Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38959
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Swiss Panthenol 10% PREMIUM pomirjevalni losjon za telo 250 ml
    Swiss Panthenol 10% PREMIUM, 250 ml, Razdražena koža in srbenje uniseks, Pripravek po sončenju Swiss Panthenol 10% PREMIUM vaši koži nudi potrebno nego po izpostavljenosti soncu. Lastnosti: odstranjuje škodo, ki jo povzročijo sončni žarki globinsko vlaži kožo pomaga pri obnovi kože koži nudi takojšnje olajšanje zmanjšuje žgoč občutek in srbenje enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno po vsakem sončenju. Nanašajte v zadostni količini na čisto kožo, ki je bila izpostavljena sončnim žarkom. Pustite, da se vpije, ne brišite. Ponovite večkrat na dan po potrebi.
  • Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum vlažilni serum 30 ml
    Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Eveline Cosmetics Extra Soft SOS regeneracijski losjon za telo za zelo suho kožo 350 ml
    Eveline Cosmetics Extra Soft SOS, 350 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eveline Cosmetics Extra Soft SOS bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Elgydium Clinic Fluoride zobna nitka okus Mint Flavor 35 m
    Elgydium Clinic Fluoride, 35 m, Zobne nitke za moške, Zobna nitka Elgydium Clinic Fluoride je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni odstranjuje ostanke jedi ima voščeno površino Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Eveline Cosmetics Argan Oil vlažilni in učvrstitveni losjon za telo 350 ml
    Eveline Cosmetics Argan Oil, 350 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eveline Cosmetics Argan Oil bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča vidno utrjuje kožo koži vrača prožnost koži zagotavlja udobje in vitalnost kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Rodial Bee Venom Eye Cream krema za predel okoli oči s čebeljim strupom 25 ml
    Rodial Bee Venom Eye Cream, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Rodial Dragon's Blood Eye Gel hladilni gel za predel okoli oči 15 ml
    Rodial Dragon's Blood Eye Gel, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Rodial Dragon's Blood Eye Gel se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub regeneracijska piling sol proti staranju kože 700 g
    Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub, 700 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča revitalizira kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Montale Intense Pepper parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Intense Pepper, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Montale Intense Pepper je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava začimbna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Mancera Wild Rose Aoud parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Wild Rose Aoud, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Mancera Wild Rose Aoud bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Boucheron Quatre parfumska voda za ženske 100 ml
    Boucheron Quatre, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Boucheron Quatre . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Valmont Spirit Of Purity čistilna maska 50 ml
    Valmont Spirit Of Purity, 50 ml, Kremne maske za ženske
  • Mauboussin Elixir Pour Elle parfumska voda za ženske 100 ml
    Mauboussin Elixir Pour Elle, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Mauboussin Elixir Pour Elle . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. sladka dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Valmont Energy Prime Lip Repair hranilna emulzija za ustnice 15 ml
    Valmont Energy Prime Lip Repair, 15 ml, Nega za okolico ustnic za ženske
  • Dermalogica Daily Skin Health Set Active Moist lahki vlažilni fluid brez olja 100 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set Active Moist, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermalogica Daily Skin Health Set Active Moist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermalogica Daily Skin Health Set čistilno olje za obraz in predel okoli oči in ustnic 150 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermalogica Daily Skin Health Set pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dermalogica Daily Skin Health Set Special Cleansing Gel čistilni penasti gel za vse tipe kože 250 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set Special Cleansing Gel, 250 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermalogica Daily Skin Health Set pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo ne draži kože prijetno osvežuje Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dermalogica Daily Skin Health Set Intensive Moisture Balance hranilna antioksidacijska krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set Intensive Moisture Balance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Dermalogica Daily Skin Health Set Intensive Moisture Balance bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive regeneracijska nega za šibke, obremenjene lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijska nega za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gosh Ultra Thin natančni svinčnik za obrvi s krtačko odtenek 002 Greybrown 0,35 g
    Gosh Ultra Thin, 0,35 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Gosh Ultra Thin vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Gosh Chameleon ultra lahka podlaga odtenek 002 Light 30 ml
    Gosh Chameleon, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Gosh Chameleon bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: prilagodi se barvi kože osvetljuje kožo enostavno nanašanje vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Gosh Just Click It! maskara za ekstra volumen odtenek 001 Extreme Black 10 ml
    Gosh Just Click It!, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Gosh Just Click It! daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijski balzam brez spiranja za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase regenerira vlaži in hrani lase neguje dolžine oslabelih las po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle balzam brez spiranja za razcepljene konice 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las krepi lasna vlakna lase regenerira ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Babaria Hyaluronic Acid vlažilna krema za obraz 50 ml
    Babaria Hyaluronic Acid, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Babaria Hyaluronic Acid vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Schwarzkopf Gliss Color Perfector zaščitni balzam za barvane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Color Perfector zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive hranilni balzam z oljem 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nasomatto Silver Musk parfumski ekstrakt uniseks 30 ml
    Nasomatto Silver Musk, 30 ml, Parfumi uniseks, Pustite se ponesti v daljne orientalske dežele, kjer je v zraku čutiti dišavo eksotičnih začimb, slišati ritmično glasbo in kjer od zlatega okrasja kar slabi vid. Uniseks parfum Nasomatto Silver Musk bo očaral vaše čute s toplo dišavno sestavo s pridihom razkošja. orientalska dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Lierac Hydragenist oksigenacijski vlažilni serum proti prvim znakom staranja kože 30 ml
    Lierac Hydragenist, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Lierac Hydragenist bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Jeanne Arthes Amore Mio parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Amore Mio, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Jeanne Arthes Amore Mio je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nasomatto Blamage parfumski ekstrakt uniseks 30 ml
    Nasomatto Blamage, 30 ml, Parfumi uniseks, Ne bojte se kršiti uveljavljenih pravil. Uniseks parfum Nasomatto Blamage je primeren za vsakogar, ki si upa stopiti iz množice. usnjena dišava lesna dišava za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Estée Lauder Cinnabar parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Cinnabar, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Estée Lauder Cinnabar je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. začimbna dišava orientalska dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme
  • DIOR Dior Addict toaletna voda za ženske 100 ml
    DIOR Dior Addict, 100 ml, Toaletne vode za ženske
  • Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Combination to Oily Skin micelarna čistilna voda za mastno in mešano kožo 250 ml
    Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Combination to Oily Skin, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Combination to Oily Skin. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma preprečuje prekomerno sušenje kože uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • SVR Topialyse krema za roke za suho do atopično kožo 50 ml
    SVR Topialyse, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema SVR Topialyse . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: obnavlja ščiti pred neugodnimi vplivi okolja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Jeanne Arthes Amore Mio Forever parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Amore Mio Forever, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Jeanne Arthes Amore Mio Forever bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • FILORGA NEOCICA vlažilna negovalna krema za razdraženo kožo 40 ml
    FILORGA NEOCICA, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo FILORGA NEOCICA , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži pomirja kožo in jo osvežuje obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Colgate Max White One zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Max White One, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Colgate Max White One je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Bione Cosmetics Almonds ekstra hranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo 51 ml
    Bione Cosmetics Almonds, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Almonds bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 krema za obraz s hialuronsko kislino 51 ml
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Exclusive Q10 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bione Cosmetics Almonds hranilna nočna krema za zelo suho in občutljivo kožo 51 ml
    Bione Cosmetics Almonds, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Almonds bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bione Cosmetics Dentamint Menthol ustna voda 500 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Menthol, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Bione Cosmetics Dentamint Menthol osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW baobab olje za zelo suho kožo 100 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože na koži ne pušča mastnih sledi revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Oral B Satin Floss zobna nitka okus Menthol 25 m
    Oral B Satin Floss, 25 m, Zobne nitke za moške, Zobna nitka Oral B Satin Floss je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje ostanke jedi enostavno drsi med zobmi osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 nočna krema za obraz 51 ml
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Exclusive Q10 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW kozmetično arganovo olje za obraz, telo in lase 100 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože neguje kožo in lase Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bione Cosmetics Antakne čistilni tonik za mastno in problematično kožo 255 ml
    Bione Cosmetics Antakne, 255 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Bione Cosmetics Antakne . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj takoj pomirja kožo vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Regina Professional Care regeneracijska krema za nohte in obnohtno kožo 25 g
    Regina Professional Care, 25 g, Nohti za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Regina Professional Care . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bione Cosmetics Argan Oil + Karité gel za prhanje z arganovim oljem 260 ml
    Bione Cosmetics Argan Oil + Karité, 260 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Bione Cosmetics Argan Oil + Karité . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Regina Professional Care maska za obraz z elastinom 90 ml
    Regina Professional Care, 90 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Regina Professional Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 zaščitni in regeneracijski balzam za ustnice z vitaminom E 17 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 17 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Bione Cosmetics Honey + Q10 je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 pravi čebelji propolis 82 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 82 ml, Kreme za telo za ženske, Lokalna nega bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu lokalno neguje znake težavne kože ima antibakterijske učinke ima regeneracijske učinke pomirja razdraženost kože ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Declaré Body Care losjon za telo 400 ml
    Declaré Body Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Declaré Body Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bione Cosmetics Coconut hranilno mleko za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Coconut, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bione Cosmetics Coconut bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bione Cosmetics Lavender hranilno mleko za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Lavender, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bione Cosmetics Lavender bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 gel za intimno higieno z matičnim mlečkom 260 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 260 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Bione Cosmetics Honey + Q10 nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zmanjšuje draženje in rdečico ne draži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics Coconut krema za obraz za vso družino s kokosom 260 ml
    Bione Cosmetics Coconut, 260 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Coconut bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bione Cosmetics Care globinsko čistilni piling kumara 200 g
    Bione Cosmetics Care, 200 g, pilingi za telo za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Bione Cosmetics Care . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 kozmetični vazelin 155 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 155 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 posebni serum proti gubam 40 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Declaré Soft Cleansing nežni čistilni gel za normalno do mešano kožo 200 ml
    Declaré Soft Cleansing, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Declaré Soft Cleansing pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože prijetno osvežuje
  • Bione Cosmetics Keratin + Argan olje za temne odtenke las 80 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Argan, 80 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja Bione Cosmetics Keratin + Argan daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Declaré Body Care dezodorant roll-on za vsakodnevno uporabo 75 ml
    Declaré Body Care, 75 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Declaré Body Care prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Bioderma Sébium Mat Control lahka vlažilna krema proti sijaju in razširjenim poram 30 ml
    Bioderma Sébium Mat Control, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Sébium Mat Control bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim intenzivno vlaži hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 dvofazni odstranjevalec ličil za obraz in oči 255 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 255 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Bione Cosmetics Honey + Q10 s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Vzemite robček in z njim nežno s kože obrišita ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 hranilna krema z matičnim mlečkom 51 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Honey + Q10 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani koži vrača mladosten videz ščiti kožo pred prostimi radikali obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Colgate Max White Expert Original zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Max White Expert Original, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Colgate Max White Expert Original je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah prijazna do zobne sklenine Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Bione Cosmetics Keratin + Argan olje za svetle odtenke las 80 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Argan, 80 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja Bione Cosmetics Keratin + Argan daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Declaré Hydro Balance obnovitvena vlažilna krema 50 ml
    Declaré Hydro Balance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 regeneracijski gel za prhanje 260 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 260 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Bione Cosmetics Honey + Q10 . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bione Cosmetics Honey + Q10 regeneracijski čistilni tonik 255 ml
    Bione Cosmetics Honey + Q10, 255 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Bione Cosmetics Honey + Q10 . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Piz Buin Allergy krema za sončenje za obraz SPF 50+ 50 ml
    Piz Buin Allergy, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Piz Buin Allergy bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi kožo mehča in pomirja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Regina Traditional krema z jelenjim lojem za roke in za telo 75 ml
    Regina Traditional, 75 ml, Kreme za telo za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Regina Traditional . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: obnavlja globinsko vlaži kožo ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Regina Accessories kozmetični šilček Grey
    Regina Accessories, Dodatki za ženske, Šilček Regina Accessories bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika ima zelo ostro rezilo dvojna odprtina – za klasične in debele svinčnike Navodilo za uporabo: Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov.
  • Regina Traditional mazilo za ustnice 28 g
    Regina Traditional, 28 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Traditional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • CutisHelp Health Care A - Acne konopljina dnevna krema za problematično kožo, akne 30 ml
    CutisHelp Health Care A - Acne, 30 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • CutisHelp Health Care P.E. - Dandruff - Eczema konopljin šampon za ekcem in proti prhljaju 200 ml
    CutisHelp Health Care P.E. - Dandruff - Eczema, 200 ml, Lasje in lasišče za ženske, Šampon CutisHelp Health Care P.E. - Dandruff - Eczema učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • CutisHelp Health Care L.S - Psoriasis - Seborrhea konopljin šampon proti luskavici in seboroičnemu dermatitisu 200 ml
    CutisHelp Health Care L.S - Psoriasis - Seborrhea, 200 ml, Lasje in lasišče za ženske, Šampon CutisHelp Health Care L.S - Psoriasis - Seborrhea učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • CutisHelp Health Care L - Psoriasis konopljino mazilo proti luskavici za noč 100 ml
    CutisHelp Health Care L - Psoriasis, 100 ml, Razdražena koža in srbenje za ženske, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • CutisHelp Medica CannaBiox E aktivna emulzija za atopično kožo 200 ml
    CutisHelp Medica CannaBiox E, 200 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Gel za telo neguje kožo celega telesa, jo napenja in ji hkrati zagotavlja občutek udobja. Lastnosti: vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • CutisHelp Health Care L - Psoriasis učinkovita konopljina krema proti luskavici 100 ml
    CutisHelp Health Care L - Psoriasis, 100 ml, Razdražena koža in srbenje za ženske
  • CutisHelp Health Care D - Defect konopljino mazilo pri poškodbah kože pospešuje zdravljenje 50 ml
    CutisHelp Health Care D - Defect, 50 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: obnavlja kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Delia Cosmetics Glamour maskara za podaljšanje, privihanje in volumen trepalnic odtenek Black 11 ml
    Delia Cosmetics Glamour, 11 ml, maskare za ženske, Maskara Delia Cosmetics Glamour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Xerjoff Gao parfum uniseks 50 ml
    Xerjoff Gao, 50 ml, Parfumi uniseks, Uniseks parfumska voda Xerjoff Gao je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih. orientalska dišava uniseks dišava – za moške in za ženske za večerne dogodke in posebne priložnosti
  • CutisHelp Medica CannaBiox E aktivna krema za atopično kožo 50 ml
    CutisHelp Medica CannaBiox E, 50 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo CutisHelp Medica CannaBiox E, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Delia Cosmetics Glamour maskara za volumen in podaljšanje trepalnic za občutljive oči odtenek Black 11 ml
    Delia Cosmetics Glamour, 11 ml, maskare za ženske, Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Oral B Oxyjet MD20 Power ustna prha + 2 nadomestni glavi
    Oral B Oxyjet MD20 Power, Ustne prhe za moške, Posebna nega Oral B Oxyjet MD20 Power bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Vsebina seta: WATERJET nadomestne glave 1 kos OXYJET nadomestne glave 1 kos Lastnosti: lajša čiščenje medzobnih prostorov odstranjuje zobne obloge pomirja dlesni vzdržuje svež zadah Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Super Power Mezo Serum pomlajevalni serum za kožo z nepravilnostmi 30 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Super Power Mezo Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Skin Clinic Professional Super Power Mezo Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Correcting krema za obnovo ravnovesja kože s pomlajevalnim učinkom 50 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Correcting, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži daje svežost in svetlost oži razširjene pore odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing micelarna čistilna voda 3v1 400 ml
    Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Bioderma Sébium trdo milo za mastno in mešano kožo 100 g
    Bioderma Sébium, 100 g, Čiščenje obraza za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Bioderma Sébium je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo obnavlja kožno bariero ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • RevitaLash Hi-Def Brow Gel gel za obrvi za popoln videz odtenek Dark Brown 7,4 ml
    RevitaLash Hi-Def Brow Gel, 7,4 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Izdelek RevitaLash Hi-Def Brow Gel bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi poudari naravno barvo obrvi izdelek je vodoodporen gelasta tekstura dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Regenerum Hair Care regeneracijski serum za suhe in poškodovane lase 125 ml
    Regenerum Hair Care, 125 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Regenerum Hair Care predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Regenerum Hand Care regeneracijski serum za roke 50 ml
    Regenerum Hand Care, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Regenerum Hand Care . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja ne pušča mastnih sledi koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Regenerum Lip Care regeneracijski serum za ustnice SPF 15 5 g
    Regenerum Lip Care, 5 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regenerum Lip Care je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ščiti pred sončnim sevanjem ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh