva
    - RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Število predalčkov za kartice s funkcijo RFID: 8.- Dimenzije: 10 x 19 cm.
  • Pulover Joop! ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Obleka Joop! črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nabran kroj.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Gladka pletenina.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina obleke: 91 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Pulover s primesjo volne Joop! ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Dekorativni izrezi.- Pletenje v obliki kite.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Bombažna kratka majica Joop! ženski, bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Gladka pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Srajca Joop! ženska, bela barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Nahrbtnik Joop! ženski, siva barva
    - Enokomorni model.- V notranjosti ima dva žepa: enega drsnega, drugega z zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Globina: 17 cm.- Višina: 31 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Obleka Joop! siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Dolgi rokav.- V ramena všite blazinice.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 93 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Torba Joop! siva barva
    - V kompletu je obesek za ključe.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Dolžina ročajev: 40 cm.- Globina: 20 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 50 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 133 cm.- Največja dolžina traku: 140 cm.
  • Obleka Joop! črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- V izrez.- Ima razporek.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v pasu: 41 cm.- Dolžina: 160 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Denarnica Joop! ženski, siva barva
    - RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 8.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Dimenzije: 9,5 x 18,5 cm.
  • Torbica Joop! siva barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv nastavljiv trak.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 80 cm.- Največja dolžina traku: 112 cm.- Dolžina ročajev: 35 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na najširšem mestu: 27,5 cm.
  • Torbica Joop! siva barva
    - Snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 138 cm.- Največja dolžina traku: 148 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Torbica Joop! siva barva
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Notranji žep za telefon.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji.- Dolžina ročajev: 57 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 38 cm.
  • Torbica Joop! rjava barva
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Notranji žep za telefon.- Odstranljiv, nastavljiv trak omogoča prilagojeno nošenje.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 130 cm.- Največja dolžina traku: 140 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Bombažna kratka majica Joop! ženski, bela barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Kratka majica Joop! ženski, bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasen, koničast izrez.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34
  • Obleka Joop! mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Ta izdelek je izdelan iz okolju prijaznih materialov, pridelanih brez uporabe pesticidov in podpira trajnostni razvoj.- Dolžina: 96 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v pasu: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Joop! ženska, mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jeans jakna Joop! ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Krilo Joop! mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Podložen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Obleka Joop! mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Vstavki iz čipke.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 128 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Obleka Joop! rumena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s pregibom spredaj.- Model z vezenino.- Tričetrt rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 110 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Majica Joop! ženska, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Čipkast vložek.- Tanka, neelastična tkanina.- Nenastavljive naramnice.
  • Pulover iz kašmirja Joop! mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Majica Joop! ženska, zelena barva
    - V izrez.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Vzorčast material.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Obleka Joop! roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Tričetrt rokavi.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokava: 52,5 cm.- Dolžina: 125,5 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Bombažno krilo Joop! bela barva
    - Nabran kroj.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Podložen model.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 37,5 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Kratke hlače Joop! ženske, bež barva, 30042155 10017428
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z visokim pasom z zadrgo in zapenjanjem s kavljem in zanko.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.
  • JOOP! Krilo kremna
    Dizajn: Elastičen pas/rob, S podkrilom; Material: Til; Vzorec: Univerzalne barve; Oblika krila: Krilo A-linije; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Label-potisk, Tekoč tekstil; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje
  • Pulover s primesjo volne Joop! ženski, oranžna barva
    - Raven kroj.- Rob s patentom.- Elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Obleka Joop! roza barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Nabran kroj.- Model s stoječim ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Vključen je pas iz tekstila.- Tričetrt rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 100 cm.- Dolžina zadaj: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • JOOP! Le Bain parfumska voda za ženske 40 ml
    JOOP! Le Bain, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda JOOP! Le Bain . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • JOOP! Le Bain parfumirani gel za prhanje za ženske 150 ml
    JOOP! Le Bain, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje JOOP! Le Bain odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • JOOP! Femme toaletna voda za ženske 100 ml
    JOOP! Femme, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda JOOP! Femme vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • JOOP! All About Eve parfumska voda za ženske 40 ml
    JOOP! All About Eve, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda JOOP! All About Eve bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • JOOP! Le Bain parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
    JOOP! Le Bain, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa JOOP! Le Bain poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija hrani in neguje kožo razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • JOOP! Torba za čez ramo 'Cloe' karamel / siva / naravno bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Kombinezon mornarska
    Dizajn: Raven rob, Zadrga na hrbtu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Kvadratni izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Široke naramnice; Podrobnosti: Izrezi, Gube; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Kavbojke Joop! ženski
    - Za izdelavo tega izdelka je bilo porabljenih manj vode in energije.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Volnen plašč Joop! bež barva
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Z žepi.- Klasični rever.- Podložen model.- Raven kroj.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Torbica Joop! Cortina Diletta Roxy roza barva, 4140007443
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 93 cm.- Največja dolžina traku: 134 cm.- Dolžina ročajev: 28 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • Torbica Joop! Decoro Tessere Cara bež barva, 4140007524
    - Predal se zapenja s karabinom.- Podložen model.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Dolžina ročajev: 32 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Torbica Joop! Piazza Diletta Jasmina bež barva, 4140007516
    - Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 89 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Torbica Joop! Decoro Tessere Jasmina bež barva, 4140007441
    - Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 80 cm.- Največja dolžina traku: 115 cm.- Višina: 15,5 cm.- Globina: 6,5 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Majica Joop! ženska, bež barva, 30042154 10017428
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva prsna žepa z gumbi.- Tanka, neelastična tkanina.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina spredaj: 65 cm.- Dolžina zadaj: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • JOOP! Prehodna jakna zelena
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zavihan ovratnik, Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Biker jakna; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Model: Normalno prileganje
  • Pulover Joop! ženski, črna barva
    - Oprijet kroj.- Model s polpulijem.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Plašč s primesjo volne Joop! črna barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • JOOP! Potovalka za konec tedna 'Aurora' marine / konjak / bela
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Notranji žep, Nastavljiv pas, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Tip torbe: Potovalka za konec tedna; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Robusten material, Vključuje obešalnik, Nosilni sistem na dva načina; Velikost (volumen): Srednje velik (25-50 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Torbica za okrog pasu 'Rafael' nočno modra / golobje modra
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Nakupovalna torba 'Lara' sepija / off-bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Robusten material, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Torba za čez ramo 'Jasmina' kremna / temno modra
    Dizajn: Odstranljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Nakupovalna torba 'Lara' nočno modra / konjak / zlata / svetlo siva
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Nakupovalna torba 'Lara' sepija / off-bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep; Način zapenjanja: Karabin; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Robusten material, Vključuje obešalnik, Kovinska luknjica; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Nakupovalna torba 'Lara' nočno modra / rjava / svetlo siva
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep; Način zapenjanja: Karabin; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Potovalka za konec tedna 'Aurora' temno bež / rjava / zlata / off-bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Zapiranje na zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Tip torbe: Potovalka za konec tedna; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Barva-v-barvi-šivi; Velikost (volumen): Srednje velik (25-50 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Nakupovalna torba umbra / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep z vrvico za ključ; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Karirast; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Stabilen grip; Velikost (volumen): Srednje velik (25-50 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Torbica za okrog pasu 'Rafael' rjava / temno rjava
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas, Stranski žepi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Gladek material, Robusten material; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Kapa 'Manolis' mornarska
    Način zapenjanja: Zatična sponka; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Mehek grip, Snapback-zapiranje
  • JOOP! Kapa 'Manolis' bež
    Način zapenjanja: Zatična sponka; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Prožen grip
  • JOOP! Krilo barva blata / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Širok pas, S podkrilom, Stranska zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Viskoza; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Rahlo transparenten, All-Over-Muster, Tekoč tekstil, Hladen grip; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Normalno prileganje
  • JOOP! Nakupovalna torba črna / bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Potovalka za konec tedna 'Aurora' črna / bela
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Tip torbe: Potovalka za konec tedna; Dodatki: All-Over-Muster, Nosilni sistem na dva načina; Velikost (volumen): Srednje velik (25-50 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Nakupovalna torba črna / bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Za vozle/povezovanje, Notranji žep; Način zapenjanja: Karabin; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Nakupovalna torba črna / srebrna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Label-potisk; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Nakupovalna torba 'Piazza' čokolada / rdeča / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Notranji žep, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Ruta temno bež / turkizna / rumena / rdeča
    Dizajn: Nezašit rob; Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Oblika rute/šala: kvadraten; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip
  • JOOP! Kapa oranžna / losos / temno oranžna
    Način zapenjanja: Zatična sponka; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Dodatki: All-Over-Muster, Oznaka-nalepke
  • JOOP! Nakupovalna torba progasto bež / bela
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Karabin; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Dodatki: All-Over-Muster, Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Torba za čez ramo 'Jasmina' pesek / bela / volneno bela
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Vključuje zaščitna očala/etui; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • JOOP! Potovalka za konec tedna 'Piazza Diletta Aurora' svetlo bež / karamel / greige
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Tip torbe: Potovalka za konec tedna; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Potovalka za konec tedna 'Mazzolino Edition Aurora' bež / bela
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Tip torbe: Potovalka za konec tedna; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Superge Joop! Cortina New Daphne bež barva, 4140006701
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Obleka Joop! bež barva
    - Raven kroj.- V izrez.- Nastavljive naramnice.- Podložen model.- Dolžina: 159 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Krilo Joop! črna barva
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Nahrbtnik Joop! ženski, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Globina: 16 cm.- Višina: 31 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • JOOP! Spodnja majica pegasto siva
    Material: Jersey; Vzorec: Melanž; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: 3/4 dolg; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • JOOP! Majica za spanje temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Oprijet v pasu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • JOOP! Ročna torbica 'Aurora' rjava / zlata / svetlo siva / off-bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Ročna torbica 'Aurora' temno modra / karamel / zlata / svetlo siva
    Dizajn: Dvosmerna zadrga, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • JOOP! Pas konjak
    Način zapenjanja: Zaponka; Material: Usnje; Material: Gladko usnje; Dodatki: Label-potisk, Gladek material
  • JOOP! Majica za spanje mornarska / indigo
    Material: Viskoza; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Gube; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Dolžina rokavov: Polovičen rokav
  • JOOP! Spalna srajca temno siva
    Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Rahlo transparenten, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Kratka/mini; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • JOOP! Ročna torbica 'Mazzolino' temno siva / greige
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • Hlače Joop! ženski, roza barva
    - Povišan pas.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Razširjena hlačnica.- Rahlo elastični material.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 115 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Obleka Joop!
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Podložen model.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • JOOP! Spodnje hlače biserno bela
    Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Prožen grip, Potisk oznake; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • JOOP! Nakupovalna torba kamela / kit / svetlo bež
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Karabin; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Gladek material; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh