Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

154
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Clinique High Impact™ Zero Gravity Mascara voluminozna maskara odtenek Black 8 ml
    Clinique High Impact™ Zero Gravity Mascara, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique High Impact™ Zero Gravity Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: se ne razmaže ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem hitro in enostavno nanašanje poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Clinique Moisture Surge™ Mini Kit darilni set (za obraz)
    Clinique Moisture Surge™ Mini Kit, Meglice za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator vlažilna gel krema 15 ml Moisture Surge™ Overnight Mask nočna vlažilna maska za vse tipe kože 30 ml Moisture Surge™ Face Spray Thirsty Skin Relief pršilo za obraz z vlažilnim učinkom 30 ml Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija za posvetlitev in revitalizacijo kože razveselil bo vsako žensko odličen za darilo Sestava: brez dišav izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Clinique High Impact™ Mascara Mini maskara za volumen odtenek Black 3,5 ml
    Clinique High Impact™ Mascara Mini, 3,5 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique High Impact™ Mascara Mini daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: se ne razmaže ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Clinique Pop™ Plush Creamy Lip Gloss vlažilni sijaj za ustnice odtenek Black Honey 3,4 ml
    Clinique Pop™ Plush Creamy Lip Gloss, 3,4 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Clinique Pop™ Plush Creamy Lip Gloss vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja. Pustite, da se posuši.
  • Clinique High Impact High-Fi™ Mascara maskara za ekstra volumen odtenek Intense Black 10 ml
    Clinique High Impact High-Fi™ Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique High Impact High-Fi™ Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic se ne razmaže zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Clinique High Impact™ Gel Tech Eyeliner gel črtalo za oči odtenek Intense Black 0,35 g
    Clinique High Impact™ Gel Tech Eyeliner, 0,35 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Clinique High Impact™ Gel Tech Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo črte so odporne proti drgnjenju ustvarja privlačen dramatičen videz izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Clinique Smart Clinical™ Repair Lifting Face + Neck Cream pomlajevalna krema za obraz in vrat 50 ml
    Clinique Smart Clinical™ Repair Lifting Face + Neck Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Smart Clinical™ Repair Lifting Face + Neck Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Clinique Happy in Paradise™ Limited Edition EDP parfumska voda za ženske 100 ml
    Clinique Happy in Paradise™ Limited Edition EDP, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Clinique Happy in Paradise™ Limited Edition EDP je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava lesna dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije sveža dišava, idealna za toplo vreme posebna poletna izdaja
  • Clinique All About Eyes™ krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 30 ml
    Clinique All About Eyes™, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Clinique All About Eyes™ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Clinique Moisture Surge™ Sheertint Hydrator SPF 25 tonizirajoča vlažilna krema SPF 25 odtenek Universal Medium 40 ml
    Clinique Moisture Surge™ Sheertint Hydrator SPF 25, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Clinique Moisture Surge™ Sheertint Hydrator SPF 25 je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže Izenačuje barvni ton koži daje potrebno vlažnost Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Clinique Stay-Matte Universal Blotting Powder matirajoči puder 8.4 g
    Clinique Stay-Matte Universal Blotting Powder, 8.4 g, Pudri za ženske, Puder Clinique Stay-Matte Universal Blotting Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: vpije prekomeren loj brez sušenja kože prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek koži daje žameten učinek Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up. Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinkle Correcting Cream SPF 30 krema proti gubam SPF 30 50 ml
    Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinkle Correcting Cream SPF 30, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinkle Correcting Cream SPF 30 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 4 tonik za mastno kožo 200 ml
    Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 4, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 4. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj regulira tvorbo kožnega sebuma obnavlja kožo zmanjšuje znake aken vlaži in hrani kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser čistilna pena za mastno in mešano kožo 150 ml
    Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Rinse-Off pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ vlažilna emulzija za suho do zelo suho kožo 125 ml
    Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+, 125 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Clinique Anti-Blemish Solutions™ Clinical Clearing Gel gel proti nepravilnostim na koži 15 ml
    Clinique Anti-Blemish Solutions™ Clinical Clearing Gel, 15 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Anti-Blemish Solutions™ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko
  • Clinique Quickliner for Lips črtalo za ustnice odtenek Intense Café 0,3 g
    Clinique Quickliner for Lips, 0,3 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Clinique Quickliner for Lips preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice ima dolgotrajen učinek je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic prijetna kremasta tekstura Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Clinique Deep Comfort™ Body Butter maslo za telo za zelo suho kožo 200 ml
    Clinique Deep Comfort™ Body Butter, 200 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Clinique Deep Comfort™ Body Butter, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost popravlja suho kožo koži daje žametno mehkobo obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Clinique Happy™ parfumska voda za ženske 30 ml
    Clinique Happy™, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Clinique Happy™ je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips dvofazni odstranjevalec ličil za oči in ustnice 200 ml
    Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila preprečuje suho kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke koža je na dotik nežna in voljna Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2 tonik za suho in mešano kožo 487 ml
    Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2, 487 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo osvežuje in osvetljuje obnavlja kožo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinkle Correcting Eye Cream krema za predel okoli oči za zapolnitev in korekcijo gub 30 ml
    Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinkle Correcting Eye Cream, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinkle Correcting Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Oil-Free Gel vlažilni gel za mastno in mešano kožo 50 ml
    Clinique 3 Steps Dramatically Different™ Oil-Free Gel, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Clinique Quickliner for Eyes svinčnik za oči odtenek 08 Blue Grey 3 g
    Clinique Quickliner for Eyes, 3 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Clinique Quickliner for Eyes poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz polna in intenzivna barva ustvarja močno in šibko linijo izdelek je vodoodporen črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Clinique High Impact Shadow Play™ Shadow & Definer senčila za oči v svičniku duo odtenek Mixed Greens 1,9 g
    Clinique High Impact Shadow Play™ Shadow & Definer, 1,9 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Clinique High Impact Shadow Play™ Shadow & Definer omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za naravno ličenje oči dolgotrajen učinek ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša enostavno se raznaša odtenki se enostavno kombinirajo za dnevno in večerno ličenje oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Lahko uporabite en odtenek za senčenje cele veke. Ali pa nanesete svetel odtenek v notranji kotiček, temnejši odtenek v zunanjega in s tem ustvarite optično odprt pogled.
  • Clinique Repairwear™ Laser Focus krema proti gubam za predel okoli oči za vse tipe kože 15 ml
    Clinique Repairwear™ Laser Focus, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena koži daje prožnost oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Clinique Blushing Blush™ Powder Blush pudrasto rdečilo odtenek 110 Precious Posy 6 g
    Clinique Blushing Blush™ Powder Blush, 6 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Clinique Blushing Blush™ Powder Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo ima dolgotrajen učinek poudarja značilnosti obraza enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Clinique Superdefense™ SPF 40 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Gel vlažilni gel proti prvim znakom staranja kože SPF 40 50 ml
    Clinique Superdefense™ SPF 40 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Gel, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ SPF 40 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Gel bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože koži vrača trdnost in jo pušča napeto hitro se vpija intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray parfumska voda za ženske 45 ml
    Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray, 45 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clinique Even Better™ All Over Primer + Color Corrector kamuflažni korektor odtenek Peach 6 ml
    Clinique Even Better™ All Over Primer + Color Corrector, 6 ml, Korektorji za ženske, Korektor Clinique Even Better™ All Over Primer + Color Corrector prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: visoko pigmentiran dolgo obstojen učinek ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Clinique High Impact™ Mascara maskara za volumen odtenek 02 Black/Brown 7 ml
    Clinique High Impact™ Mascara, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique High Impact™ Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream krema proti prvim znakom staranja za mastno in mešano kožo SPF 25 30 m
    Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: ščiti kožo pred prostimi radikali kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Clinique Moisture Surge™ SPF 25 Sheer Hydrator dnevna hranilna in vlažilna krema SPF 25 50 ml
    Clinique Moisture Surge™ SPF 25 Sheer Hydrator, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Moisture Surge™ SPF 25 Sheer Hydrator bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Clinique Beyond Perfecting™ Powder Foundation + Concealer pudrasti make-up s korektorjem 2 v 1 odtenek 2 Alabaster 14,5 g
    Clinique Beyond Perfecting™ Powder Foundation + Concealer, 14,5 g, Pudri za ženske, Tekoči puder Clinique Beyond Perfecting™ Powder Foundation + Concealer bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja ne maši por koži daje žameten učinek gladi površino kože enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Clinique Quickliner for Brows natančni svinčnik za obrvi odtenek Soft Brown 0,06 g
    Clinique Quickliner for Brows, 0,06 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Clinique Quickliner for Brows vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: ustvarja naraven učinek poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Clinique Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator vlažilna gel krema 75 ml
    Clinique Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Clinique Even Better™ Makeup SPF 15 Evens and Corrects korektivni tekoči puder SPF 15 odtenek CN 78 Nutty 30 ml
    Clinique Even Better™ Makeup SPF 15 Evens and Corrects, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Clinique Even Better™ Makeup SPF 15 Evens and Corrects bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja prilagodi se barvi kože kožo dela prožno in gladko vlaži Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator vlažilna gel krema 75 ml
    Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Clinique Aromatics Elixir™ Essentials darilni set za ženske
    Clinique Aromatics Elixir™ Essentials, 4 kos, Ženski seti za ženske
  • Clinique Just Browsing Brush-On Styling Mousse gel za obrvi odtenek Black/Brown 2 ml
    Clinique Just Browsing Brush-On Styling Mousse, 2 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske
  • Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 pudrasti make-up SPF 15 odtenek 04 Neutral 10 g
    Clinique Almost Powder Makeup SPF 15, 10 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja enostavno nanašanje ščiti pred sončnim sevanjem izenačuje barvni odtenek kože kar najbolj zmanjša pore Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Clinique Superbalanced™ Makeup svilnato nežni tekoči puder odtenek CN 60 Linen 30 ml
    Clinique Superbalanced™ Makeup, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Clinique Superbalanced™ Makeup bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: kožo matira enostavno nanašanje gladi površino kože ščiti pred sončnim sevanjem izenačuje barvni odtenek kože dolgo obstojen učinek vlaži Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Clinique Even Better™ All-Over Concealer + Eraser kamuflažni korektor odtenek CN 52 Neutral 6 ml
    Clinique Even Better™ All-Over Concealer + Eraser, 6 ml, Korektorji za ženske, Korektor Clinique Even Better™ All-Over Concealer + Eraser prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: visoko pigmentiran dolgo obstojen učinek ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Clinique All About Shadow™ Duo Relaunch duo senčila za oči odtenek dfbeb9 1,7 g
    Clinique All About Shadow™ Duo Relaunch, 1,7 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Clinique All About Shadow™ Duo Relaunch omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: dolgotrajen učinek ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša enostavno se raznaša odtenki se enostavno kombinirajo za dnevno in večerno ličenje oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Clinique Foundation Brush čopič za make-up 1 kos
    Clinique Foundation Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Clinique Foundation Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje za potovanja in torbico natančno in enostavno nanašanje odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Clinique All About Shadow™ Single Relaunch senčila za oči odtenek Sugar Cane - Soft Shimmer 1,9 g
    Clinique All About Shadow™ Single Relaunch, 1,9 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Clinique All About Shadow™ omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za naravno ličenje oči dolgotrajen učinek ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša odtenki se enostavno kombinirajo za dnevno in večerno ličenje oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Clinique All About Shadow™ Quad paleta senčil za oči odtenek Going Steady - Shimmer 3,3 g
    Clinique All About Shadow™ Quad, 3,3 g, Palete senčil za oči za ženske, Senčila za oči Clinique All About Shadow™ omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša bleščeč učinek oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč odtenki se enostavno kombinirajo Sestava: aplikator ogledalce Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Clinique Holiday Advent Calendar adventni koledar
    Clinique Holiday Advent Calendar, 1 kos, Kozmetični seti za ženske, Polepšajte si čakanje na božič. Adventni koledar Clinique Holiday Advent Calendar v sebi skriva 24 kozmetičnih presenečenj, po zaslugi katerih bo vsak dan lepši. Zadostuje, da odprete okence. Lastnosti: štiriindvajset skritih daril – od prvega dneva decembra do božičnega večera
  • Clinique XMAS24 Blockbuster advent Set božični darilni set
    Clinique XMAS24 Blockbuster advent Set, 1 kos, Balzami za ustnice za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Clinique XMAS24 Blockbuster advent Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator vlažilna gel krema 50 ml Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinke Correcting Serum serum za obraz za korekcijo gub 30 ml Clinique Quickliner for Eyes svinčnik za oči 3 g Clinique All About Eyes™ krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml Clinique Pop™ Longwear Lipstick dolgoobstojna šminka 3,9 g Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips dvofazni odstranjevalec ličil za oči in ustnice 125 ml Clinique Almost Lipstick Black Honey balzam za ustnice za toniranje 1,9 g Clinique High Impact High-Fi™ Mascara maskara za ekstra volumen 10 ml Clinique Smart Clinical™ Repair Wrinke Correcting Serum serum za obraz za korekcijo gub 10 ml Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo celotna rutina za popoln videz omejena izdaja Sestava: priložena je kozmetična torbica Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Clinique Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm vlažilna šminka odtenek Mightiest Maraschino 3 g
    Clinique Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm, 3 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Clinique Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: ustnicam daje blag lesk vlaži in neguje ustnice satenast učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Clinique Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 tekoči puder za posvetlitev kože SPF 15 odtenek WN 22 Ecru 30 ml
    Clinique Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Osnova vsakega ličenja, ne glede na to, ali gre za izrazito večerno ali zelo naravno dnevno ličenje, je brezhibna koža obraza. Pri tem vam bo pomagal tekoči puder Clinique Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15. Popolnoma se zlije z vašo kožo in poskrbi za vrhunsko poenotenje njenega barvnega tona. Po zaslugi svoje prekrivne moči v trenutku prekrije manjše nepravilnosti, kot so pigmentni madeži, rdečica ali sledi po aknah. Z njim boste v hipu dosegli barvno poenoten videz, ki bo odlična podlaga za morebitno nadaljnje ličenje. Lastnosti: vlaži enostavno nanašanje izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Clinique Holiday Happy Set darilni set (za telo) za ženske
    Clinique Holiday Happy Set, 2 kos, Ženski seti za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Clinique Holiday Happy Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Clinique Happy™ Body Cream krema za telo mini 75 ml Clinique Happy™ Perfume Spray parfumska voda 30 ml Lastnosti: omejena izdaja mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo citrusna dišava za temperamentne ženske, polne energije Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Clinique Anti-Blemish Solutions™ Liquid Makeup prekrivni tekoči puder za mastno k aknam nagnjeno kožo odtenek CN 126 Espresso 30 ml
    Clinique Anti-Blemish Solutions™ Liquid Makeup, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Clinique Anti-Blemish Solutions™ bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja prilagodi se barvi kože gladi površino kože dolgo obstojen učinek kožo matira izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite. Vedno se pomikajte od sredine obraza navzven.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh