Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti B

5469
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

B
  • Dermacol Hydrating & Nourishing Mask tekstilna 3D vlažilna in hranilna maska 15 ml
    Dermacol Hydrating & Nourishing Mask, 15 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Hydrating & Nourishing Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Proraso Green pena za britje 50 ml
    Proraso Green, 50 ml, Klasično britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Green zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje olajša drsenje brivnika po koži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Avon Far Away antiperspirant roll-on za ženske 50 ml
    Avon Far Away, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Avon Far Away je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Adidas Victory League gel za prhanje za moške 250 ml
    Adidas Victory League, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Adidas Victory League odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno
  • Bübchen Care negovalna krema za telo in obraz 75 ml
    Bübchen Care, 75 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Bübchen Care bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: vlaži in hrani otroško kožo preprečuje suho kožo koža je mehka in svilnata ohranja ravnovesje vlage v koži ustvarja zaščitno oviro kože kožo krepi in hrani ščiti otroško kožo pred draženjem Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida 75 ml
    Parodontax Classic, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Classic je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: ščiti pred nastajanjem zobnih oblog zmanjšuje krvavenje dlesni osvežuje zadah preprečuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Biosilk Hydrating Therapy Conditioner vlažilni balzam 355 ml
    Biosilk Hydrating Therapy Conditioner, 355 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Biosilk Hydrating Therapy Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion serum proti izpadanju las 100 ml
    Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Batiste XXL Stylist Volume suhi šampon za povečanje volumna las 200 ml
    Batiste XXL Stylist Volume, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste XXL Stylist Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen osvežuje in prezračuje podaljšuje učinek umitih las Navodilo za uporabo: Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Rimmel Extra Long Lash maskara za podaljšanje in ločevanje trepalnic odtenek 003 Extreme Black 8 ml
    Rimmel Extra Long Lash, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel Extra Long Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Nivea Men Invisible Black & White anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
    Nivea Men Invisible Black & White, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Invisible Black & White je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito zagotavlja dolgotrajen občutek udobja ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Kallos Hair Pro-Tox balzam brez spiranja za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam brez spiranja Kallos Hair Pro-Tox predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Dermacol Hyaluron Lip Shaper brezbarvno črtalo za ustnice
    Dermacol Hyaluron Lip Shaper, Ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Dermacol Hyaluron Lip Shaper preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice ima dolgotrajen učinek je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic prosojna barva Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Bielenda Metallic Masks Silver Detox razstrupljevalna in čistilna maska za mastno in mešano kožo 8 g
    Bielenda Metallic Masks Silver Detox, 8 g, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bielenda Metallic Masks Silver Detox bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Jasmine maska za obraz proti gubam 7 ml
    Ziaja Jasmine, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Jasmine bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint bleščice za obraz in telo odtenek 02 Broomstick Baddie 8 ml
    NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint, 8 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek
  • NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash! lepilne trepalnice vrsta 01 Spiky Fringe 2 kos
    NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash!, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash! maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: takoj poudarijo vsako ličenje trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše zelo enostavno nanašanje lepilo za trepalnice ni priloženo
  • Inebrya Argan-Age dvofazni balzam brez spiranja z arganovim oljem 200 ml
    Inebrya Argan-Age, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Inebrya Argan-Age daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Rimmel Brow This Way paleta za ličenje obrvi odtenek 003 Dark Brown 1,3 g
    Rimmel Brow This Way, 1,3 g, Palete za ženske, Svinčnik za obrvi Rimmel Brow This Way vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko obarva premalo izrazite obrvi ustvarja naraven učinek Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Rimmel ScandalEyes Flex voluminozna maskara odtenek 001 Black 12 ml
    Rimmel ScandalEyes Flex, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel ScandalEyes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Foamie Kiss Me Argan Shampoo Bar organski trdi šampon proti krepastim lasem 80 g
    Foamie Kiss Me Argan Shampoo Bar, 80 g, Trdi šamponi za ženske, Vsak korak v smeri ohranjanja lepote narave dandanes šteje. Trdi šampon Foamie Kiss Me Argan Shampoo Bar ima iste učinke kot klasičen tekoči šampon, vendar je poleg tega še ekološki in zelo praktičen. Dajte mu priložnost in kmalu boste ugotovili, zakaj v vaši kozmetiki ne bi smel manjkati. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče obnavlja in hrani lase deluje proti kodranju las kompaktna in praktična oblika, primerna za na pot zaradi trde oblike je idealen za potovanja z letalom embalaža, prijazna do narave Navodilo za uporabo: Šampon premikajte neposredno po laseh in lasišču. Spenite. Na koncu temeljito sperite.
  • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • John Frieda Sheer Blonde Go Blonder posvetlitveni balzam za blond lase 250 ml
    John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam John Frieda Sheer Blonde Go Blonder zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • John Frieda Sheer Blonde Go Blonder posvetlitveni šampon za blond lase 250 ml
    John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Frieda Sheer Blonde Go Blonder učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • MIXA Intense Nourishment krema za roke za ekstra suho kožo 100 ml
    MIXA Intense Nourishment, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema MIXA Intense Nourishment . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Saloos Bio Peeling Rose piling za telo 140 ml
    Saloos Bio Peeling Rose, 140 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Saloos Bio Peeling Rose bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna Vlaži in hrani kožo odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Saloos Bio Peeling Mojito piling za telo 140 ml
    Saloos Bio Peeling Mojito, 140 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Saloos Bio Peeling Mojito bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo odlično mehča prekrvavi kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Biorepair Advanced Intensive Night intenzivna nočna nega za obnovitev zobne sklenine 75 ml
    Biorepair Advanced Intensive Night, 75 ml, Za občutljive zobe za moške, Posebna nega Biorepair Advanced Intensive Night bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Lastnosti: obnavlja zobno sklenino odstranjuje zobne obloge vzdržuje svež zadah Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Biorepair Pro White zobna pasta za naravno bele zobe 75 ml
    Biorepair Pro White, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Biorepair Pro White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe prijazna do zobne sklenine odstranjuje zobni kamen in zobne obloge Sestava: brez fluorida Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Biorepair Kids 0-6 zobna pasta za otroke za obnovitev zobne sklenine Strawberry 50 ml
    Biorepair Kids 0-6, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Biorepair Kids 0-6 popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: preprečuje nastanek kariesa je prijetnega okusa obnavlja zobno sklenino Sestava: brez fluorida Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Dr. Santé Aloe Vera maska za preoblikovanje z aloe vero 1000 ml
    Dr. Santé Aloe Vera, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Aloe Vera predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Jeanne Arthes Rocky Man Red Light toaletna voda za moške 100 ml
    Jeanne Arthes Rocky Man Red Light, 100 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Jeanne Arthes Rocky Man Red Light vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5 regeneracijski balzam za lase 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam L’Oréal Paris Elseve zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Fenjal Vitality revitalizacijski gel za prhanje 200 ml
    Fenjal Vitality, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Fenjal Vitality je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Fenjal Miss Classic fluid za telo odišavljen za ženske 100 ml
    Fenjal Miss Classic, 100 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Fenjal Miss Classic poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija razveselila bo vsako žensko
  • Magnum Natural lesen glavnik iz lesa hruške DS-004 18,5 cm
    Magnum Natural, 18,5 cm, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Magnum Natural je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: trden material glavnik je antistatičen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Ziaja Marine Algae vlažilna maska za normalno in suho kožo 7 ml
    Ziaja Marine Algae, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Marine Algae bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Jasmine serum proti gubam za suho kožo 50+ 30 ml
    Ziaja Jasmine, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Ziaja Jasmine bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry pršilo za telo z orhidejo in borovnico 100 ml
    Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši osvežuje in daje prijeten občutek čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Elgydium Clinic 7/100 zobna ščetka white 1 kos
    Elgydium Clinic 7/100, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Elgydium Clinic 7/100 ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Elgydium Clinic 15/100 zobna ščetka 1 kos
    Elgydium Clinic 15/100, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Elgydium Clinic 15/100 ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Signal Micro-Granules zobna pasta 75 ml
    Signal Micro-Granules, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Signal Micro-Granules zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Fenjal Intensive zdravilna krema za roke Avocado Oil and Shea Butter 75 ml
    Fenjal Intensive, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Fenjal Intensive . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Farmona Herbal Care Oak Bark zaščitni gel za intimno higieno 330 ml
    Farmona Herbal Care Oak Bark, 330 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Farmona Herbal Care Oak Bark nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja nežno umiva občutljive dele telesa zmanjšuje draženje in rdečico zagotavlja dolgotrajen občutek svežine ne draži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Mavala Blue Remover odstranjevalec laka za nohte 100 ml
    Mavala Blue Remover, 100 ml, odstranjevalec laka za nohte za ženske
  • Kallos Banana šampon za okrepitev las z multivitaminskim kompleksom 1000 ml
    Kallos Banana, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Banana učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Argan maska za barvane lase 275 ml
    Kallos Argan, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Argan predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ideepharm Nivelazione Expert aktivni dezodorant za stopala 5 v 1 v pršilu 150 ml
    Ideepharm Nivelazione Expert, 150 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Ideepharm Nivelazione Expert prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi preprečuje nastajanje smradu sprošča noge Navodilo za uporabo: Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver balzam za blond in sive lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Delia Cosmetics Cameleo Silver zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju krepi barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ideepharm Medica Jantar obnovitvena kura za poškodovane in krhke lase 5 x 5 ml
    Ideepharm Medica Jantar, 5 x 5 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Ideepharm Medica Jantar daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB regeneracijski serum za barvane lase in lase s prameni 55 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo BB daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: poudarja intenzivnost barve lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver šampon za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Silver učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Pierre René Powder Contouring paleta za konture obraza 23 g
    Pierre René Powder Contouring, 23 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer Pierre René Powder Contouring izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Avon Summer White toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Summer White, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Avon Summer White vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Kallos Vanilla maska za suhe lase 275 ml
    Kallos Vanilla, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Vanilla predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Chilly Intima Fresh gel za intimno higieno 200 ml
    Chilly Intima Fresh, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Chilly Intima Fresh nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ima blag vonj preprečuje kopičenje bakterij Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Kallos Color maska za barvane lase mešanica barv 275 ml
    Kallos Color, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: ščiti lase pred visokimi temperaturami intenzivno vlaži krepi lasna vlakna podaljšuje trajanje barve Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Chilly Intima Fresh robčki za intimno higieno 12 kos
    Chilly Intima Fresh, 12 kos, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Chilly Intima Fresh nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ima blag vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Chilly Intima Delicate gel za intimno higieno z dozirno črpalko 200 ml
    Chilly Intima Delicate, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Chilly Intima Delicate nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zmanjšuje draženje in rdečico intenzivno vlaži ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam pena za kopel za otroke Forest Fruits 200 ml
    Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Nickelodeon Paw Patrol Bath Foam pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: prijetno diši upošteva naraven pH kože igriv otroški motiv Vlaži in hrani kožo ustvari rahlo peno Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • ARTDECO Brush majhen čopič za rdečilo 1 kos
    ARTDECO Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič ARTDECO Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: natančno in enostavno nanašanje za nanos pudrastih izdelkov Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • ARTDECO Sharpener Soft Liner kozmetični šilček z dvojnim rezilom vrsta 8mm
    ARTDECO Sharpener Soft Liner, Šilčki za ženske, Šilček ARTDECO Sharpener Soft Liner bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: ima zelo ostro rezilo omejuje lomljenje kozmetičnega svinčnika enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika Navodilo za uporabo: Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov. Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.
  • Bourjois Volume Glamour maskara za volumen odtenek 61 Ultra Black 12 ml
    Bourjois Volume Glamour, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Glamour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Listerine Cool Mint ustna voda za svež dah 95 ml
    Listerine Cool Mint, 95 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Cool Mint osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Woodwick Trilogy Blooming Orchard dišeča sveča 275 g
    Woodwick Trilogy Blooming Orchard, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Blooming Orchard čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • A’pieu One-Pack Milk Mask Chocolate negovalna maska iz platna 21 g
    A’pieu One-Pack Milk Mask Chocolate, 21 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz A’pieu One-Pack Milk Mask Chocolate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Axe Ice Breaker dezodorant in pršilo za telo 150 ml
    Axe Ice Breaker, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Axe Ice Breaker se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito zagotavlja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Wilkinson Sword Premium Collection milo za britje 125 g
    Wilkinson Sword Premium Collection, 125 g, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Wilkinson Sword Premium Collection zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi olajša drsenje brivnika po koži Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz. Po britju temeljito umijte.
  • Axe Ice Chill osvežujoč gel za prhanje 3v1 400 ml
    Axe Ice Chill, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Axe Ice Chill hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo kožo pušča prijetno svežo sprošča in pomaga pri sprostitvi celega telesa Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • THD Profumo Lavatrice Lavanda Inglese koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
    THD Profumo Lavatrice Lavanda Inglese, 100 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom
  • THD Profumo Lavatrice Talco Soffice koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
    THD Profumo Lavatrice Talco Soffice, 100 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom
  • Sebamed Baby Wash šampon za tanke lase 150 ml
    Sebamed Baby Wash, 150 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Sebamed Baby Wash temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: umiva lase globinsko čisti kožo lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled ne draži oči Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za rdečilo MAX 519/02 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Diva & Nice Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Sebamed Baby Wash zelo nežna emulzija za umivanje za telo in lase 200 ml
    Sebamed Baby Wash, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Sebamed Baby Wash bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna ima hranilne učinke upošteva naraven pH kože ohranja naravno odpornost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Sebamed Wash emulzija za intimno higieno za obdobje menopavze pH 6,8 200 ml
    Sebamed Wash, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Sebamed Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za puder MAX 491/1 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Diva & Nice Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories okrogel čopič za senčila za oči MAX 491/3 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Diva & Nice Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa za potovanja in torbico odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • ARTDECO Eyeshadow Applicator obojestranski univerzalni čopič za predel okoli oči 1 kos
    ARTDECO Eyeshadow Applicator, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči ARTDECO Eyeshadow Applicator je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči je primeren za pudraste izdelke Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Nuxe Rêve de Miel balzam za ustnice v paličici 4 g
    Nuxe Rêve de Miel, 4 g, Nega za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Nuxe Rêve de Miel je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnice pušča mehke in gladke Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Clinique For Men™ Exfoliating Tonic tonik za normalno in suho kožo 200 ml
    Clinique For Men™ Exfoliating Tonic, 200 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique For Men™ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo ne draži obrite kože preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz.
  • Nivea Men Deep antiperspirant v pršilu za moške Black Carbon Espresso 150 ml
    Nivea Men Deep, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Nivea Men Pure Impact gel za prhanje za moške 500 ml
    Nivea Men Pure Impact, 500 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Men Pure Impact. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • STR8 Red Code voda za po britju za moške 100 ml
    STR8 Red Code, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju STR8 Red Code je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Dermacol Matt Control papirčki za matiranje 100 kos
    Dermacol Matt Control, 100 kos, Dodatki za ženske, Izdelek Dermacol Matt Control bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Rahlo prislonite robček na sijoča mesta na obrazu. Rahlo pridržite, vendar ne drgnite, in ga nato odstranite. Primerno posebej za uporabo na T-coni – čelo, območje nosu in brada.
  • Dermacol Nail Care Odorless odstranjevalec laka za nohte brez vonja 32 kos
    Dermacol Nail Care Odorless, 32 kos, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Dermacol Nail Care enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: hitro in učinkovito odstranjuje lak brez acetona prijetno diši
  • STR8 Rise voda za po britju za moške 100 ml
    STR8 Rise, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju STR8 Rise je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • STR8 Rise gel za prhanje za moške 400 ml
    STR8 Rise, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje STR8 Rise odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Pierre René Eyes Eyebrow pomada za obrvi odtenek 01 Light Brown 4 g
    Pierre René Eyes Eyebrow, 4 g, Maskare in geli za obrvi za ženske
  • FlosLek Laboratorium Lip Care Shimmer bleščeč sijaj za ustnice odtenek Angelic Diamond 10 g
    FlosLek Laboratorium Lip Care Shimmer, 10 g, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice FlosLek Laboratorium Lip Care Shimmer vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: blešči se dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Millefiori Milano Mela & Cannella dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Mela & Cannella, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Mela & Cannella je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Colgate Zig Zag Charcoal zobne ščetke medium 3 kos
    Colgate Zig Zag Charcoal, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Colgate Zig Zag Charcoal ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge dosega tudi težko dostopna mesta zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Shape Master vodoodporni gel svinčnik za oči odtenek Black 3 g
    Delia Cosmetics Shape Master, 3 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Delia Cosmetics Shape Master poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz izriše natančno linijo izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Vivian Gray Crystals Grey gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Crystals Grey, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Crystals Grey. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Crystals White losjon za telo 250 ml
    Vivian Gray Crystals White, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vivian Gray Crystals White bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Vivian Gray Crystals White kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals White, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals White nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Crystals Grey kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals Grey, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals Grey nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh