Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 2XL

2004
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna kratka majica New Balance Essentials Cotton moška, siva barva, MT41502AG
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Liu Jo moški, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo moški, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo moški, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Logotip znamke je natisnjen na prsih.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo moški, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo moški, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Model z našitkom na prsih.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo moški, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Liu Jo moški, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans srajca Liu Jo moška, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehak italijanski ovratnik, tipa cutaway.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Liu Jo moška, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular fit.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Liu Jo moška
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular fit.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žepi na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo lanu Liu Jo bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular fit.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dva prsna žepa z gumbi.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 40 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Liu Jo črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans srajca Liu Jo moška
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Model s stoječim ovratnikom.- Priročno zapenjanje z zaskočnico za enostavno obuvanje in snemanje.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 77 cm.- Širina v ramenih: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • CR7 - Cristiano Ronaldo Boksarice siva / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake, Koži prijazen material; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 3 delno pakiranje; Model: Regular fit; Model: Regularen
  • MANGO Koktejl obleka 'Jack' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob, Zavezan pas; Izrez: V-izrez; Vzorec: Melanž; Podrobnosti: Slojni/naguban, Dizajn navijanja; Dodatki: Bleščeč, Tekoč tekstil; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • MANGO Pulover 'ALMAR' črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrna vrv; Material: Viskoza; Izrez: Puliji; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • MANGO Hlače 'PILI' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube, Slojni/naguban; Dodatki: Tekoč tekstil, Strukturiran grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Široke hlačnice; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Under Armour UA HG Armour HiRise Pajkice Črna
    UA HG Armour HiRise Pajkice - Under Armour - Črna. Pajkice
  • Under Armour Rival Fleece HB Hoodie Pulover Siva
    Rival Fleece HB Hoodie Pulover - Under Armour - Siva. Puloverji s kapuco
  • Under Armour UA Rival Fleece Logo Pulover Črna
    UA Rival Fleece Logo Pulover - Under Armour - Črna. Puloverji s kapuco
  • Under Armour HG 6M Panel Wow Ankle Pajkice Črna
    HG 6M Panel Wow Ankle Pajkice - Under Armour - Črna. Pajkice
  • Helly Hansen Men's Crew Jakne Navy 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Vsestranski telovnik za moške, ki želijo pravi morski slog, z dodatno zaščito s tkanino Helly Tech® Protection. Značilnosti: nepremočljiva, odporna proti vetru in dihanju, dvoslojna konstrukcija tkanine, popolnoma zatesnjena s šivom, obstojna zaščita pred vodo (DWR), podložena za udobje, podloga iz flisa Polartec 100 g, rez na kolkih, prsni žepi z zadrgo in nastavljiv spodnji rob. Barva: mornarica. Velikost: XXL Spol: Moška Starostna skupina: Odrasli Vodni stolpec: 10000 mm Sezona: Zima;Poletje;Spring;Autumn Vrsta dejavnosti: Sailing Barva: Mornarsko modra Specifikacija materiala: Poliester Material: Poliester Država izvora: Kitajska Velikost: 2XL Serije: Crew Barva glede na proizvajalca: Navy
  • Helly Hansen Crew Hooded Midlayer Jakne Red 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Vsestranska jakna za mornarje, nagnjena k klasičnemu morskemu slogu in funkciji. Značilnosti: Helly Tech® zaščita, vodoodporna, odporna proti vetru in dihanju, dvoslojna konstrukcija tkanine, popolnoma zatesnjena s šivom, obstojna nega vodoodpornosti (DWR), podloga iz flisa Polartec® za dodatno toploto, udobna ovratnica s flisom Polartec®, dolžina kolkov, redno prileganje , žepi na prsih z zadrgo, ročni žepi z zadrgo, odloženo Kapuca v ovratnik, nastavljiv spodnji rob, dirkaški ID hrbtni žep, žep z nastavitvijo spodnjega roba, prijazen vez. Barva: rdeča Velikost: XXL Barva glede na proizvajalca: Red Serije: Crew Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Vodni stolpec: 5000 mm Vrsta dejavnosti: Sailing Specifikacija materiala: Poliester Material: Poliester Spol: Moška Država izvora: Bangladeš Barva: Rdeča Sezona: Zima
  • Helly Hansen Crew Hooded Jakne Navy 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Jakna za mornarje, ki je nagnjena k klasičnemu morskemu slogu in funkciji, je vodoodporna, diha s kapuco, ki vam omogoča shranjevanje, vas ohranja toplo in suho. Udobni ovratnik in rokavi iz mehkega flisa dodajajo udobje. Značilnosti: popolnoma zapečatena s šivom, trajna nega vodoodbojnosti (DWR), mrežasta podloga za udobje, Polartec® flis podložen udoben ovratnik, dolžina kolkov, redno prileganje, prsni žepi z zadrgo, ročni žepi z zadrgo, odloženo kapuco v ovratnik, nastavljivo dno spodnji del, dirkaški ID hrbtni žep vratu, nastavitev spodnjega roba ene strani, prijazen do vezenja. Barva: mornarsko. Velikost: XXL Vodni stolpec: 5000 mm Specifikacija materiala: Poliester Sezona: Autumn;Spring;Zima;Poletje Velikost: 2XL Serije: Crew Starostna skupina: Odrasli Barva: Mornarsko modra Spol: Moška Vrsta dejavnosti: Sailing Barva glede na proizvajalca: Navy Država izvora: Kitajska Material: Helly Tech® Protection
  • Helly Hansen Sailing Glove New - Long - XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Trpežne dolge usnjene rokavice za jadranje v pogojih, kjer je potrebna dodatna zaščita, narejene iz usnja Amaro z nastavljivim zapestnim pasom in opremljene s sidri v območju največje obrabe. Serije: Rokavice Specifikacija materiala: Poliester Barva: Črna Država izvora: Indonezija Starostna skupina: Odrasli Spol: Unisex Sezona: Zima Vrsta dejavnosti: Sailing Barva glede na proizvajalca: Black Velikost: 2XL Material: Poliester
  • Helly Hansen Sailing Glove New - Short - XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Te trajne uniseks rokavice za kratke prste zagotavljajo dodatno zaščito pri ravnanju z opremo in vrvmi. Narejena je iz Amaro usnja z nastavljivim zapestnim trakom in so opremljena s sidri v območju največje obrabe. Država izvora: Indonezija Barva glede na proizvajalca: Black Vrsta dejavnosti: Sailing Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Specifikacija materiala: Poliester Material: Poliester Serije: Rokavice Barva: Črna Sezona: Poletje Spol: Unisex
  • Talamex Outboard Cover XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Močan - UV odporen pokrov za viseče motorje. Barva: srebrna. Država izvora: Tajvan Velikost: 2XL
  • Helly Hansen Men's Crew Hooded Midlayer Jakne White 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Morska jakna za jadralce. Vodoodporen in odporen proti vetru za vse ekstremne situacije na vodi. 2-slojna tkanina s hitro suho oblogo. Nastavljive manšete preprečijo, da bi vstopila vlaga. Odlikuje jo visok ovratnik brez kapuce. Spredaj najdete dva žepa z zadrgo in en žep na prsih z zadrgo. Značilnosti: Vodoodporen, odporen proti vetru in dihanju. 2 sloja z oblogo. Tesnjeni šivi. Dolžina kolka. Nastavljive manšete, žepi z zadrgo. Velikost: XXL Vrsta dejavnosti: Sailing Material: Poliester Spol: Moška Država izvora: Bangladeš Barva: Bela Serije: Crew Specifikacija materiala: Poliester Vodni stolpec: 10000 mm Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Sezona: Zima Barva glede na proizvajalca: White
  • Mivardi PVA Supramesh 2XL 22 mm 20 m
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Vrhunska in enostavno raztapljiva PVA mrežica. Je zelo mehka, fina in zelo močna. Velikost: 20 mx 22 mm. Dolžina: 20 m Velikost: 2XL Premer (mm): 22.0 Barva glede na proizvajalca: Bela Zasnovan v: Češka Barva: Bela Država izvora: Kitajska Premer: 22 mm
  • Mivardi Table New Dynasty Hardcore 2XL 79 cm
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Velika in izjemno stabilna miza s štirimi teleskopskimi nogami, opremljenimi z nastavljivimi blatnimi nogami. Zaradi svoje dodatne višine se ta miza lahko uporablja za udobno jedilnico v kombinaciji s stoli v polni velikosti, kot je Comfort Quattro. S to mizo je priložena pralna najlonska prevleka in kakovostna transportna torba. Teža - 5,5 kg, vključno z nosilno torbo - 6,1 kg. Dimenzije - 79 x 59 cm. Višina: 44 - 61 cm. Širina: 59 cm Barva: Zelena Višina: 44 - 61 cm Država izvora: Kitajska Zasnovan v: Češka Dolžina: 79 cm Velikost: 2XL Teža: 5,5 kg Barva glede na proizvajalca: Zelena
  • Mivardi Bagpack CamoCODE Expedition
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Popolnoma razkošen nahrbtnik v digitalni maskirni izvedbi. Glavni predal z oblikovanim dnom je dostopen z vrha ali s strani zahvaljujoč zadrgi na srednjem delu nahrbtnika. Na voljo so tudi dodatni zunanji žepi za shranjevanje dodatkov. Edinstveno oblikovani trakovi in zadnji pas skupaj z zračenim in oblazinjenim zadnjim delom pomagajo pri odvajanju toplote in zmanjšanju nelagodja pri nošenju. Močne zadrge in jezički z zadrgo so standard. Prostornina - 110 l. Velikost - 47 x 75 x 30 cm. Barva - camo / zelena. Vrsta dejavnosti: Fishing Serije: CamoCODE Barva glede na proizvajalca: CamoCODE Barva: Camo;Zelena Varianta: Standardna ponudba Država izvora: Kitajska Velikost: 2XL Prostornina: 110 L Dimenzije: 47 x 75 x 30 cm Zasnovan v: Češka
  • Musto Performance Long Finger Glove Black XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Dinamično gibanje. Prožna zaščita. To je vrhunska rokavice z dolgimi prsti Performance. 4-smerna dinamična mrežasta konstrukcija združuje dihajoče, anatomsko udobje s celotnim spektrom gibanja. Dinamični sistem rokavic omogoča neovirano gibanje členkov za popolno udobje. Dlan GripFlex zagotavlja odličen oprijem s podaljšano manšeto za pokritost. Material: Sintetična guma;Spandex elastična vlakna;Poliuretan;Neopren;Najlon Specifikacija materiala: Spandex elastična vlakna;Sintetična guma;Poliuretan;Neopren;Najlon Sezona: Zima Spol: Unisex Vrsta dejavnosti: Sailing Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black Država izvora: Indonezija Barva: Črna Velikost: 2XL
  • Musto Performance Short Finger Glove Black XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Dinamično gibanje. Prožna zaščita. To je vrhunska kratka prstna rokavica Performance. 4-smerna dinamična mrežasta konstrukcija združuje dihajoče, anatomsko udobje s celotnim spektrom gibanja. Dinamični sistem rokavic omogoča neovirano gibanje členkov za popolno udobje. Dlan GripFlex zagotavlja odličen oprijem s podaljšano manšeto za pokritost. Specifikacija materiala: Neopren;Najlon;Spandex elastična vlakna;Sintetična guma;Poliuretan Starostna skupina: Odrasli Država izvora: Indonezija Material: Neopren;Najlon;Sintetična guma;Poliuretan;Spandex elastična vlakna Barva glede na proizvajalca: Black Barva: Črna Velikost: 2XL Vrsta dejavnosti: Sailing Spol: Unisex Sezona: Poletje
  • Musto Essential Sailing Long Finger Glove Black XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Roke naj bodo zaščitene pred togostjo čolna v teh osnovnih dolgih prstnih rokavah. 4-smerna dinamična mrežasta konstrukcija zagotavlja zračno, anatomsko udobje in popolno svobodo gibanja. Strateške zaščitne plošče dodajo vzdržljivost, medtem ko prevelike zapestne zapestnice omogočajo prileganje. Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Black Država izvora: Indonezija Specifikacija materiala: Neopren;Najlon;Poliuretan;Spandex elastična vlakna Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Material: Najlon;Neopren;Poliuretan;Spandex elastična vlakna Sezona: Zima Spol: Unisex Vrsta dejavnosti: Sailing
  • Musto Essential Sailing Short Finger Glove Black XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Roke naj bodo zaščitene pred togostjo čolna v teh osnovnih rokavih s kratkimi prsti. 4-smerna dinamična mrežasta konstrukcija zagotavlja zračno, anatomsko udobje in popolno svobodo gibanja. Strateške zaščitne plošče dodajo vzdržljivost, medtem ko prevelike zapestne zapestnice omogočajo prileganje. Sezona: Poletje Material: Spandex elastična vlakna;Poliuretan;Najlon;Neopren Specifikacija materiala: Spandex elastična vlakna;Poliuretan;Najlon;Neopren Vrsta dejavnosti: Sailing Spol: Unisex Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Black Barva: Črna Starostna skupina: Odrasli Država izvora: Indonezija
  • Oxford Rainseal Over Jacket Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Enostavna, a skrbno zasnovana in čudovito zaščitena pred vremenskimi vplivi. Inteligentno velikost - namesto da bi uganili, koliko večji vaš overs mora biti, da se prilega vaši običajni opremi za jahanje, so ustrezno velikosti, tako da preprosto kupite SVOJO VELIKOST! Odsevna območja Nastavljive manšete Nastavljiv kavelj & zanka pasu Vodoodporni šivi Popolnoma podloženo Pravilno velikost, da upoštevate opremo za jahanje, zato samo kupite svojo velikost Sezona: Poletje;Spring;Zima;Autumn Specifikacija materiala: Poliester;Polivinilklorid (PVC) Material: Poliester;Polivinilklorid (PVC) Zasnovan v: Združeno kraljestvo Barva glede na proizvajalca: Črna;Black Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Spol: Moška;Ženske Barva: Črna Država izvora: Kitajska
  • SIX2 TS1 Short-Sleeve Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Termalno spodnje perilo z ogljikovimi vlakni odpravlja mraz, vlago, vonj in utrujenost mišic patentirani SIXS brezšivna tehnologija Patentirani SIXS material je zasnovan za: s površine kože odvaja znoj, mraz in vlago zmanjšuje občutek utrujenosti preprečuje potenje in vonj spodnja pletena plast je tvorjena iz tankih ogljikovih vlaken, skozi katera se vlaga prenaša na zunanji del oblačila z večjo gostoto materiala. Spodnje perilo se ne segreva, ampak zagotavlja, da uporabnik ne počuti mraza. Barva: Črna Država izvora: Italija Spol: Moška Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Black Starostna skupina: Odrasli Sezona: Poletje
  • Green Day Majica Unisex Dookie Vintage Grey 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Uradna licenčna moška bombažna bombažna majica z motivom zelenega dne 'Dookie Vintage'. To visokokakovostno oblačilo je na voljo v sivi barvi. Podžanr: Pop Punk;Punk Rock;Rock;Punk;Alternative Rock Spol: Unisex Dobavitelj: Rock Off Žanr: Pop;Rock;Punk Barva: Siva Država izvora: Združeno kraljestvo Država izvajalca: ZDA Dolžina rokava: Kratki Barva glede na proizvajalca: Grey Desetletje izvajalca: 1990 - 1999;2020 - 2029;1980 - 1989;2010 - 2019;2000 - 2009 Specifikacija materiala: Bombaž Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli Umetnik / Tema: Green Day Material: Bombaž
  • The 1975 Majica Original Logo Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Uradna licenčna moška bombažna majica iz mehkega stila z motivom oblikovanja 1975 'Original Logo'. To kakovostno oblačilo je na voljo v črni barvi. Desetletje izvajalca: 2020 - 2029;2010 - 2019;2000 - 2009 Material: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Žanr: Indie;Rock;Pop Barva: Črna Podžanr: Indie;Pop;Rock Velikost: 2XL Specifikacija materiala: Bombaž Barva glede na proizvajalca: Black Država izvora: Združeno kraljestvo Dobavitelj: Rock Off Umetnik / Tema: The 1975 Država izvajalca: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki Spol: Unisex
  • AC/DC Majica Blow Up Your Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Uradna moška bombažna majica iz bombaža z motivom AC / DC 'Blow Up Your Video'. Žanr: Rock;Rock and Roll;Hard Rock;Heavy Metal;Metal;Blues Država izvora: Združeno kraljestvo Podžanr: Rock;Rock and Roll;Heavy Metal;Metal;Blues Rock;Hard Rock Spol: Unisex Dolžina rokava: Kratki Dobavitelj: Rock Off Desetletje izvajalca: 1980 - 1989;2020 - 2029;2000 - 2009;2010 - 2019;1990 - 1999;1970 - 1979 Barva glede na proizvajalca: Black Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Država izvajalca: Avstralija Velikost: 2XL Material: Bombaž Umetnik / Tema: AC/DC Specifikacija materiala: Bombaž
  • AC/DC Majica Est. 1977 Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Uradna moška bombažna majica iz mehkega stila z AC / DC 'Est. 1973 'motiv oblikovanja. Dobavitelj: Rock Off Žanr: Rock and Roll;Rock;Blues;Heavy Metal;Hard Rock;Metal Podžanr: Rock;Rock and Roll;Hard Rock;Metal;Blues Rock;Heavy Metal Država izvora: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki Spol: Unisex Velikost: 2XL Desetletje izvajalca: 2000 - 2009;1970 - 1979;2010 - 2019;2020 - 2029;1980 - 1989;1990 - 1999 Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black Država izvajalca: Avstralija Material: Bombaž Umetnik / Tema: AC/DC Barva: Črna Specifikacija materiala: Bombaž
  • AC/DC Majica Unisex Hard As Rock Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Uradni licenčni unisex mehki slog, ki vsebuje AC / DC Hard kot rock motiv. Odlikuje se sprednji in zadnji tisk. Dobavitelj: Rock Off Podžanr: Rock and Roll;Rock;Metal;Hard Rock;Blues Rock;Heavy Metal Država izvora: Združeno kraljestvo Žanr: Rock and Roll;Rock;Heavy Metal;Hard Rock;Metal;Blues Spol: Unisex Dolžina rokava: Kratki Desetletje izvajalca: 1980 - 1989;1970 - 1979;2010 - 2019;2020 - 2029;2000 - 2009;1990 - 1999 Država izvajalca: Avstralija Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Barva: Črna Umetnik / Tema: AC/DC Specifikacija materiala: Bombaž Material: Bombaž Barva glede na proizvajalca: Black
  • Bob Marley Majica Unisex Rastaman Vibration Tour 1976 Black 2XL
    Dobavitelj: Rock Off Dolžina rokava: Kratki Žanr: Reggae Podžanr: Reggae Spol: Unisex Država izvora: Združeno kraljestvo Država izvajalca: Jamajka Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Black Barva: Črna Specifikacija materiala: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Material: Bombaž Umetnik / Tema: Bob Marley Desetletje izvajalca: 1970 - 1979;1960 - 1969
  • Eminem Majica My Name is Homage Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Majica s kratkimi rokavi, okroglim izrezom in tiskom ameriškega raperja Eminema. Klasičen kroj majice je za vsako postavo. Dobavitelj: Rock Off Država izvajalca: ZDA Podžanr: Rap;Hip Hop Spol: Unisex Žanr: Rap;Hip Hop Država izvora: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki Barva glede na proizvajalca: Black Desetletje izvajalca: 2000 - 2009;1990 - 1999;2020 - 2029;2010 - 2019 Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Umetnik / Tema: Eminem Specifikacija materiala: Bombaž Material: Bombaž
  • Judas Priest Majica Unisex Painkiller Black 2XL
    Umetnik / Tema: Judas Priest Velikost: 2XL Barva: Črna Žanr: Heavy Metal;Metal Specifikacija materiala: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Desetletje izvajalca: 2020 - 2029;1980 - 1989;1990 - 1999;2010 - 2019;1970 - 1979;1960 - 1969;2000 - 2009 Podžanr: Heavy Metal Barva glede na proizvajalca: Black Material: Bombaž Dolžina rokava: Kratki Država izvajalca: Združeno kraljestvo Država izvora: Združeno kraljestvo Dobavitelj: Rock Off Spol: Unisex
  • John Lennon Majica Shine On Black 2XL
    Spol: Unisex Podžanr: Pop;Rock;Experimental Država izvora: Združeno kraljestvo Žanr: Pop;Rock Država izvajalca: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki Dobavitelj: Rock Off Barva: Črna Starostna skupina: Odrasli Desetletje izvajalca: 1960 - 1969;1950 - 1959;1970 - 1979 Barva glede na proizvajalca: Black Velikost: 2XL Umetnik / Tema: John Lennon Specifikacija materiala: Bombaž Material: Bombaž
  • Metallica Majica Justice Vintage Black 2XL
    Država izvajalca: ZDA Žanr: Thrash Metal;Rock;Metal;Heavy Metal Spol: Unisex Dobavitelj: Rock Off Podžanr: Thrash Metal;Rock;Heavy Metal;Metal Dolžina rokava: Kratki Država izvora: Združeno kraljestvo Desetletje izvajalca: 2000 - 2009;1990 - 1999;1980 - 1989;2020 - 2029;2010 - 2019 Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Velikost: 2XL Specifikacija materiala: Bombaž Barva glede na proizvajalca: Black Material: Bombaž Umetnik / Tema: Metallica
  • Metallica Majica Unisex Ride The Lightning Tracks Black 2XL
    Žanr: Thrash Metal;Rock;Metal;Heavy Metal Spol: Unisex Podžanr: Thrash Metal;Rock;Metal;Heavy Metal Država izvora: Združeno kraljestvo Dobavitelj: Rock Off Dolžina rokava: Kratki Država izvajalca: ZDA Umetnik / Tema: Metallica Desetletje izvajalca: 1990 - 1999;2010 - 2019;1980 - 1989;2000 - 2009;2020 - 2029 Specifikacija materiala: Bombaž Material: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Barva: Črna Barva glede na proizvajalca: Black
  • Monty Python Majica Unisex Bright Side Eye Test Black 2XL
    Država izvora: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki Spol: Unisex Država izvajalca: Združeno kraljestvo Barva: Črna Velikost: 2XL Material: Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black Umetnik / Tema: Monty Python
  • Motley Crue Majica Distressed Logo Black 2XL
    Dobavitelj: Rock Off Država izvora: Združeno kraljestvo Država izvajalca: ZDA Žanr: Rock;Glam;Metal;Hard Rock;Heavy Metal Spol: Unisex Dolžina rokava: Kratki Velikost: 2XL Podžanr: Glam Rock;Metal;Heavy Metal;Hard Rock Starostna skupina: Odrasli Umetnik / Tema: Motley Crue Desetletje izvajalca: 2010 - 2019;2020 - 2029;1990 - 1999;1980 - 1989;2000 - 2009 Specifikacija materiala: Bombaž Barva: Črna Material: Bombaž Barva glede na proizvajalca: Black
  • Pink Floyd Majica Dark Side of the Moon Seal White 2XL
    Desetletje izvajalca: 1980 - 1989;1960 - 1969;2000 - 2009;1970 - 1979;2010 - 2019;1990 - 1999 Podžanr: Experimental Rock;Art Rock;Psychedelic;Rock;Progressive Rock Material: Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Barva: Črna Žanr: Rock Država izvora: Združeno kraljestvo Država izvajalca: Združeno kraljestvo Dobavitelj: Rock Off Umetnik / Tema: Pink Floyd Dolžina rokava: Kratki Barva glede na proizvajalca: White Spol: Unisex
  • Red Hot Chili Peppers Majica Stencil Black 2XL
    Starostna skupina: Odrasli Desetletje izvajalca: 2000 - 2009;2010 - 2019;1980 - 1989;1990 - 1999;2020 - 2029 Material: Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž Barva glede na proizvajalca: Black Podžanr: Alternative Rock;Funk Rock;Rap Rock;Rock Barva: Črna Velikost: 2XL Spol: Unisex Država izvora: Združeno kraljestvo Država izvajalca: ZDA Dolžina rokava: Kratki Dobavitelj: Rock Off Žanr: Rock;Rap Umetnik / Tema: Red Hot Chili Peppers
  • The Rolling Stones Majica Retro 70s Vibe Black 2XL
    Desetletje izvajalca: 1960 - 1969;1990 - 1999;2000 - 2009;2010 - 2019;1980 - 1989;2020 - 2029;1970 - 1979 Barva glede na proizvajalca: Black Podžanr: Blues;Rock and Roll;Rock Žanr: Blues;Rock;Rock and Roll Material: Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Spol: Unisex Dobavitelj: Rock Off Država izvajalca: Združeno kraljestvo Država izvora: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki Umetnik / Tema: The Rolling Stones
  • The Cure Majica Unisex In Between Days (Back Print) Black 2XL
    Podžanr: Alternative;Alternative Rock;Gothic Rock;New Wave;Post Punk;Rock Desetletje izvajalca: 1990 - 1999;1970 - 1979;2020 - 2029;1980 - 1989;2010 - 2019;2000 - 2009 Barva glede na proizvajalca: Black Žanr: Gothic;Rock;Punk Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli Material: Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž Barva: Črna Država izvajalca: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki Dobavitelj: Rock Off Spol: Unisex Umetnik / Tema: The Cure Država izvora: Združeno kraljestvo
  • The Doors Majica Jim Beads Black 2XL
    Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Specifikacija materiala: Bombaž Material: Bombaž Barva: Črna Podžanr: Blues Rock;Blues;Acid Rock;Rock;Psychedelic Rock Desetletje izvajalca: 1970 - 1979;1960 - 1969 Žanr: Blues;Rock Barva glede na proizvajalca: Black Umetnik / Tema: The Doors Spol: Unisex Država izvajalca: ZDA Dobavitelj: Rock Off Država izvora: Združeno kraljestvo Dolžina rokava: Kratki
  • 2Pac Majica California Love Black 2XL
    Velikost: 2XL Material: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Podžanr: Hip Hop;Rap Desetletje izvajalca: 1990 - 1999 Barva glede na proizvajalca: Black Barva: Črna Umetnik / Tema: 2Pac;Tupac Specifikacija materiala: Bombaž Žanr: Hip Hop;Rap Država izvora: Združeno kraljestvo Spol: Unisex Dolžina rokava: Kratki Dobavitelj: Rock Off Država izvajalca: ZDA
  • Woodstock Majica Unisex Surround Yourself Black 2XL
    Dobavitelj: Rock Off Dolžina rokava: Kratki Država izvajalca: ZDA Država izvora: Združeno kraljestvo Umetnik / Tema: Woodstock Spol: Unisex Barva: Črna Desetletje izvajalca: 2010 - 2019;1960 - 1969;1970 - 1979;2000 - 2009;2020 - 2029;1990 - 1999;1980 - 1989 Barva glede na proizvajalca: Black Velikost: 2XL Specifikacija materiala: Bombaž Material: Bombaž Starostna skupina: Odrasli
  • Wu-Tang Clan Majica Tour '93 Black 2XL
    Dolžina rokava: Kratki Žanr: Rap;Hip Hop Umetnik / Tema: Wu-Tang Clan Podžanr: Rap;Hip Hop Država izvajalca: ZDA Dobavitelj: Rock Off Spol: Unisex Država izvora: Združeno kraljestvo Starostna skupina: Odrasli Desetletje izvajalca: 1990 - 1999;2020 - 2029;2000 - 2009;2010 - 2019 Velikost: 2XL Material: Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž Barva glede na proizvajalca: Black Barva: Črna
  • Dainese Rain Pant Antrax 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Ultra lahke 100% nepremočljive hlače z elastičnim pasom in nastavljivo dolžino modernega kroja. Udobje povečuje zadrga z vodoodporno zaščito od kolen navzdol. Hlače je mogoče enostavno spakirati. Material: Waterproof main fabric Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Spol: Unisex Barva: Siva Starostna skupina: Odrasli Zasnovan v: Italija Barva glede na proizvajalca: Antrax Država izvora: Kitajska Velikost: 2XL
  • Dainese Speed Demon Black/Red 2XL Majica
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Bombažna majica z logotipom Speed ​​Demon. Sezona: Spring;Zima;Poletje;Autumn Država izvora: Turčija;Italija Starostna skupina: Odrasli Spol: Moška Barva: Rdeča;Črna Barva glede na proizvajalca: Black/Red Velikost: 2XL Material: Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž Zasnovan v: Italija
  • Dainese Speed Demon Red/Black 2XL Majica
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Bombažna majica z logotipom Speed ​​Demon. Sezona: Poletje;Zima;Spring;Autumn Barva glede na proizvajalca: Red/Black Država izvora: Turčija;Italija Material: Bombaž Velikost: 2XL Zasnovan v: Italija Barva: Črna;Rdeča Specifikacija materiala: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Spol: Moška
  • Rev'it! Avion 3 Black 2XL Motoristične rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Že klasika naše kolekcije je bila prenovljena že tretja generacija rokavic Fly, da bodo v prihodnosti pripravljene. Natančno oblikovane rokavice z navadnimi Fly 3 vsebujejo zaščitni pokrov trdega členka v popolnoma prezračenem, usnjenem sloju, odpornem proti obrabi, in nudijo potreben oklep in udobje tistim, ki gredo na ulice v toplih pogojih. Na podlagi že tako cenjenega pribora so bile rokavice Fly 3 optimizirane tako, da omogočajo izboljšano svobodo gibanja in še boljši občutek skozi krmilo, zaradi česar so poletne potrebe motoristov v različnih segmentih. Barva: Črna Država izvora: Indonezija Material: Usnje;Elastan;Poliuretan;Poliester;Poliamid Specifikacija materiala: Usnje;Elastan;Poliuretan;Poliamid;Poliester Odobritev: CE Cat.II-EN 13594/2015 Standard cat.II lev.1 Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Black Zasnovan v: Nizozemska Spol: Moška Sezona: Poletje
  • Behemoth Majica LCFR Black 2XL
    Officially licensed product Dobavitelj: Plastic Head Država izvajalca: Poljska Desetletje izvajalca: 2010 - 2019;2000 - 2009;1990 - 1999;2020 - 2029 Žanr: Metal;Death Metal;Black Metal Podžanr: Metal;Death Metal;Black Metal;Blackened Death Metal Material: Bombaž Tip: Dolgi rokav Dolžina rokava: Dolgi Država izvora: Kitajska Specifikacija materiala: Bombaž Velikost: 2XL Spol: Moška Starostna skupina: Odrasli Umetnik / Tema: Behemoth Barva glede na proizvajalca: Black Barva: Črna
  • Foo Fighters Kapuco Equal Logo Grey 2XL
    Officially licensed product Država izvajalca: ZDA Žanr: Rock;Grunge;Hard Rock Barva: Siva Podžanr: Rock;Post Grunge;Hard Rock;Alternative Rock Specifikacija materiala: Poliester;Bombaž Kapuca: S kapuco Material: Poliester;Bombaž Starostna skupina: Odrasli Spol: Ženske Desetletje izvajalca: 1990 - 1999;2000 - 2009;2010 - 2019;2020 - 2029 Barva glede na proizvajalca: Grey Velikost: 2XL Država izvora: Kitajska Umetnik / Tema: Foo Fighters
  • Metallica Majica Spider All Over Grey 2XL
    Officially licensed product Žanr: Thrash Metal;Rock;Heavy Metal;Metal Dolžina rokava: Kratki Podžanr: Thrash Metal;Rock;Metal;Heavy Metal Barva: Siva Dobavitelj: Plastic Head Država izvajalca: ZDA Material: Bombaž Spol: Moška Desetletje izvajalca: 2020 - 2029;1980 - 1989;1990 - 1999;2000 - 2009;2010 - 2019 Starostna skupina: Odrasli Specifikacija materiala: Bombaž Umetnik / Tema: Metallica Barva glede na proizvajalca: Grey Velikost: 2XL Država izvora: Kitajska
  • Moonspell Kapuco Wolfheart Black 2XL
    Officially licensed product Desetletje izvajalca: 1990 - 1999;2000 - 2009;2020 - 2029;2010 - 2019 Podžanr: Metal;Doom Metal;Melodic Death Metal;Gothic Metal Barva glede na proizvajalca: Black Umetnik / Tema: Moonspell Starostna skupina: Odrasli Specifikacija materiala: Bombaž;Poliester Spol: Moška Žanr: Metal;Death Metal;Gothic Barva: Črna Velikost: 2XL Material: Bombaž;Poliester Država izvora: Kitajska Država izvajalca: Portugalska Kapuca: S kapuco
  • Nirvana Kapuco Nevermind White 2XL
    Officially licensed product Država izvajalca: ZDA Dobavitelj: Plastic Head Kapuca: S kapuco Podžanr: Rock;Grunge;Alternative Rock Barva glede na proizvajalca: White Žanr: Rock;Grunge Specifikacija materiala: Poliester;Bombaž Material: Poliester;Bombaž Spol: Moška Država izvora: Kitajska Desetletje izvajalca: 1990 - 1999 Barva: Bela Umetnik / Tema: Nirvana Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL
  • Saxon Kapuco Strong Arm Of The Law Black 2XL
    Officially licensed product Kapuca: S kapuco Material: Poliester;Bombaž Umetnik / Tema: Saxon Država izvajalca: Združeno kraljestvo Specifikacija materiala: Poliester;Bombaž Desetletje izvajalca: 1980 - 1989;2000 - 2009;1990 - 1999;1970 - 1979;2010 - 2019;2020 - 2029 Barva: Črna Spol: Moška Žanr: Heavy Metal;Metal Podžanr: Heavy Metal;Metal Barva glede na proizvajalca: Black Velikost: 2XL Država izvora: Kitajska Starostna skupina: Odrasli
  • Sodom Majica In The Sign Of Evil Black 2XL
    Officially licensed product Dobavitelj: Plastic Head Podžanr: Speed Metal;Thrash Metal;Metal Žanr: Thrash Metal;Metal Umetnik / Tema: Sodom Spol: Moška Država izvajalca: Nemčija Starostna skupina: Odrasli Tip: Dolgi rokav Velikost: 2XL Barva: Črna Desetletje izvajalca: 2020 - 2029;2010 - 2019;2000 - 2009;1980 - 1989;1990 - 1999 Dolžina rokava: Dolgi Barva glede na proizvajalca: Black Material: Bombaž Država izvora: Kitajska Specifikacija materiala: Bombaž
  • Sonic Youth Kapuco Goo Album Cover Grey 2XL
    Officially licensed product Dobavitelj: Plastic Head Umetnik / Tema: Sonic Youth Podžanr: Rock;Indie Rock;Experimental Rock;Alternative Rock Material: Poliester;Bombaž Žanr: Rock;Indie Država izvajalca: ZDA Specifikacija materiala: Poliester;Bombaž Barva: Siva Kapuca: S kapuco Desetletje izvajalca: 2000 - 2009;1990 - 1999;1980 - 1989;2010 - 2019 Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Grey Spol: Moška Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL
  • Nirvana Kapuco Nevermind Black 2XL
    Officially licensed product Barva: Črna Spol: Moška Država izvora: Kitajska Žanr: Grunge;Rock Velikost: 2XL Podžanr: Alternative Rock;Grunge;Rock Umetnik / Tema: Nirvana Material: Bombaž;Poliester Specifikacija materiala: Bombaž;Poliester Starostna skupina: Odrasli Desetletje izvajalca: 1990 - 1999 Barva glede na proizvajalca: Black Država izvajalca: ZDA Kapuca: S kapuco
  • Delphin Area Carry Carpath XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Delphin AREA je vrhunska serija vrečk, namenjenih ribolovu krapov v nenadomestljivem dizajnu CARPATH. Brezhibno šivanje, močne zadrge in ergonomske oblike, to je Delphin AREA! Carryall je zelo praktična torba za shranjevanje ribolovnega dodatka. Zasnovan je bil z glavnim poudarkom na njegovi funkcionalnosti, vzdržljivosti in odpornosti proti slabim vremenskim razmeram. Torba je opremljena s 6-mm blazino za kar največjo zaščito vašega dodatka v notranjosti. Celotna torba je izjemno kompaktna in stabilna tudi, ko je prazna. Celoten spodnji del je opremljen z ojačano, 5 cm visoko vodoodporno plastjo, ki omogoča postavitev vrečke na mokro površino ali celo v vodo. Poleg tega so še 3 zunanja žepa z zadrgo za shranjevanje drugih ribolovnih dodatkov. V notranjosti torbe je en velik neto žep. Notranji kovček torbe je bil zasnovan za enostavno nameščanje drugih vrečk serije AREA. Za maksimalno udobje je izredno mehko oblazinjenje pasu, ki ga lahko namestite čez ramo ali praktičen ročaj za nošenje v rokah. Zasnovan v: Slovaška Varianta: Standardna ponudba Dimenzije: 60 x 35 x 30 cm Barva glede na proizvajalca: Carpath Serije: Carpath Vrsta dejavnosti: Fishing Država izvora: Kitajska Barva: Rjava Velikost: 2XL
  • Callaway Ribbed Tipping Caviar 2XL
    Barva glede na proizvajalca: Caviar Barva: Črna Spol: Ženske Velikost: 2XL Specifikacija materiala: Elastan;Poliester Starostna skupina: Odrasli Material: Elastan;Poliester Sezona: Poletje Država izvora: Vietnam
  • Prologic Obleke HighGrade RealTree Thermo 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Ta obleka RealTree je in je izolirana termo obleka z jakno in oprsnikom. Močna ojačitev na izpostavljenih mestih. • Tkanina iz poliestra Taslon z maskirnim tiskom RealTree, laminirana s TPU membrano, 8000 mm • Dihanje 800mvp • Trpežna kontrastna tkanina, 100% najlon • Topla in mehka podloga iz flisa, 100% poliester • 160gsm oblazinjenje iz polnila • Snemljiva in nastavljiva kapuca • Visok ovratnik iz flisa • žep na zadrgo v prsih • Dva velika sprednja žepa z zadrgo • Notranji žep • nastavljive naramnice • Dva žepa z zadrgo • Ojačitev na kolenih • Dolga zadrga in potisk v nogah • nastavitev Velcro v nogah Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli;Junior Barva glede na proizvajalca: Camo/Leaf Green Serije: HighGrade Barva: Camo Vodni stolpec: 8000 mm Država izvora: Kitajska Sezona: Zima Zasnovan v: Združeno kraljestvo Specifikacija materiala: Poliester
  • Billie Eilish Majica Sweet Dreams Black 2XL
    Spol: Unisex Država izvajalca: ZDA Država izvora: Združeno kraljestvo Dobavitelj: Rock Off Podžanr: Pop;Electropop;Indie Pop;Alternative Pop Dolžina rokava: Kratki Žanr: Pop;Electronic;Indie Barva: Črna Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli Umetnik / Tema: Billie Eilish Desetletje izvajalca: 2010 - 2019;2020 - 2029 Barva glede na proizvajalca: Black Specifikacija materiala: Bombaž Material: Bombaž
  • Five RFX4 V2 Black/Red 2XL Motoristične rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo: RFX4 V2 je narejen za kolesarje, ki iščejo športni videz v večnamenski rokavici. Za vse vrste strojev, od skuterjev do koles GT, na cesti ali za primestno vožnjo, njegova mehka konstrukcija iz polnozrnate kozje kože in njene PU zaščitne lupine (vbrizgana smola), vstavljene pod usnje, nudijo popolno udobje, ki je izjemno učinkovito in zaščitna. V svoji različici Replica je RFX 4 okrepljen s svetlimi barvami, ki bodo dodale dobrodošel slog v slogu katerega koli kolesarja. Specifikacije: Polnozrnata gradnja iz kozje kože (zgornja stran in dlani) za prožnost Zaščitne školjke TPU metacarpal-členki pod usnjem TPR drsnik drsni dlak hipotenarna zaščitna lupina Ojačitev dlani iz perforiranega usnja Clarino® Zaščita podlaket z usnjeno ploščo Sistem zapiranja z velkro jezičkom in elastično manšeto Velikost: 2XL Odobritev: CE Certification Vrhnji sloj: Kozja koža Barva: Črna;Rdeča Spol: Moška Zasnovan v: Francija Material: Usnje;Sintetično usnje Barva glede na proizvajalca: Black/Red Država izvora: Kitajska Sezona: Poletje
  • Five Airflow Evo Black 2XL Motoristične rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Prezračena različica STUNT EVO uporablja široko mrežasto zgornjo konstrukcijo za optimalen pretok zraka, ki je tako pomemben, ko se temperature dvignejo. To je eden najbolj prezračenih stilov v ponudbi. Specifikacije: 3DMesh ™ širokocelična tkanina (zgornja stran) za prezračevanje, polnozrnata kozja koža za prožnost in silikonski Clarino® (dlan) za oprijem Prezračevalne zaščitne lupine TPU metacarpal in členke Zaščitni drsnik dlančnika iz ogljika / TPR Ojačitev dlani v perforiranem Clarino® Airpren in 4-smerna manšeta Spandex ™ 4-smerne Spandex ™ komforne plošče Sistem zapiranja z jezičkom + Velcro in Clarino® on-off vlečni jeziček TouchScreen ™ sistem (palec in kazalec) za upravljanje s zaslonom na dotik Material: 3D Mesh Barva glede na proizvajalca: Black Zasnovan v: Francija Spol: Moška Država izvora: Kitajska Velikost: 2XL Vrhnji sloj: 3DMesh Barva: Črna Odobritev: CE Certification Sezona: Poletje
  • Five RS-C Red 2XL Motoristične rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Gradimo na uspehu slogov RS v liniji Street-Urban, zato smo se odločili ponuditi bolj izpopolnjeno in visoko zmogljivo različico naših cenovno ugodnih, vsestranskih mestnih rokavic. In tako se karbon, visokokakovosten, tehničen in lahek material, v tej skupini izdelkov pojavlja z RS-C, v vrhunski enodelni zaščitni lupini. Vendar to ni edina rafinirana podrobnost tukaj. Debel logotip TPR, ki služi kot zaščita, sega v jeziček za nastavitev iz istega materiala in enake debeline na zgornjem delu, v usnjen trak v isti barvi na spodnjem delu, ki pokriva mali prst, kar daje RS- C resnično izrazit dizajn. Odprtina rokavice ima nov sistem FIVE V-vhod ™, z izrezom v obliki črke V, kar omogoča lažje vklop / izklop. Njegova zgornja stran, ki združuje Spandex, prezračeno usnje in Airpren, s palmino iz sintetičnega usnja, naredi ta RS-C resnično učinkovit slog za mestno vožnjo. Specifikacije: 4 Way Spandex ™ konstrukcija za elastičnost in usnje (na zgornji strani), prezračevano za pretok zraka / Sintetično usnje (dlan) za vzdržljivost Usnjena konstrukcija malega prsta Enodelna vidna ogljikova metakarpofalangealna in falangealna zaščitna lupina Hipotenarna zaščitna lupina (dlan drsnik) v TPR Falangealne zaščitne mini školjke v TPR Palmo ojačanje iz sintetičnega usnja, z lepljivim tiskom V-Entrance ™ sistem za lažje vklop / izklop Manšeta iz zračnega stekla za prilagodljivo prileganje, udobje in prezračevanje Lycra® obrisi prstov Zapiralni sistem z TPR + Velcro loputa in izvlekom iz sintetičnega usnja Odsevni elementi na prstih in zgornji strani Sistem TouchScreen ™ (na kazalcu) za rokovanje z zasloni na dotik brez odstranjevanja rokavic Barva: Črna;Rdeča Država izvora: Kitajska Material: Elasthan Lycra;Spandex elastična vlakna;Sintetično usnje Odobritev: CE Certification Zasnovan v: Francija Velikost: 2XL Spol: Moška Sezona: Poletje Vrhnji sloj: Spandex elastična vlakna Barva glede na proizvajalca: Red
  • Prologic Obleke HighGrade Thermo Suit 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Lahka termo-obleka z visoko zmogljivostjo 2 kos odlične vrednosti! • Trpežna 100-odstotna poliestrska tkanina breskev z vodoodbojnim zaključkom • 100% vodoodporna 8.000 mm in nalepljena šiva • Mehko in toplo notranje 100% poliestrsko mikro flis in podloga iz tafta • Popolnoma izoliran s 160 g 100% poliestrsko vato • Snemljiva in nastavljiva izolirana napa z žičnim vrhom • Močna dvostranska zadrga z dvojnim filetom na jakni • Nastavljiv pas za popolno prileganje • Mehka notranja rebrasta manšeta z nastavkom velcro na zunanji manšeti • Žepni ročni plašči, obloženi s flisom • 2 žepa v škatli, 1 žep na prsih in notranji žep z zadrgo • Udobni elastični trakovi z močnimi zaponkami • Dvostranska zadrga na B&B • 2 žepka s škatlami s flisastimi ročaji iz žepov • Elastičen pas za popolno prileganje • Ponovno ojačana kolena • Zadrga na spodnjem delu noge z nastavkom na velkro • Barva: zelena Zasnovan v: Združeno kraljestvo Specifikacija materiala: Poliester Barva: Zelena Sezona: Zima Starostna skupina: Junior;Odrasli Vodni stolpec: 8000 mm Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Green/Black Velikost: 2XL Serije: HighGrade
  • Delphin Backpack Area CARPER Carpath XXL
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Delphin AREA Carper je zelo praktičen ribiški nahrbtnik iz pametnega dizajna. Angler lahko v to nahrbtnik položi vso potrebno opremo in dodatno opremo, nato pa jih nosi celo nekaj kilometrov do svojega najljubšega vročega mesta. Ta nahrbtnik vam bo omogočil popolnoma enako. Na sebi ima oblazinjeni zadnji del z logotipom Delphin, oblazinjene naramnice s prsnim pasom in oblazinjen ročaj iz pene EVA. Vse te funkcije zagotavljajo maksimalno udobje. Zasnovan je bil za doseganje praktičnosti, trajnosti in odpornosti na neugodne vremenske razmere. Nahrbtnik je opremljen s 6-milimetrskim oblazinjenjem, za kar največjo zaščito vaše opreme. Zaradi tega je nahrbtnik izjemno stabilen in ohranja obliko. Celoten spodnji del nahrbtnika je do 5 cm opremljen z ojačano, vodoodporno plastjo, ki omogoča postavitev na mokro površino. Zaradi tega je spodnji del še bolj trden. Na obeh straneh boste našli prostorne žepe. Spredaj je en manjši dvojni žep. Notranjost je zasnovana tako, da lahko shrani druge AREA torbe. sCarper je opremljen s kakovostnimi zadrgami. Puleri na zadrgo so opremljeni s plastično vrvico, ki omogoča enostavno odpiranje. Ta nahrbtnik je na voljo v naši edinstveni rjavi maskirni izvedbi CARPATH, sestavljeni iz krapov. Tehnični parametri: Nahrbtnik XXL: Skupna velikost, vključno z žepi ŠxVxD: 50x55x35cm Dimenzije glavnega dela nahrbtnika ŠxVxD: 30x55x30cm Dimenzije sprednjega žepa ŠxVxD: 30x20x5cm Velikost stranskega žepa ŠxVxD: 25x45x10cm Kamuflaža CARPATH je edinstven in patentiran oblikovalski vzorec, ki združuje maskirno vizualno znamko in oblike krapov, ki skupaj tvorijo maskirno zasnovo. To edinstveno in neprebavljivo zasnovo je popolnoma izdelal Delphin in potisne meje vaše ribolovne opreme do povsem nove dimenzije. Zasnovan v: Slovaška Varianta: Standardna ponudba Barva: Rjava Dimenzije: 50 x 55 x 35 cm Serije: Carpath Barva glede na proizvajalca: Carpath Država izvora: Kitajska Vrsta dejavnosti: Fishing Velikost: 2XL
  • Trouble Kapuco Manic Frustration Black 2XL
    Spol: Moška Desetletje izvajalca: 1980 - 1989;2020 - 2029;1970 - 1979;2000 - 2009;2010 - 2019;1990 - 1999 Material: Bombaž Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black Država izvora: Kitajska Velikost: 2XL Podžanr: Doom Metal;Psychedelic Rock;Stoner Rock Barva: Črna Dobavitelj: Plastic Head Država izvajalca: ZDA Umetnik / Tema: Trouble Žanr: Rock;Metal Kapuca: S kapuco
  • Helly Hansen Lifaloft Insulator Jacket Black Matte 2XL Jakna na postrem
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Z novo izolirano jakno Lifaloft ™ ostanite na toplem brez razsutega dela in teže. Položite pod lupino ali uporabite kot samostojen jopič, zapakiran v lahek material, odporen proti vetru, vodoodporen in brez PFC. Lastnosti: Lifaloft ™ izolacija s strani PrimaLoft® Vodoodporna in vetrovna tkanina Konstrukcija tkanine iz vlaken in puha Trajno zdravljenje z vodoodbojnostjo (DWR) Popolna notranja zadnja zadrga za zaščito pred vetrom Logotip HH® Lifaloft ™ na sprednjem levem prsnem košu Izvedba: Vetroodpornost: 4/6 (rahlo odporna proti vetru - 13-30 CFM zračna in vetrovna odpornost za pohodništvo) Vodoodpornost: 2/6 (vodoodbojno sredstvo (obdelano z DWR) - material nima membrane, zato nima nobene vodotesnosti, vendar je zaradi vodoodbojnosti obdelan z DWR) Izolacija: 5/6 (izolirana navzdol) Zračnost: 4/6 (Dihanje - območje dihanja je območje Helly Tech Protection. 5000 do <10000 g / m² na dan) Teža: 6/6 (izredno lahka, 370 g) Trajnost: 4/6 (trpežna - material je dobro trpežen pri fizični obrabi in pranju) Uporabi za: Alpske dirke Nazaj Turizem na deželi / smučanju Kampiranje in pohodništvo Brezplačna vožnja Alpinizem Izven proge / stranska država Letovišče Smučanje Treking Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli Izolacija: Lifaloft Barva glede na proizvajalca: Black Matte Zračnost: 5000 g Barva: Črna Spol: Moška Vrsta dejavnosti: Hiking;Outdoor;Trekking Tehnologija: Lifaloft;PFC Free;Primaloft Material: Poliamid Specifikacija materiala: Poliamid Ppodloga: Poliamid Sezona: Zima Vrhnji sloj: Poliamid Snežni pas: Ne Država izvora: Vietnam
  • Singing Rock Garnet 2XL Red Plezalni pas
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Vsestranski jermen z nastavljivimi zankami za noge. Popolna izbira za plezalce, ki želijo en pas za vse skalne in gorske dejavnosti. Lastnosti: 3 patentirane zaponke Rock & Lock iz nerjavečega jekla za povečanje odpornosti proti koroziji Zahvaljujoč zaponkam Rock & Lock na nožnih zankah je mogoče pas natakniti, ne da bi morali sneti smuči ali dereze Tako za zanke za noge kot za pas se uporablja jermen s spremenljivo širino Nova tkanina je bolj trpežna, bolje deluje v naši zaponki za R&L in omogoča bolj gladko zategovanje Ergonomska konstrukcija združuje največje udobje in majhno težo Oblazinjen pas in zanke za noge so narejeni iz pene EVA in zračne PES tkanine z visoko odpornostjo proti obrabi Fiksni most med nožnimi zankami zagotavlja večjo varnost v primeru nepravilnega privezovanja 2 reži za dodatno vponko PORTER Zadnja vlečna zanka z nosilnostjo 30 kg 4 ergonomske pletene zanke zobnikov so oblikovane tako, da olajšajo rokovanje in zagotovijo dovolj prostora za vašo plezalno opremo 12 mm zanka za pravilno pritrditev / pritrditev, trdnost 15 kN Sistem za prilagajanje ITM zagotavlja popolno prileganje pri menjavi plasti ali teže Svež in preprost dizajn Na voljo v 2 barvnih različicah Teža: 380 g Spol: Unisex Barva glede na proizvajalca: Red Tip: Sit Velikost: 2XL Teža (g): 380.0 Država izvora: Češka Vrsta dejavnosti: Climbing Barva: Rdeča Starostna skupina: Odrasli Izberi velikost: 2XL Zasnovan v: Češka
  • Singing Rock Garnet 2XL Grey Plezalni pas
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Vsestranski jermen z nastavljivimi zankami za noge. Popolna izbira za plezalce, ki želijo en pas za vse skalne in gorske dejavnosti. Lastnosti: 3 patentirane zaponke Rock & Lock iz nerjavečega jekla za povečanje odpornosti proti koroziji Zahvaljujoč zaponkam Rock & Lock na nožnih zankah je mogoče pas natakniti, ne da bi morali sneti smuči ali dereze Tako za zanke za noge kot za pas se uporablja jermen s spremenljivo širino Nova tkanina je bolj trpežna, bolje deluje v naši zaponki za R&L in omogoča bolj gladko zategovanje Ergonomska konstrukcija združuje največje udobje in majhno težo Oblazinjen pas in zanke za noge so narejeni iz pene EVA in zračne PES tkanine z visoko odpornostjo proti obrabi Fiksni most med nožnimi zankami zagotavlja večjo varnost v primeru nepravilnega privezovanja 2 reži za dodatno vponko PORTER Zadnja vlečna zanka z nosilnostjo 30 kg 4 ergonomske pletene zanke zobnikov so oblikovane tako, da olajšajo rokovanje in zagotovijo dovolj prostora za vašo plezalno opremo 12 mm zanka za pravilno pritrditev / pritrditev, trdnost 15 kN Sistem za prilagajanje ITM zagotavlja popolno prileganje pri menjavi plasti ali teže Svež in preprost dizajn Na voljo v 2 barvnih različicah Teža: 380 g Spol: Unisex Tip: Sit Barva: Siva Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL Vrsta dejavnosti: Climbing Teža (g): 380.0 Izberi velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Grey Zasnovan v: Češka Država izvora: Češka
  • Bauer Cup and Supporter SR 2XL Hokejski suspenzor
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ostanite zaščiteni s skodelico Bauer in podpornikom. Ta neodvisen sistem vzmetenja za podveze vključuje skodelico in tehnologijo vlage ThermoMax + za odvajanje in zmanjšanje vlage. Država izvora: Vietnam Raven spretnosti: Začetnik;Napreden Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Black Izberi velikost: 2XL
  • Prologic Jopa Tech Fleece - 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Dvobarvni grelnik z raztezkom za izjemno udobje • Težka 95% poliester / 5% spandex 300gsm • Odsevni tisk • Žep na zadrgi na prsih Zasnovan v: Združeno kraljestvo Serije: Tech Varianta: - Barva: Zelena Specifikacija materiala: Polar Fleece 330 gsm Sezona: Zima Starostna skupina: Odrasli Spol: Moška Velikost: 2XL Država izvora: Kitajska Vodni stolpec: 8000 mm Barva glede na proizvajalca: Zelena
  • Prologic Jakna Commander Fleece Jacket 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Popolna mešanica 100% nepremočljive tehnične jakne in elegantnega udobnega ribolova ter priložnostne obleke. • Mehka 100% polarna flis 330 g / m2 vezana školjkasta tkanina z odličnim videzom • Anti-piling in vodoodbojna obdelava • TPU membrana ponuja 100% vodotesno lupino 8000 mm • Diha • Vgrajena topla nastavljiva napa • Kakovostne obrnjene sprednje in prsni zadrgi • ProLogic vlečne zadrge • Nastavljiv po robu • Mehke in udobne manšete iz likre z luknjo za palec za odlično prileganje Sezona: Poletje;Zima;Spring;Autumn Specifikacija materiala: Spandex 300 gsm;Poliester Barva: Zelena Starostna skupina: Junior;Odrasli Zasnovan v: Združeno kraljestvo Država izvora: Kitajska Serije: Commander Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Green Melange
  • UYN Natyon 2.0 M Austria 2XL Termo spodnje perilo
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Zasnovan za konkurenco. Spodnje hlače Natyon 2.0 s slogom in funkcionalnostjo poudarjajo dinamičnost. Njihova posebna anatomska struktura in raztegnjena tkanina z zmanjšanim številom šivov jim omogoča, da se brez zožitve ali nelagodja prilagodijo vsem gibom nog. Toplotnoizolacijske strukture in prezračevalni sistemi so nameščeni na strateških točkah, da zagotavljajo popolno mikroklimo za telo: Heatmemory na štirikolesnikih in telečjih mišicah, da zadrži toploto in zaščiti pred hlajenjem, Coolvent v predelu trebuha, da absorbira in odstrani odvečno potenje, z prosojni vložek Drylight za kolenom. Rezultat je prvak na smučeh! ENERGIZIRALI SO ZMAGLJIVE BARVE VAŠEGA NARODA. Uspešno usmerjeno, popolnoma razvito v vseh podrobnostih, nepremagljivo: spodnje perilo UYN z izjemno tehnično zmogljivostjo in natančno usmerjenim tlačnim učinkom, ki ga preizkušajo in nosijo mednarodni športniki. Stiskanje Izboljša zmogljivost in izboljša okrevanje. Coolvent Številni kanali prežemajo notranjo površino, da zagotavljajo stalen pretok zraka, ki optimizira udobje. Tekstil hitro absorbira znoj in ohranja kožo udobno suho zaradi svojih aktivno dihajočih lastnosti. Suha svetloba Za kolenom in povsod, kjer se nabira več znoja, tehnologija UYN Drylight prenaša potenje navzven s pomočjo lažje, izjemno vpojne tehnologije pletenja. Čutiti Dinamične konturne črte brezhibno povezujejo posamezne funkcionalne cone in zagotavljajo še več udobja pri nošenju in večjo svobodo gibanja. Toplotni spomin Ogreje se v fazah počitka. Izolacijske lastnosti ščitijo telo pred hlajenjem po naporu, ohranjajo telo toplo in pripravljeno na vrhunsko zmogljivost. Specifikacija materiala: Polipropilen;Poliamid;Elastan Sezona: Zima Material: Polipropilen;Poliamid;Elastan Kroj: Redna velikost Barva glede na proizvajalca: Austria Velikost: 2XL Spol: Moška Barva: Rdeča Serije: Austria Tehnologija: Heatmemory;Drylight;Coolvent Tip: Tri četrt spodnje perilo Starostna skupina: Odrasli Država izvora: Italija
  • AGV K-5 S Solid Črna 2XL Čelada
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Vrhunska športna čelada podjetja AGV, ki je zdaj zaradi nove konstrukcije notranje obloge še bolj udobna. AGV-jeva najnovejša različica te vrhunske športne čelade ima zdaj novo konstrukcijo notranje obloge, zasnovano z visoko zmogljivimi tkaninami in brez šivov na občutljivih območjih, kar omogoča izjemno udobno prileganje. Lahka lupina je narejena iz mešanice ogljikovih vlaken, medtem ko sta stabilnost in aerodinamična zmogljivost zaradi vgrajenega spojlerja največja. Integrirani prezračevalni sistem (IVS) ima zračnike, ki so vdolbeni v lupino, na voljo pa so tudi notranji spuščeni senčnik, odstranljiva zaščita pred nosom in nova zaščita pred vetrom, ki zmanjšuje hrup. GLAVNE ZNAČILNOSTI Blazinice za obraz: Ritmo tkanina z antibakterijsko zaščito, odvajanjem vlage in vrhunskimi tretmaji za udobje kože Crown blazinica: Shalimar z antibakterijsko zaščito, odvajanjem vlage in vrhunskimi tretmaji za udobje kože Zvitek za vrat: tkanina Shalimar z vodoodporno obdelavo Pripravljen na generični komunikacijski sistem Odsevni vložki Odstranljiva in pralna notranjost Odstranljiva zaščita za nos Odstranljiva zaščita pred vetrom Dvojni D 2 velikosti lupine EPS s 4 gostotami, razvit v 4 velikostih Ogljikova steklena vlakna Varni profil ključne kosti 7 velikosti (XS-XXL) Barva glede na proizvajalca: Črna Zadrževalni sistem zapiranja: Double D Ring Serije: K-5 S;AGV Mono Starostna skupina: Odrasli Država izvora: Italija;Južna Koreja Zasnovan v: Južna Koreja;Italija Velikost: 2XL Material: Ogljikova steklena vlakna Velikost zunanje lupine: 2 Teža: 1.390 g ± 50 g Barva: Črna Glavni vizir: Čelade so dobavljene z prozornim vizirjem Odobritev: ECE 22.05 Spol: Unisex Pinlock: Da Odstranljiva notranjost: Da Pripravljen za Intercom: Da Senčnik: Da Prezračevanje: Da
  • Dainese X-Ride Black 2XL Motoristične rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Zaščitna dirkalna tehnologija ustreza udobju rokavic, zasnovanih za vsakodnevno uporabo. X-Ride so usnjene rokavice iz športnega reza Dainese, ki uporabljajo tehnologijo zaščite prstov Ergo-Tek, ustvarjene s preslikavo tistih delov rokavic kolesarjev MotoGP ™, ki so najbolj občutljive na udarce. Rezultat je rokavice, ki združujejo največjo zaščito, zahvaljujoč najlon-ogljikovim ploščam, in znatno svobodo gibanja. Mezinec, eden najbolj občutljivih in krhkih delov pri trku, je zaščiten s posebno termoplastično ploščo, ki omejuje morebitne poškodbe zaradi trenja na asfaltu ali drugih površinah. Integrirani sistem DCP ga tudi ščiti pred kakršnimi koli zvitji. Za maksimalno udobje ne glede na gibanje rok so na hrbtu, zgornjem prstu in palcu vstavljeni veliki raztezani predeli. Kozja koža, ki se uporablja za ustvarjanje X-Ride, ponuja odlično odpornost proti obrabi, največjo mehkobo in prožnost. Tehnični vložki Smart Touch na prstih omogočajo uporabo pametnega telefona, GPS-a ali drugega sistema na dotik, pri čemer rokavice ni treba odstraniti. SPLOŠNE LASTNOSTI Dainese Smart Touch Mehki vložki ERGONOMIKA Nastavljiv trak za manšete Elastični vložek na zunanjem palcu Mikroelastični elastični vložki Neoprenska manšeta Predkrivljeni prsti GLAVNI MATERIALI Super mehka dlana iz kozje kože, obarvana v bobne Usnje iz kozje kože Okrepitev v kozji koži med palcem, kazalcem in dlanjo UČINKOVITI ŠOK DCP sistem na mezincu Zglobi Ergo-Tek Rokavice s certifikatom CE - kat. II - EN 13594/2015 Standardna kat. II lev. 1. Vložki iz termoplastičnega poliuretana na dlani Ena sama usnjena plošča ob strani roke Ojačana dlan Vstavki iz termoplastične smole na strani mezinca TEMPERATURA Perforiran hrbet Perforacija na notranji strani prsta Država izvora: Vietnam Sezona: Poletje Barva: Črna Barva glede na proizvajalca: Black Odobritev: CE Cat.II-EN 13594/2015 Standard cat.II lev.1 Zasnovan v: Italija Material: Goatskin Velikost: 2XL Spol: Moška
  • Rev'it! Gloves Sand 4 Black 2XL Motoristične rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Rokavice Sand 4 so bile posebej zasnovane in izdelane za poletno uporabo ter zagotavljajo optimalen oprijem, zračnost in prezračevanje. Za zagotovitev zadostnega pretoka zraka in hladu v vročih dneh so rokavice narejene iz močnih in odpornih proti obrabi mrežastih raztegljivih tkanin v kombinaciji z visokotehnološko zaščito za členke TPR, ki je zasnovana za usmerjanje zračnega toka v rokavice in na roke voznika. Več luknjic za luknjanje na zunanji in notranji strani rokavic še poveča zračnost. Za dodatno zaščito so vključeni ščitniki TPR na prstih in palcih. Drsnik za dlani TPR zagotavlja nadzorovan drsnik v primeru nesreče. Rokavice Sand 4 si lahko enostavno nadenete zahvaljujoč priročnemu jezičku na manšeti, nato pa ga pritrdite s pasom za zapestje. Vključen je tudi namig Connect Finger. ERGONOMSKE ZNAČILNOSTI Nastavljivost: nastavitveni pas na zapestju Prilagoditveni jermen na zapestju omogoča optimalno prilagodljivost in prileganje pri uporabi rokavic. Poiščite idealno tesnost in udobje vsakič, ko jo uporabite. Zavihek za prilagoditev Prezračevanje Perforiran Prezračevalne luknje Te rokavice imajo prezračevalne luknje na strateških lokacijah, kar omogoča pretok zraka v roke za idealno zračnost. Lastnosti Zunanji šivi PWR | šivanje preje je nameščeno na zunanji strani rokavice, tako da odstrani morebitne točke pritiska na šivih in daje tem rokavicam izjemno občutljivost, ki jo zahteva vsak dirkač. Raztegniti Raztegnite ustnice Povežite konico prsta Nikoli več ne slecite rokavic, če želite odgovoriti na telefon ali navigacijski sistem. Konica prsta connect je bila posebej zasnovana za upravljanje zaslonov na dotik. Oprijem in nadzorna plošča Suede v notranjosti tele pokriva zadrgo in kolo pred poškodbami. 3D utori v semišu izboljšajo oprijem nog. Navadna manšeta SPECIFIKACIJE Tema: pomlad-poletje Sezona: Poletje Specifikacija materiala: Poliuretan;Usnje;Poliamid;Poliester Material: Poliuretan;Usnje;Poliamid;Poliester Barva glede na proizvajalca: Black Velikost: 2XL Odobritev: CE Cat.II-EN 13594/2015 Standard cat.II lev.1 Barva: Črna Zasnovan v: Nizozemska Država izvora: Indonezija Spol: Moška
  • Rev'it! Sand 4 H2O Black 2XL Tekstilna jakna
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Jakna Sand 4 H2O lahko pripelje kolesarje skoraj povsod v slogu in popolnem udobju. Trdna, a lahka zunanja lupina, odporna proti obrabi, je zasnovana tako, da zdrži množico potovanj okoli sveta in je zasnovana tako, da zagotavlja odlično svobodo gibanja v najzahtevnejših in tehničnih situacijah vožnje. Za največjo zaščito pred udarci Sand 4 H2O vključuje večkrat nagrajene in vodilne ščitnike SEEFLEX ™ CE na ravni 2 na ramenih in komolcih. Pripravljen je tudi za neobvezno in enako impresivno zaščito za hrbet SEESOFT ™ CE na ravni 2. Vsak priloženi sloj je odstranljiv in ga je mogoče ločeno nositi, od nepremočljive membrane hydratex® do izolirane zimske podloge. Več nastavitvenih trakov in jezičkov na rokah ter trakovi za nastavitev višine na pasu bodo zagotovili popolno prileganje vsakemu telesu z nameščenimi podstavki ali brez. Ima 3 prezračevalne plošče na sprednji strani, 4 prezračevalne zadrge na rokah in 2 zadrgi za izpušne odprtine zadaj. 2 žepa spredaj, velik zadnji žep in 2 notranja žepa zagotavljata dovolj prostora za shranjevanje, tako da lahko kolesarji s seboj prinesejo vse svoje najpomembnejše stvari in jih držijo blizu. Zadnji žep je celo dovolj velik, da lahko podloge shranite, kadar jih ne uporabljate. ERGONOMSKE ZNAČILNOSTI Fit: Tour fit Nastavljivost: Nastavljiva zaščita komolca Nastavljivi zaščitni žepi za komolce vam omogočajo, da zaščito za komolce z oznako CE prilagodite na tri različne višine, da se popolnoma prilega vašemu telesu in za optimalno udobje med vožnjo. Nastavitvena žica Trak za nastavitev Jezički za nastavitev Flexisnap REV'IT! flexisnap omogoča enostavno prilagoditev obsega ovratnika in prilagoditev njegovemu prileganju vsakemu kolesarju. Jakno se pogosto nosi več kot eno sezono, fleksnap pa omogoča nastavitev ovratnika v nekaj sekundah. Pozimi širši obseg ovratnika omogoča kombiniranje jakne z balaclavo ali vetrovnim ovratnikom, medtem ko poleti širši obseg pušča v ovratnik vse pomembnejši hladilni veter. Variabilni trakovi za nastavitev višine Ti nastavitveni trakovi pomagajo natančneje prilagoditi oblačilo različnim kolesarjem. Začenši z izbiro prilagojene višine trakov - ki so pritrjeni na premično jadralno letalo, nameščeno na tirnici - lahko voznik nato preprosto pokliče natančno prileganje, tudi če nosi rokavice. Sezona: Autumn;Spring;Poletje;Zima Barva: Črna Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Black Spol: Moška Odobritev: EN 17092 Material: Poliester Starostna skupina: Odrasli Zasnovan v: Nizozemska Specifikacija materiala: Poliester Država izvora: Vietnam
  • Rev'it! Sand 4 H2O Camo Brown 2XL Tekstilna jakna
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Jakna Sand 4 H2O lahko pripelje kolesarje skoraj povsod v slogu in popolnem udobju. Trdna, a lahka zunanja lupina, odporna proti obrabi, je zasnovana tako, da zdrži množico potovanj okoli sveta in je zasnovana tako, da zagotavlja odlično svobodo gibanja v najzahtevnejših in tehničnih situacijah vožnje. Za največjo zaščito pred udarci Sand 4 H2O vključuje večkrat nagrajene in vodilne ščitnike SEEFLEX ™ CE na ravni 2 na ramenih in komolcih. Pripravljen je tudi za neobvezno in enako impresivno zaščito za hrbet SEESOFT ™ CE na ravni 2. Vsak priloženi sloj je odstranljiv in ga je mogoče ločeno nositi, od nepremočljive membrane hydratex® do izolirane zimske podloge. Več nastavitvenih trakov in jezičkov na rokah ter trakovi za nastavitev višine na pasu bodo zagotovili popolno prileganje vsakemu telesu z nameščenimi podstavki ali brez. Ima 3 prezračevalne plošče na sprednji strani, 4 prezračevalne zadrge na rokah in 2 zadrgi za izpušne odprtine zadaj. 2 žepa spredaj, velik zadnji žep in 2 notranja žepa zagotavljata dovolj prostora za shranjevanje, tako da lahko kolesarji s seboj prinesejo vse svoje najpomembnejše stvari in jih držijo blizu. Zadnji žep je celo dovolj velik, da lahko podloge shranite, kadar jih ne uporabljate. ERGONOMSKE ZNAČILNOSTI Fit: Tour fit Nastavljivost: Nastavljiva zaščita komolca Nastavljivi zaščitni žepi za komolce vam omogočajo, da zaščito za komolce z oznako CE prilagodite na tri različne višine, da se popolnoma prilega vašemu telesu in za optimalno udobje med vožnjo. Nastavitvena žica Trak za nastavitev Jezički za nastavitev Flexisnap REV'IT! flexisnap omogoča enostavno prilagoditev obsega ovratnika in prilagoditev njegovemu prileganju vsakemu kolesarju. Jakno se pogosto nosi več kot eno sezono, fleksnap pa omogoča nastavitev ovratnika v nekaj sekundah. Pozimi širši obseg ovratnika omogoča kombiniranje jakne z balaclavo ali vetrovnim ovratnikom, medtem ko poleti širši obseg pušča v ovratnik vse pomembnejši hladilni veter. Variabilni trakovi za nastavitev višine Ti nastavitveni trakovi pomagajo natančneje prilagoditi oblačilo različnim kolesarjem. Začenši z izbiro prilagojene višine trakov - ki so pritrjeni na premično jadralno letalo, nameščeno na tirnici - lahko voznik nato preprosto pokliče natančno prileganje, tudi če nosi rokavice. Sezona: Poletje;Zima;Spring;Autumn Država izvora: Vietnam Material: Poliester Barva glede na proizvajalca: Camo Brown Specifikacija materiala: Poliester Odobritev: EN 17092 Barva: Rjava Zasnovan v: Nizozemska Spol: Moška Starostna skupina: Odrasli Velikost: 2XL
  • Rev'it! Ščitnik za celo telo Proteus Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Lahka in zračna zaščitna jakna Proteus deluje kot nadgradnja kolekcije DIRT Series, ki jo nosimo pod dresom ali različnimi jaknami, ki jih ponujamo. Izdelana je s kombinacijo gosto tkane mreže Hicom na ramenih, dvosmernega ohišja iz spandex mreže in PWR | raztegljive mreže na notranjem območju rokavov. Ima tudi večkrat nagrajeno zaščito SEEFLEX ™ CE na ravni 2 na ramenih in komolcih. Opremljen je tudi s ščitnikom za hrbet SEESOFT ™ CE-level 2 in ščitniki SEESOFT ™ CE-level 1 na prsih. ERGONOMSKE ZNAČILNOSTI Fit: Tesno prilegajoča Nastavljivost: Zanka palca Zanka za palec, ki jo najdete na tem oblačilu, olajša držanje zgornjega dela na mestu, ko ga kombinirate s suknjiči. Zaradi zanke za palec ostane tudi na mestu, tudi če si nadenete rokavice. Raztegljive manšete za veter Raztegljiv trak, odporen proti vetru, na notranji strani manšet preprečuje vstop hladnega vetra skozi rokave. 3D mrežasti zaščitni žepi Raztegljivo Specifikacije: Tema: pomlad-poletje Zasnovan v: Nizozemska Specifikacija materiala: Najlon;Poliester;Span Spol: Ženske;Moška;Unisex Velikost: 2XL Starostna skupina: Odrasli;Junior Barva: Črna Odobritev: EN 17092 Material: Poliester;Najlon;Span Barva glede na proizvajalca: Black Država izvora: Vietnam
  • Rev'it! Sand 4 H2O Black 2XL Regular Tekstilne hlače
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Hlače Sand 4 H2O so tako vsestranske kot njihovi kolegi iz jakne; kot nalašč za večsezonske turneje in jahanje. Zunanja lupina je zelo odporna proti obrabi, a lahka. Opremljen je tudi z nastavljivimi po višini žepi za kolena SEEFLEX ™ CE na ravni 2 in CEES nivo 1 SEESMART ™ na notranji strani zunanje lupine. Na voljo je snemljiva, zračna, vodoodporna podloga hydratex®, ki bo voznikom zagotovila udobje in suhost v mokrih razmerah, ter prijetna, odstranljiva termo podloga. Z odstranjenimi oblogami lahko zrak teče neposredno na noge, tako da odprete zadrge VCS, ki se nahajajo poleg nepremočljivih žepov. Prilagoditveni jermeni na bokih zagotavljajo popolno prileganje z nameščenimi oblogami ali brez njih. Poleg tega nastavitveni trakovi in jezički na teletih in gležnjih poskrbijo, da je prilagoditev primerna za uporabo hlač s katero koli vrsto motornega čevlja. Plošča za oprijem na sedežu preprečuje drsenje kolesarja. ERGONOMSKE ZNAČILNOSTI Fit: Tour fit Nastavljivost: Trakovi za nastavitev Zavihek za prilagoditev Prezračevanje : Prezračevalne zadrge Zadrge VCS se nahajajo na strateških položajih, kjer ponujajo odličen pretok zraka za hlajenje telesa. Pretok zraka je mogoče regulirati z odpiranjem ali zapiranjem zadrge. Lastnosti: Plošča za oprijem na sedežu Plošča za oprijem na sedežu zagotavlja, da imate nadzor v vseh vremenskih razmerah in ne bo nikdar zdrsnil na vašem sedežu. Ključna lastnost vsakega voznika je, da bo milijon potnikov cenil tudi to dodatno raven zmogljivosti. Kratka in dolga zadrga Zahvaljujoč kratki in dolgi zadrgi na zadrgo so te hlače združljive s katerim koli jopičem v REV'IT! črta. Zapiranje gumba B-lock Tele zadrge Raztegniti Žepi: Razrezani žepi Vodoodporen žep za shranjevanje Specifikacije: Tema: Pomlad poletje Država izvora: Vietnam Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Dolžina: Regular (pants) Spol: Moška Specifikacija materiala: Poliamid;Poliester Kroj: Regular Fit Zasnovan v: Nizozemska Material: Poliamid;Poliester Starostna skupina: Odrasli Odobritev: EN 17092 Velikost: 2XL Barva: Črna Barva glede na proizvajalca: Black
  • Helly Hansen Men's Crew Vest Jakne Black 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Lahek moški eleganten telovnik, idealen za vetrovne poletne dni na vodi. Tkanina Helly Tech® Protection je vodotesna, zračna in vetrovna s popolnoma zatesnjenimi šivi. Telovnik ima tudi praktičen prsni žep z zadrgo. Spada v kolekcijo našega najbolj prodajanega modela jadralne jakne CREW JACKET. ZAŠČITA HELLY TECH® Odporen na vodo in veter, zračen Dvoslojna tkanina Popolnoma zaprti šivi Impregnacija proti vodi Podloga za udobje Nastavljiv spodnji rob Žep na prsih z zadrgo Sezona: Spring;Poletje;Zima;Autumn Vrsta dejavnosti: Sailing Velikost: 2XL Vodni stolpec: 10000 mm Spol: Moška Država izvora: Kitajska Material: Poliester Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Barva glede na proizvajalca: Black Serije: Crew Specifikacija materiala: Poliester

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh