Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83611
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Tetesept Bath Unicorn kopalna pena za otroke 40 ml
    Tetesept Bath Unicorn, 40 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Tetesept Bath Unicorn pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo koži daje hranila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno diši Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Tetesept Bath Fairytale Forest sol za kopel za otroke 40 g
    Tetesept Bath Fairytale Forest, 40 g, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Tetesept Bath Fairytale Forest pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo koži daje hranila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno diši Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Philips Avent Baby Monitor SCD735/52 digitalna avdio varuška
    Philips Avent Baby Monitor SCD735/52, Varuške za otroke, Ko postanete starš, morate naenkrat imeti oči in ušesa povsod. To sicer ni mogoče, vseeno pa vam bo varuška Philips Avent Baby Monitor SCD735/52 pri tem v veliko pomoč. Po njeni zaslugi imate lahko dojenčka vedno pod nadzorom in si zagotovite večjo mirnost. Olajšajte si svojo zahtevno in odgovorno vlogo. Lastnosti: avdio varuška omogoča dvosmerno komunikacijo vgrajen mikrofon enostavno obračanje varuške pod različnimi koti monitor temperature okolice meri temperaturo v otroški sobi z enim polnjenjem omogoča 24 ur delovanja zvočno aktivirane kontrolne lučke funkcija pomirjajoče svetlobe zna zaigrati uspavanko Navodilo za uporabo: Zaradi baterije deluje tudi brez priklopa v vtičnico. Stabilen signal na razdalji do 300 metrov.
  • Mini-U Bubble Bath Raspberry Bubblegum pena za kopel za otroke 250 ml
    Mini-U Bubble Bath Raspberry Bubblegum, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Privoščite si popolno sprostitev. Izdelek za v kopalnico Mini-U Bubble Bath Raspberry Bubblegum pripomore k odličnemu počutju in sprostitvi. Lastnosti: igriv otroški motiv Vlaži in hrani kožo mehča kožo celega telesa prijetno diši Navodilo za uporabo: Po kopeli telo temeljito stuširajte s čisto vodo.
  • Mini-U Bubble Bath Sparkling Strawberry pena za kopel za otroke 250 ml
    Mini-U Bubble Bath Sparkling Strawberry, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Mini-U Bubble Bath Sparkling Strawberry pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ustvari rahlo peno nežno neguje otroško kožo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Mini-U Bath Bomb 3 Pack šumeča kopalna kroglica 3x130 g
    Mini-U Bath Bomb 3 Pack, 3x130 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mini-U Bath Bomb 3 Pack vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru ustvarja bogato peno preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Mini-U Bath Bomb Rocket kroglica za kopel za otroke 150 g
    Mini-U Bath Bomb Rocket, 150 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Mini-U Bath Bomb vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru igriv otroški motiv ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Mini-U Bath Bomb Green šumeča kopalna kroglica 50 g
    Mini-U Bath Bomb Green, 50 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mini-U Bath Bomb Green vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: pomirja telo in duha ustvarja bogato peno preprečuje suho kožo zagotavlja občutek udobja in miru med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Mini-U Bath Bomb Mermaid Tail šumeča kopalna kroglica 150 g
    Mini-U Bath Bomb Mermaid Tail, 150 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mini-U Bath Bomb Mermaid Tail vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ustvarja bogato peno preprečuje suho kožo mehča in gladi mehča kožo celega telesa zagotavlja občutek udobja in miru Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Mini-U Bath Bomb 6 Pack šumeča kopalna kroglica 6x50 g
    Mini-U Bath Bomb 6 Pack, 6x50 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mini-U Bath Bomb 6 Pack vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru ustvarja bogato peno preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Mini-U Detangler Fresh Apple pršilo za lažje česanje las za otroke 250 ml
    Mini-U Detangler Fresh Apple, 250 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Izdelek Mini-U Detangler Fresh Apple olajša razčesavanje nežnih otroških las. Lastnosti: prijetno diši pomaga lase enostavno razčesati in zgladiti zagotavlja česanje brez vlečenja in lomljenja las po uporabi so lasje nežni in svileni las ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino na mokre lase in spenite.
  • Mini-U Hair & Body Wash Tropical Berries šampon in gel za prhanje za otroke 250 ml
    Mini-U Hair & Body Wash Tropical Berries, 250 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Mini-U Hair & Body Wash Tropical Berries hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna med kopeljo nahrani nežno otroško kožo fino umije tudi otroške lase igriv otroški motiv prijetno diši vlaži in mehča Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Mini-U Conditioner Honey Cream vlažilni balzam za otroke 250 ml
    Mini-U Conditioner Honey Cream, 250 ml, Otroški balzami za otroke, Nežni otroški laski so še bolj nagnjeni k lomljenju in poškodbam. Otroški balzam Mini-U Conditioner Honey Cream zagotavlja potrebno nego lasem po umivanju. Obenem se boste z njegovo pomočjo izognili dolgotrajnemu razčesavanju, otrokom pa bo tako ostalo več časa za igro.
  • Mini-U Styling Balm stiling pasta za lase za otroke 100 ml
    Mini-U Styling Balm, 100 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke
  • Mini-U Fizzy Plops barvne šumeče tablete za v kopel za otroke 3x40 g
    Mini-U Fizzy Plops, 3x40 g, Kopanje otrok za otroke, Privoščite si popolno sprostitev. Izdelek za v kopalnico Mini-U Fizzy Plops pripomore k odličnemu počutju in sprostitvi. Lastnosti: igriv otroški motiv Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru mehča in gladi Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • ETA Sonetic 0706 90100 nadomestne glave za zobno ščetko za otroke 2 kos
    ETA Sonetic 0706 90100, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko ETA Sonetic 0706 90100 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: enostavna menjava zelo mehke ščetine zagotavlja zelo nežno čiščenje zob Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Skip Hop Zoo Llama posoda za vodo s slamico 12m+ 350 ml
    Skip Hop Zoo Llama, 350 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Skip Hop Zoo Llama, katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: s slamico zamašek za privitje enostavno se čisti idealno za potovanja priročna velikost
  • Skip Hop Zoo Fox skledica 12m+
    Skip Hop Zoo Fox, Posode za malico za otroke, Lastnosti: otroški dizajn
  • Skip Hop Easy Serve skledica z žličko 3m+ Teal 240 ml
    Skip Hop Easy Serve, 240 ml, Posode za malico za otroke, Skrbno pripravljen prigrizek za vašega otroka bo najbolj varno shranjen v posodi za malico Skip Hop Easy Serve . Pozabite na aluminijasto folijo, plastične vrečke ali prtičke, v katerih se hrana hitro zmečka in razdrobi. Priročno posodo za malico bo hitro vzljubil tudi vaš mali jedec.
  • Skip Hop Easy Feed Grey žlička 6m+ Teal 2 kos
    Skip Hop Easy Feed Grey, 2 kos, Otroške posode za otroke, Lastnosti: primerno za mikrovalovno pečico
  • Skip Hop Explore&More ropotuljica 3m+ Hedgehog 1 kos
    Skip Hop Explore&More, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica Skip Hop Explore&More . Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem pritegne pozornost otroka kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid lahka in praktična
  • BioNike Triderm olje za prhanje in kopel 250 ml
    BioNike Triderm, 250 ml, Kopanje otrok uniseks, Olje za prhanje BioNike Triderm koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa krepi zaščitno hidrolipidni film mehča kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • BioNike Triderm Baby olje za kopel 500 ml
    BioNike Triderm Baby, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek BioNike Triderm nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: preprečuje suho kožo pomirja draženje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel. Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • BabyOno Be Active Ortho grizalo z ropotuljico 0m+ 1 kos
    BabyOno Be Active Ortho, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo BabyOno Be Active Ortho z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: grizalo z ropotuljico omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam pritegne pozornost otroka
  • TrueLife SonicBrush Baby G Heads Medium nadomestne glave za zobno ščetko TrueLife SonicBrush Baby G 2 kos
    TrueLife SonicBrush Baby G Heads Medium, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko TrueLife SonicBrush Baby G Heads Medium vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: zagotavlja zelo nežno čiščenje zob očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Disney Frozen Anna&Elsa toaletna voda za otroke Anna&Elsa 30 ml
    Disney Frozen Anna&Elsa, 30 ml, Parfumi za otroke za otroke, „Mama, tudi jaz želim parfumček!“. Toaletna voda za otroke Disney Frozen Anna&Elsa vaši mali princeski izpolni sanje in ji omogoči, da se počuti kot velika dama. navdih je našla v priljubljenem otroškem liku po motivih znanega otroškega pravljičnega filma prva dišava vašega otroka ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Disney Frozen Anna toaletna voda za otroke 30 ml
    Disney Frozen Anna, 30 ml, Parfumi za otroke za otroke, „Mama, tudi jaz želim parfumček!“. Toaletna voda za otroke Disney Frozen Anna vaši mali princeski izpolni sanje in ji omogoči, da se počuti kot velika dama. navdih je našla v priljubljenem otroškem liku po motivih znanega otroškega pravljičnega filma prva dišava vašega otroka ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Disney Frozen Olaf toaletna voda za otroke 30 ml
    Disney Frozen Olaf, 30 ml, Parfumi za otroke za otroke, „Mama, tudi jaz želim parfumček!“. Toaletna voda za otroke Disney Frozen Olaf vaši mali princeski izpolni sanje in ji omogoči, da se počuti kot velika dama. navdih je našla v priljubljenem otroškem liku po motivih znanega otroškega pravljičnega filma prva dišava vašega otroka ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Lansinoh NaturalWave darilni set(za dojenčke)
    Lansinoh NaturalWave, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Poznate kakšno bodočo mamico? Se poslavljate od kolegice, ki odhaja na porodniško? Želite razveseliti prijateljico, ki pričakuje otroka? Set za mamice Lansinoh NaturalWave je odlično darilo, ki bo prejemnico gotovo razveselilo. Lastnosti: set za ugodno ceno odličen za darilo povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka primeren tudi za potovanja cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko priročna velikost idealno za potovanja enostavno se čisti Vsebina seta: steklenička za dojenčke 160 ml steklenička za dojenčke 240 ml Slow cucelj za stekleničko 1 kos Medium cucelj za stekleničko 1 kos Fast cucelj za stekleničko 1 kos
  • Curaprox Kids 6+ zobna pasta za otroke Watermelon 60 ml
    Curaprox Kids 6+, 60 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Curaprox Kids 6+ popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: je prijetnega okusa odstranjuje zobne obloge preprečuje nastanek kariesa učinkovito ščiti zobe Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • BioNike Triderm Baby negovalna krema za umivanje 500 ml
    BioNike Triderm Baby, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek BioNike Triderm nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: upošteva naraven pH kože intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Nailmatic Soap Maker set za izdelavo mila Croco
    Nailmatic Soap Maker, Seti za otroke za otroke, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Nailmatic Soap Maker . Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži igriv otroški motiv prijetna sveža dišava razveseli vsakega otroka Vsebina seta: milo 1 kos kalup iz naravnega lateksa 1 kos kartonska podloga Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Canpol babies Straw silikonska slamica z utežjo Pink 1 kos
    Canpol babies Straw, 1 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Canpol babies Straw je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material oblika, ki omogoča enostaven oprijem Sestava: silikon
  • Thermobaby Thermometer digitalni termometer za v kad Powder Pink 1 kos
    Thermobaby Thermometer, 1 kos, Otroški termometri za kad za otroke, Preverite, ali ima voda za kopanje vašega malčka pravo temperaturo. Otroški termometer za kad Thermobaby Thermometer je nenadomestljiv pripomoček, ki vam bo prišel prav skoraj vsak dan. Lastnosti: pomaga določiti ustrezno temperaturo vode za kopanje digitalen
  • Curasept Biosmalto Junior otroška zobna pasta All Fruits Flavour 7-12 Years 75 ml
    Curasept Biosmalto Junior, 75 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Curasept Biosmalto Junior popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: neguje dlesni zanesljivo čisti zobe zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna obnavlja zobno sklenino Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi. Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Curasept Primidenti Gel krtačka za občutljive dlesni 1 kos
    Curasept Primidenti Gel, 1 kos, Rast zobkov za otroke, Rastoči zobje lahko otroka kar dobro namučijo. Izdelek Curasept Primidenti Gel mu bo zagotovil hitro olajšanje neprijetnih občutkov ob prodiranju prvih zobkov. Lastnosti: skrbno neguje dlesni
  • Naif Baby & Kids Hydrating Cream Wash vlažilna krema za prhanje za otroke od rojstva 200 ml
    Naif Baby & Kids Hydrating Cream Wash, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Izdelek Naif Baby & Kids nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo upošteva naraven pH kože za občutljivo ali alergično kožo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ima vlažilne učinke koža je po uporabi mehka in voljna pomirja draženje Sestava: veganski izdelek izdelek je hipoalergen ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Chicco Baby Senses Arthur Dino grizalo 3m+ 1 kos
    Chicco Baby Senses Arthur Dino, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Chicco Baby Senses Arthur Dino z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam
  • My Little Pony Kids gel za prhanje in šampon 2v1 300 ml
    My Little Pony Kids, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Izdelek My Little Pony Kids nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: med kopeljo nahrani nežno otroško kožo nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče umije tudi lase Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Kolorky Day Rain&Rainbow ekološke plenice za enkratno uporabo velikost S 3-6 Kg 25 kos
    Kolorky Day Rain&Rainbow, 25 kos, EKO plenice za otroke, Vam udobje vašega otroka veliko pomeni, hkrati pa vas skrbi za okolje? EKO plenice Kolorky Day Rain&Rainbow vašemu otročičku zagotavljajo občutek udobja, odlično prepuščajo zrak in preprečujejo uhajanje tekočine. Obenem so izdelane iz ekološkega materiala in torej prijazne do narave. Lastnosti: hitro vpijanje za občutek suhosti za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka ni beljeno s klorom oblika, prilagojena otroškemu telesu dermatološko testirano – primerno tudi za novorojenčke in za občutljivo kožo EKO Sestava: prijazno do narave
  • MAM Baby Bottles Teat 2 cucelj za stekleničko 2m+ 1 kos
    MAM Baby Bottles Teat 2, 1 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko MAM Baby Bottles Teat 2 po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • MAM Baby Bottles Teat 3 cucelj za stekleničko 4m+ 1 kos
    MAM Baby Bottles Teat 3, 1 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko MAM Baby Bottles Teat 3 po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • MAM Baby Bottles Teat X cucelj za stekleničko 6m+ 1 kos
    MAM Baby Bottles Teat X, 1 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko MAM Baby Bottles Teat X po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • MAM Baby Bottles Extra Soft Bottle Spout cucelj za stekleničko 4m+
    MAM Baby Bottles Extra Soft Bottle Spout, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko MAM Baby Bottles Extra Soft Bottle Spout po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • MAM Welcome to the World Pink darilni set (za dojenčke)
    MAM Welcome to the World Pink, Stekleničke za dojenčke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka MAM Welcome to the World Pink je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: steklenička za dojenčke 2x160 ml steklenička za dojenčke 260 ml duda 1 kos držalo za dudo 1 kos
  • MAM Welcome to the World Beige darilni set Beige(za dojenčke)
    MAM Welcome to the World Beige, Stekleničke za dojenčke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka MAM Welcome to the World Beige je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: odličen za darilo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva Vsebina seta: steklenička za dojenčke 2x160 ml steklenička za dojenčke 260 ml duda 1 kos držalo za dudo 1 kos
  • Mepal Campus Lol Surprise steklenička za otroke 400 ml
    Mepal Campus Lol Surprise, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Mepal Campus Lol Surprise, katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročen in lahek idealno za potovanja primerno za pranje v pomivalne stroju
  • Mepal Campus Frozen steklenička za otroke 400 ml
    Mepal Campus Frozen, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Mepal Campus Frozen, katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročen in lahek idealno za potovanja primerno za pranje v pomivalne stroju
  • Mepal Campus Dino steklenička za otroke 400 ml
    Mepal Campus Dino, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Mepal Campus Dino, katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročen in lahek idealno za potovanja primerno za pranje v pomivalne stroju
  • Mepal Campus Turquoise steklenička za otroke I. 500 ml
    Mepal Campus Turquoise, 500 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Mepal Campus Turquoise, katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost idealno za potovanja enostavno se čisti
  • Baylis & Harding Goodness Lavender & Vanilla pena za kopel za otroke 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Lavender & Vanilla, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Baylis & Harding Goodness Lavender & Vanilla pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: prijetno diši koži daje hranila ne povzroča draženja Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Chicco Extra-Absorbent Sponge otroška goba za umivanje 0m+ 1 kos
    Chicco Extra-Absorbent Sponge, 1 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Rokavica za umivanje dojenčka Chicco Extra-Absorbent Sponge je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip.
  • Canpol babies Cute Animals jedilni set 12m+ Cat
    Canpol babies Cute Animals, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Canpol babies Cute Animals je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: za varno uživanje hrane otroški motiv Vsebina seta: skledica 1 kos krožnik 1 kos skodelica 1 kos pribor 1 kos Sestava: plastika
  • Canpol babies Teethers Water grizalo z ropotuljico 0m+ Blue 1 kos
    Canpol babies Teethers Water, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Canpol babies Teethers Water z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: grizalo z ropotuljico omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob hladilni učinek
  • Canpol babies Teethers Silicone grizalo 0m+ Geometric 1 kos
    Canpol babies Teethers Silicone, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Canpol babies Teethers Silicone z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam
  • Canpol babies Disposable Underpads previjalne podloge za enkratno uporabo Super Absorbent 10 kos
    Canpol babies Disposable Underpads, 10 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo Canpol babies Disposable Underpads vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem izdelane so iz mehke tkanine in so prijetne na otip Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo. Umazano podlogo zavrzite.
  • Canpol babies Dishes & Cutlery žlička Pink 1 kos
    Canpol babies Dishes & Cutlery, 1 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Canpol babies Dishes & Cutlery je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: za varno uživanje hrane Sestava: silikon
  • LOVI Baby Shower trak za dudo Boy 1 kos
    LOVI Baby Shower, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo LOVI Baby Shower je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: varna pritrditev dude na otroška oblačila ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo moderen dizajn barvna izvedba, ki poživi otroška oblačila Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček. Priponka za dudo ni igrača, zato imejte otroka vedno pod nadzorom.
  • LOVI Baby Shower Boy steklenička za dojenčke Glass 150 ml
    LOVI Baby Shower Boy, 150 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička LOVI Baby Shower Boy. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju otroku omogoča mirno in sproščeno pitje silikonski cucelj sistem učinkovitega odzračevanja
  • LOVI Wild Soul 0-2m duda Boy 2 kos
    LOVI Wild Soul 0-2m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Wild Soul 0-2m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka simetrična oblika zelo dobro se odzračuje dermatološko testirano Sestava: silikon
  • WoodenSpoon Gentle otroška zaščitna krema proti vnetju ritke 100 ml
    WoodenSpoon Gentle, 100 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Izdelek WoodenSpoon Gentle je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico učinkovito obnavlja enostavno se raznaša in se hitro vpija mehča kožo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • WoodenSpoon Natural šampon in gel za prhanje za otroke z vonjem sivke 300 ml
    WoodenSpoon Natural, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Izdelek WoodenSpoon Natural nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo umije tudi lase preprečuje suho kožo koži daje hranila koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • WoodenSpoon Natural šampon in gel za prhanje za otroke brez dišav 300 ml
    WoodenSpoon Natural, 300 ml, Otroška nega telesa za otroke, Izdelek WoodenSpoon Natural nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo umije tudi lase preprečuje suho kožo koži daje hranila koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • WoodenSpoon Organic Coconut & Shea maslo za telo za otroke od rojstva 100 ml
    WoodenSpoon Organic Coconut & Shea, 100 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek WoodenSpoon Organic Coconut & Shea bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: povečuje odpornost kože proti delovanju zunanjih vplivov vlaži in mehča otroško kožo učinkovito nahrani preprečuje suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • LOVI Indian Summer 0-3m duda Girl 2 kos
    LOVI Indian Summer 0-3m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Indian Summer 0-3m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon
  • LOVI Indian Summer 3-6m duda Girl 2 kos
    LOVI Indian Summer 3-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Indian Summer 3-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon
  • LOVI Indian Summer 6-18m duda Girl 2 kos
    LOVI Indian Summer 6-18m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Indian Summer 6-18m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon
  • LOVI Indian Summer 18+ m duda Girl 2 kos
    LOVI Indian Summer 18+ m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Indian Summer 18+ m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon
  • LOVI Salt & Pepper trak za dudo 0+ m 1 kos
    LOVI Salt & Pepper, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo LOVI Salt & Pepper je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: moderen dizajn varna pritrditev dude na otroška oblačila ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček.
  • LOVI Salt & Pepper duda 0-3 m 2 kos
    LOVI Salt & Pepper, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Salt & Pepper bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj Sestava: silikon
  • LOVI Salt & Pepper Active skodelica s slamico 11+ m 350 ml
    LOVI Salt & Pepper Active, 350 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje LOVI Salt & Pepper Active, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost s slamico idealno za potovanja enostavno se čisti
  • LOVI Botanic 3-6m duda Boy 2 kos
    LOVI Botanic 3-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Botanic 3-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka Sestava: silikon
  • LOVI Botanic 6-18m duda Boy 2 kos
    LOVI Botanic 6-18m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Botanic 6-18m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka Sestava: silikon
  • The Humble Co. Natural Toothpaste Kids naravna zobna pasta za otroke z jagodnim okusom 75 ml
    The Humble Co. Natural Toothpaste Kids, 75 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta The Humble Co. Natural Toothpaste Kids popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge je prijetnega okusa zanesljivo čisti zobe ščiti dlesni Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi. Temeljito sperite ustno votlino. Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Chicco Soft Silicone žlička 6m+ Pink 2 kos
    Chicco Soft Silicone, 2 kos, Otroške posode za otroke, Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane Sestava: silikon
  • Chicco Toothpaste 1-5 years zobna pasta za otroke Strawberry 50 ml
    Chicco Toothpaste 1-5 years, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Chicco Toothpaste 1-5 years popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge krepi zobno sklenino je prijetnega okusa ščiti dlesni idealna za čiščenje prvih zobkov preprečuje nastanek kariesa učinkovito ščiti zobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • A-Derma Exomega Control vlažilna krema za okrepitev zaščitne bariere občutljive in atopične kože v pršilu 200 ml
    A-Derma Exomega Control, 200 ml, Pršila za telo za ženske, Pripravek A-Derma Exomega bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: hitro se vpija intenzivno vlaži dermatološko testirano kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo za uporabo na telesu in obrazu
  • Linomag Emolienty Cradle Cap Liquid pomirjajoče pršilo za seboroični dermatitis za otroke od rojstva 30 ml
    Linomag Emolienty Cradle Cap Liquid, 30 ml, Težave z lasiščem za otroke, Ne pustite, da bi vas neprijetnosti, ki se pojavijo na glavici vašega otročka, predolgo motile. Izdelek Linomag Emolienty Cradle Cap Liquid zagotavlja nežno in usmerjeno nego otroškemu lasišču in po njegovi zaslugi boste na skrbi lahko spet hitro pozabili. Lastnosti: spodbuja odstranjevanje lusk z lasišča blaži srbenje in rdečico pomirja lasišče primeren za nego suhega lasišča vlaži in nahrani lasišče
  • Chicco Fashion Clip držalo za dudo 0m+ Girl 1 kos
    Chicco Fashion Clip, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo Chicco Fashion Clip je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: moderen dizajn varna pritrditev dude na otroška oblačila ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo barvna izvedba, ki poživi otroška oblačila Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček.
  • Chicco Cleaning Brush Silicone krtača za čiščenje Blue 1 kos
    Chicco Cleaning Brush Silicone, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek Chicco Cleaning Brush Silicone hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: kombinacija ščetke za čiščenje stekleničk in ščetke za čiščenje cucljev omogoča varno in temeljito čiščenje tudi težko dostopnih mest v steklenički doseže v vse pregibe in ukrivljene dele stekleničk Navodilo za uporabo: Ne pozabite stekleničke in cuclja vedno očistiti takoj po hranjenju otroka.
  • Saloos CBD pomirjevalno olje za otroke 50 ml
    Saloos CBD, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Pripravek Saloos CBD nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija nahrani nežno otroško kožo ščiti pred nastankom vnetij pomirja razdraženo kožo Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Nanašajte dnevno na čisto kožo otroka.
  • Zopa Wooden Rings Toy natikanka z obročki iz lesa Blue 1 kos
    Zopa Wooden Rings Toy, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Zopa Wooden Rings Toy vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igračo je mogoče sestavljati in razstavljati primerno kot dekoracija otroške postelje Sestava: les
  • Zopa Wooden Animal jahalna žival iz lesa Rabbit 1 kos
    Zopa Wooden Animal, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Zopa Wooden Animal vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: spodbuja razvoj vida in tipa razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti primerno kot dekoracija otroške postelje Sestava: les
  • Zopa Counter računalo iz lesa Rainbow 1 kos
    Zopa Counter, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Zopa Counter vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igračo je mogoče sestavljati in razstavljati Sestava: les
  • Oclean Kids sonična električna zobna ščetka za otroke Pink kos
    Oclean Kids, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Električna zobna ščetka Oclean Kids hitro, nežno in zanesljivo očisti otroške zobe. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni lajša dostop do zadnje strani zob masira in prekrvavi dlesni iz otroških ust odstranjuje preostanke hrane in obarvanost hrane zaradi pijač ter sladkarij čiščenje je priročno, hitro in zabavno Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Herbadent Homeo zeliščna zobna pasta z ginsengom 100 g
    Herbadent Homeo, 100 g, Otroške zobne paste za moške, Zobna pasta Herbadent Homeo zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni krepi zobno sklenino preprečuje nastanek kariesa zmanjšuje krvavenje dlesni Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino. Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Herbadent Original JUNIOR zobna ščetka za otroke 1 kos
    Herbadent Original JUNIOR, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Herbadent Original JUNIOR pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: enostavna za uporabo odstranjuje zobne obloge lošči površino zob zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta udobna lega v roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Taf Toys Rattle Moon ropotuljica 1 kos
    Taf Toys Rattle Moon, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica Taf Toys Rattle Moon. Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • Pink Elephant Girls kremno milo za otroke Mouse Mia 90 g
    Pink Elephant Girls, 90 g, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Pink Elephant Girls je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna upošteva naraven pH kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Pink Elephant Boys trdo milo za otroke Raccoon Daniel 90 g
    Pink Elephant Boys, 90 g, Kopanje otrok za otroke, Trdo milo Pink Elephant Boys je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Apivita Lip Care Bee Princess vlažilni balzam za ustnice za otroke 4.4 g
    Apivita Lip Care Bee Princess, 4.4 g, Nega kože za otroke za otroke, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Apivita Lip Care Bee Princess je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice koži zagotavlja takojšnje udobje lepo diši Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Ziaja Baby losjon za telo za otroke in dojenčke od 1. meseca 300 ml
    Ziaja Baby, 300 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Ziaja Baby bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo pomirja draženje enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Curaprox Kids 2+ zobna pasta za otroke Strawberry 60 ml
    Curaprox Kids 2+, 60 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Curaprox Kids 2+ popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge preprečuje nastanek kariesa je prijetnega okusa ščiti dlesni Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Disney Smurfs barvne šumeče tablete za v kopel Currant 1 kos
    Disney Smurfs, 1 kos, Kopanje otrok za otroke, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Disney Smurfs vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo mehča kožo celega telesa ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Pampers Premium Care Size 3 plenice za enkratno uporabo 6-10 kg 40 kos
    Pampers Premium Care Size 3, 40 kos, Previjalne podloge za otroke, Suh otrok je srečen otrok. Plenice za enkratno uporabo Pampers Premium Care Size 3 bodo vašemu otročičku zagotavljale udobje cel dan in vso noč. Njegovo ritko bodo ohranile na suhem, vi pa boste lahko v polni meri in brez skrbi uživali v vseh skupnih trenutkih. Lastnosti: hitro vpijanje za suh občutek prožni trakovi za zapenjanje dermatološko testirano – primerno tudi za novorojenčke in za občutljivo kožo več absorpcijskih kanalov za hitro odvajanje vlage indikator vlažnosti opozarja, da je plenico treba zamenjati oblika, prilagojena otroškemu telesu Navodilo za uporabo: Navodila za uporabo najdete na embalaži.
  • BabyOno Have Fun Go to the ocean kontrastna izobraževalna knjiga 1 kos
    BabyOno Have Fun Go to the ocean, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BabyOno Have Fun Go to the ocean vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: spodbuja razvoj vida in tipa grizalo pomirja dlesni otroka med rastjo zobkov namestite lahko na voziček, avtosedež ali posteljico
  • Philips Avent My Grippy skodelica 18m+ Girl 300 ml
    Philips Avent My Grippy, 300 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Philips Avent My Grippy , katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje enostavno se sestavi enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju zamašek za privitje idealno za potovanja
  • Linteo Kids Creative vlažni robčki za otroke 15 kos
    Linteo Kids Creative, 15 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Linteo Kids enostavno, hitro in zanesljivo čistijo otroško kožo. Lastnosti: odstranjuje umazanijo za uporabo na telesu in obrazu osvežuje in hrani
  • Chicco Physio Comfort 0-6m duda Girl-Dots/Raccoon 2 kos
    Chicco Physio Comfort 0-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Chicco Physio Comfort 0-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj ortodontska oblika omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline zelo dobro se odzračuje Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh