Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83956
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Miss Nella Peel Off Nail Polish Set set lakov za nohte
    Miss Nella Peel Off Nail Polish Set, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Miss Nella Peel Off Nail Polish Set bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša za male frajerke in frajerje Vsebina seta: MN03 Pink a Boo 4 ml MN07 Strawberry'n'Cream 4 4 ml MN20 Fav Teacher 4 ml Sestava: veganski izdelek brez dišav izdelek je hipoalergen sestava na vodni osnovi brez ftalatov brez toluena brez formaldehida brez sulfatov brez silikonov Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Nobilis Tilia Kids' Care Ríša olje za kopel za otroke od rojstva 200 ml
    Nobilis Tilia Kids' Care Ríša, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Nobilis Tilia Kids' Care Ríša bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo nežno čisti koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Taf Toys Musical Koala kontrastna viseča igrača z melodijo 1 kos
    Taf Toys Musical Koala, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica Taf Toys Musical Koala . Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid idealna prva igračka za najmlajše otroke pritegne pozornost otroka lahka in praktična
  • BabyOno Have Fun Toy plišasta igrača z ropotuljico 1 kos
    BabyOno Have Fun Toy, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BabyOno Have Fun Toy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igrača je primerna za ljubkovanje pritegne pozornost otroka
  • Nobilis Tilia Kids' Care Vendelín hranilni gel za prhanje 200 ml
    Nobilis Tilia Kids' Care Vendelín, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Nobilis Tilia Kids' Care Vendelín bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije upošteva naraven pH kože koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nobilis Tilia Kids' Care Toník nežni čistilni šampon 200 ml
    Nobilis Tilia Kids' Care Toník, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Nobilis Tilia Kids' Care Toník temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase ne draži oči omogoča razčesavanje nežnih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Nobilis Tilia Kids' Care Amálka masažno olje za dojenčke 20 ml
    Nobilis Tilia Kids' Care Amálka, 20 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Nobilis Tilia Kids' Care Amálka je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: za občutljivo otroško kožo izboljšuje elastičnost kože in daje občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na telo in vmasirajte.
  • Nobilis Tilia Kids' Care Jakoubek pomirjevalno olje za dlesni pri izraščanju prvih zobkov 10 ml
    Nobilis Tilia Kids' Care Jakoubek, 10 ml, Rast zobkov za otroke, Rastoči zobje lahko otroka kar dobro namučijo. Izdelek Nobilis Tilia Kids' Care Jakoubek mu bo zagotovil hitro olajšanje neprijetnih občutkov ob prodiranju prvih zobkov. Lastnosti: pomirja dlesni pomirja in lajša simptome prodiranja prvih zob brez stranskih učinkov Navodilo za uporabo: Kadarkoli po potrebi nežno vtrite v dlesni, lica, vrat in okoli ušes.
  • BELLA Baby Happy Sensitive vlažilni toaletni papir za otroke 42 kos
    BELLA Baby Happy Sensitive, 42 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Tudi najbolj običajna stvar v vašem gospodinjstvu je lahko zabavna. Toaletni papir BELLA Baby Happy Sensitive poskrbi za udobje, ki ga prav vsak dan občuti cela družina. Lastnosti: brez dišav se lahko splakne v stranišče vlaži in pomirja kožo kar najbolj nežen do kože čisti, vlaži in neguje kožo Sestava: delno biološko razgradljivo brez alkohola Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi pakiranje temeljito zaprite. Hranite zunaj dosega otrok.
  • BELLA Baby Happy Sensitive pena za kopel za otroke 400 ml
    BELLA Baby Happy Sensitive, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Bella Baby Happy Sensitive nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo krepi zaščitno bariero kože koži daje hranila vlaži in mehča ima pomirjajoče učinke Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • BELLA Baby Happy Sensitive emulzija za kopel za otroke 250 ml
    BELLA Baby Happy Sensitive, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek BELLA Baby Happy Sensitive pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži preprečuje suho kožo pomirja draženje ima hranilne učinke za občutljivo ali alergično kožo Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Suavinex Night & Day Physiological 6-18 m duda Cream Lion 2 kos
    Suavinex Night & Day Physiological 6-18 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje omogoča enostavno pritrditev na priponko omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Tommee Tippee Twist & Click White koš za plenice + dodatna kaseta 1 kos
    Tommee Tippee Twist & Click White, 1 kos, Vrečke za plenice za otroke, Olajšajte si previjanje dojenčka. Koš za plenice Tommee Tippee Twist & Click _White zavije vsako plenico posebej, da varno odstrani neprijetne vonjave in umazanijo. Poskrbi za to, da bo vaš dom ostal čist in brez neprijetnih vonjav. Lastnosti: za higiensko odstranjevanje uporabljenih plenic dovolj velika nevtralizira neprijetne vonjave možnost zapiranja posamično zavijanje plenic v večplastno antibakterijsko folijo, ki preprečuje uhajanje vonja
  • Tommee Tippee Twist & Click nadomestna kaseta 3 kos
    Tommee Tippee Twist & Click, 3 kos, Vrečke za plenice za otroke, Lastnosti: za higiensko odstranjevanje uporabljenih plenic dovolj velika nevtralizira neprijetne vonjave praktične zanke za enostavno zavijanje Navodilo za uporabo: Vrečka ni igrača in ne sodi v roke otrok.
  • Corsair Baby Shark šumeče kroglice za kopel miks 140 g
    Corsair Baby Shark, 140 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Corsair Baby Shark vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno igriv otroški motiv prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Corsair Baby Shark šumeča kopalna kroglica Pink 200 g
    Corsair Baby Shark, 200 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Corsair Baby Shark vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno prijetno diši igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • BabyOno Have Fun Sensory Balls mehke senzorske kroglice 6 m+ 4 kos
    BabyOno Have Fun Sensory Balls, 4 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BabyOno Have Fun Sensory Balls vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja
  • BabyOno Have Fun Sensory Balls mehke senzorske kroglice 6 m+ 6 kos
    BabyOno Have Fun Sensory Balls, 6 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BabyOno Have Fun Sensory Balls vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja
  • Chicco Advanced Cup Blue skodelica Blue 12 m+ 266 ml
    Chicco Advanced Cup Blue, 266 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Chicco Advanced Cup Blue, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja zamašek za privitje enostavno se čisti priročen in lahek
  • Chicco Transition Cup skodelica z ročaji Green 4 m+ 200 ml
    Chicco Transition Cup, 200 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Chicco Transition Cup , katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja z ročaji zamašek za privitje enostavno se čisti mehek ustnik ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam
  • BIBS De Lux One Size duda Iron / BabyBlue 2 kos
    BIBS De Lux One Size, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS De Lux One Size bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje nežen cucelj omogoča enostavno pritrditev na priponko ne zmanjšuje sesalnega refleksa Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS De Lux Natural Rubber Night Size 2: 6+ months duda Blush / Vanilla 2 kos
    BIBS De Lux Natural Rubber Night Size 2: 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS De Lux Natural Rubber Night Size 2: 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje nežen cucelj obroč dude se sveti v temi omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Corsair Nasa kroglica za kopel za otroke Alien 110 g
    Corsair Nasa, 110 g, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Corsair Nasa nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvari rahlo peno igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced otroška zaščitna krema SPF 50+ 50 ml
    Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced, 50 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: hrani kožo in jo neguje ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem za uporabo na telesu in obrazu Sestava: izdelek je hipoalergen brez dišav Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • OUATE My Soft Cleanser čistilna micelarna voda za otroke 4-11 years 150 ml
    OUATE My Soft Cleanser, 150 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Pripravek OUATE My Soft Cleanser skrbno čisti in neguje otroško kožo. Lastnosti: pomirja draženje intenzivno vlaži mehča in hrani nežno čisti kožo pušča mehko Sestava: veganski izdelek izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. S pomočjo vatne blazinice raznesite pripravek po koži in pustite, da se vpije. Nato sperite.
  • OUATE My Cleansing Whipped Cream čistilna pena za obraz, telo in lase za otroke 4-11 years 250 ml
    OUATE My Cleansing Whipped Cream, 250 ml, Otroški šamponi za otroke, Pripravek OUATE My Cleansing Whipped Cream skrbno čisti in neguje otroško kožo. Lastnosti: mehča in hrani umiva lase zanesljivo neguje kožo nežno čisti globinsko čisti kožo intenzivno vlaži ne draži oči omogoča razčesavanje nežnih las krepi naravni sijaj las Sestava: veganski izdelek izdelek je hipoalergen vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Nanašajte na navlaženo kožo in/ali lase. Nato sperite.
  • OUATE My Ideal Cream vlažilna krema za obraz za otroke 9 + years 50 ml
    OUATE My Ideal Cream, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Izdelek OUATE My Ideal Cream nežno neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi koža je mehka in svilnata vlaži in hrani otroško kožo otroško kožo ohranja v ravnovesju kožo krepi in hrani ustvarja zaščitno oviro kože ohranja ravnovesje vlage v koži enostavno se vpija Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Sophie La Girafe Vulli So'Pure grizalo Ring 0m+ 1 kos
    Sophie La Girafe Vulli So'Pure, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Sophie La Girafe Vulli So'Pure z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam razvoj finih motoričnih sposobnosti grizalo je lahko material je odporen proti ugrizom Material: brez BPA Navodilo za uporabo: Zaradi higienskih in varnostnih razlogov priporočamo, da pred in po vsaki uporabi preverite in očistite z vodo.
  • Sophie La Girafe Vulli So'Pure grizalo Ring 3m+ 1 kos
    Sophie La Girafe Vulli So'Pure, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Sophie La Girafe Vulli So'Pure z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam material je odporen proti ugrizom grizalo je lahko razvoj finih motoričnih sposobnosti Navodilo za uporabo: Zaradi higienskih in varnostnih razlogov priporočamo, da pred in po vsaki uporabi preverite in očistite z vodo. Sterilizira se lahko s paro ali s hladno vodo.
  • Brush Baby WildOnes WildOne električna zobna ščetka + 2 nadomestni glavi za otroke Monkey 1 kos
    Brush Baby WildOnes WildOne, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby WildOnes WildOne deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Brush Baby WildOnes WildOne električna zobna ščetka + 2 nadomestni glavi za otroke Elephant 1 kos
    Brush Baby WildOnes WildOne, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby WildOnes WildOne deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Minions Magic Bath Shampoo & Conditioner šampon in balzam za otroke 200 ml
    Minions Magic Bath Shampoo & Conditioner, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon in balzam 2 v 1 Minions Magic Bath Shampoo & Conditioner vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje lase pušča mehke na dotik lase odišavi z blagim vonjem fino opere otroške lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • MAM Massaging Brush zobna ščetka za otroke 3m+ Turquoise 1 kos
    MAM Massaging Brush, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka MAM Massaging Brush pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Hipp Babysanft Sensitive šampon in balzam za otroke od rojstva 200 ml
    Hipp Babysanft Sensitive, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Hipp Babysanft Sensitive temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: ne draži oči fino opere otroške lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled omogoča razčesavanje nežnih las Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Hipp Babysanft Sensitive pena za umivanje nadomestno polnilo 250 ml
    Hipp Babysanft Sensitive, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Hipp Babysanft Sensitive pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ne draži oči ima vlažilne učinke preprečuje suho kožo upošteva naraven pH kože Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Babymoov Lovenest Original White vzglavnik za novorojenčka za dojenčke 0-4 m 23x23 cm
    Babymoov Lovenest Original White, 23x23 cm, Otroške odeje za otroke, Lastnosti: prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik brezčasen in eleganten dizajn izpolnjuje standarde Oeko-Tex® kakovosten material enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • Babymoov Lovenest Fresh Mosaic vzglavnik za novorojenčka za dojenčke 0-6 m 24x22,5 cm
    Babymoov Lovenest Fresh Mosaic, 24x22,5 cm, Otroške odeje za otroke, Lastnosti: prijazna do otroške kože mehka in fina na dotik kakovosten material enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Perite pri temperaturi največ 30 °C.
  • Philips Avent Sterilize on-the-go vrečke za sterilizacijo za mikrovalovno pečico 5 kos
    Philips Avent Sterilize on-the-go, 5 kos, Sterilizatorji stekleničk in dud za otroke, Kako se lahko povsem prepričate, da so stekleničke in dude za vašega otroka povsem sterilne? Odgovor je sterilizator za stekleničke in dude Philips Avent Sterilize on-the-go . Deluje s pomočjo visoke temperature, kar je zanesljiv in z leti preverjen način, na katerega prisegajo starši. Lastnosti: hiter – sterilizira v nekaj minutah za vse tipe mikrovalovnih pečic primeren za potovanja sterilizira vse vrste otroških stekleničk in pripomočkov Navodilo za uporabo: Skladno z navodili izberite priporočeno moč mikrovalovne pečice, nastavite časovnik in vklopite.
  • Disney Frozen 2 Paint Your Owen šumeče kroglice za kopel (za otroke)
    Disney Frozen 2 Paint Your Owen, 3 kos, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Disney Frozen 2 Paint Your Owen vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: igriv otroški motiv ustvarja bogato peno enostavno se spira Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Bam-Bam Rattle ropotuljica 3m+ Candy 1 kos
    Bam-Bam Rattle, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica Bam-Bam Rattle . Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov spodbuja razvoj vida in tipa pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid Sestava: plastika
  • Oillan Derm+ Dermo Soap ekstra nežno milo za otroke od rojstva 100 g
    Oillan Derm+ Dermo Soap, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Pripravek skrbno čisti in neguje otroško kožo. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke pomirja draženje intenzivno vlaži ohranja naravno odpornost kože mehča in hrani namenjeno otrokom že od rojstva naprej Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Pandoo Drinking Bottle Stainless Steel steklenica za vodo iz nerjavnega jekla 750 ml
    Pandoo Drinking Bottle Stainless Steel, 750 ml, Fitnes oprema za otroke, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Pandoo Drinking Bottle Stainless Steel vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: preprečuje razlivanje idealno za potovanja enostavno se čisti
  • Tommee Tippee GroEgg2 termometer in nočna lučka 1 kos
    Tommee Tippee GroEgg2, 1 kos, Ninice za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Tommee Tippee GroEgg2 vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje
  • BabyOno Be Active Bowl with a Spoon jedilni set Mint 6 m+ 1 kos
    BabyOno Be Active Bowl with a Spoon, 1 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke BabyOno Be Active Bowl with a Spoon je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce nedrseča izvedba otroški motiv dno, ki ne drsi oblika, ki omogoča enostaven oprijem Vsebina seta: skledica s priseskom 230 ml žlička 1 kos Sestava: plastika
  • BabyOno Get Ready Reusable Food Pouch vrečka za hrano 5x150 ml
    BabyOno Get Ready Reusable Food Pouch, 5x150 ml, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke BabyOno Get Ready Reusable Food Pouch je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane primerno za potovanja otroški motiv oblika, ki omogoča enostaven oprijem
  • BabyOno Have Fun Cuddly Toy Rabbit Milly plišasta igrača 1 kos
    BabyOno Have Fun Cuddly Toy Rabbit Milly, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BabyOno Have Fun Cuddly Toy Rabbit Milly vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igrača je primerna za ljubkovanje lahka in praktična, idealna za potovanja igrača je primerna od rojstva naprej
  • BabyOno Have Fun Musical Toy Rabbit Milly kontrastna viseča igrača z melodijo 1 kos
    BabyOno Have Fun Musical Toy Rabbit Milly, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BabyOno Have Fun Musical Toy Rabbit Milly je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti prijeten partner za stiskanje in uspavanje primerno za otroke vse od rojstva namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico prijetna pomirjajoča melodija lahka in praktična, idealna za potovanja
  • BabyOno Have Fun Musical Toy Gardener Dog kontrastna viseča igrača z melodijo 1 kos
    BabyOno Have Fun Musical Toy Gardener Dog, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BabyOno Have Fun Musical Toy Gardener Dog je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti prijeten partner za stiskanje in uspavanje primerno za otroke vse od rojstva namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico prijetna pomirjajoča melodija lahka in praktična, idealna za potovanja
  • BabyOno Have Fun Musical Toy Dog Willy kontrastna viseča igrača z melodijo 0 m+ 1 kos
    BabyOno Have Fun Musical Toy Dog Willy, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BabyOno Have Fun Musical Toy Dog Willy je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati prijeten partner za stiskanje in uspavanje primerno za otroke vse od rojstva namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico prijetna pomirjajoča melodija
  • BabyOno Pacifier Holder držalo za dudo za otroke od rojstva Blue 1 kos
    BabyOno Pacifier Holder, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo BabyOno Pacifier Holder je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo varna pritrditev dude na otroška oblačila barvna izvedba, ki poživi otroška oblačila Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček. Priponka za dudo ni igrača, zato imejte otroka vedno pod nadzorom.
  • BabyOno Take Care Brush with Natural Bristles krtača za lase za otroke od rojstva 1 kos
    BabyOno Take Care Brush with Natural Bristles, 1 kos, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Krtača za lase BabyOno Take Care Brush with Natural Bristles brezhibno razčeše nežne otroške lase. Lastnosti: nežno masira lasišče
  • BabyOno Take Care Terry Wash Mitt krpa za umivanje Blue 1 kos
    BabyOno Take Care Terry Wash Mitt, 1 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Rokavica za umivanje dojenčka BabyOno Take Care Terry Wash Mitt je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip. Lastnosti: ne draži otroške kože dobro vpija vodo dobro vpojen material na otip zelo nežen material
  • BabyOno Take Care Natural Bamboo Diapers plenice iz blaga Purple 3 kos
    BabyOno Take Care Natural Bamboo Diapers, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga BabyOno Take Care Natural Bamboo Diapers bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka vsestranska uporaba najboljši material za stik z nežno otroško kožo izpolnjujejo vse higienske zahteve Sestava: bombaž Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo operite.
  • BabyOno Take Care Muslin Diapers plenice iz blaga Beige 3 kos
    BabyOno Take Care Muslin Diapers, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga BabyOno Take Care Muslin Diapers bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka vsestranska uporaba najboljši material za stik z nežno otroško kožo odlična vpojnost in mehkoba Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo operite.
  • BabyOno Be Active Bandana Bib slinček za otroke od rojstva Floral 2 kos
    BabyOno Be Active Bandana Bib, 2 kos, Otroški slinčki za otroke, Ko se otroci lotijo hrane, njihova oblačila le redko ostanejo povsem čista. Otroški slinček BabyOno Be Active Bandana Bib bo poskrbel, da bo otroku med jedjo udobno in bo ostal čist, njegova oblačila pa bodo manj pogosto pristala v pralnem stroju. Lastnosti: otroka ščiti pred umazanijo nastavljivo zapenjanje brezčasen in eleganten dizajn material, ki je prijazen do otroške kože Sestava: 100-odstotni bombaž
  • BabyOno Take Care Thermometer digitalni termometer 1 kos
    BabyOno Take Care Thermometer, 1 kos, Termometri za otroke za otroke, Lastnosti: funkcija samodejnega izklopa shranjena zadnja meritev gibljiva konica zvočni signal ob koncu merjenja Navodilo za uporabo: Namenjen je merjenju pod pazduho, oralno ali rektalno.
  • Jonzac Men pomirjajoča krema za dojenčke s kamilico 75 ml
    Jonzac Men, 75 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Otroška koža v predelu plenic je še posebej nagnjena k draženju in si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Pripravek Jonzac Men bo zato pri vsakem previjanju poskrbel za najnežnejšo nego in tako pomagal v boju proti pleničnemu izpuščaju. Takoj pomiri obremenjeno kožo, ji zagotovi vlaženje, ublaži rdečico in odpravi občutke srbenja ali drugega nelagodja. Poleg tega krepi naravno kožno pregrado in ustvarja zaščitno plast na otroški koži, kar zmanjšuje tveganje za nastanek nadaljnjega pleničnega izpuščaja. Lastnosti: pomirja razdraženo kožo na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film obnavlja kožo pri obstoječih vnetjih mehča kožo kožo vlaži in mehča za občutljivo otroško kožo Sestava: izdelek je hipoalergen brez dišav veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Bam-Bam Rattle aktivnostna igrača z ropotuljico 6m+ Owl 1 kos
    Bam-Bam Rattle, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Rattle vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa Sestava: plastika
  • Bam-Bam Labyrinth aktivnostna igrača 18m+ 1 kos
    Bam-Bam Labyrinth, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Labyrinth vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip šelestenje materialov pritegne otrokovo pozornost senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa
  • Bam-Bam Suction Cup Toy aktivnostna igrača s priseskom 6m+ Owl 1 kos
    Bam-Bam Suction Cup Toy, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Suction Cup Toy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa Sestava: plastika
  • Bam-Bam Sensory Ball aktivnostna igrača 10m+ 1 kos
    Bam-Bam Sensory Ball, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Sensory Ball vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov Sestava: plastika
  • Bam-Bam Toy on Wheels vlečna igrača 18m+ Lion 1 kos
    Bam-Bam Toy on Wheels, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Toy on Wheels vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa
  • Bam-Bam Toy on Wheels vlečna igrača 18m+ Sheep 1 kos
    Bam-Bam Toy on Wheels, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Toy on Wheels vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa
  • Bam-Bam Set of Textured Toys aktivnostna igrača 6m+ 8 kos
    Bam-Bam Set of Textured Toys, 8 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bam-Bam Set of Textured Toys vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa
  • KidPro Teether & Rattle Fruit Mix grizalo z ropotuljico 1 kos
    KidPro Teether & Rattle Fruit Mix, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo KidPro Teether & Rattle Fruit Mix z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob grizalo z ropotuljico grizalo je lahko omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam primerno za potovanja
  • NUK Thermo 3v1 grelnik otroških stekleničk 1 kos
    NUK Thermo 3v1, 1 kos, Grelniki za stekleničke za otroke, Kdor ima doma otroka, se dobro zaveda, kako dragocen je čas. Grelnik stekleničk NUK Thermo 3v1 vam bo pomagal mleko en dva tri segreti in ga ohraniti pri optimalni temperaturi. Pozabite na prismojeno mleko in nenehno straženje ob štedilniku; z grelnikom stekleničk vse te skrbi odpadejo. Lastnosti: hitro in enakomerno segreje mleko ali hrano enostavno upravljanje odmrzuje hrano enostavno čiščenje samodejen izklop ob pomanjkanju vode primeren za večino vrst stekleničk ohranja temperaturo mleka/hrane
  • NUK Thermo Express Plus grelnik otroških stekleničk 1 kos
    NUK Thermo Express Plus, 1 kos, Grelniki za stekleničke za otroke, Kdor ima doma otroka, se dobro zaveda, kako dragocen je čas. Grelnik stekleničk NUK Thermo Express Plus vam bo pomagal mleko en dva tri segreti in ga ohraniti pri optimalni temperaturi. Pozabite na prismojeno mleko in nenehno straženje ob štedilniku; z grelnikom stekleničk vse te skrbi odpadejo. Lastnosti: hitro in enakomerno segreje mleko ali hrano enostavno upravljanje odmrzuje hrano enostavno čiščenje samodejen izklop ob pomanjkanju vode primeren za večino vrst stekleničk ohranja temperaturo mleka/hrane primeren tudi za potovanja
  • Chicco Active Cup Mix & Match skodelica Blue 14 m+ 266 ml
    Chicco Active Cup Mix & Match, 266 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Chicco Active Cup Mix & Match, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja zamašek za privitje enostavno se čisti priročen in lahek
  • Chicco Active Cup Turquoise skodelica 14 m+ 266 ml
    Chicco Active Cup Turquoise, 266 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Chicco Active Cup Turquoise, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja zamašek za privitje enostavno se čisti priročen in lahek
  • Chicco Active Cup Pink skodelica 14 m+ 266 ml
    Chicco Active Cup Pink, 266 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Chicco Active Cup Pink, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje zamašek za privitje enostavno se čisti priročen in lahek
  • Chicco Advanced Cup Purple skodelica 12 m+ 266 ml
    Chicco Advanced Cup Purple, 266 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Chicco Advanced Cup Purple, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja zamašek za privitje enostavno se čisti priročen in lahek Material: brez BPA
  • BABY FEHN fehnNATUR Comforter Bear ninica 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Comforter Bear, 1 kos, Ninice za otroke, Lastnosti: pralno v pralnem stroju otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti lahko se uporabi tudi za prekritje oči med spanjem lahko služi tudi za brisanje sline med rastjo zob prijeten partner za stiskanje in uspavanje v otroku vzbudi občutek, da drži nekaj svojega in znanega primerno za otroke vse od rojstva Sestava: bombaž iz ekološke pridelave Navodilo za uporabo: Perite v pralnem stroju pri temperaturi do 30 °C.
  • BABY FEHN fehnNATUR Comforter Rabbit ninica 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Comforter Rabbit, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BABY FEHN fehnNATUR Comforter Rabbit je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: pralno v pralnem stroju otroku pomaga lažje zaspati lahko se uporabi tudi za prekritje oči med spanjem lahko služi tudi za brisanje sline med rastjo zob prijeten partner za stiskanje in uspavanje v otroku vzbudi občutek, da drži nekaj svojega in znanega primerno za otroke vse od rojstva Sestava: bombaž iz ekološke pridelave Navodilo za uporabo: Perite v pralnem stroju pri temperaturi do 30 °C.
  • BABY FEHN Soft Ring Rattle Bear ropotuljica 1 kos
    BABY FEHN Soft Ring Rattle Bear, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN Soft Ring Rattle Bear. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN Soft Ring Rattle Rabbit ropotuljica 1 kos
    BABY FEHN Soft Ring Rattle Rabbit, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN Soft Ring Rattle Rabbit. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Bear ropotuljica 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Bear, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Bear. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Rabbit ropotuljica 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Rabbit, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Rabbit. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN fehnNATUR Soft Ball tekstilna žogica z ropotuljico 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Soft Ball, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN fehnNATUR Soft Ball vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja igrača je primerna od rojstva naprej
  • BABY FEHN fehnNATUR Wrist Rattle Sheep ropotuljica za na roko 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Wrist Rattle Sheep, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN fehnNATUR Wrist Rattle Sheep. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN fehnNATUR Wrist Rattle Bear ropotuljica za na roko 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Wrist Rattle Bear, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN fehnNATUR Wrist Rattle Bear. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN fehnNATUR wrist Rattle Rabbit ropotuljica za na roko 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR wrist Rattle Rabbit, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN fehnNATUR wrist Rattle Rabbit. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN fehnNATUR Mobile Cloud kontrastna viseča igrača z ogledalom 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Mobile Cloud, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN fehnNATUR Mobile Cloud vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: šelestenje materialov pritegne otrokovo pozornost senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa pomaga pomiriti dojenčka in razvija njegov sluh lahka in praktična, idealna za potovanja z ogledalom igrača je primerna od rojstva naprej
  • BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Teddy plišasta igrača z ropotuljico 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Teddy, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Teddy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: šelestenje materialov pritegne otrokovo pozornost primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igrača je primerna za ljubkovanje lahka in praktična, idealna za potovanja igrača je primerna od rojstva naprej
  • BABY FEHN fehnNATUR Rod Grabber Rabbit ropotuljica 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Rod Grabber Rabbit, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BABY FEHN fehnNATUR Rod Grabber Rabbit. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Donkey plišasta igrača z ropotuljico 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Donkey, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Donkey vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: šelestenje materialov pritegne otrokovo pozornost primerno kot dekoracija otroške postelje spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja igrača je primerna od rojstva naprej
  • BABY FEHN fehnNATUR Soft Book Donkey & Teddy kontrastna izobraževalna knjiga 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Soft Book Donkey & Teddy, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN fehnNATUR Soft Book Donkey & Teddy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip šelestenje materialov pritegne otrokovo pozornost senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov vsebuje elemente, ki piskajo namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja z ogledalom igrača je primerna od rojstva naprej
  • BABY FEHN fehnNATUR Grasping Ball kontrastna viseča igrača 1 kos
    BABY FEHN fehnNATUR Grasping Ball, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN fehnNATUR Grasping Ball vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja igrača je primerna od rojstva naprej
  • Matchstick Monkey Soother Clips držalo za dudo Green & Cool Grey 2 kos
    Matchstick Monkey Soother Clips, 2 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo Matchstick Monkey Soother Clips je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo varna pritrditev dude na otroška oblačila Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček. Priponka za dudo ni igrača, zato imejte otroka vedno pod nadzorom.
  • Marvel Avengers Gift Box darilni set (za otroke)
    Marvel Avengers Gift Box, 1 kos, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Marvel Avengers Gift Box bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: prijetno diši umije umazanijo koži daje hranila enostavno se spira Vsebina seta: šampon 250 ml gel za prhanje 250 ml igrača Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Corsair Baby Shark zobna ščetka za otroke 1 kos
    Corsair Baby Shark, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Corsair Baby Shark ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: skrbno neguje dlesni udobna lega v roki igriv dizajn za otroke zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Corsair Baby Shark zobna pasta za otroke 75 ml
    Corsair Baby Shark, 75 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Corsair Baby Shark nudi popolno nego vaših zob in dlesni ter pušča prijeten svež zadah. Lastnosti: čisti zobe ohranja ustrezen pH v ustni votlini idealna za čiščenje prvih zobkov preprečuje nastanek kariesa Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Colgate Little Kids Smiles 3-5 years zobna ščetka 1 kos
    Colgate Little Kids Smiles 3-5 years, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Colgate Max White Optic pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki skrbno neguje dlesni originalen dizajn Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Good Bubble Baby Hair & Body Wash emulzija za umivanje in šampon za otroke od rojstva Cucumber & Aloe vera 250 ml
    Good Bubble Baby Hair & Body Wash, 250 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Good Bubble Baby Hair & Body Wash bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna ne draži oči prijetno diši ima vlažilne učinke med kopeljo nahrani nežno otroško kožo fino umije tudi otroške lase Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Martinelia Galaxy Dreams Dream Nails & Tin Box darilni set (za otroke)
    Martinelia Galaxy Dreams Dream Nails & Tin Box, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Martinelia Galaxy Dreams Dream Nails & Tin Box bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: sijoča in polna barva za odstranjevanje ni potreben odstranjevalec laka za nohte vesel dizajn za otroke odličen za darilo set na prvi pogled razveseli z lepim pakiranjem razveseli vsako deklico Vsebina seta: kovinska škatla lak za nohte 3x3,7 ml pilica za nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Suavinex Dreams Gift Set Green darilni set 0-6 m(za otroke od rojstva)
    Suavinex Dreams Gift Set Green, Stekleničke za dojenčke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Suavinex Dreams Gift Set Green je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: SX Pro Physiological 0-6 m duda 1 kos držalo za dudo 1 kos 3 m+ Medium Flow - Blue steklenička za dojenčke 270 ml
  • Suavinex Night & Day Gift Set darilni set Cream Lion(za dojenčke)
    Suavinex Night & Day Gift Set, Cuclji in dude za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Suavinex Night & Day Gift Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: Physiological 0-6 m duda 1 kos masažno olje za dojenčke 30 ml ninica 1 kos
  • Suavinex Zero Zero Starter Set darilni set A Adaptable Flow 0 m+(za otroke od rojstva)
    Suavinex Zero Zero Starter Set, Cuclji za stekleničke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Suavinex Zero Zero Starter Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: A Adaptable Flow 0 m+ steklenička za dojenčke 180 ml A Adaptable Flow cucelj za stekleničko 1 kos A Adaptable Flow 0 m+ silikonska vrečka 1x180 ml
  • Suavinex Zero Zero Follow-On Set darilni set M Medium Flow 3 m+(za dojenčke)
    Suavinex Zero Zero Follow-On Set, Cuclji za stekleničke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Suavinex Zero Zero Follow-On Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo lepa darilna embalaža Vsebina seta: M Medium Flow 3 m+ steklenička za dojenčke 270 ml M Medium Flow 0 m+ cucelj za stekleničko 1 kos M Medium Flow 3 m+ silikonska vrečka 1x270 ml

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh