Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za otroke z webshopa Notino

651
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • invisibobble Disney Princess Rapunzel obroč za lase 1 kos
    invisibobble Disney Princess Rapunzel, 1 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Rapunzel zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Navodilo za uporabo: Lase uredite po želji.
  • invisibobble Disney Princess Moana elastike za lase 2 kos
    invisibobble Disney Princess Moana, 2 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Moana zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko prijazen do las na laseh ne pušča odtisov ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Large otroški nahrbtnik Blue (29 x 33 cm)
    BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Large, Otroške torbe in nahrbtniki za otroke, Ko gre vaš otrok v vrtec, v šolo, na krožek ali na izlet, ga od doma pošljite opremljenega z udobnim, a vseeno modnim dodatkom. V otroški nahrbtnik BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Large boste lahko pospravili vse nepogrešljive stvari, ki bodo tako ves dan na dosegu roke. Lastnosti: trendovski stilski dizajn idealen za sprehode in izlete dovolj prostora nastavljive naramnice velik in majhen predal
  • BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Small otroški nahrbtnik Pink (20 x 23 cm)
    BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Small, Otroške torbe in nahrbtniki za otroke, Ko gre vaš otrok v vrtec, v šolo, na krožek ali na izlet, ga od doma pošljite opremljenega z udobnim, a vseeno modnim dodatkom. V otroški nahrbtnik BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Small boste lahko pospravili vse nepogrešljive stvari, ki bodo tako ves dan na dosegu roke. Lastnosti: trendovski stilski dizajn idealen za sprehode in izlete dovolj prostora nastavljive naramnice velik in majhen predal
  • OnlyBio Kids Gentle nežni šampon za otroke od 3 let 300 ml
    OnlyBio Kids Gentle, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon OnlyBio Kids Gentle temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled omogoča razčesavanje nežnih las ne draži oči Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Pampers Premium Care Pants Midi Size 3 hlačne plenice 6-11kg 48 kos
    Pampers Premium Care Pants Midi Size 3, 48 kos, Hlačne plenice za otroke, Da bo vaš otročiček kar se da vesel. Otroška plenica Pampers Premium Care Pants Midi Size 3 mu omogoča suh občutek in udobje. Lastnosti: mehak vrhnji sloj hitro vpijanje za občutek suhosti za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka več absorpcijskih kanalov za hitro odvajanje vlage oblika, prilagojena otroškemu telesu preprečujejo uhajanje tekočine Navodilo za uporabo: Navodila za uporabo najdete na embalaži.
  • Bebble Facial Cream krema za obraz za otroke od rojstva 50 ml
    Bebble Facial Cream, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Izdelek Bebble Facial Cream nežno neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: enostavno se vpija vlaži in hrani otroško kožo ustvarja zaščitno oviro kože koža je mehka in svilnata Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Pampers Sensitive Plastic Free vlažni čistilni robčki za otroke za občutljivo kožo 24x52 kos
    Pampers Sensitive Plastic Free, 24x52 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Pampers Sensitive enostavno, hitro in zanesljivo čistijo otroško kožo. Lastnosti: kožo pomirja mehča otroško kožo neguje in čisti otroško kožo pomirja razdražene predele primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi. Robčki so namenjeni enkratni uporabi.
  • Bamboolik Organic Cotton Shaped Insert with Pocket oblikovana plenica z žepom za vstavljanje 3 kos
    Bamboolik Organic Cotton Shaped Insert with Pocket, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga Bamboolik Organic Cotton Shaped Insert with Pocket bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka preprečujejo uhajanje tekočine odlična vpojnost in mehkoba kakovostna izdelava izdelano v Češki republiki Sestava: prijazno do narave bombaž iz ekološke pridelave s certifikatom GOTS Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo operite. Primerno za sušenje v sušilnem stroju.
  • invisibobble Kids Sprunchie Unicorn elastika za lase 1 kos
    invisibobble Kids Sprunchie Unicorn, 1 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Dodatek za lase invisibobble Kids Sprunchie Unicorn zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ima izvirno obliko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • DuKaS Premium Line Solingen 472 otroške škarjice z okroglo konico 9 cm
    DuKaS Premium Line Solingen 472, 9 cm, Škarjice za dojenčke za otroke, Striženje majhnih otroških nohtkov ni nujno zahtevna naloga. Otroške škarjice DuKaS Premium Line Solingen 472 imajo posebej prilagojeno obliko in varnostne elemente, po zaslugi katerih bo vsak strah odveč. Nalogo boste opravili enostavneje in udobneje, kot si lahko zamislite. Lastnosti: zaobljene konice trajna ostrina skrbno striže nohte Navodilo za uporabo: Nataknite škarje na palec in kazalec in uredite nohte v želeno obliko.
  • Johnson's® Bedtime emulzija za kopel za otroke nadomestno polnilo 1000 ml
    Johnson's® Bedtime, 1000 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Johnson's® Bedtime nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ne povzroča draženja ustvari rahlo peno Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Pampers Premium Care Size 1 plenice za enkratno uporabo 2-5 kg 72 kos
    Pampers Premium Care Size 1, 72 kos, Previjalne podloge za otroke, Suh otrok je srečen otrok. Plenice za enkratno uporabo Pampers Premium Care Size 1 bodo vašemu otročičku zagotavljale udobje cel dan in vso noč. Njegovo ritko bodo ohranile na suhem, vi pa boste lahko v polni meri in brez skrbi uživali v vseh skupnih trenutkih. Lastnosti: še posebej zračna hitro vpijanje za suh občutek prožni zapiralni trakovi dermatološko testirano – primerno tudi za novorojenčke in za občutljivo kožo za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka indikator vlažnosti opozarja, da je plenico treba zamenjati več absorpcijskih kanalov za hitro odvajanje vlage Navodilo za uporabo: Navodila za uporabo najdete na embalaži.
  • invisibobble Disney Princess Frozen elastike za lase 3 kos
    invisibobble Disney Princess Frozen, 3 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Frozen zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: izdelek je higienski prijazen do las drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Disney Princess Tiana elastike za lase 6 kos
    invisibobble Disney Princess Tiana, 6 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Tiana zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko na laseh ne pušča odtisov drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Disney Princess The Princesses elastike za lase 7 kos
    invisibobble Disney Princess The Princesses, 7 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess The Princesses zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko prijazen do las drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Disney Princess Ariel elastika za lase 1 kos
    invisibobble Disney Princess Ariel, 1 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Ariel zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko izpolnjuje najvišje standarde Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Bebble Strawberry Shampoo & Shower Gel Watermelon šampon in gel za prhanje 2v1 za otroke 250 ml
    Bebble Strawberry Shampoo & Shower Gel Watermelon, 250 ml, Otroški šamponi za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Bebble Strawberry Shampoo & Shower Gel Watermelon pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje hranila koža je po uporabi mehka in voljna umije tudi lase prijetno diši nežno umije Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na vlažno kožo ali lase. Nežno vmasirajte in nato splaknite z vodo.
  • Lilliputiens Bath Book Jack knjiga za v vodo z grizljajočim delom 6m+ 1 kos
    Lilliputiens Bath Book Jack, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Lilliputiens Bath Book Jack vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip grizalo pomirja dlesni otroka med rastjo zobkov senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa otroku zagotavlja zabavo med kopanjem lahka in praktična, idealna za potovanja
  • Brush Baby Go-Kidz baterijska zobna ščetka od 3 let Pink/Blue 1 kos
    Brush Baby Go-Kidz, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby Go-Kidz deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni lajša dostop do zadnje strani zob masira in prekrvavi dlesni preprečuje nastanek zobnega kamna in kariesa vgrajen časomerilec Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Klorane Bébé Nutrition hranilna krema za otroke 40 ml
    Klorane Bébé Nutrition, 40 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Klorane Bébé Nutrition bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico kožo in lase mehča ter jih naredi voljne obnavlja zaščitno plast povečuje odpornost kože proti delovanju zunanjih vplivov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Twistshake Anti-Colic White steklenička za dojenčke proti kolikam 180 ml
    Twistshake Anti-Colic White, 180 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Twistshake Anti-Colic White. Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje otroku omogoča mirno in sproščeno pitje silikonski cucelj brez požiranja zraka pomaga preprečevati pojav krčev
  • Twistshake Anti-Colic Pink steklenička za dojenčke proti kolikam 180 ml
    Twistshake Anti-Colic Pink, 180 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Twistshake Anti-Colic Pink. Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje otroku omogoča mirno in sproščeno pitje silikonski cucelj brez požiranja zraka pomaga preprečevati pojav krčev
  • Twistshake Anti-Colic Blue steklenička za dojenčke proti kolikam 180 ml
    Twistshake Anti-Colic Blue, 180 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Twistshake Anti-Colic Blue. Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje otroku omogoča mirno in sproščeno pitje silikonski cucelj brez požiranja zraka pomaga preprečevati pojav krčev
  • Twistshake Training Cup White otroški lonček 230 ml
    Twistshake Training Cup White, 230 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Twistshake Training Cup White, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju z ročaji
  • Twistshake Training Cup Pink otroški lonček 230 ml
    Twistshake Training Cup Pink, 230 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Twistshake Training Cup Pink, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju z ročaji
  • Kneipp Space Adventure darilni set (za kopel) za otroke
    Kneipp Space Adventure, Seti za otroke za otroke, Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno vesel dizajn za otroke razveseli vsakega fanta Vsebina seta: Astronaut kroglica za kopel 95 g Star Dust sol za kopel 160 g Little Dreamer barvna kopalna sol 40 g Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Mustela BIO Stelatopia+ pomirjujoča krema za otroke od rojstva 300 ml
    Mustela BIO Stelatopia+, 300 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Mustela BIO Stelatopia+ je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico v trenutku olajša srbenje nahrani nežno otroško kožo pomaga obnavljati funkcijo kožne ovire preprečuje draženje, pordelost in srbenje Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Pampers Active Baby Size 5 plenice za enkratno uporabo 11-16 kg 64 kos
    Pampers Active Baby Size 5, 64 kos, Previjalne podloge za otroke, Suh otrok je srečen otrok. Plenice za enkratno uporabo Pampers Active Baby Size 5 bodo vašemu otročičku zagotavljale udobje cel dan in vso noč. Njegovo ritko bodo ohranile na suhem, vi pa boste lahko v polni meri in brez skrbi uživali v vseh skupnih trenutkih. Lastnosti: mehak vrhnji sloj za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka preprečujejo uhajanje tekočine oblika, prilagojena otroškemu telesu prožni trakovi za zapenjanje
  • Pampers Harmonie New Baby vlažni čistilni robčki za otroke 4x46 kos
    Pampers Harmonie New Baby, 4x46 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke
  • BrushArt KIDS Holiday Collection Hair clips sponke za lase
    BrushArt KIDS Holiday Collection Hair clips, 5 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Dodatek za lase BrushArt KIDS Holiday Collection Hair clips zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • A-Derma Dermalibour+ regeneracijska krema za razdraženo kožo 100 ml
    A-Derma Dermalibour+, 100 ml, Nega za telo uniseks, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Dooky Gift Donuts nogavice za dojenčke Blueberry Orange 0-12 m 3 kos
    Dooky Gift Donuts, 3 kos, Otroški dodatki za otroke, Izdelek Dooky Gift Donuts bo odlično dopolnil videz vašega malčka. Razveselite svojega otroka s praktičnim dodatkom z igrivim dizajnom. Lastnosti: odličen za darilo otroške noge ohranijo na toplem in v udobju prilagodijo se otroški nogi mehak in prijeten material Navodilo za uporabo: Primerno za pranje v pralnem stroju.
  • Disney Frozen Liquid Soap tekoče milo 250 ml
    Disney Frozen Liquid Soap, 250 ml, Kopanje otrok za otroke
  • Uriage Bébé 1st Peri-Oral Care regeneracijska krema za razdraženo kožo okoli ustnic 30 ml
    Uriage Bébé 1st Peri-Oral Care, 30 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Uriage Bébé 1st Peri-Oral Care je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: odstranjuje pordelost in draženje kože zmanjšuje draženje in rdečico okoli ust deluje preventivno proti draženju lajša srbenje in rdečico izboljšuje elastičnost kože in daje občutek udobja Navodilo za uporabo: Razmažite po razdraženih predelih.
  • Disney Frozen Bubble Bath pena za kopel 250 ml
    Disney Frozen Bubble Bath, 250 ml, Kopanje otrok za otroke
  • Disney Frozen Shampoo and Conditioner šampon in balzam 2 v1 za otroke 250 ml
    Disney Frozen Shampoo and Conditioner, 250 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke
  • Uriage Bébé 1st Cradle Cap Care Cream pomirjujoča krema 40 ml
    Uriage Bébé 1st Cradle Cap Care Cream, 40 ml, Težave z lasiščem za otroke
  • Nickelodeon Paw Patrol Travel Set Potovalni set za otroke
    Nickelodeon Paw Patrol Travel Set, Seti za otroke za otroke, Za vse nujne kozmetične in higienske pripomočke za vašega otroka, brez katerih nikakor ne morete od doma, vam bo odlično služila kozmetična torbica Nickelodeon Paw Patrol Travel Set. Zaradi zanesljivega sistema zapiranja se ne bo nič raztreslo, vse bo na svojem mestu, vi pa boste enostavno ohranili pregled nad vsebino. Lastnosti: manjša kozmetična torbica, primerna za v žensko torbico nudi raznolike možnosti uporabe trendovski stilski dizajn praktično zapiranje na zadrgo igriv otroški dizajn Vsebina seta: glavnik 1 kos brisača 29x48 cm kozarec 1 kos toaletna torba 1 kos
  • Brush Baby Tutti Frutti otroška zobna pasta od 36. meseca 50 ml
    Brush Baby Tutti Frutti, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Brush Baby Tutti Frutti zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: obnavlja strukturo sklenine preprečuje usedanje zobnega kamna zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe neguje dlesni zagotavlja preventivo pred nastajanjem zobnih oblog, kamna in kariesa Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Brush Baby KidzSonic nadomestne glave za zobno ščetko za otroke od 3 let 4 kos
    Brush Baby KidzSonic, 4 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Pohvalite se s sijočim nasmehom in popolnoma čistimi zobmi. Nadomestna glava za zobno ščetko Brush Baby KidzSonic vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa vam zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob učinkovito pomaga pri preprečevanju vnetja dlesni nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje odstranjuje zobne obloge zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly set za otroke 1 kos
    Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly, 1 kos, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: odličen za darilo razveseli vsakega otroka za enostaven make-up igriv otroški dizajn dermatološko testirano Vsebina seta: kozmetični čopič 1 kos White, Pink, Purple paleta za lica 3x3,5 g Sestava: izdelek je hipoalergen
  • Chicco Natural Sensation Baby nežni šampon za otroke od rojstva 0+ 200 ml
    Chicco Natural Sensation Baby, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Chicco Natural Sensation Baby temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: lase odišavi z blagim vonjem fino opere otroške lase ne draži oči lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled primeren za vsakodnevno uporabo omogoča razčesavanje nežnih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Suavinex Walk SX Pro Physiological steklenička za dojenčke 0 m+ Slow Flow - Pink 150 ml
    Suavinex Walk SX Pro Physiological, 150 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Suavinex Walk SX Pro Physiological. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: brezčasen in eleganten dizajn spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev
  • Mad Beauty Frozen šumeča kopalna kroglica 150 g
    Mad Beauty Frozen, 150 g, Kopanje otrok za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mad Beauty Frozen vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: pomirja telo in duha zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant plišasta igrača 1 kos
    BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti igrača je primerna za ljubkovanje lahka in praktična, idealna za potovanja
  • Pampers Premium Care Size 6 plenice za enkratno uporabo 13+ kg 38 kos
    Pampers Premium Care Size 6, 38 kos, Previjalne podloge za otroke, Suh otrok je srečen otrok. Plenice za enkratno uporabo Pampers Premium Care Size 6 bodo vašemu otročičku zagotavljale udobje cel dan in vso noč. Njegovo ritko bodo ohranile na suhem, vi pa boste lahko v polni meri in brez skrbi uživali v vseh skupnih trenutkih. Lastnosti: oblika, prilagojena otroškemu telesu preprečujejo uhajanje tekočine mehak vrhnji sloj hitro vpijanje za občutek suhosti
  • Pampers Premium Care Size 5 plenice za enkratno uporabo 11-16 kg 44 kos
    Pampers Premium Care Size 5, 44 kos, Previjalne podloge za otroke, Suh otrok je srečen otrok. Plenice za enkratno uporabo Pampers Premium Care Size 5 bodo vašemu otročičku zagotavljale udobje cel dan in vso noč. Njegovo ritko bodo ohranile na suhem, vi pa boste lahko v polni meri in brez skrbi uživali v vseh skupnih trenutkih. Lastnosti: še posebej zračna hitro vpijanje za suh občutek oblika, prilagojena otroškemu telesu prožni zapiralni trakovi več absorpcijskih kanalov za hitro odvajanje vlage za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka Navodilo za uporabo: Navodila za uporabo najdete na embalaži.
  • Chicco Baby Moments Sun krema za sončenje SPF 50+ za otroke od rojstva 75 ml
    Chicco Baby Moments Sun, 75 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Chicco Baby Moments Sun bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: hitro se vpija ima vodoodporno teksturo navlaži nežno otroško kožo koža je nežna in voljna za uporabo na telesu in obrazu enostavno se nanaša preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Sestava: brez dišav izdelek je hipoalergen brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce.
  • Olival Sun Mineral Kids losjon za sončenje SPF 50 za otroke 150 ml
    Olival Sun Mineral Kids, 150 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Olival Sun Mineral Kids bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen je nežen do občutljive otroške kože za uporabo na telesu in obrazu Sestava: veganski izdelek izdelek je hipoalergen brez dišav Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Marvel Avengers Liquid Soap tekoče milo za roke za otroke Calendula and Chamomile extracts 250 ml
    Marvel Avengers Liquid Soap, 250 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Marvel Avengers Liquid Soap nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi.
  • Marvel Avengers Shower Gel čistilni gel za prhanje za otroke Organic Calendula and Chamomile extracts 500 ml
    Marvel Avengers Shower Gel, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Marvel Avengers Shower Gel bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: prijetno diši umije umazanijo vlaži in mehča enostavno se spira ne škoduje zaščitni barieri kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Marvel Avengers Lip Balm balzam za ustnice za otroke Vanilla SPF 15 5,7 ml
    Marvel Avengers Lip Balm, 5,7 ml, Balzam za ustnice za otroke za otroke, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Marvel Avengers Lip Balm je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnice pušča mehke in gladke izdelek je primeren za vsakodnevno nego obnavlja ustnice zagotavlja zaščito kože na ustnicah preprečuje pokanje in draženje Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Z nežnimi krožnimi gibi nanašajte na ustnice.
  • Marvel Spiderman Beauty Case darilni set (za otroke)
    Marvel Spiderman Beauty Case, Seti za otroke za otroke, Razveselite svojega otroka z lastno kozmetično torbico, v katero lahko shrani svoje drobnarije. Kozmetična torbica Marvel Spiderman Beauty Case je ravno prav velika, da boste vanjo pospravili vse, kar potrebuje na potovanjih ali pa doma v kopalnici. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koži daje hranila fino umije tudi otroške lase enostavno se spira Vsebina seta: čistilni šampon za otroke od rojstva 100 kos čistilni gel za prhanje za otroke 100 kos kozmetična torbica 1 kos Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Saloos Kids' Care olje za prhanje za otroke 125 ml
    Saloos Kids' Care, 125 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Saloos Kids' Care bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: hrani in neguje kožo koža je po uporabi mehka in voljna obnavlja kožo pomirja draženje Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • canpol babies Exotic Animals 0-6 m duda Lama 1 kos
    canpol babies Exotic Animals 0-6 m, 1 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda canpol babies Exotic Animals 0-6 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj obroč dude se sveti v temi preprečuje refleks grizenja v dudo omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Mustela Bébé Cicastela krepilna krema za otroke od rojstva 40 ml
    Mustela Bébé Cicastela, 40 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Mustela Bébé Cicastela je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: odstranjuje pordelost in draženje kože zmanjšuje draženje in rdečico okoli ust lajša srbenje in rdečico izboljšuje elastičnost kože in daje občutek udobja na koži ustvari zaščitno plast Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mustela Bébé Hydra Stick zaščitna vlažilna paličica za otroke od rojstva 9.2 g
    Mustela Bébé Hydra Stick, 9,2 g, Nega kože za otroke za otroke, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Mustela Bébé Hydra Stick poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: nudi potrebno vlaženje in hranila pomirja razdraženost kože ima regeneracijske učinke Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Mustela BIO micelarna voda za otroke od rojstva 400 ml
    Mustela BIO, 400 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Mustela BIO nežno čisti občutljivo otroško kožo. Lastnosti: nežno čisti namenjeno otrokom že od rojstva naprej intenzivno vlaži mehča in hrani pomirja draženje koža je mehka in voljna Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora izdelek je hipoalergen veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Regina Princess mazilo za ustnice za otroke (Bubble Gum) 4.8 g
    Regina Princess, 4.8 g, Nega kože za otroke za otroke, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Regina Princess je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: izdelek je primeren za vsakodnevno nego lepo diši zagotavlja zaščito kože na ustnicah Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • BABY FEHN Heatable Soft Toy Bruno Bear grelna blazinica 15 x15cm 1 kos
    BABY FEHN Heatable Soft Toy Bruno Bear, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN Heatable Soft Toy Bruno Bear vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: primerno kot dekoracija otroške postelje igrača je primerna za ljubkovanje lahka in praktična, idealna za potovanja razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti igrača je primerna od rojstva naprej
  • BABY FEHN Heatable Soft Toy Australia Koala grelna blazinica 18cm 1 kos
    BABY FEHN Heatable Soft Toy Australia Koala, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN Heatable Soft Toy Australia Koala vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti igrača je primerna za ljubkovanje lahka in praktična, idealna za potovanja igrača je primerna od rojstva naprej
  • BABY FEHN Music Box Rainbow Teddy on the Moon kontrastna viseča igrača z melodijo 1 kos
    BABY FEHN Music Box Rainbow Teddy on the Moon, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BABY FEHN Music Box Rainbow Teddy on the Moon je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti zaradi praktične oblike igračka omogoča enostaven oprijem oddaja zvoke namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico primerno kot dekoracija otroške postelje prijetna pomirjajoča melodija pomaga pomiriti dojenčka in razvija njegov sluh Navodilo za uporabo: Perite v pralnem stroju pri temperaturi do 30 °C.
  • BABY FEHN Music Box Little Castle Bat kontrastna viseča igrača z melodijo 1 kos
    BABY FEHN Music Box Little Castle Bat, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BABY FEHN Music Box Little Castle Bat je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti zaradi praktične oblike igračka omogoča enostaven oprijem oddaja zvoke namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico primerno kot dekoracija otroške postelje prijetna pomirjajoča melodija pomaga pomiriti dojenčka in razvija njegov sluh Navodilo za uporabo: Perite v pralnem stroju pri temperaturi do 30 °C.
  • Pampers Pants Size 7 hlačne plenice za enkratno uporabo 17+ kg 32 kos
    Pampers Pants Size 7, 32 kos, Hlačne plenice za otroke, Mamice in očki, olajšajte si previjanje svojega otroka in mu hkrati zagotovite največje možno udobje. Hlačne plenice Pampers Pants Size 7 odlikujejo odlična vpojnost, zaščita pred uhajanjem tekočine in prepustnost za zrak. Poskrbele bodo za občutek suhosti, obenem pa jih lahko hitro oblečete in slečete. Lastnosti: navznoter prepušča svež zrak, ven pa vlažnega hitro vpijanje za občutek suhosti oblika, prilagojena otroškemu telesu preprečujejo uhajanje tekočine več absorpcijskih kanalov za hitro odvajanje vlage
  • Chicco Natural Sensation Baby Essential darilni set 0+ za otroke od rojstva
    Chicco Natural Sensation Baby Essential, Parfumi za otroke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Chicco Natural Sensation Baby Essential je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: 0+ 200 ml 0+ 150 ml 0+ 100 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Signal Kids zobna ščetka za otroke 1 kos
    Signal Kids, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Signal Kids pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Dermedic Sunbrella Baby mineralno mleko za sončenje SPF 50 100 g
    Dermedic Sunbrella Baby, 100 g, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dermedic Sunbrella Baby bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja obnavlja in pomirja navlaži nežno otroško kožo ščiti pred opeklinami je nežen do občutljive otroške kože pripravek je vodoodporen koža je nežna in voljna Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Dermedic Sunbrella Baby zaščitna krema za obraz SPF 50 50 g
    Dermedic Sunbrella Baby, 50 g, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Dermedic Sunbrella Baby bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi spodbuja naraven proces porjavitve koži zagotavlja potrebno vlaženje deluje preventivno proti staranju kože hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen je nežen do občutljive otroške kože Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce.
  • Sylveco Baby Care šampon in pena za kopel za otroke 300 ml
    Sylveco Baby Care, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Sylveco Baby Care temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo ne povzroča draženja lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled ne škoduje zaščitni barieri kože Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • FlosLek Laboratorium Sun Care Derma Kids zaščitna krema za otroke s probiotiki SPF 50+ 50 ml
    FlosLek Laboratorium Sun Care Derma Kids, 50 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje FlosLek Laboratorium Sun Care Derma Kids bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo pripravek je vodoodporen vlaži in nahrani preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce hrani kožo in jo neguje izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Bo Jungle B-Wrap Small Leopard odeja za povijanje 3,2-6,4kg 1 kos
    Bo Jungle B-Wrap Small Leopard, 1 kos, Otroške odeje za otroke, Toplota in udobje sta osnovi za zadovoljstvo vsakega malčka. Odeja Bo Jungle B-Wrap Small _Leopard zagotavlja oboje in dobro jo je imeti vedno pri roki. Priročna bo v vozičku ali doma v posteljici, je stilska, prijetna na dotik, obenem pa tako ljubka! Lastnosti: kakovosten material prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik preprečuje, da bi bilo dojenčku hladno Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • Bo Jungle B-Wrap Small Lovely Hearts odeja za povijanje 3,2-6,4kg 1 kos
    Bo Jungle B-Wrap Small Lovely Hearts, 1 kos, Otroške odeje za otroke, Toplota in udobje sta osnovi za zadovoljstvo vsakega malčka. Odeja Bo Jungle B-Wrap Small _Lovely Hearts zagotavlja oboje in dobro jo je imeti vedno pri roki. Priročna bo v vozičku ali doma v posteljici, je stilska, prijetna na dotik, obenem pa tako ljubka! Lastnosti: kakovosten material prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik preprečuje, da bi bilo dojenčku hladno Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • Bo Jungle B-Wrap Small White Tiger odeja za povijanje 3,2-6,4kg 1 kos
    Bo Jungle B-Wrap Small White Tiger, 1 kos, Otroške odeje za otroke, Toplota in udobje sta osnovi za zadovoljstvo vsakega malčka. Odeja Bo Jungle B-Wrap Small _White Tiger zagotavlja oboje in dobro jo je imeti vedno pri roki. Priročna bo v vozičku ali doma v posteljici, je stilska, prijetna na dotik, obenem pa tako ljubka! Lastnosti: kakovosten material prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik preprečuje, da bi bilo dojenčku hladno Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • Bo Jungle B-Wrap Small Blue Stars odeja za povijanje 3,2-6,4kg 1 kos
    Bo Jungle B-Wrap Small Blue Stars, 1 kos, Otroške odeje za otroke, Toplota in udobje sta osnovi za zadovoljstvo vsakega malčka. Odeja Bo Jungle B-Wrap Small _Blue Stars zagotavlja oboje in dobro jo je imeti vedno pri roki. Priročna bo v vozičku ali doma v posteljici, je stilska, prijetna na dotik, obenem pa tako ljubka! Lastnosti: kakovosten material prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik preprečuje, da bi bilo dojenčku hladno Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • BrushArt Accessories Transparent cosmetic bag prozorna kozmetična torbica odtenek Ice Cream 1 kos
    BrushArt Accessories Transparent cosmetic bag, 1 kos, Kozmetične torbice za otroke za ženske, Za vse nujne kozmetične in higienske pripomočke za vašega otroka, brez katerih nikakor ne morete od doma, vam bo odlično služila kozmetična torbica BrushArt Accessories Transparent cosmetic bag. Zaradi zanesljivega sistema zapiranja se ne bo nič raztreslo, vse bo na svojem mestu, vi pa boste enostavno ohranili pregled nad vsebino. Lastnosti: trendovski stilski dizajn nudi raznolike možnosti uporabe kakovosten in trpežen material
  • Lip Smacker Coca Cola balzam za ustnice 4 g
    Lip Smacker Coca Cola, 4 g, Balzam za ustnice za otroke za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Lip Smacker Coca Cola je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: rahlo tonira ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje zagotavlja zaščito kože na ustnicah mehča ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Zopa Tencel White blazinica 1 kos
    Zopa Tencel White, 1 kos, Otroške odeje za otroke, Lastnosti: kakovosten material enostavno vzdrževanje termoregulacijske lastnosti brezčasen in eleganten dizajn prijazna do otroške kože
  • Mustela BIO Hydrating Cream with Olive Oil vlažilna krema za obraz in telo za otroke od rojstva 150 ml
    Mustela BIO Hydrating Cream with Olive Oil, 150 ml, Otroška nega telesa za otroke, Pripravek Mustela BIO nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo nahrani nežno otroško kožo preprečuje suho kožo enostavno se raznaša in se hitro vpija Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Mustela BIO krema proti vnetju ritke za otroke od rojstva 75 ml
    Mustela BIO, 75 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Izdelek Mustela BIO je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast. Lastnosti: ščiti pred nastankom vnetij kožo pomirja in vlaži razdraženo kožo mehča kožo na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • A-Derma Protect Kids zaščitni losjon za sončenje za otroke SPF 50+ 250 ml
    A-Derma Protect Kids, 250 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje A-Derma Protect Kids bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem je nežen do občutljive otroške kože pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo.
  • Canpol babies Hello Little vedro za vodo 9m+ 3 kos
    Canpol babies Hello Little, 3 kos, Drobne igračke za otroke
  • BabyOno Be Active Suction Baby Spoon žlička Pink 6 m+ 1 kos
    BabyOno Be Active Suction Baby Spoon, 1 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke BabyOno Be Active Suction Baby Spoon je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce nedrseča izvedba primerno za potovanja otroški motiv oblika, ki omogoča enostaven oprijem idealna prva posoda za dojenčka Sestava: silikon
  • Onclé Baby zaščitni balzam za telo za otroke od rojstva 200 ml
    Onclé Baby, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Onclé Baby bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo pomirja draženje hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte dnevno na čisto kožo otroka.
  • Bioderma ABC Derm Shampooing šampon za otroke 200 ml
    Bioderma ABC Derm Shampooing, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Bioderma ABC Derm Shampooing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled omogoča razčesavanje nežnih las lase odišavi z blagim vonjem ne draži oči primeren za vsakodnevno uporabo Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bioderma ABC Derm Hydratant vlažilni losjon za obraz in telo 200 ml
    Bioderma ABC Derm Hydratant, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Bioderma ABC Derm Hydratant bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: učinkovito nahrani kožo in lase mehča ter jih naredi voljne obnavlja zaščitno plast ohranja ravnovesje vlage v koži rahlo masti upošteva naraven pH kože Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Bioderma ABC Derm Relax Oil olje za telo za otroke 200 ml
    Bioderma ABC Derm Relax Oil, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Bioderma ABC Derm Relax Oil bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: nahrani nežno otroško kožo kožo in lase mehča ter jih naredi voljne pomirja draženje in rdečico preprečuje suho kožo povečuje odpornost kože proti delovanju zunanjih vplivov Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced zaščitno pršilo za otroke SPF 50+ 270 ml
    Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced, 270 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: enostaven in hiter nanos ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • DC Comics Batman Gift Set darilni set (za otroke)
    DC Comics Batman Gift Set, Otroške torbe in nahrbtniki za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek DC Comics Batman Gift Set bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koži daje hranila umije tudi lase enostavno se spira navdih je našla v priljubljenem otroškem junaku odličen za darilo Vsebina seta: čistilni šampon za otroke 100 ml gel za prhanje za otroke 100 ml otroški nahrbtnik 1 kos Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Lancaster Sun Sensitive Kids Milky Spray pršilo za sončenje za otroke SPF 50+ 150 ml
    Lancaster Sun Sensitive Kids Milky Spray, 150 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Lancaster Sun Sensitive Kids Milky Spray bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem za telo in obraz ščiti pred opeklinami navlaži nežno otroško kožo ima vodoodporno teksturo je nežen do občutljive otroške kože lahko se uporablja tudi na mokro kožo Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh