Največja modna platforma v Sloveniji

FOREO online nakup oblačila in obutev za ženske

109
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • FOREO Issa Mini 3 sonična električna zobna ščetka Summer Sky
    FOREO Issa Mini 3, Sonične zobne ščetke uniseks, Sonično električno zobno ščetko FOREO Issa Mini odlikuje hitro vibriranje ščetin, ki zagotavljajo prijazno, a zelo učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Vsebina seta: USB Charging Cable ISSA ™ mini 3 Manual Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore lajša dostop do zadnje strani zob masira in prekrvavi dlesni Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FOREO LUNA™4 Mini aparat za čiščenje obraza Arctic Blue
    FOREO LUNA™4 Mini, Čiščenje obraza za ženske, Imate občutek, da običajno čiščenje z geli, kremami, penami in podobnimi izdelki ni dovolj za vašo kožo? Ni vam treba takoj v kozmetični salon, saj bo čistilna električna krtačka FOREO LUNA™4 Mini poskrbela za globinsko čiščenje kot iz rok kozmetičarke v udobju vašega doma. S kože odstrani vse ostanke ličil in pripravkov za odstranjevanje, odstrani z nje nečistoče, kožni loj in odmrle kožne celice ter naredi kožo mehko, popolnoma čisto in pripravljeno, da vpije aktivne sestavine vseh naslednjih negovalnih kozmetičnih izdelkov. Lastnosti: globinsko čisti pore pomaga obnavljati kožne celice nežno masira obraz kožo pušča gladko in svežo Navodilo za uporabo: Uporablja se lahko dnevno. Navlažite obraz in nanesite čistilni pripravek. Nežno masirajte obraz. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • FOREO Luna™ Ultra Nourishing Cleansing Balm čistilni balzam za odstranjevanje ličil 75 ml
    FOREO Luna™ Ultra Nourishing Cleansing Balm, 75 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza FOREO Luna™ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča povsem čisto kožo hrani globinsko vlaži preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele.
  • FOREO Skin Supremes ESPADA™ Set set za nego kože
    FOREO Skin Supremes ESPADA™ Set, Svetlobna terapija za ženske, Vsebina seta: ESPADA™ Cobalt Blue FOREO Espada BHA+PHA Blemish Solution lokalni gel za akne 15 ml USB polnilni kabel
  • FOREO SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist esencialna meglica za obraz za obnovo kožne pregrade za obnovo kožne pregrade 110 ml
    FOREO SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist, 110 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz FOREO SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke osvežuje in osvetljuje koži vrača zdrav in mladosten videz krepi zaščitno bariero obnavlja kožno bariero proti rdečici zmanjšanje pigmentnih madežev praktična in higienska uporaba Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka.
  • FOREO KIWI™ Active Pore & Blackhead Mask maska za čiščenje por proti črnim pikicam 100 g
    FOREO KIWI™ Active Pore & Blackhead Mask, 100 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz FOREO KIWI™ Active Pore & Blackhead Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino razstruplja kožo ne maši por Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Naprava za nanašanje mask in svetlobno terapijo FOREO UFO™ Mini
    - Naprava združuje moč korejskih mask, navdihnjenih za nego kože, z izjemno hitrim segrevanjem, hlajenjem, pulziranjem T-Sonic in 8 barvami svetlobe LED, da lahko bistvo mask prodre globoko v kožo.- Pulzacije T-Sonic sprostijo obrazne mišice in povečajo prodiranje sestavin globoko v kožo.- Svetloba LED s celotnim spektrom poživi kožo in okrepi učinke vsakega tretmaja.- Paket vsebuje UFO™ 2, polnilni kabel USB, vzorec maske Make My Day (x1), stojalo.- Do 40 uporab po enem polnjenju (polnjenje prek USB).- Upravljanje z aplikacijo FOREO For You, ki je na voljo za iOS in Android.- Izdelan je iz silikona, odpornega na bakterije, 100-odstotno vodoodpornega in enostavnega za čiščenje.- Izdelek je veganski in ni testiran na živalih.- Če želite prejeti tiskano različico navodil za uporabo, se obrnite na našo pisarno za pomoč strankam.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh