Največja modna platforma v Sloveniji

GUESS online nakup oblačila in obutev za otroke

1983
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Guess set za dojenčka
    - Brez BPA.- Narejen iz varnega materiala, ki ga je enostavno vzdrževati čistega.- Set vključuje stekleničke s prostornino 330 in 160 ml.
  • Otroška dvostranska jakna Guess
    - Material, iz katerega je izdelan ta model, je lahek, trpežen in odporen proti vetru, kar povečuje udobje med dejavnostmi na prostem.- Neizoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Nesnemljiva kapuca.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess turkizna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Model z nalepko.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 21 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Guess
    - Material, iz katerega je bil izdelan ta model, je izjemno lahek in odporen na veter, kar omogoča športno aktivnost tudi v slabem vremenu.- Neizoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Nesnemljiva kapuca.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Notranji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v ramenih: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-86 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Običajen pas.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess zelena barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Guess
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 15,5 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 - 76 cm.
  • Guess set za dojenčkovo stekleničko (2-pack)
    - Brez BPA.- Narejen iz varnega materiala, ki ga je enostavno vzdrževati čistega.
  • Otroški bombažni kombinezon Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-135 cm.
  • Otroški kombinezon Guess zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 16,5 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Elastični trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess roza barva
    - Ohlapen kroj.- Elastični trak v pasu.- Pas v pasu.- Žepi spredaj.- Podložen model.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški top Guess roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet model.- Okrogli izrez.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess bež barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Podložen model.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jeans srajca Guess
    - Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčast material.- Elistični denim.- Dolžina: 25 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Širina v ramenih: 21 cm.- Dimenzije so podane za višino: 55-62 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Model z bleščicami.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z okrasno nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess mornarsko modra barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess turkizna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess turkizna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška bombažna majica Guess
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess oranžna barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Običajen pas.- Model z drsnimi žepi.- Ravna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess zelena barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi volančki.- Spodnjice, priložene modelu.- Podložen model.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Guess
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški top Guess zelena barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Oprijet model.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Material: kombinacija pletenine in tkanine.
  • Otroške lanene kratke hlače Guess bela barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Raven kroj.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače z mešanico lana Guess
    - Raven kroj.- Z žepi.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Tanka, neelastična tkanina.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroške hlače Guess
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Povišan pas.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.
  • Kombinezon Guess
    - Raven kroj.- Podložen model.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Zapenjanje z zadrgo, zaskočnico in gumbom.- Vključen je pas iz tekstila.- Model z ovratnikom.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122/125 cm.
  • Otroške farmarke Guess roza barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess rumena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model z okrasnimi volančki.- Daljši zadnji del.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina spredaj: 45 cm.- Dolžina zadaj: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške lanene hlače Guess bež barva
    - Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35,5 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroške hlače Guess
    - Kroj slim.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z drsnimi žepi.- Tanek material.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Z žepi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Bombažen pulover Guess zelena barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Z žepom.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess x Banksy
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške pajkice Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15,5 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške bombažne hlače Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 16,5 cm.- Dolžina: 45,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 58 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess turkizna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess vijolična barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Model s potiskom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška srajca s primesjo lanu Guess
    - Raven kroj.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 31 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška dolga majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška dolga majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška srajca Guess bež barva
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Žepi spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški šal Guess vijolična barva
    - Elastični material.- Dimenzije šala: 21 cm x 140 cm.
  • Šal Guess zelena barva
    Šal iz kolekcije Guess. Model izdelan iz vzorčaste pletenine.
  • Otroško krilo Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ohlapna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas z elastičnim trakom.- Kaveljčki na dnu hlačnic.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški kovček Guess črna barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Model na kolesih.- Ročaj za roko.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Model s potiskom.- Dimenzije: 18 x 32 x 37 cm.
  • Slinček za dojenčka Guess 2-pack
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Otroški pulover Guess rjava barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vzorčast material.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 37 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess roza barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Elastični material.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Dolžina: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess oranžna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model z drsnimi žepi.- Okrasni šivi.- Elastični material.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Okrasni detajli.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess oranžna barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess bela barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroške hlače Guess bež barva
    - Kroj tapered.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dolžina: 125-135 cm.- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess turkizna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška dolga majica Guess zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Trenirka za dojenčka Guess zelena barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška srajca Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj regular.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess rdeča barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Žep spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Okrasni šivi.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Kavbojke za dojenčka Guess
    - Kroj jogger.- Vrvice v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična tkanina.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Z žepi.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 12-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 32,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 41 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroški pulover Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess rumena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 30 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess oranžna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-98 cm.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh