Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83611
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Canpol babies Small Toys ropotuljica 0m+ Pink 1 kos
    Canpol babies Small Toys, 1 kos, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica Canpol babies Small Toys . Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • Ziaja Baby krema za otroke SPF 6 50 ml
    Ziaja Baby, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Izdelek Ziaja Baby nežno neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: koža je mehka in svilnata vlaži in hrani otroško kožo enostavno se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte.
  • Johnson's® Bedtime otroški losjon za telo za dobro spanje 300 ml
    Johnson's® Bedtime, 300 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Johnson's® Bedtime bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: nahrani nežno otroško kožo vlaži in mehča otroško kožo podpira naravne funkcije kože Navodilo za uporabo: Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
  • Johnson's® Wash and Bath nežni gel za umivanje 500 ml
    Johnson's® Wash and Bath, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Johnson's® Wash and Bath . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dtangler Unicorn krtača za lase za otroke 14,5 cm
    Dtangler Unicorn, 14,5 cm, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Krtača za lase Dtangler Unicorn je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: nežno razčeše lase pri razčesavanju ne lasalas uporablja se lahko za mokre in suhe lase vesel dizajn za otroke kar najbolj zmanjša poškodbe las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Dtangler Kids krtača za lažje česanje las 14,5 cm
    Dtangler Kids, 14,5 cm, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Krtača za lase Dtangler Kids brezhibno razčeše nežne otroške lase. Lastnosti: nežno razčeše lase vesel dizajn za otroke uporablja se lahko za mokre in suhe lase
  • Mustela Bébé Stelatopia otroško olje za kopel in telo za atopično kožo 500 ml
    Mustela Bébé Stelatopia, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Mustela Bébé Stelatopia bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: hrani in mehča suho kožo nežno neguje otroško kožo koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo skrbno umije in očisti kožo celega telesa vlaži Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bioderma ABC Derm Cold-Cream hranilna krema za obraz in telo za otroke od rojstva 45 ml
    Bioderma ABC Derm Cold-Cream, 45 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Bioderma ABC Derm Cold-Cream bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo preprečuje suho kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi krepi zaščitno bariero nahrani nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Weleda Kids Magic Mint krema za prhanje in šampon za otroke 2 v 1 150 ml
    Weleda Kids Magic Mint, 150 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Weleda Kids Magic Mint hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: med kopeljo nahrani nežno otroško kožo fino opere otroške lase hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Chicco Cleaning Brush krtača za čiščenje 0m+ 1 kos
    Chicco Cleaning Brush, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek Chicco Cleaning Brush hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: posebej oblikovana krtača za čiščenje steklenic doseže v vse pregibe in ukrivljene dele stekleničk majhna krtačka za odstranjevanje ostankov hrane s cuclja
  • Chicco Hygiene vatne paličice 0m+ 160 kos
    Chicco Hygiene, 160 kos, Vatne paličice za otroke, Lastnosti: za nežna otroška ušesa nežno, a učinkovito čisti ušesa praktično pakiranje Sestava: ekološki izdelek
  • Chicco Hygiene vatne paličice za otroke od rojstva 0m+ 90 kos
    Chicco Hygiene, 90 kos, Vatne paličice za otroke, Lastnosti: za nežna otroška ušesa nežno, a učinkovito čisti ušesa sistem, ki preprečuje dostop palčke v sluhovod praktična škatla na zapiranje Sestava: 100-odstotni bombaž
  • Ziaja Ziajka losjon za po sončenju za otroke 170 ml
    Ziaja Ziajka, 170 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Izdelek Ziaja Ziajka omogoča popolno nego otroške kože v primeru izpostavljenosti soncu. Lastnosti: vlaži otroško kožo pomirja kožo, razdraženo od sonca otroški koži zagotavlja osvežitev in olajšanje Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite potrebno količino na čisto kožo. Nežno razmažite in pustite, da se vpije.
  • Dr. Bronner’s Baby-Mild trdo milo brez dišav 140 g
    Dr. Bronner’s Baby-Mild, 140 g, Kopanje otrok za otroke, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Johnson's® Wash and Bath nežen otroški šampon 500 ml
    Johnson's® Wash and Bath, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Johnson's® Wash and Bath temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: umiva lase krepi naravni sijaj las lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Johnson's® Wash and Bath nežni šampon za otroke od rojstva s kamilico 500 ml
    Johnson's® Wash and Bath, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Johnson's® Wash and Bath temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase krepi naravni sijaj las primeren za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Johnson's® Strenght Drops krepilni balzam za otroke v pršilu 200 ml
    Johnson's® Strenght Drops, 200 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Izdelek Johnson's® Strenght Drops olajša razčesavanje nežnih otroških las. Lastnosti: po uporabi so lasje nežni in svileni zagotavlja česanje brez vlečenja in lomljenja las lasem zagotavlja sijaj Sestava: ne vsebuje parabenov Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na mokre ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Kolorky Deluxe Velvet Pants Wild hlačne plenice za enkratno uporabo velikost L 8-13 Kg 19 kos
    Kolorky Deluxe Velvet Pants Wild, 19 kos, Hlačne plenice za otroke, Mamice in očki, olajšajte si previjanje svojega otroka in mu hkrati zagotovite največje možno udobje. Hlačne plenice Kolorky Deluxe Velvet Pants Wild odlikujejo odlična vpojnost, zaščita pred uhajanjem tekočine in prepustnost za zrak. Poskrbele bodo za občutek suhosti, obenem pa jih lahko hitro oblečete in slečete. Lastnosti: mehak vrhnji sloj hitro vpijanje za občutek suhosti za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka indikator vlažnosti opozarja, da je plenico treba zamenjati oblika, prilagojena otroškemu telesu preprečujejo uhajanje tekočine ni beljeno s klorom dermatološko testirano – primerno tudi za novorojenčke in za občutljivo kožo EKO Sestava: prijazno do narave
  • Kolorky Day Feathers ekološke plenice za enkratno uporabo velikost S 3-6 Kg 25 kos
    Kolorky Day Feathers, 25 kos, EKO plenice za otroke, Vam udobje vašega otroka veliko pomeni, hkrati pa vas skrbi za okolje? EKO plenice Kolorky Day Feathers vašemu otročičku zagotavljajo občutek udobja, odlično prepuščajo zrak in preprečujejo uhajanje tekočine. Obenem so izdelane iz ekološkega materiala in torej prijazne do narave. Lastnosti: hitro vpijanje za občutek suhosti za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka ni beljeno s klorom oblika, prilagojena otroškemu telesu dermatološko testirano – primerno tudi za novorojenčke in za občutljivo kožo EKO Sestava: prijazno do narave
  • Kolorky Day Flowers ekološke plenice za enkratno uporabo velikost M 5-8 Kg 21 kos
    Kolorky Day Flowers, 21 kos, EKO plenice za otroke, Vam udobje vašega otroka veliko pomeni, hkrati pa vas skrbi za okolje? EKO plenice Kolorky Day Flowers vašemu otročičku zagotavljajo občutek udobja, odlično prepuščajo zrak in preprečujejo uhajanje tekočine. Obenem so izdelane iz ekološkega materiala in torej prijazne do narave. Lastnosti: hitro vpijanje za občutek suhosti za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka ni beljeno s klorom oblika, prilagojena otroškemu telesu dermatološko testirano – primerno tudi za novorojenčke in za občutljivo kožo EKO Sestava: prijazno do narave
  • Kolorky Night Unicorn ekološke plenice za enkratno uporabo za popolno zaščito ponoči velikost L 8-13 Kg 19 kos
    Kolorky Night Unicorn, 19 kos, EKO plenice za otroke, Vam udobje vašega otroka veliko pomeni, hkrati pa vas skrbi za okolje? EKO plenice Kolorky Night Unicorn vašemu otročičku zagotavljajo občutek udobja, odlično prepuščajo zrak in preprečujejo uhajanje tekočine. Obenem so izdelane iz ekološkega materiala in torej prijazne do narave. Lastnosti: hitro vpijanje za občutek suhosti indikator vlažnosti opozarja, da je plenico treba zamenjati za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka oblika, prilagojena otroškemu telesu ni beljeno s klorom dermatološko testirano – primerno tudi za novorojenčke in za občutljivo kožo EKO Sestava: prijazno do narave
  • Bione Cosmetics Kids nežen otroški šampon 200 ml
    Bione Cosmetics Kids, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Bione Cosmetics Kids učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • BabyOno Get Ready Mom previjalne podloge za enkratno uporabo 60 x 90 cm 10 kos
    BabyOno Get Ready Mom, 10 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo BabyOno Get Ready Mom vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem izdelane so iz mehke tkanine in so prijetne na otip Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo.
  • BabyOno Bottle Drying Rack odcejalnik za steklenice Universal 1 kos
    BabyOno Bottle Drying Rack, 1 kos, Pranje stekleničk in cucljev za otroke, Zares temeljito čiščenje otroških stekleničk in dud je brez posebnih pripomočkov skoraj nemogoče. Zato bo izdelek BabyOno Bottle Drying Rack hitro postal vaš nenadomestljiv pripomoček za vsakodnevno uporabo. Lastnosti: odcejalnik za stekleničke in opremo
  • BabyOno Teether grizalo 3m+ Green 1 kos
    BabyOno Teether, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo BabyOno Teether z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob pomirja in lajša simptome prodiranja prvih zob pomirja dlesni
  • BabyOno Take Care vrečke za plenice 100 kos
    BabyOno Take Care, 100 kos, Vrečke za plenice za otroke
  • BabyOno Take Care otroške škarjice z okroglo konico 1 kos
    BabyOno Take Care, 1 kos, Škarjice za dojenčke za otroke, Striženje majhnih otroških nohtkov ni nujno zahtevna naloga. Otroške škarjice BabyOno Take Care imajo posebej prilagojeno obliko in varnostne elemente, po zaslugi katerih bo vsak strah odveč. Nalogo boste opravili enostavneje in udobneje, kot si lahko zamislite. Lastnosti: zelo varne zaobljene konice izdelane iz nerjavnega jekla primerne za otroke vse od rojstva Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte suhe škarjice.
  • Pink Elephant Boys zobna pasta za otroke Beaver 50 ml
    Pink Elephant Boys, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Pink Elephant Boys popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge je prijetnega okusa preprečuje nastanek kariesa idealna za čiščenje prvih zobkov Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Pink Elephant Boys pena za kopel za otroke Dog 500 ml
    Pink Elephant Boys, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Pink Elephant Boys pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa upošteva naraven pH kože ne draži oči Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Pink Elephant Girls pena za kopel za otroke Kitty 500 ml
    Pink Elephant Girls, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Pena za kopel Pink Elephant Girls zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna upošteva naraven pH kože ne draži oči igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Pink Elephant Girls šampon in balzam 2 v1 za otroke Squirrel 500 ml
    Pink Elephant Girls, 500 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon Pink Elephant Girls temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled primeren za vsakodnevno uporabo omogoča razčesavanje nežnih las ne draži oči Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Pink Elephant Boys darilni set Teddy bear za otroke
    Pink Elephant Boys, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Pink Elephant Boys bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: odličen za darilo razveseli vsakega fanta vesel dizajn za otroke Vsebina seta: Teddy bear otroški šampon 500 ml Dog pena za kopel za otroke 500 ml Beaver zobna pasta za otroke 50 ml Raccoon Daniel trdo milo za otroke 90 g
  • A-Derma Dermalibour+ krepilna krema za razdraženo kožo 50 ml
    A-Derma Dermalibour+, 50 ml, Otroška nega telesa za ženske, Krema za telo A-Derma Dermalibour+ neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje globinsko vlaži kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Naif Baby & Kids darilni set za otroke
    Naif Baby & Kids, Otroški šamponi za otroke, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelek za globinsko poživitev in vlaženje za nego in regeneracijo kože primeren tudi za občutljivo kožo Vsebina seta: čistilni gel za umivanje za otroke in dojenčke 15 ml mehčalno mleko za telo za otroke 15 ml negovalna krema za otroke od rojstva 15 ml hranilni šampon za otroško lasišče 15 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Naif Baby & Kids Relaxing Bath Foam relaksacijska pena za kopel 500 ml
    Naif Baby & Kids Relaxing Bath Foam, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Pena za kopel Naif Baby & Kids zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Ladival Kids otroški losjon za sončenje SPF 30 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Kids predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ladival Kids otroški losjon za sončenje SPF 50+ 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Kids predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ladival Kids otroško pršilo za sončenje SPF 50 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Kids predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ladival Kids regeneracijski losjon za po sončenju za otroško kožo 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Pripravek po sončenju Ladival Kids bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo vlaži kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu rahlo enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Ladival Kids zaščitni kremasti gel za sončenje proti alergiji na sonce SPF 50+ 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Kids predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • BrushArt KIDS Pastel hairband set elastike za lase
    BrushArt KIDS Pastel hairband set, 6 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Dodatek za lase BrushArt KIDS zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu ima izvirno obliko namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • BrushArt KIDS Elephant hair clip set sponke za lase Elephant 5 kos
    BrushArt KIDS Elephant hair clip set, 5 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Dodatek za lase BrushArt KIDS zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu ima izvirno obliko namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • LOVI Stardust Violet duda 18m+ 2 kos
    LOVI Stardust Violet, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Stardust Violet bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj dermatološko testirano Sestava: silikon
  • LOVI I Love 360 skodelica 9m+ 250 ml
    LOVI I Love 360, 250 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje LOVI I Love 360, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: omogoča enostaven in hiter prehod s pitja po steklenički na pitje iz lončka priročen in lahek preprečuje razlivanje ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam Navodilo za uporabo: Lonček s 360-stopinjskim sistemom pitja ni zasnovan kot vodotesen – če bi bila membrana preveč zatesnjena, otrok ne bi mogel udobno piti. Povsem običajno je torej, da iz lončka kaplja, kadar je ta nagnjen.
  • Nickelodeon Paw Patrol Colour Bath Tabs pripravek za kopel za otroke 9x16 g
    Nickelodeon Paw Patrol Colour Bath Tabs, 9x16 g, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Nickelodeon Paw Patrol nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo umije umazanijo
  • Nickelodeon Paw Patrol Baby Wipes vlažni robčki za otroke 15 kos
    Nickelodeon Paw Patrol Baby Wipes, 15 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Nickelodeon Paw Patrol enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo. Lastnosti: neguje in čisti otroško kožo osvežuje in hrani mehča otroško kožo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi.
  • Air Val Spiderman gel za prhanje in šampon 2v1 za otroke 400 ml
    Air Val Spiderman, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Air Val Spiderman odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo igriv otroški motiv
  • Chicco Baby Moments Sensitive pena za kopel 0m+ 250 g
    Chicco Baby Moments Sensitive, 250 g, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Izdelek Chicco Baby Moments je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast. Lastnosti: pomirja razdraženo kožo koži vrača občutek udobja neguje že nastala kožna vnetja uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne škoduje zaščitni barieri kože Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Chicco Natural Feeling cucelj za stekleničko 6m+ Food 2 kos
    Chicco Natural Feeling, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Chicco Natural Feeling po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • Tetesept Bath Pirate Adventure sol za kopel za otroke 40 g
    Tetesept Bath Pirate Adventure, 40 g, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Tetesept Bath Pirate Adventure pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Tetesept Bath Monsters sol za kopel za otroke 45 g
    Tetesept Bath Monsters, 45 g, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Tetesept Bath Monsters pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: prijetno diši koži daje hranila nežno neguje otroško kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Pink Elephant Boys otroški šampon Teddy bear 500 ml
    Pink Elephant Boys, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Pink Elephant Boys temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase omogoča razčesavanje nežnih las primeren za vsakodnevno uporabo ne draži oči obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Bübchen Sensitive Baby Milk losjon za telo za otroško kožo 50 ml
    Bübchen Sensitive Baby Milk, 50 ml, Otroška nega telesa za otroke, Pripravek Bübchen Sensitive nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: nahrani nežno otroško kožo vlaži in mehča otroško kožo podpira naravno odpornost kože enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Signal Kids zobna ščetka za otroke (ugodno pakiranje)
    Signal Kids, 1 kos, Seti za otroke za otroke, Zobna ščetka Signal Kids pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni igriv dizajn za otroke udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • L.O.L. Surprise Hair clip Set sponke za lase za otroke 4 kos
    L.O.L. Surprise Hair clip Set, 4 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Otroški repki kar vabijo k okrasitvi. Dodatek za lase L.O.L. Surprise Hair clip Set bo vsaki otroški pričeski dodal poseben odmerek prisrčnosti. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • L.O.L. Surprise Hairband Set elastike za lase 9 kos
    L.O.L. Surprise Hairband Set, 9 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Otroški repki kar vabijo k okrasitvi. Dodatek za lase L.O.L. Surprise Hairband Set bo vsaki otroški pričeski dodal poseben odmerek prisrčnosti. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • L.O.L. Surprise Hair accessories Set darilni set(za otroke)
    L.O.L. Surprise Hair accessories Set, Seti za otroke za otroke, Otroški repki kar vabijo k okrasitvi. Dodatek za lase L.O.L. Surprise Hair accessories Set bo vsaki otroški pričeski dodal poseben odmerek prisrčnosti. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko Vsebina seta: pentlje za lase 1 kos elastike za lase 2 kos krtača za lase 1 kos sponke za lase 3 kos Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las. Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • L.O.L. Surprise Hair accessories Gift set darilni set(za otroke)
    L.O.L. Surprise Hair accessories Gift set, Seti za otroke za otroke, Otroški repki kar vabijo k okrasitvi. Dodatek za lase L.O.L. Surprise Hair accessories Gift set bo vsaki otroški pričeski dodal poseben odmerek prisrčnosti. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Vsebina seta: obroč za lase s pentljo 1 kos sponka za lase 2 kos elastika za lase 4 kos Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • L.O.L. Surprise Headband Diva obroč za lase 1 kos
    L.O.L. Surprise Headband Diva, 1 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Dodatek za lase L.O.L. Surprise Headband zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Dermedic Sunbrella Baby zaščitni losjon za otroke 50+ 150 ml
    Dermedic Sunbrella Baby, 150 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke
  • Mustela Bébé pomirjajoči gel za intimno higieno za otroke 200 ml
    Mustela Bébé, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Izdelek Mustela Bébé nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče za občutljivo ali alergično kožo koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Mustela Bébé Stelatopia mehčalna krema za obraz za otroke od rojstva 40 ml
    Mustela Bébé Stelatopia, 40 ml, Nega kože za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Mustela Bébé Stelatopia bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in hrani otroško kožo preprečuje draženje, pordelost in srbenje za občutljivo otroško kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte.
  • BIBS Overall Bib slinček Sage 1 kos
    BIBS Overall Bib, 1 kos, Otroški slinčki za otroke, Ko se otroci lotijo hrane, njihova oblačila le redko ostanejo povsem čista. Otroški slinček BIBS Overall Bib bo poskrbel, da bo otroku med jedjo udobno in bo ostal čist, njegova oblačila pa bodo manj pogosto pristala v pralnem stroju. Lastnosti: otroka ščiti pred umazanijo enostaven za čiščenje dovolj trden, da med uporabo ohrani svojo obliko velik žep, ki prestreza ostanke hrane primeren za potovanja brezčasen in eleganten dizajn Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Pred jedjo otroku nadenite slinček. Ko se umaže, ga umijte z vročo vodo.
  • Alpa Toddler Wet wipes otroški nežni vlažni robčki za občutljivo kožo 72 kos
    Alpa Toddler Wet wipes, 72 kos, Posebna nega za kožo za otroke, Čistilni robčki enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu
  • Mepal Campus Turquoise škatla za malico
    Mepal Campus Turquoise, Posode za malico za otroke, Skrbno pripravljen prigrizek za vašega otroka bo najbolj varno shranjen v posodi za malico Mepal Campus Turquoise. Pozabite na aluminijasto folijo, plastične vrečke ali prtičke, v katerih se hrana hitro zmečka in razdrobi. Priročno posodo za malico bo hitro vzljubil tudi vaš mali jedec. Lastnosti: primerna za pranje v pomivalnem stroju Sestava: plastika
  • LOVI Wild Soul 0-3m duda Girl 2 kos
    LOVI Wild Soul 0-3m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Wild Soul 0-3m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka simetrična oblika zelo dobro se odzračuje dermatološko testirano Sestava: silikon
  • LOVI Wild Soul 3-6m duda Boy 2 kos
    LOVI Wild Soul 3-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Wild Soul 3-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka simetrična oblika zelo dobro se odzračuje dermatološko testirano Sestava: silikon
  • LOVI I Love trak za dudo 1 kos
    LOVI I Love, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo LOVI I Love je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: varna pritrditev dude na otroška oblačila ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo moderen dizajn barvna izvedba, ki poživi otroška oblačila Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček. Priponka za dudo ni igrača, zato imejte otroka vedno pod nadzorom.
  • LOVI I Love duda 0-3m 2 kos
    LOVI I Love, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI I Love bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka simetrična oblika nežen cucelj zelo dobro se odzračuje Sestava: silikon
  • LOVI Medical+ steklenička za dojenčke 3m+ 250 ml
    LOVI Medical+, 250 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička LOVI Medical+ . Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: sistem učinkovitega odzračevanja spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke
  • LOVI Super Vent steklenička za dojenčke 3m+ 250 ml
    LOVI Super Vent, 250 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička LOVI Super Vent . Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: sistem učinkovitega odzračevanja spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje
  • T-Tomi Bamboo Washcloth Natur - ECO krpa za umivanje 14x20 cm 2 kos
    T-Tomi Bamboo Washcloth Natur - ECO, 2 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Rokavica za umivanje dojenčka T-Tomi Bamboo Washcloth Natur - ECO je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip. Lastnosti: dobro vpojen material na otip zelo nežen material ne draži otroške kože vsestranska uporaba Sestava: bambus protibakterijsko Navodilo za uporabo: Perite brez mehčalca, saj ta zmanjšuje vpojnost materiala.
  • T-TOMI Bamboo Washcloth White krpa za umivanje 25x25 cm 4 kos
    T-TOMI Bamboo Washcloth White, 4 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Rokavica za umivanje dojenčka T-TOMI Bamboo Washcloth White je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip. Lastnosti: dobro vpojen material na otip zelo nežen material ne draži otroške kože vsestranska uporaba Sestava: bambus protibakterijsko Navodilo za uporabo: Perite brez mehčalca, saj ta zmanjšuje vpojnost materiala.
  • Canpol babies Exotic Animals jedilni set Grey 2 kos
    Canpol babies Exotic Animals, 2 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Canpol babies Exotic Animals je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: za varno uživanje hrane otroški motiv Sestava: plastika
  • Canpol babies Exotic Animals steklenička za dojenčke Blue 240 ml
    Canpol babies Exotic Animals, 240 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Canpol babies Exotic Animals . Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje sistem učinkovitega odzračevanja spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke otroku omogoča mirno in sproščeno pitje
  • Canpol babies Royal Baby A 0-6 m duda Pink 2 kos
    Canpol babies Royal Baby A 0-6 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Royal Baby A 0-6 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje omogoča enostavno pritrditev na priponko razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki Sestava: silikon
  • Canpol babies Royal Baby B 6-18 m duda Pink 2 kos
    Canpol babies Royal Baby B 6-18 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Royal Baby B 6-18 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje omogoča enostavno pritrditev na priponko razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki Sestava: silikon
  • Canpol babies Royal Baby steklenička za dojenčke 3m+ Pink 240 ml
    Canpol babies Royal Baby, 240 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Canpol babies Royal Baby . Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje sistem učinkovitega odzračevanja spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka
  • Canpol babies Bonjour Paris steklenička za dojenčke 3m+ Pink 240 ml
    Canpol babies Bonjour Paris, 240 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Canpol babies Bonjour Paris . Posebej prilagojena oblika cuclja in stekleničke bo otroku zagotovila podoben občutek kot med hranjenjem neposredno pri mamici. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje sistem učinkovitega odzračevanja spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju brez požiranja zraka otroku omogoča mirno in sproščeno pitje
  • Canpol babies Bonjour Paris A 0-6 m duda Blue 2 kos
    Canpol babies Bonjour Paris A 0-6 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Bonjour Paris A 0-6 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob Sestava: silikon
  • Canpol babies Bonjour Paris B 6-18 m duda Blue 2 kos
    Canpol babies Bonjour Paris B 6-18 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Bonjour Paris B 6-18 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob Sestava: silikon
  • Canpol babies Bonjour Paris C 18 m+ duda Blue 2 kos
    Canpol babies Bonjour Paris C 18 m+, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Bonjour Paris C 18 m+ bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob Sestava: silikon
  • Canpol babies Hello Little skodelica s slamico 9m+ Beige 400 ml
    Canpol babies Hello Little, 400 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Canpol babies Hello Little , katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja s slamico z ročaji enostavno se sestavi
  • BabyOno Diaper Super Soft plenice iz blaga Blue 70 × 70 cm 3 kos
    BabyOno Diaper Super Soft, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga BabyOno Diaper Super Soft bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: odlična vpojnost in mehkoba vsestranska uporaba kakovostna izdelava potiskane za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka Sestava: 100-odstotni bombaž
  • BabyOno Facecloth Bamboo krpa za umivanje Grey 1 kos
    BabyOno Facecloth Bamboo, 1 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Rokavica za umivanje dojenčka BabyOno Facecloth Bamboo je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip. Lastnosti: ne draži otroške kože na otip zelo nežen material Sestava: bambus bombaž protibakterijsko
  • BabyOno Toy ninica z zapiralom Otter Maggie 1 kos
    BabyOno Toy, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica BabyOno Toy je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo moderen dizajn otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti prijeten partner za stiskanje in uspavanje v otroku vzbudi občutek, da drži nekaj svojega in znanega
  • BabyOno Toy ropotuljica 3m+
    BabyOno Toy, Ropotuljice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica BabyOno Toy . Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: idealna prva igračka za najmlajše otroke kontrastne barve vzbujajo zanimanje otroka in razvijajo vid pritegne pozornost otroka malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem lahka in praktična
  • BabyOno Bottle Teat cucelj za stekleničko 3m+ Medium 1 kos
    BabyOno Bottle Teat, 1 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko BabyOno Bottle Teat po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • BabyOno Teether grizalo 3m+ Blue + Green 2 kos
    BabyOno Teether, 2 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo BabyOno Teether z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob material je odporen proti ugrizom grizalo je lahko omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam
  • Chicco Sport Blue termo lonček s slamico 14m+ 266 ml
    Chicco Sport Blue, 266 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Chicco Sport Blue, katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja s slamico enostavno se čisti priročen in lahek
  • Chicco Sport Pink termo lonček s slamico 14m+ 266 ml
    Chicco Sport Pink, 266 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Chicco Sport Pink, katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja s slamico enostavno se čisti priročen in lahek
  • Chicco Transition otroški lonček z ročaji 4m+ Pink 200 ml
    Chicco Transition, 200 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Chicco Transition , katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: lonček za trening pitja omogoča enostaven in hiter prehod s pitja po steklenički na pitje iz lončka ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam preprečuje razlivanje enostavno se čisti
  • Linteo Wet Toilet Paper vlažilni toaletni papir 10 kos
    Linteo Wet Toilet Paper, 10 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Ne bojte se uživati v vsakem skupnem trenutku, tudi če se vaš otrok umaže. Vso umazanijo enostavno in hitro odstranijo robčki Linteo Wet Toilet Paper . Občutljivo otroško kožo bodo enostavno in zanesljivo očistili, hkrati pa bodo do nje dovolj nežni, da je ne bodo po nepotrebnem izsušili ali razdražili. Prav vam pridejo za takojšnjo osvežitev in zagotovitev higiene doma in na potovanjih. Lastnosti: pomirja draženje odstranjuje umazanijo osvežuje in hrani koža lepo diši za uporabo na telesu in obrazu praktična embalaža, ki jo imate lahko ves čas pri sebi
  • Pampers Splashers 4-5 kopalne plenice za enkratno uporabo 9-15 kg 11 kos
    Pampers Splashers 4-5, 11 kos, Plavalne plenice za otroke, Če se s svojim otročičkom odpravljate na bazen, potem v vaši torbi ne bi smele manjkati plavalne plenice Pampers Splashers 4-5. Posebna izdelava bo poskrbela, da bo v plenici ostalo vse, kar mora, obenem pa bo otroku udobno. Spoznavanje vašega malčka z vodo bo tako lahko potekalo brez nepotrebnih skrbi. Lastnosti: kakovostna izdelava notranji neprepustni sloj v vodi ne nabreknejo
  • Pampers Splashers 5-6 plavalne plenice 14+ kg 10 kos
    Pampers Splashers 5-6, 10 kos, Plavalne plenice za otroke, Če se s svojim otročičkom odpravljate na bazen, potem v vaši torbi ne bi smele manjkati plavalne plenice Pampers Splashers 5-6. Posebna izdelava bo poskrbela, da bo v plenici ostalo vse, kar mora, obenem pa bo otroku udobno. Spoznavanje vašega malčka z vodo bo tako lahko potekalo brez nepotrebnih skrbi. Lastnosti: kakovostna izdelava notranji neprepustni sloj v vodi ne nabreknejo
  • Pampers Splashers 3-4 kopalne plenice za enkratno uporabo 6-11 kg 12 kos
    Pampers Splashers 3-4, 12 kos, Plavalne plenice za otroke, Če se s svojim otročičkom odpravljate na bazen, potem v vaši torbi ne bi smele manjkati plavalne plenice Pampers Splashers 3-4. Posebna izdelava bo poskrbela, da bo v plenici ostalo vse, kar mora, obenem pa bo otroku udobno. Spoznavanje vašega malčka z vodo bo tako lahko potekalo brez nepotrebnih skrbi. Lastnosti: kakovostna izdelava notranji neprepustni sloj v vodi ne nabreknejo
  • KLRK Home Wild B&W Leopard&Zebra ninica z vozlom 26x26 cm 2 kos
    KLRK Home Wild B&W Leopard&Zebra, 2 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Lastnosti: ne draži otroške kože na otip zelo nežen material vsestranska uporaba izdelano v Češki republiki Sestava: 100-odstotni bombaž bombaž iz ekološke pridelave s certifikatom GOTS

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh