Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

158
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Krilo By Malene Birger BOSHAN zelena barva, Q71625031
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Gladka tkanina.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top By Malene Birger RONDA ženski, rjava barva, Q72264003
    - Oprijet kroj.- Kvadratni izrez.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen plašč By Malene Birger črna barva
    - Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Neizoliran model brez podloge.- Vrvica v pasu.- Zunanji žepi za vlaganje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 137 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover By Malene Birger CIRELLA ženski, črna barva, Q72089007
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na gumbe.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Rebrasta pletenina.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače By Malene Birger BOLONE ženske, črna barva, Q72089005
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Visok pas z elastičnim trakom.- Razširjena hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 50 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 113 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače By Malene Birger ženski, rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen model.- Z žepi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica By Malene Birger ženska, rdeča barva
    - Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Okrasen, koničast izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni razporki na rokavih.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del kopalk By Malene Birger črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Visok pas zagotavlja udobje med aktivnostjo in vam omogoča, da optično zožate svojo postavo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Potovalna torbica jih ohranja čiste in udobne za uporabo.
  • Volnen pulover By Malene Birger BRIELLA. ženski, Q71340035
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Responsible Mohair Standard (RMS) je neodvisen certifikat, ki se podeljuje volni mohair. Gre za prostovoljni standard, ki zahteva certificiranje vsega od kmetije do trgovca na drobno. Kmetje in rejci RMS morajo izpolnjevati zahteve glede dobrega počutja živali, upravljanja zemljišč in socialnih zahtev.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover By Malene Birger CIERRA ženski, Q72535001
    - Širok izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi, razpotegnjeni rokavi.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena Majica By Malene Birger CADMUS črna barva, Q70967009
    - Model vsebuje lanena vlakna, ki so bila proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, kar zmanjšuje njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrasen, koničast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno ramensko linijo ne omejuje gibanja.- Model z napihnjenimi rokavi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina spredaj: 64 cm.- Dolžina zadaj: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanene hlače By Malene Birger MIRABELLOS črna barva, Q70967011
    - Model vsebuje lanena vlakna, ki so bila proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, kar zmanjšuje njihov vpliv na okolje.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas zagotavlja udobje med aktivnostjo in vam omogoča, da optično zožate svojo postavo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Asimetrične, razširjene hlačnice.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 87 cm / 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič By Malene Birger OPHIE bež barva, Q72527004
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Klasični rever.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Laneno krilo By Malene Birger LEONNE črna barva, Q70967010
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače By Malene Birger CYMBARIA ženske, bež barva, Q72527001
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Model s povišanim pasom ter zapenjanjem na zadrgo in kaveljček.- Z žepi.- Okrasni pregibi.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 33,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29,5 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjena torbica By Malene Birger črna barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Ima tri predale.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje na rami.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 95 cm.- Največja dolžina traku: 111 cm.- Globina: 9,5 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Broška By Malene Birger MONO 6 Q70703011Z
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.
  • Volnen pulover By Malene Birger ženski, roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače By Malene Birger ženske, rjava barva
    - Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Povišan pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 37 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič By Malene Birger črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jeans kratke hlače By Malene Birger Mavou ženske, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Nezaključen spodnji rob.- Okrasni šivi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 37 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Spodnji del kopalk By Malene Birger črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Model z visokim pasom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Priložen ovitek.
  • Volnen pulover By Malene Birger ženski
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez.- Spuščena ramenska linija.- Razširjen rokav.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk By Malene Birger črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Prilagodljiv trak na notranji strani je prekrit s silikonom.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.
  • Krilo By Malene Birger MERINE. rjava barva, Q72264004
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover By Malene Birger ženski, bež barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s puli ovratnikom.- Ima izreze.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik By Malene Birger siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Nastavitev širine na hrbtni strani za individualno prilagajanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače By Malene Birger ženski, bež barva
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Razširjena hlačnica.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 39 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače By Malene Birger ženski, siva barva
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model s povišanim pasom in zapenjanjem z zadrgo, gumbom ter kaveljčkom.- Okrasni pregibi.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volneno krilo By Malene Birger bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastična pletenina.- Model s pregibom spredaj.- Pletenina srednje debeline.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top By Malene Birger ženski, zelena barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Rebrasta pletenina.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina: 23 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo By Malene Birger bež barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Nabran kroj.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jopica z mešanico lana By Malene Birger bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič By Malene Birger rjava barva
    - Raven kroj.- Vzorčasta tkanina.- Zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jopica By Malene Birger bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z vezenino.- Dolgi rokav.- Rebrasta pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnena jopica By Malene Birger siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Melange pletenina.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca By Malene Birger ženska, roza barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Žep na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Balonar By Malene Birger ženski, zelena barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.
  • Torbica By Malene Birger ABI rjava barva, Q68960140Z
    - Predal brez zapiranja.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji za udobno nošenje v roki ali na rami.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina ročajev: 59 cm.- Globina: 17,5 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Torbica By Malene Birger črna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Ima dva predala.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Torbica za nošenje na rami.
  • Usnjena torbica By Malene Birger bež barva
    - Zapenjanje na magnet.- Notranji drsni žep.- Snemljiv nastavljiv trak.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Okrasni detajl spredaj.- Priložen ovitek.- Največja dolžina ročaja: 107 cm.- Najmanjša dolžina ročaja: 92 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Bombažna srajca By Malene Birger ženska, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Na prsih je drsni žep.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjen ovitek za telefon By Malene Birger črna barva
    - Model je izdelan iz recikliranega usnja.- Predal brez zapiranja.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Žep na sprednji strani.- Ne ustreza A4.- Dimenzije: 10 x 17 cm.
  • Majica By Malene Birger ženska, črna barva
    - Acetat Naia™ - izdelan iz lesne mase iz certificiranih gozdov bora in evkaliptusa.- Ohlapen kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Okrasni razporki na rokavih.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina spredaj: 65 cm.- Dolžina zadaj: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover s primesjo volne By Malene Birger TALALLIA črna barva, Q72434001
    - Model delno izdelan iz Lyocell TENCEL vlaken iz celuloze iz dreves, ki rastejo v certificiranih gozdovih.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič By Malene Birger bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Notranji žep.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke By Malene Birger Stellen ženske
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Majica z dolgimi rokavi By Malene Birger ženski, bež barva
    - Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Na prsih je drsni žep.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjena torbica By Malene Birger zelena barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Snemljiv nastavljiv trak.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Število notranjih žepov: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 87 cm.- Največja dolžina traku: 113 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na najširšem mestu: 20 cm.
  • Broška By Malene Birger
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.
  • Broška By Malene Birger
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.
  • Bombažne kratke hlače By Malene Birger mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Povišan pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33,5 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen plašč By Malene Birger črna barva
    - Neizoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 128 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjeno krilo By Malene Birger črna barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik By Malene Birger BLAIRE bež barva, Q72527003
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.
  • Volnena jakna By Malene Birger bež barva
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- V ramena všite blazinice.- Model z okrasnimi resicami.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna By Malene Birger ženska, črna barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Kimono rokavi.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 94 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh