Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38306
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bioderma Photoderm M zaščitna tonirana krema proti pigmentnim madežem SPF 50+ odtenek Golden 40 ml
    Bioderma Photoderm M, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm M bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje preventivno proti staranju kože pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Kallos Argan balzam za barvane lase 1000 ml
    Kallos Argan, 1000 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Argan zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos Vanilla balzam za suhe lase 1000 ml
    Kallos Vanilla, 1000 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Vanilla zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos Placenta maska za suhe in poškodovane lase 800 ml
    Kallos Placenta, 800 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Placenta predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • MAC Cosmetics Sheertone Blush rdečilo odtenek Blushbaby 6 g
    MAC Cosmetics Sheertone Blush, 6 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo MAC Cosmetics Sheertone Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ustvarja naravno rdečico ima mat učinek poudarja značilnosti obraza enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Chanel N°5 losjon za telo za ženske 200 ml
    Chanel N°5, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Chanel N°5 poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • MAC Cosmetics Sheertone Shimmer Blush rdečilo odtenek Peachtwist 6 g
    MAC Cosmetics Sheertone Shimmer Blush, 6 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo MAC Cosmetics Sheertone Shimmer Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: enostavno za uporabo licem daje zdravo barvo ima mat učinek ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Woodwick Vanilla & Sea Salt dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Vanilla & Sea Salt, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Vanilla & Sea Salt čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma poletna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Woodwick Sand & Driftwood dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453 g
    Woodwick Sand & Driftwood, 453 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Sand & Driftwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja BB Cream BB krema za normalno in suho kožo odtenek Light 50 ml
    Ziaja BB Cream, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Ziaja BB Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: enostavno se nanaša in razmaže rezultat je naraven videz rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Avène Sun Sensitive zaščitni fluid za športnike SPF 50+ 100 ml
    Avène Sun Sensitive, 100 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov izdelek je prijazen do kože in okolja preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce.
  • Ziaja Ceramides intenzivno regeneracijski šampon 300 ml
    Ziaja Ceramides, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Ceramides učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Goat's Milk čistilni piling za obraz 75 ml
    Ziaja Goat's Milk, 75 ml, Čistilni pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Ziaja Goat's Milk za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Woodwick Trilogy Cozy Cabin dišeča sveča z lesenim stenjem 609.5 g
    Woodwick Trilogy Cozy Cabin, 609.5 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Cozy Cabin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava topla dišava sladka aroma začinjena aroma zimska dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja Vsebina seta: Evening Bonfire Oudwood Smoke Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Silk balzam brez spiranja v pršilu 125 ml
    Ziaja Silk, 125 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Ziaja Silk predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: hitro in intenzivno regenerira vlaži lasna vlakna zagotavlja mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Dove Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk hranilni piling za telo 225 ml
    Dove Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk, 225 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Dove Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • A-Derma Protect zaščitni fluid SPF 50+ 40 ml
    A-Derma Protect, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje A-Derma Protect bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem enostaven in hiter nanos vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Rabanne Olympéa parfumska voda za ženske 50 ml
    Rabanne Olympéa, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Rabanne Olympéa bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sensai Cellular Performance Pressed Powder večbarvni kompaktni puder 8 g
    Sensai Cellular Performance Pressed Powder, 8 g, Pudri za ženske, Puder Sensai Cellular Performance Pressed Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože vpije prekomeren loj brez sušenja kože zagotavlja svež videz povsem prosojna tekstura Sestava: z ogledalom Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Sebamed Hair Care ekstra nežen šampon za vsakodnevno uporabo 200 ml
    Sebamed Hair Care, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebamed Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • M. Micallef Royal Muska parfumska voda za ženske 100 ml
    M. Micallef Royal Muska, 100 ml, Parfumske vode za ženske
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories krtača za lase z ogledalom
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Diva & Nice Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože preprečuje lomljenje in cepljenje las originalen dizajn kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Sebamed Hair Care šampon proti prhljaju 200 ml
    Sebamed Hair Care, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebamed Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za rdečilo MAX 519/02 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Diva & Nice Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Sebamed Wash emulzija za intimno higieno za obdobje menopavze pH 6,8 200 ml
    Sebamed Wash, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Sebamed Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za ustnice MAX 491/5 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za ustnice Diva & Nice Cosmetics Accessories vam omogoča popolno in natančno ličenje vaših ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje ustnice zaradi natančnega nanašanja šminke enakomerno raznaša šminko odlično se prilega roki hiter in enostaven nanos Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na ustnice po potrebi. Uporabite rob čopiča za risanje kontur in površino čopiča za zapolnjevanje ustnic.
  • Sebamed Wash osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Sebamed Wash, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sebamed Wash . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za puder MAX 491/1 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Diva & Nice Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Sebamed Hair Care regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Sebamed Hair Care, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebamed Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories okrogel čopič za senčila za oči MAX 491/3 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Diva & Nice Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa za potovanja in torbico odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories Brush čopič za nanos tekočega pudra 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Diva & Nice Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Sebamed Extreme Dry Skin pomirjujoči šampon za zelo suhe lase 5% Urea 200 ml
    Sebamed Extreme Dry Skin, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebamed Extreme Dry Skin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Diet Esthetic Vit Vit gel za obraz s polžjim ekstraktom 50 ml
    Diet Esthetic Vit Vit, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Diet Esthetic Vit Vit bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • ARTDECO Eyeshadow Applicator obojestranski univerzalni čopič za predel okoli oči 1 kos
    ARTDECO Eyeshadow Applicator, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči ARTDECO Eyeshadow Applicator je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči je primeren za pudraste izdelke Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Gillette Venus Extra Smooth nadomestne britvice 4 kos
    Gillette Venus Extra Smooth, 4 kos, Nadomestne britvice za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette Venus Extra Smooth in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje integrirani vlažilni trakovi sproščajo negovalne snovi prožno se prilagodi vsaki krivini Navodilo za uporabo: Uporabljajte za britje. Uporabljajte skupaj s pripravkom za britje. Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se obrabijo ali otopijo rezila.
  • Joico Style and Finish Joigel stiling gel z močnim utrjevanjem 250 ml
    Joico Style and Finish Joigel, 250 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Joico Style and Finish Joigel zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: močno utrdi zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan ne lepi las in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Clinique Moisture Surge™ Face Spray Thirsty Skin Relief pršilo za obraz z vlažilnim učinkom 125 ml
    Clinique Moisture Surge™ Face Spray Thirsty Skin Relief, 125 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Clinique Moisture Surge™ Face Spray Thirsty Skin Relief. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože ima antioksidacijske učinke kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Nuxe Rêve de Miel balzam za ustnice v paličici 4 g
    Nuxe Rêve de Miel, 4 g, Nega za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Nuxe Rêve de Miel je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnice pušča mehke in gladke Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Replay Jeans Spirit! For Her toaletna voda za ženske 40 ml
    Replay Jeans Spirit! For Her, 40 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Replay Jeans Spirit! For Her vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Roberto Cavalli Just Cavalli toaletna voda za ženske 30 ml
    Roberto Cavalli Just Cavalli, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Roberto Cavalli Just Cavalli je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • BULGARI Petits et Mamans toaletna voda uniseks 40 ml
    BULGARI Petits et Mamans, 40 ml, Toaletne vode uniseks, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Uniseks toaletna voda BULGARI Petits et Mamans je izraz optimizma in občutka popolne sreče. pudrasta dišava igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Clinique Aromatics Elixir™ Body Wash gel za prhanje za ženske 200 ml
    Clinique Aromatics Elixir™ Body Wash, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Clinique Aromatics Elixir™ Body Wash odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno
  • Culti Refill Era nadomestno polnilo za aroma difuzor 1000 ml
    Culti Refill Era, 1000 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Culti Refill Era spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava spomladanska dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Wilkinson Sword Extra 2 Beauty brivnik za enkratno uporabo za ženske 5 kos
    Wilkinson Sword Extra 2 Beauty, 5 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Extra 2 Beauty je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: strojček je opremljen z vlažilnim trakom Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Nivea Creme Smooth kremasti gel za prhanje 500 ml
    Nivea Creme Smooth, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Creme Smooth . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • FOREO LUNA™ 3 čistilna sonična naprava proti gubam normalna koža
    FOREO LUNA™ 3, Čiščenje obraza za ženske, Imate občutek, da običajno čiščenje z geli, kremami, penami in podobnimi izdelki ni dovolj za vašo kožo? Ni vam treba takoj v kozmetični salon, saj bo čistilna električna krtačka FOREO LUNA™ 3 poskrbela za globinsko čiščenje kot iz rok kozmetičarke v udobju vašega doma. S kože odstrani vse ostanke ličil in pripravkov za odstranjevanje, odstrani z nje nečistoče, kožni loj in odmrle kožne celice ter naredi kožo mehko, popolnoma čisto in pripravljeno, da vpije aktivne sestavine vseh naslednjih negovalnih kozmetičnih izdelkov. Vsebina seta: USB charger Quick Start Guide Basic Manual Travel Pouch Lastnosti: kožo pušča gladko in svežo odstranjuje ostanke ličil globinsko čisti pore nežno masira obraz Navodilo za uporabo: Uporablja se lahko dnevno.
  • Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation dolgoobstojen tekoči puder SPF 20 odtenek BD 85 Warm Coffee 25 ml
    Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation, 25 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože kožo matira izdelek je vodoodporen ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Cetaphil PRO Oil Control matirajoča vlažilna krema SPF 30 118 ml
    Cetaphil PRO Oil Control, 118 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Cetaphil PRO Oil Control bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje proti nepopolnostim preprečuje neželen sijaj pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte.
  • Nivea Hairmilk Natural Shine negovalni šampon 400 ml
    Nivea Hairmilk Natural Shine, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Hairmilk Natural Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil regeneracijski serum za suho in občutljivo kožo 10 ml
    Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil, 10 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Chanson d'Eau Original dezodorant v pršilu za ženske 200 ml
    Chanson d'Eau Original, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Chanson d'Eau Original sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Matt Control papirčki za matiranje 100 kos
    Dermacol Matt Control, 100 kos, Dodatki za ženske, Izdelek Dermacol Matt Control bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Rahlo prislonite robček na sijoča mesta na obrazu. Rahlo pridržite, vendar ne drgnite, in ga nato odstranite. Primerno posebej za uporabo na T-coni – čelo, območje nosu in brada.
  • Dermacol Nail Care Odorless odstranjevalec laka za nohte brez vonja 32 kos
    Dermacol Nail Care Odorless, 32 kos, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Dermacol Nail Care enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: hitro in učinkovito odstranjuje lak brez acetona prijetno diši
  • Lancôme Hypnôse Artliner dolgoobstojno tekoče črtalo za oči odtenek 04 Smoke 1.4 ml
    Lancôme Hypnôse Artliner, 1.4 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Lancôme Hypnôse Artliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: črte so odporne proti drgnjenju oftalmološko testiran izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Mizon Joyful Time Green Tea maska iz platna z vlažilnim in revitalizacijskim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Green Tea, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Green Tea bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mizon Joyful Time Royal Jelly maska iz platna z visokim vlažilnim in hranilnim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Royal Jelly, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Royal Jelly bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mizon Joyful Time Pomegranate maska iz platna s poživitvenim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Pomegranate, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Pomegranate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Pierre René Eyes Eyebrow pomada za obrvi odtenek 01 Light Brown 4 g
    Pierre René Eyes Eyebrow, 4 g, Maskare in geli za obrvi za ženske
  • Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream posvetlitvena in vlažilna krema proti pigmentnim madežem 50 ml
    Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi izenačuje ton kože pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Pierre René Nails Hybrid gel za modeliranje za nohte 10 ml
    Pierre René Nails Hybrid, 10 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Pierre René Nails vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: udobno se nanaša je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask nočna vlažilna maska in krema proti pigmentnim madežem 75 ml
    Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask, 75 ml, Maske za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik pomlajuje kožo in ji daje energijo deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Redken Extreme regeneracijska in obnovitvena maska za poškodovane lase 250 ml
    Redken Extreme, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Redken Extreme predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Redken Frizz Dismiss balzam za neobvladljive lase 300 ml
    Redken Frizz Dismiss, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Redken Frizz Dismiss zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Redken Frizz Dismiss hranilna maska za neobvladljive lase 250 ml
    Redken Frizz Dismiss, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Redken Frizz Dismiss predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Redken Frizz Dismiss šampon za neobvladljive lase 300 ml
    Redken Frizz Dismiss, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Redken Frizz Dismiss učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna lase pušča mehke deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Redken Frizz Dismiss termo zaščitna krema za gladitev neobvladljivih las 250 ml
    Redken Frizz Dismiss, 250 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Redken Frizz Dismiss zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna zagotavlja vlaženje in sijaj ima protistatični učinek Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Redken Volume Injection balzam za volumen za tanke lase 300 ml
    Redken Volume Injection, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Redken Volume Injection zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Redken Volume Injection šampon za volumen za tanke lase 300 ml
    Redken Volume Injection, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Redken Volume Injection učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Redken Scalp Relief pomirjujoči šampon proti prhljaju 250 ml
    Redken Scalp Relief, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Redken Scalp Relief učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini set dekorativne kozmetike(za oči)
    Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini, Kozmetični seti za ženske, Senčila za oči Nudestix Kit Nude Metallic Eye Mini omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Vsebina seta: Magnetic Luminous Nudity univerzalni svinčnik Magnetic Luminous Smoke univerzalni svinčnik Magnetic Luminous Burnish univerzalni svinčnik Lastnosti: dolgotrajen učinek ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša odtenki se enostavno kombinirajo kovinski učinek Sestava: veganski izdelek izdelek je hipoalergen brez dišav brez sulfatov
  • DIOR Capture Totale Super Potent Eye Serum serum za oči 20 ml
    DIOR Capture Totale Super Potent Eye Serum, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske
  • Sigma Beauty Eyes E06 WINGED LINER™ BRUSH čopič za ličenje oči 1 kos
    Sigma Beauty Eyes E06 WINGED LINER™ BRUSH, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Sigma Beauty Eyes E06 WINGED LINER™ BRUSH je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • Sigma Beauty Face 4DHD™ Kabuki Brush kabuki čopič za korektor 4DHD 1 kos
    Sigma Beauty Face 4DHD™ Kabuki Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sigma Beauty Face 4DHD™ Kabuki Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Sigma Beauty Face F80 Flat Kabuki™ ploščat kabuki čopič 1 kos
    Sigma Beauty Face F80 Flat Kabuki™, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sigma Beauty Face F80 Flat Kabuki™ bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Sigma Beauty Face F87 Edge Kabuki™ Brush poševni kabuki čopič 1 kos
    Sigma Beauty Face F87 Edge Kabuki™ Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sigma Beauty Face F87 Edge Kabuki™ Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Swiss Arabian Shaghaf parfumska voda za ženske 75 ml
    Swiss Arabian Shaghaf, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Swiss Arabian Shaghaf vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava sladka dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Kallos Botaniq Superfruits šampon za okrepitev las z rastlinskimi izvlečki 300 ml
    Kallos Botaniq Superfruits, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Botaniq Superfruits učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kallos Botaniq Superfruits krepilni balzam z rastlinskimi izvlečki brez sulfatov in parabenov 300 ml
    Kallos Botaniq Superfruits, 300 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Botaniq Superfruits zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Spirit ONESPIRIT parfumska voda uniseks 50 ml
    Spirit ONESPIRIT, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Spirit ONESPIRIT je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. citrusna dišava začimbna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sigma Beauty Sigma Spa Express krtačka za čiščenje čopičev
    Sigma Beauty Sigma Spa Express, Čiščenje čopičev za ženske, Izdelek Sigma Beauty Sigma Spa Express ohranja vaše čopiče za ličenje čiste in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Lastnosti: izdelek je primeren za čiščenje manjših in večjih čopičev s čopičev odstranjuje ostanke ličil preprečuje nastajanje bakterij na ščetinah Navodilo za uporabo: Uporabite skupaj z vašim običajnim pripravkom za temeljito čiščenje čopičev.
  • Moroccanoil Smooth obnovitveni šampon za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las 250 ml
    Moroccanoil Smooth, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Moroccanoil Smooth učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Laboratorio Olfattivo Sacreste parfumska voda uniseks 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Sacreste, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Laboratorio Olfattivo Sacreste vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. začimbna dišava lesna dišava uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sigma Beauty Travel Kit Potovalni set
    Sigma Beauty Travel Kit, 7 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje Sigma Beauty Travel Kit vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: kozmetični čopič 7 kos etui za šminko 1 kos Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje za potovanja in torbico
  • Laboratorio Olfattivo Need_U parfumska voda uniseks 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Need_U, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Laboratorio Olfattivo Need_U , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. cvetlična dišava mošusna dišava uniseks – za moške in za ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Chanel Le Volume Révolution de Chanel maskara za ekstra volumen 10 Noir 6 g
    Chanel Le Volume Révolution de Chanel, 6 g, maskare za ženske, Maskara Chanel Le Volume Révolution de Chanel daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • FlosLek Laboratorium Lip Care Shimmer bleščeč sijaj za ustnice odtenek Angelic Diamond 10 g
    FlosLek Laboratorium Lip Care Shimmer, 10 g, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice FlosLek Laboratorium Lip Care Shimmer vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: blešči se dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Sesderma Hidraderm Hyal vlažilna krema proti znakom staranja 50 ml
    Sesderma Hidraderm Hyal, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care krema za posvetljevanje za predel okoli oči z vitaminom C 15 ml
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Laboratorium Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Lee Stafford Core Pink glavnik za volumen The Back Comber 1 kos
    Lee Stafford Core Pink, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Lee Stafford Core Pink je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: pomaga ustvarjati dolgotrajno natupirano pričesko primeren za vse tipe las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Lee Stafford Core Pink glavnik za lase za tuš The Big In-Shower Comb 1 kos
    Lee Stafford Core Pink, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Lee Stafford Core Pink je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje odporen, skoraj neuničljiv Sestava: veganski izdelek
  • Millefiori Milano Mela & Cannella dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Mela & Cannella, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Mela & Cannella je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lee Stafford CoCo LoCo okrogla krtača za lase 1 kos
    Lee Stafford CoCo LoCo, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Lee Stafford CoCo LoCo je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase pomaga dvigniti upadel frufru Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Ni primerna za razčesavanje las.
  • Millefiori Milano Sandalo Bergamotto pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Sandalo Bergamotto, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Sandalo Bergamotto z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • NeoStrata Repair Skin Active Intensive Eye Therapy krema za predel okoli oči za zrelo kožo 15 g
    NeoStrata Repair Skin Active Intensive Eye Therapy, 15 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči NeoStrata Repair neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • NeoStrata Resurface Lotion Plus nežno eksfoliacijsko mleko z AHA 200 ml
    NeoStrata Resurface Lotion Plus, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Pripravek NeoStrata Resurface bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča izenačuje ton kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe vlažilna voda za obraz 200 ml
    Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Garnier Skin Naturals je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in ličila kožo vlaži in ji daje svežino koža je po uporabi čudovito prožna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.
  • Vichy Ideal Body hranilna krema za roke 50 ml
    Vichy Ideal Body, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Vichy Ideal Body popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Delia Cosmetics Shape Master vodoodporni gel svinčnik za oči odtenek Black 3 g
    Delia Cosmetics Shape Master, 3 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Delia Cosmetics Shape Master poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz izriše natančno linijo izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • GIVENCHY Very Irrésistible parfumska voda za ženske 75 ml
    GIVENCHY Very Irrésistible, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda GIVENCHY Very Irrésistible je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh