Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke bež barve

3772
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška pižama United Colors of Benetton x Disney bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Plenica za dojenčka Mayoral Newborn 3-pack
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroška kapa s primesjo volne Mayoral bež barva
    - Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.
  • Komplet za dojenčka Jamiks bež barva
    - Izdelek je izdelan iz bambusove viskoze. Za ta material so značilni izjemna mehkoba, zračnost in termoregulacijske lastnosti.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška srajca Mayoral bež barva
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi resicami.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.
  • Komplet za dojenčka Jamiks bež barva
    - Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.
  • Otroška kapa Michael Kors bež barva
    - Tanka, elastična pletenina.- Zavihan rob.- Model s cofom.
  • Otroška obleka Michael Kors bež barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolgi rokav.
  • Otroška obleka Michael Kors bež barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Debela, elastična pletenina.
  • Otroška jopica Michael Kors bež barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.
  • Otroški bombažen pulover Kenzo Kids bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški pulover Kenzo Kids bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška dolga majica Pinko Up bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Otroška dolga majica Pinko Up bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka Mayoral bež barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Okrasni robovi.
  • Plašč za dojenčke Mayoral Newborn bež barva
    - Neizoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Model na zapiranje.- Gladka pletenina.
  • Otroška kratka majica Pinko Up bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška dolga majica Mayoral bež barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Pinko Up bež barva
    - Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Ohlapna hlačnica.- Model s stranskimi črtami.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroška obleka Pinko Up bež barva
    - Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.
  • Pajac za dojenčka Polo Ralph Lauren
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Okrogli izrez.
  • Otroški pulover BOSS bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški zimski škornji Tommy Hilfiger bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Tommy Hilfiger bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroška kratka majica HUGO bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.
  • Obleka za dojenčka Guess bež barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Spodnjice, priložene modelu.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 26 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Bombažni pulover za dojenčke Liewood bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model z okrasnimi volančki.- Gladka pletenina.
  • Otroški pulover s primesjo volne Liewood bež barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.
  • Otroški pulover Karl Lagerfeld bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroški pulover HUGO bež barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški bombažen pulover Kenzo Kids bež barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover HUGO bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.
  • Otroška trenirka Kenzo Kids bež barva
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Zunanji drsni žep.- Elastični material.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bež barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni s patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Praktičen žep kenguru na sprednji strani, ki se zapenja z velcro.- Podaljšan zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 62 cm.- Dolžina spredaj: 52 cm.- Dolžina zadaj: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Bombažen body za dojenčka Mini Rodini
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški zimski škornji Biomecanics bež barva
    - Antibakterijski vložek.- Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Notranjost iz volne.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi bež barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški pulover Coccodrillo bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Okrasni detajli.- Tanka, elastična pletenina.
  • Bombažen pulover za dojenčka Bobo Choses bež barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.
  • Otroški pas Calvin Klein Jeans bež barva
    - Dolžina pasu: 85 cm.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 70.
  • Hlače s stopalkami za dojenčka Liewood Felipe
    - Oprijet model.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Odeja za dojenčka Liewood
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dimenzije: 94x94 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Bobo Choses bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Torba za voziček Mayoral Newborn
    - Snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški zimski škornji Emu Australia Llama Mini bež barva
    - Ima certifikat Woolmark, ki ga podeljuje izdelkom iz naravne, čiste volne, ki so bili proizvedeni v tovarnah, ki ustrezajo ustreznim visokim standardom.- Patentiran, prilagodljiv EMU podplat je sestavljen iz treh plasti, ki podpirajo ustrezno blaženje. Posebej oblikovan vzorec rezov zagotavlja popoln oprijem na podlago.- Modeli so narejeni iz "odpadkov" mesne industrije.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Udobna notranjost.- Nazobčen podplat.- Tekstilna notranjost.- Značilna oblika.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški pulover Fila TRAVENTHAL bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 64 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške žabice Bobo Choses bež barva
    Otroški hlačne nogavice iz kolekcije Bobo Choses. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega.
  • Otroška jopica iz mešanice volne Bobo Choses bež barva
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger bež barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api bež barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Veganski vložek iz jabolčnih olupkov.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Nekoliko ojačan, prilagodljiv petni števec.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api bež barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Veganski vložek iz jabolčnih olupkov.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Nekoliko ojačan, prilagodljiv petni števec.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api bež barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Veganski vložek iz jabolčnih olupkov.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api bež barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Veganski vložek iz jabolčnih olupkov.- Mehak in zelo prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Rahlo utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api bež barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api bež barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroška jopica Pepe Jeans bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Pepe Jeans bež barva
    - Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroška igrača iz plišastega materiala Liewood
    Plišasta igrača za dojenčka iz kolekcije Liewood. Izdelek je izdelan iz organskega bombaža.
  • Otroški pulover Levi's bež barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Rob s patentom.
  • Otroška dolga majica Levi's bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Tanek material.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški usnjeni chelsea Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški usnjeni chelsea Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški usnjeni chelsea Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroški gležnarji Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.
  • Otroški gležnarji Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.
  • Otroški gležnarji Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses bež barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bež barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasen rob.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 62 cm.- Dolžina spredaj: 47 cm.- Dolžina zadaj: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Pepe Jeans bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški zimski škornji Pepe Jeans bež barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški pulover s primesjo volne Kenzo Kids bež barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Podloga za previjanje dojenčkov Konges Sløjd
    - Model je izdelan iz koži prijazne bombažne pletenine, ki ima odlične higroskopske lastnosti.- Žepi spredaj.- Model je enostaven za zlaganje in pakiranje za kar največji prihranek prostora.- Dimenzije podloge za previjanje: 25 x 35 cm / 70 x 69 cm.
  • Igrača za dojenčka Konges Sløjd
    - Igrača proizvaja pomirjujočo melodijo.- Notranjost je izdelana iz recikliranega poliestra.
  • Komplet za dojenčka Guess bež barva
    - Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasnimi volančki.- Vzorčasta pletenina.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroška volnena jopica Konges Sløjd bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Pletenina z različnimi vzorci pletenja.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški zimski škornji Geox J9420G 000BC J CASEY bež barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroška dolga majica Konges Sløjd bež barva
    - Dolgi rokav.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.
  • Kapa za dojenčka Konges Sløjd bež barva
    Kapa za dojenčka iz kolekcije Konges Sløjd. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroške pajkice Konges Sløjd bež barva
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški nizki škornji Tommy Hilfiger bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER BOOTS bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER BOOTS bež barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bež barva
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Čevlji za dojenčka Konges Sløjd bež barva
    - Rahlo oblazinjen model.- Zapenjanje z ježkom.- Gladek material.
  • Otroške rokavice Konges Sløjd bež barva
    - Model na en prst.- Možnost zapenjanja rokavic s sponkami preprečuje izgubo.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER BOOTS bež barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER BOOTS bež barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški brezrokavnik Coccodrillo bež barva
    - Rahlo izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroška jopica iz mešanice volne Pinko Up bež barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška podkapa Jamiks SIERRA bež barva
    Otroška podkapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroška kapa Jamiks ARCHER bež barva
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroške bombažne hlačke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.

Nazadnje videno

Bež, beige ali krem je nevtralna in umirjujoča barva, ki se popolnoma prilagaja v neštete kombinacije oblačil za vsakodnevno elegantno oblačenje. Bež barvo štejemo za konzervativno, toda tudi za fleksibilno fashion barvo, ki kombinira toploto rjave s hladno belo barvo. Beige barva prav tako izraža mehkobo in čistočo. Bež barva se prav tako pogosto lahko označi tudi kot dolgočasna barva, ki jo je pri modnem stiliziranju potrebno dopolniti s kakšnim posebnim detajlom, ali pa z obleko in čevlji bolj živih barv. Odtenek bež barve se imenuje tudi barva peska, slonokoščena barva, krem, oker in barva kamele.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh