Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83611
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • A-Derma Dermalibour+ regeneracijska krema za razdraženo kožo 100 ml
    A-Derma Dermalibour+, 100 ml, Nega za telo uniseks, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Weleda Calendula ognjičevo olje za dojenčke 10 ml
    Weleda Calendula, 10 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Weleda Calendula bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: za občutljivo otroško kožo deluje preventivno proti draženju kožo in lase mehča ter jih naredi voljne učinkovito nahrani ima antioksidacijske učinke preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte dnevno na čisto kožo otroka.
  • Mepal Campus Spiderman škatla za malico za otroke 750 ml
    Mepal Campus Spiderman, 750 ml, Posode za malico za otroke, Skrbno pripravljen prigrizek za vašega otroka bo najbolj varno shranjen v posodi za malico Mepal Campus Spiderman. Pozabite na aluminijasto folijo, plastične vrečke ali prtičke, v katerih se hrana hitro zmečka in razdrobi. Priročno posodo za malico bo hitro vzljubil tudi vaš mali jedec. Lastnosti: otroški dizajn primerna za pranje v pomivalnem stroju Sestava: plastika
  • Mepal Campus Avengers steklenička za otroke 400 ml
    Mepal Campus Avengers, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Mepal Campus Avengers, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročen in lahek idealno za potovanja primerno za pranje v pomivalne stroju
  • Dooky Gift Donuts nogavice za dojenčke Blueberry Orange 0-12 m 3 kos
    Dooky Gift Donuts, 3 kos, Otroški dodatki za otroke, Izdelek Dooky Gift Donuts bo odlično dopolnil videz vašega malčka. Razveselite svojega otroka s praktičnim dodatkom z igrivim dizajnom. Lastnosti: odličen za darilo otroške noge ohranijo na toplem in v udobju prilagodijo se otroški nogi mehak in prijeten material Navodilo za uporabo: Primerno za pranje v pralnem stroju.
  • Babymoov Baby Bottle Brush 2 in 1 krtača za čiščenje 2 v 1 1 kos
    Babymoov Baby Bottle Brush 2 in 1, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek Babymoov Baby Bottle Brush 2 in 1 hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: posebej oblikovana krtača za čiščenje steklenic doseže v vse pregibe in ukrivljene dele stekleničk omogoča varno in temeljito čiščenje tudi težko dostopnih mest v steklenički prisesek omogoča stabilno postavitev majhna krtačka za odstranjevanje ostankov hrane s cuclja kombinacija ščetke za čiščenje stekleničk in ščetke za čiščenje cucljev Navodilo za uporabo: Po čiščenju cuclja se vedno prepričajte, da ni poškodovan. Ne pozabite stekleničke in cuclja vedno očistiti takoj po hranjenju otroka.
  • Babymoov Multi Set jedilni set za otroke 15 kos
    Babymoov Multi Set, 15 kos, Fitnes oprema za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Babymoov Multi Set je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce oblika, ki omogoča enostaven oprijem primerno za mikrovalovno pečico primerno za potovanja prozoren material za boljši pregled nad vsebino tesnilni pokrov preprečuje uhajanje Vsebina seta: posoda za shranjevanje hrane s pokrovčkom 3x120 ml posoda za shranjevanje hrane s pokrovčkom 3x180 ml posoda za shranjevanje hrane s pokrovčkom 6x250 ml žlička 3 kos Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo pomijte.
  • Disney Frozen Liquid Soap tekoče milo 250 ml
    Disney Frozen Liquid Soap, 250 ml, Kopanje otrok za otroke
  • Uriage Bébé 1st Peri-Oral Care regeneracijska krema za razdraženo kožo okoli ustnic 30 ml
    Uriage Bébé 1st Peri-Oral Care, 30 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Uriage Bébé 1st Peri-Oral Care je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: odstranjuje pordelost in draženje kože zmanjšuje draženje in rdečico okoli ust deluje preventivno proti draženju lajša srbenje in rdečico izboljšuje elastičnost kože in daje občutek udobja Navodilo za uporabo: Razmažite po razdraženih predelih.
  • Disney Frozen Bubble Bath pena za kopel 250 ml
    Disney Frozen Bubble Bath, 250 ml, Kopanje otrok za otroke
  • Weleda Baby Derma pomirjajoča krema za obraz za otroke 50 ml
    Weleda Baby Derma, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Weleda Baby Derma bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in hrani otroško kožo ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Weleda Baby Derma pomirjevalni losjon za telo za otroke 200 ml
    Weleda Baby Derma, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Weleda Baby Derma bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo pomirja draženje in rdečico v trenutku olajša srbenje Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Lacalut Junior zobna ščetka za otroke ekstra soft 1 kos
    Lacalut Junior, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Lacalut Junior pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni igriv dizajn za otroke Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • A-Derma Cutalgan Refreshing Spray pomirjajoče pršilo proti draženju in srbenju kože 100 ml
    A-Derma Cutalgan Refreshing Spray, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Lastnosti: pomirja draženje pospešuje regeneracijo neguje kožo telesa Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • TePe Kids Extra Soft zobna ščetka za otroke ekstra soft 1 kos
    TePe Kids Extra Soft, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka TePe Kids Extra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Disney Frozen Shampoo and Conditioner šampon in balzam 2 v1 za otroke 250 ml
    Disney Frozen Shampoo and Conditioner, 250 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke
  • Uriage Bébé 1st Cradle Cap Care Cream pomirjujoča krema 40 ml
    Uriage Bébé 1st Cradle Cap Care Cream, 40 ml, Težave z lasiščem za otroke
  • BIBS Baby Glass Bottle 110 ml steklenička za dojenčke Dusky Lilac 110 ml
    BIBS Baby Glass Bottle 110 ml, 110 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička BIBS Baby Glass Bottle 110 ml. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: brezčasen in eleganten dizajn spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje otroku omogoča mirno in sproščeno pitje
  • BIBS Bottle Cover Small embalaža za steklenico Blush 1 kos
    BIBS Bottle Cover Small, 1 kos, Termo steklenice in posode za otroke, Imejte prigrizek zase in za svojega otroka vedno pri roki. Izdelek BIBS Bottle Cover Small pride vedno prav, ne le na potovanjih. Ta priročen izdelek bo hitro postal nepogrešljivi pripomoček vsakega starša. Lastnosti: idealno za potovanja priročen in lahek
  • BIBS Boheme Natural Rubber Night Size 1: 0+ months duda Blush / Vanila 2 kos
    BIBS Boheme Natural Rubber Night Size 1: 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Boheme Natural Rubber Night Size 1: 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje obroč dude se sveti v temi Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS De Lux Natural Rubber Size 1: 0+ months duda Island Sea / Sage 2 kos
    BIBS De Lux Natural Rubber Size 1: 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS De Lux Natural Rubber Size 1: 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Boheme Natural Rubber Night Size 2: 6+ months duda Blush / Vanila 2 kos
    BIBS Boheme Natural Rubber Night Size 2: 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Boheme Natural Rubber Night Size 2: 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje obroč dude se sveti v temi Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Infinity NIght Anatomical duda Vanilla / Blush 2 kos
    BIBS Infinity NIght Anatomical, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Infinity NIght Anatomical bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: dermatološko testirano spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje nežen cucelj obroč dude se sveti v temi omogoča enostavno pritrditev na priponko ortodontska oblika omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Leros BIO Baby oil Calm belly, wild thyme & dill olje za trebušček dojenčka 60 ml
    Leros BIO Baby oil Calm belly, wild thyme & dill, 60 ml, Posebna nega za kožo za otroke, Olje za telo vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke prijetno diši kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi krožnimi gibi vmasirajte v kožo. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • Linteo Kids Wet Toilet Paper vlažilni toaletni papir za otroke 50 kos
    Linteo Kids Wet Toilet Paper, 50 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Tudi najbolj običajna stvar v vašem gospodinjstvu je lahko zabavna. Toaletni papir Linteo Kids Wet Toilet Paper poskrbi za udobje, ki ga prav vsak dan občuti cela družina. Lastnosti: prijeten vonj čisti, vlaži in neguje kožo zagotavlja bolj kakovostno higieno za občutek svežine se lahko splakne v stranišče potiskane Sestava: delno biološko razgradljivo Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi pakiranje temeljito zaprite. Hranite zunaj dosega otrok.
  • Instituto Español Bebé nežni šampon za otroke od rojstva 300 ml
    Instituto Español Bebé, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Instituto Español Bebé učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Instituto Español Champú Infantil šampon proti ušem 500 ml
    Instituto Español Champú Infantil, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Instituto Español Champú Infantil temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: globinsko čisti kožo fino opere otroške lase umiva lase Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite. Pazite, da izdelek ne pride v oči. V primeru stika temeljito splaknite z vodo.
  • Alpa Aviril Children's backfill with azulene otroški puder 100 g
    Alpa Aviril Children's backfill with azulene, 100 g, Posebna nega za kožo za otroke
  • Alpa Aviril Baby oil with azulene nežno otroško olje za občutljivo kožo 50 ml
    Alpa Aviril Baby oil with azulene, 50 ml, Posebna nega za kožo za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Alpa Aviril Baby oil with azulene bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: upošteva naraven pH kože v trenutku olajša srbenje podpira naravne funkcije kože preprečuje suho kožo pomaga pri kožnih vnetjih za občutljivo otroško kožo na koži ustvari zaščitno plast
  • Alpa Aviril Baby cream krema za otroke 50 ml
    Alpa Aviril Baby cream, 50 ml, Posebna nega za kožo za otroke, Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje koži vrača udobje in vitalnost
  • Jack N’ Jill Silicone otroška zobna ščetka za na prst soft 6 - 18 mesecev 2 kos
    Jack N’ Jill Silicone, 2 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Jack N’ Jill Silicone pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Jack N’ Jill Silicone ščetka za otroke za zobe in dlesni soft 1 kos
    Jack N’ Jill Silicone, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Jack N’ Jill Silicone pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Jack N’ Jill Silicone zobna ščetka za otroke soft 12- 24 months 1 kos
    Jack N’ Jill Silicone, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Jack N’ Jill Silicone pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Spiridea Codexial Hydrolotio emulzija za zelo občutljivo suho in atopično kožo za obraz in telo 400 ml
    Spiridea Codexial Hydrolotio, 400 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Spiridea Codexial Hydrolotio, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože popravlja suho kožo obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži pomirja kožo in jo osvežuje intenzivno hrani in mehča primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo hitro se vpija dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Nickelodeon Paw Patrol Travel Set Potovalni set za otroke
    Nickelodeon Paw Patrol Travel Set, Seti za otroke za otroke, Za vse nujne kozmetične in higienske pripomočke za vašega otroka, brez katerih nikakor ne morete od doma, vam bo odlično služila kozmetična torbica Nickelodeon Paw Patrol Travel Set. Zaradi zanesljivega sistema zapiranja se ne bo nič raztreslo, vse bo na svojem mestu, vi pa boste enostavno ohranili pregled nad vsebino. Lastnosti: manjša kozmetična torbica, primerna za v žensko torbico nudi raznolike možnosti uporabe trendovski stilski dizajn praktično zapiranje na zadrgo igriv otroški dizajn Vsebina seta: glavnik 1 kos brisača 29x48 cm kozarec 1 kos toaletna torba 1 kos
  • Brush Baby BabySonic nadomestne glave za zobno ščetko 0-18 months 2 kos
    Brush Baby BabySonic, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko Brush Baby BabySonic vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: zmanjšuje neželeno obarvanost in madeže na zobeh očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob enostavna menjava odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Brush Baby BabySonic nadomestne glave za zobno ščetko za otroke 18 - 36 months 4 kos
    Brush Baby BabySonic, 4 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko Brush Baby BabySonic vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Brush Baby Dinosaur otroška zobna pasta od 36. meseca 50 ml
    Brush Baby Dinosaur, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Brush Baby Dinosaur zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: neguje dlesni zanesljivo čisti zobe zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino. Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • Marvel Avengers Travel Set Potovalni set za otroke
    Marvel Avengers Travel Set, Seti za otroke za otroke, Za vse nujne kozmetične in higienske pripomočke za vašega otroka, brez katerih nikakor ne morete od doma, vam bo odlično služila kozmetična torbica Marvel Avengers Travel Set. Zaradi zanesljivega sistema zapiranja se ne bo nič raztreslo, vse bo na svojem mestu, vi pa boste enostavno ohranili pregled nad vsebino. Lastnosti: manjša kozmetična torbica, primerna za v žensko torbico nudi raznolike možnosti uporabe trendovski stilski dizajn praktično zapiranje na zadrgo igriv otroški dizajn Vsebina seta: glavnik 1 kos brisača 29x48 cm kozarec 1 kos toaletna torba 1 kos
  • Brush Baby Tutti Frutti otroška zobna pasta od 36. meseca 50 ml
    Brush Baby Tutti Frutti, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Brush Baby Tutti Frutti zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: obnavlja strukturo sklenine preprečuje usedanje zobnega kamna zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe neguje dlesni zagotavlja preventivo pred nastajanjem zobnih oblog, kamna in kariesa Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Brush Baby KidzSonic baterijska zobna ščetka za otroke od 3 let 1 kos
    Brush Baby KidzSonic, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Sonična ščetka Brush Baby KidzSonic deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni masira in prekrvavi dlesni preprečuje nastanek zobnega kamna in kariesa ima vgrajen časomerilec Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Brush Baby Go-Kidz nadomestne glave za zobno ščetko za otroke od 3 let 2 kos
    Brush Baby Go-Kidz, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Pohvalite se s sijočim nasmehom in popolnoma čistimi zobmi. Nadomestna glava za zobno ščetko Brush Baby Go-Kidz vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa vam zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje enostavna menjava odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Brush Baby KidzSonic nadomestne glave za zobno ščetko za otroke od 3 let 4 kos
    Brush Baby KidzSonic, 4 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Pohvalite se s sijočim nasmehom in popolnoma čistimi zobmi. Nadomestna glava za zobno ščetko Brush Baby KidzSonic vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa vam zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob učinkovito pomaga pri preprečevanju vnetja dlesni nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje odstranjuje zobne obloge zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Brush Baby KidzSonic električna zobna ščetka za otroke od 3 let 1 kos
    Brush Baby KidzSonic, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Sonično električno zobno ščetko Brush Baby KidzSonic odlikuje hitro vibriranje ščetin, ki zagotavljajo prijazno, a zelo učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni lajša dostop do zadnje strani zob preprečuje nastanek zobnega kamna in kariesa masira in prekrvavi dlesni vgrajen časomerilec ne draži občutljivih zob in dlesni Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Brush Baby Rocket otroška zobna pasta borovnica 50 ml
    Brush Baby Rocket, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Brush Baby Rocket zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: ščiti pred zobno gnilobo in oblogami neguje odkrite zobne vratove ima blage sestavine zanesljivo čisti zobe Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti.
  • Canpol babies Multifunctional Underpads previjalne podloge za enkratno uporabo 60x60 cm 10 kos
    Canpol babies Multifunctional Underpads, 10 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo Canpol babies Multifunctional Underpads vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem obenem ščitijo pohištvo pred umazanijo izdelane so iz mehke tkanine in so prijetne na otip če se podloga ne umaže, jo lahko ponovno uporabite idealne predvsem za potovanja primerne tudi za zaščito posteljnine v otroški posteljici da se uporabiti tudi kot igralna podloga ali podloga za v voziček nepremočljiva plast Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo.
  • Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly set za otroke 1 kos
    Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly, 1 kos, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Namaki Color Face Painting Kit Fairy & Butterfly bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: odličen za darilo razveseli vsakega otroka za enostaven make-up igriv otroški dizajn dermatološko testirano Vsebina seta: kozmetični čopič 1 kos White, Pink, Purple paleta za lica 3x3,5 g Sestava: izdelek je hipoalergen
  • MAM Air 16+ months duda Blue 1 kos
    MAM Air 16+ months, 1 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Air 16+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika nežen cucelj spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MAM Original Double Box 0+ months duda Boy 2 kos
    MAM Original Double Box 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Original Double Box 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika dermatološko testirano spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki nežen cucelj pakirano v etuiju za steriliziranje Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MAM Air Night 6+ months duda za noč Purple 1 kos
    MAM Air Night 6+ months, 1 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Air Night 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline nežen cucelj Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MAM Supreme Double Box 0+ months duda Blue/Grey 2 kos
    MAM Supreme Double Box 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Supreme Double Box 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje nežen cucelj omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MAM Supreme Double Box 6+ months duda Blue/Turquoise 2 kos
    MAM Supreme Double Box 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Supreme Double Box 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje nežen cucelj omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Chicco Natural Sensation Baby nežni šampon za otroke od rojstva 0+ 200 ml
    Chicco Natural Sensation Baby, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Chicco Natural Sensation Baby temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: lase odišavi z blagim vonjem fino opere otroške lase ne draži oči lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled primeren za vsakodnevno uporabo omogoča razčesavanje nežnih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Martinelia Shimmer Wings Tattoo tetovaža za otroke 1 kos
    Martinelia Shimmer Wings Tattoo, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Martinelia Shimmer Wings Tattoo bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: komplet nalepk za tetoviranje za male frajerke in frajerje tetovažo lahko nalepite tudi kot okrasek na telefon ali drug predmet
  • Janod Magnetibook Means Of Transport magnetna plošča 1 kos
    Janod Magnetibook Means Of Transport, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Janod Magnetibook Means Of Transport vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: igračo je mogoče sestavljati in razstavljati spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti primerno kot dekoracija otroške postelje senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov
  • Biorepair Junior Medium/Soft zobna ščetka za otroke 6-12 1 kos
    Biorepair Junior Medium/Soft, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Biorepair Junior Medium/Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • A-Derma Exomega mehčalni gel za umivanje za suho in atopično kožo 500 ml
    A-Derma Exomega, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje A-Derma Exomega . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • TrueLife NannyCam R3 Smart digitalna video varuška 1 kos
    TrueLife NannyCam R3 Smart, 1 kos, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška TrueLife NannyCam R3 Smart pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: video varuška zaslon z ostro sliko omogoča dvosmerno komunikacijo vgrajen mikrofon zna zaigrati uspavanko enostavno obračanje varuške pod različnimi koti infrardeči nočni vid
  • Suavinex Baby Dermo-hydrating Wipes vlažni robčki za obraz in telo 25 kos
    Suavinex Baby Dermo-hydrating Wipes, 25 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Suavinex Baby enostavno, hitro in zanesljivo čistijo otroško kožo. Lastnosti: dolgotrajno neguje otroško kožo odstranjuje umazanijo osvežuje in hrani mehča otroško kožo za uporabo na telesu in obrazu neguje in čisti otroško kožo primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.
  • Suavinex Night & Day steklenička za otroke z ročaji 6 m+ Lion 150 ml
    Suavinex Night & Day, 150 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Suavinex Night & Day , katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja z ročaji zamašek za privitje enostavno se čisti enostavno se sestavi mehek ustnik ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam Material: plastika
  • Suavinex Walk SX Pro Physiological steklenička za dojenčke 0 m+ Slow Flow - Pink 150 ml
    Suavinex Walk SX Pro Physiological, 150 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Suavinex Walk SX Pro Physiological. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: brezčasen in eleganten dizajn spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev
  • La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics zaščitni losjon za dojenčke SPF 50+ 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics, 50 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Izdelek za sončenje je namenjen odlični zaščita proti sončnim žarkom za otroško kožo. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja krepi zaščitno bariero kože navlaži nežno otroško kožo ščiti pred opeklinami je nežen do občutljive otroške kože zmanjšuje tveganje za nastanek alergij na sonce lahko se uporablja za obraz in telo izdelek je nekomedogen enostavno se nanaša Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo.
  • Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cream pomirjajoča krema, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo 200 ml
    Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cream, 200 ml, Otroška nega telesa za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cerat pomirjajoče mazilo, ki koži vrača lipide za zelo občutljivo suho in atopično kožo 200 ml
    Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cerat, 200 ml, Otroška nega telesa za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cerat, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Eucerin Sun Kids zaščitno pršilo za otroke SPF 50+ 200 ml
    Eucerin Sun Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Eucerin Sun Kids bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži.
  • Weleda Sun krema za otroke za sončenje SPF 50 50 ml
    Weleda Sun, 50 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Izdelek za sončenje je namenjen odlični zaščita proti sončnim žarkom za otroško kožo. Lastnosti: navlaži nežno otroško kožo
  • Weleda Sun otroški losjon za sončenje SPF 30 150 ml
    Weleda Sun, 150 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Weleda Sun bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži.
  • Tangle Teezer The Original Mini Rainbow Unicorn Print krtača za lase 1 kos
    Tangle Teezer The Original Mini Rainbow Unicorn Print, 1 kos, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Glavnik za lase Tangle Teezer The Original Mini Rainbow Unicorn Print je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazen do kože primeren za vse tipe las odporen, skoraj neuničljiv Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray pršilo za lažje česanje las za valovite in kodraste lase 200 ml
    Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray, 200 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Pripravek za razčesavanje las Phyto Specific Kids Magic Detangling Spray lajša urejanje las po umivanju in jim nudi potrebno nego. Lastnosti: lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk preprečuje nastajanje krepastih las Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Iwostin Solecrin zaščitno pršilo za otroke SPF 50+ 175 ml
    Iwostin Solecrin, 175 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Iwostin Solecrin bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke deluje preventivno proti pordelosti preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce podpira zdravo sončenje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi navlaži nežno otroško kožo Sestava: cinkov in titanov oksid – zagotavljata zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • WoodenSpoon Organic Wind & Cold Protection zaščitna krema za obraz in balzam za ustnice 2v1 za otroke 60 ml
    WoodenSpoon Organic Wind & Cold Protection, 60 ml, Balzam za ustnice za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek WoodenSpoon Organic Wind & Cold Protection bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi varuje pred vremenskimi vplivi preprečuje pokanje in draženje zagotavlja zaščito kože na ustnicah globinsko vlaži enostavno se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte. Z nežnimi krožnimi gibi nanašajte na ustnice.
  • WoodenSpoon Natural nežno tekoče milo za roke za otroke 300 ml
    WoodenSpoon Natural, 300 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Tekoče milo WoodenSpoon Natural skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok
  • WoodenSpoon Natural šampon in gel za prhanje za otroke 2 v 1 300 ml
    WoodenSpoon Natural, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Izdelek WoodenSpoon Natural nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče fino umije tudi otroške lase vlaži in mehča ne povzroča draženja koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na vlažno kožo ali lase. Nežno vmasirajte in nato splaknite z vodo. Pazite, da izdelek ne pride v oči. V primeru stika temeljito splaknite z vodo.
  • Craze INKEE Fun Beach kroglica za kopel za otroke 1 kos
    Craze INKEE Fun Beach, 1 kos, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Craze INKEE Fun Beach vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši igriv otroški motiv nežno neguje otroško kožo ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Martinelia Let´s be Mermaid Nail Set darilni set (za nohte) za otroke
    Martinelia Let´s be Mermaid Nail Set, Seti za otroke za otroke, Lak za nohte vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: za male frajerke in frajerje barvni lak za nohte vesel dizajn za otroke Vsebina seta: lak za nohte pilica za nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja. Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Martinelia I Need More Space kroglica za kopel
    Martinelia I Need More Space, 3x40 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Martinelia I Need More Space vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši vlaži in mehča ustvarja bogato peno igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Martinelia Yummy Bath Bomb kroglica za kopel Chocolate
    Martinelia Yummy Bath Bomb, 200 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Martinelia Yummy vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: prijetno diši ustvarja bogato peno Vlaži in hrani kožo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Martinelia My Best Friends Purse & Lip Set set sijajev za ustnice
    Martinelia My Best Friends Purse & Lip Set, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Martinelia My Best Friends Purse & Lip Set bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice razveseli vsako deklico odličen za darilo Vsebina seta: sijaj za ustnice 2 kos denarnica za otroke
  • Bo Jungle B-My First Smart Phone Blue igrača 1 kos
    Bo Jungle B-My First Smart Phone Blue, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bo Jungle B-My First Smart Phone Blue vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja Sestava: plastika
  • Bigjigs Toys Chunky Lift-Out Puzzle Cow aktivnostna vstavljanka iz lesa 12 m+ 1 kos
    Bigjigs Toys Chunky Lift-Out Puzzle Cow, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bigjigs Toys Chunky Lift-Out Puzzle Cow vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: igračo je mogoče sestavljati in razstavljati spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti primerno kot dekoracija otroške postelje Sestava: les
  • Bigjigs Toys Farm Heads and Tails aktivnostna vstavljanka iz lesa 3 y+ 32 kos
    Bigjigs Toys Farm Heads and Tails, 32 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bigjigs Toys Farm Heads and Tails vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igračo je mogoče sestavljati in razstavljati Sestava: les
  • Mad Beauty Frozen šumeča kopalna kroglica 150 g
    Mad Beauty Frozen, 150 g, Kopanje otrok za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mad Beauty Frozen vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: pomirja telo in duha zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant plišasta igrača 1 kos
    BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BABY FEHN Cuddly Toy Good Night Elephant vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti igrača je primerna za ljubkovanje lahka in praktična, idealna za potovanja
  • Garnier Botanic Therapy Disney Kids šampon in balzam 2 v1 za otroke 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Disney Kids, 400 ml, Otroški balzami za otroke, Nežni otroški laski so še bolj nagnjeni k lomljenju in poškodbam. Otroški balzam Garnier Botanic Therapy Disney Kids zagotavlja potrebno nego lasem po umivanju. Obenem se boste z njegovo pomočjo izognili dolgotrajnemu razčesavanju, otrokom pa bo tako ostalo več časa za igro. Lastnosti: fino opere otroške lase omogoča razčesavanje nežnih las Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite. Pazite, da izdelek ne pride v oči. V primeru stika temeljito splaknite z vodo.
  • Garnier Botanic Therapy Disney Kids šampon in balzam 2 v1 za lažje česanje las za otroke 400 ml
    Garnier Botanic Therapy Disney Kids, 400 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon Garnier Botanic Therapy Disney Kids temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled omogoča razčesavanje nežnih las ne draži oči Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite. Pazite, da izdelek ne pride v oči. V primeru stika temeljito splaknite z vodo.
  • Petite&Mars Amigos igrača za v vodo 6 m+ 4 kos
    Petite&Mars Amigos, 4 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Petite&Mars Amigos vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa otroku zagotavlja zabavo med kopanjem igračo je mogoče sestavljati in razstavljati lahka in praktična, idealna za potovanja
  • Oclean Brush Head Kids Extra Soft nadomestne glave za otroke P3K1 2 kos
    Oclean Brush Head Kids Extra Soft, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko Oclean Brush Head Kids Extra Soft vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje enostavna menjava zelo mehke ščetine Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo.
  • Philips Avent Natural Response 0 m+ steklenička za dojenčke 125 ml
    Philips Avent Natural Response 0 m+, 125 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response 0 m+. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje dinamični cucelj cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Philips Avent Natural Response 3 m+ steklenička za dojenčke 330 ml
    Philips Avent Natural Response 3 m+, 330 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response 3 m+. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje dinamični cucelj cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Philips Avent Natural Response AirFree steklenička za dojenčke 0 m+ 125 ml
    Philips Avent Natural Response AirFree, 125 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response AirFree. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka dinamični cucelj ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Philips Avent Natural Response AirFree steklenička za dojenčke 0 m+ 2x125 ml
    Philips Avent Natural Response AirFree, 2x125 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response AirFree. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka dinamični cucelj ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Philips Avent Natural Response AirFree vent steklenička za dojenčke 1 m+ 260 ml
    Philips Avent Natural Response AirFree vent, 260 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response AirFree vent. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: brezčasen in eleganten dizajn spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka dinamični cucelj ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Philips Avent Natural Response Glass steklenička za dojenčke 0 m+ 120 ml
    Philips Avent Natural Response Glass, 120 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response Glass. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje dinamični cucelj cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Philips Avent Natural Response Flow 1 cucelj za stekleničko 0 m 2 kos
    Philips Avent Natural Response Flow 1, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Philips Avent Natural Response Flow 1 po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka preprečuje razlivanje primeren tudi za potovanja cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • Philips Avent Natural Response Flow 2 cucelj za stekleničko 0 m+ 2 kos
    Philips Avent Natural Response Flow 2, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Philips Avent Natural Response Flow 2 po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka preprečuje razlivanje primeren tudi za potovanja cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • Marvel Avengers Gift Set darilni set (za otroke)
    Marvel Avengers Gift Set, Seti za otroke za otroke, Set parfumov Marvel Avengers Gift Set razveseli vsake otroške oči. Razveselite svoje najmanjše z lepo dišavo v igrivi embalaži z njihovim priljubljenim pravljičnim likom. Lastnosti: igriv otroški motiv odličen za darilo razveseli vsakega fanta Vsebina seta: toaletna torba 1 kos toaletna voda 90 ml šampon in pena za kopel za otroke 200 ml
  • canpol babies Teethers Silicone Starfish grizalo 1 kos
    canpol babies Teethers Silicone Starfish, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo canpol babies Teethers Silicone Starfish z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob material je odporen proti ugrizom omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam grizalo je lahko
  • NUK Micro Express Plus sterilizator za mikrovalovno pečico 1 kos
    NUK Micro Express Plus, 1 kos, Sterilizatorji stekleničk in dud za otroke, Kako se lahko povsem prepričate, da so stekleničke in dude za vašega otroka povsem sterilne? Odgovor je sterilizator za stekleničke in dude NUK Micro Express Plus . Deluje s pomočjo visoke temperature, kar je zanesljiv in z leti preverjen način, na katerega prisegajo starši. Lastnosti: enostavno upravljanje hiter – sterilizira v nekaj minutah prostoren sterilizira vse vrste otroških stekleničk in pripomočkov za vse tipe mikrovalovnih pečic Navodilo za uporabo: Stekleničke in dude postavite v sterilizator. Na ustreznem mestu v sterilizator vlijte vodo in ga postavite v mikrovalovno pečico. Skladno z navodili izberite priporočeno moč mikrovalovne pečice, nastavite časovnik in vklopite. Sterilizirane predmete poberite iz sterilizatorja s kleščami.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh