Največja modna platforma v Sloveniji

Elegantni čevlji za otroke

1020
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sandali Mayoral Newborn siva barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.
  • Čevlji za dojenčka Mayoral Newborn roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Mehka kapica.- Tekstilna notranjost.
  • Čevlji za dojenčka Mayoral Newborn vijolična barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Gladek material.- Tekstilna notranjost.- Okrasni detajl.
  • Otroški usnjeni polškornji Primigi rumena barva
    - Model je izdelan iz usnja, ki ne vsebuje škodljivega kroma.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Anatomski vložek močno vpliva na udobje uporabe čevljev.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Elastičen podplat.- Odstranljiv usnjen vložek.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Čevlji za dojenčka Mayoral Newborn roza barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrasni detajl.- Tekstilna notranjost.
  • Otroški usnjeni polškornji Primigi
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Anatomski vložek močno vpliva na udobje uporabe čevljev.- Primigi Anti Sock - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški usnjeni polškornji Primigi Zelena barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški polškornji Geox Roza barva
    - Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški usnjeni polškornji Primigi Vijolična barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški polškornji Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api roza barva
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api roza barva
    - Kovinski deli ne vsebujejo niklja.- Antibakterijski vložek.- Oblikovana obroba zgornjega dela obutve.- Gumijast podplat.- Nedrseči podplat.- Okrogla kapica.- Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški polškornji iz semiša Konges Sløjd bež barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Mehka kapica.- Gumijast podplat.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api zlata barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno utrjena peta.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 10,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api zlata barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Udobna notranjost.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina vložka je: 10,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api zlata barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Utrjena peta.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api zelena barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api zelena barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api rumena barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api rumena barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 10,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški polškornji Shoo Pom
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški polškornji Shoo Pom
    - Ta izdelek je veganski.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški polškornji Shoo Pom zelena barva
    - Ta izdelek je veganski.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški polškornji Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Antibakterijski vložek.- Sistem Anti Shock za blaženje udarcev.- Usnjena notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox črna barva
    - Model je izdelan iz usnja, ki ne vsebuje škodljivega kroma.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Sistem Anti Shock za blaženje udarcev.- Model z vezalkami.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni polškornji Konges Sløjd rdeča barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Odstranljiv usnjen vložek.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api roza barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški polškornji iz semiša Shoo Pom roza barva
    - Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Model z vezalkami.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom
    - Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Usnjena notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški polškornji Shoo Pom bež barva
    - Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Zapenjanje na zadrgo.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški polškornji Shoo Pom srebrna barva
    - Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški polškornji Shoo Pom oranžna barva
    - Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api mornarsko modra barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom rjava barva
    - Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Utrjena peta.- Utrjena kapica.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom mornarsko modra barva
    - Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Zapenjanje na zadrgo.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom oranžna barva
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom mornarsko modra barva
    - Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Utrjena peta.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zapenjanje z ježkom.- Odstranljiv usnjen vložek.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom
    - Notranjost obutve je bila izdelana brez uporabe kroma.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Zapenjanje z ježkom.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški polškornji iz semiša Konges Sløjd
    - Okrogla kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.
  • Otroški polškornji iz semiša Konges Sløjd bež barva
    - Okrogla kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.
  • Otroški usnjeni polškornji Konges Sløjd rjava barva
    - Okrogla kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.
  • Čevlji za dojenčka UGG rumena barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Protizdrsni elementi.- Rahlo oblazinjen model.- Zelo elastičen podplat.- Okrasni detajl.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Čevlji za dojenčka zippy roza barva
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.
  • Otroški polškornji Geox mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Okrasni detajl.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški polškornji Geox roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla kapica.- Usnjena notranjost.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški polškornji Primigi mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Zapenjanje z ježkom.- Rahlo utrjena kapica.- Mehka peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški čevlji New Balance prozorna barva
    - Izolacijski sistem PrimaLoft® zagotavlja najboljše zadrževanje toplote in vodoodpornost.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, mehka kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32 1/2.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški usnjeni polškornji Camper
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški polškornji iz semiša Primigi roza barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv usnjen vložek.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api srebrna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api srebrna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Veganski vložek iz jabolčnih olupkov.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške usnjene superge Shoo Pom zlata barva
    - Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške superge iz semiša Shoo Pom srebrna barva
    - Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Rahlo utrjena peta.- Nazobčen podplat.- Usnjena notranjost.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški polškornji Native zlata barva
    - Ne vsebuje PVC-ja.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.- Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Čevlji za dojenčka Konges Sløjd rdeča barva
    - Odpornost na UV žarke.- Mehka kapica.- Vzorčast material.- Tekstilna notranjost.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom roza barva
    - Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Kovinski deli ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api rjava barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški polškornji Melissa JACKIE INF črna barva
    - Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Rahlo utrjena peta.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Polškornji Reima Patter 2.0 vijolična barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.
  • Otroški polškornji Reima Patter 2.0 črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Okrogla, utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Utrjena peta.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model je izdelan iz lahke in blažilne EVA pene.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Polškornji Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Check Your Feet vam omogoča, da se prepričate, ali je čevelj pravilno nameščen.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Check Your Feet vam omogoča, da se prepričate, ali je čevelj pravilno nameščen.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Model ima svetleč podplat, ki ga je mogoče izklopiti z gumbom na čevlju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model ima svetleč podplat, ki ga je mogoče izklopiti z gumbom na čevlju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Povišan zgornji del čevlja.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Check Your Feet vam omogoča, da se prepričate, ali je čevelj pravilno nameščen.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški polškornji Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Rahlo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox x Marvel črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Povišan zgornji del čevlja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Geox x Disney črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z ježkom.- Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški zimski škornji Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Check Your Feet vam omogoča, da se prepričate, ali je čevelj pravilno nameščen.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge iz semiša Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge iz semiša Geox rjava barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.

Nazadnje videno

Elegantni čevlji za otroke - Elegantni čevlji se nosijo za poslovne in svečane prilike. Ponavadi so izdelani iz usnja, semiš ali lakasti in najpogosteje so črne ali rjave barve. Takšne klasične čevlje je potrebno imeti, če delate v pisarni ali se pogosto udeležujete poslovnih sestankov. Če niste v takšnem tipu službe, takšne elegantne poslovne čevlje boste redko potrebovali, razen za posebne prilike kot so pomembne proslave ali poroke. Če je vaš stil bolj eleganten in resen, takšni čevlji lahko poslužijo tudi kot večerni čevlji za obiske restavracij in koktel zabav. Eleganca spremlja eleganco, tako da se takšni čevlji nosijo na obleke. Poskušajte lepo uskladiti barvo obleke in čevljev. Dobre kombinacije so temno modra in rjava, siva in črna ter seveda črna in črna. Pri izbiri elegantnih in poslovnih čevljev je pomembno biti pozoren na kvaliteto izdelave in materiala. Čevlji morajo popolnoma pristajati vašem stopalu, da bi se olajšalo gibanje in da se ne bi pojavili problemi, kadar veliko hodimo ali stojimo. Če imate probleme s stopali ali hrbtenico, v čevlje lahko dodate anatomski vložek. Prav tako, če vas čevlji v začetku malo stiskajo, ker usnje zna biti trjše vse dokler se malo ne raztegne in prilagodi obliki vašega stopala, obstajajo ščitniki za peto in prste, ki bodo preprečili iritacije in bolečine. Usnje, od katerega so večerni in poslovni čevlji izdelani, je lahko pravo ali umetno. Pravo usnje je dražje, bolje ustreza stopalu in je udobnejše ter bolj izdržljivo. Toda vseeno se je kvaliteta izdelave obutve od umetnega usnja povečala, pa boste lepe in udobne čevlje lahko našli tudi za nižjo ceno.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh