Največja modna platforma v Sloveniji

Bruno Banani online nakup oblačila in obutev za ženske

103
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bruno Banani Woman darilni set za ženske
    Bruno Banani Woman, Pripravki za prhanje za ženske, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Bruno Banani Woman vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu. Lastnosti: odličen za darilo set vsebuje dišavo in kozmetične dodatke iz iste kolekcije prijetno diši parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša sladka dišava cipresna dišava sadna dišava Vsebina seta: Bruno Banani Woman toaletna voda 30 ml gel za prhanje 50 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bruno Banani Radiant Woman darilni set za ženske
    Bruno Banani Radiant Woman, Pripravki za prhanje za ženske, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Bruno Banani Radiant Woman vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu. Lastnosti: odličen za darilo parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša set vsebuje dišavo in kozmetične dodatke iz iste kolekcije prijetno diši dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: toaletna voda 30 ml gel za prhanje 50 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bruno Banani Dangerous Woman darilni set za ženske
    Bruno Banani Dangerous Woman, Pripravki za prhanje za ženske, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Bruno Banani Dangerous Woman vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu. Lastnosti: odličen za darilo prijetno diši set vsebuje dišavo in kozmetične dodatke iz iste kolekcije parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: Bruno Banani Dangerous Woman toaletna voda 30 ml gel za prhanje 50 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh