Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83675
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška torbica za pas Calvin Klein Jeans črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Zunanji žep na zapiranje.- Najmanjša dolžina pasu: 72 cm.- Največja dolžina traku: 128 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 47 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Body za dojenčka Mini Rodini
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Mini Rodini bela barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Mini Rodini zelena barva
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška bombažna obleka Mini Rodini roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Žep spredaj.- Spuščena ramenska linija.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasnimi kamni.- Tanek material.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess črna barva
    - Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Vzorčasta pletenina.
  • Komplet za dojenčka Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški bombažni komplet Guess zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroški pas Guess roza barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 71 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 61 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Širok, elastičen trak v pasu.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Z žepi.- Model z okrasnimi vezeninami.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 YJ EL I mornarsko modra barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroška kratka majica Tommy Hilfiger roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške superge adidas GRAND COURT 2.0 CF I bela barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški pulover Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroška bombažna kratka majica Polo Ralph Lauren
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Žep na prsih.
  • Otroška obleka Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Kratka majica za dojenčka Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna srajca Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess bela barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Zaobljena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans roza barva
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 33,5 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroško krilo Guess mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vgrajene raztegljive kratke hlače zagotavljajo dodatno pokritost za dodatno udobje.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je žep za povečanje prostora za shranjevanje.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški trak za lase Jamiks
    Otroški trak za lase iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz tekstilnega materiala.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje z velcro na peti za enostavno individualno prileganje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udobna notranjost.- Stabilen podplat.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški bombažen pulover Lego mornarsko modra barva, s kapuco
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model s potiskom.
  • Odeja za dojenčka Jamiks IBRA
    - Bambusova viskoza je antibakterijska, zračna, odlično vpija vlago in ne povzroča alergijskih reakcij.- Dimenzije: 80 x 100 cm.
  • Bombažen body za dojenčka Tartine et Chocolat
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroška bombažna srajca Polo Ralph Lauren zelena barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Otroška bombažna kratka majica Polo Ralph Lauren bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.
  • Hlače s stopalkami za dojenčka Jamiks
    - Izdelek je delno izdelan iz bambusove viskoze. Material odlikujejo izjemna mehkoba, zračnost in termoregulacijske lastnosti.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Žepi spredaj.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška igrača iz plišastega materiala Mayoral Newborn
    Plišasta igrača za dojenčka iz kolekcije Mayoral Newborn.
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški bombažni komplet Tartine et Chocolat
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroški copati Biomecanics mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Antibakterijski vložek.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Okrogla, gumirana kapica.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Mehka peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Krilo z všitimi kratkimi hlačami.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Gibanje Jeanologia. Model je bil izdelan po ekoloških standardih.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Vsebuje reciklirano plastiko.- Flare kroj.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična tkanina.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kratek rokav.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi volančki.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bluza Mayoral roza barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški pulover Mayoral rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogli izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch
    - Notranje spodnje perilo iz mreže.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu:- Dolžina:- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroška dolga majica Abercrombie & Fitch bela barva
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Okrasen rob.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroška bombažna srajca Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model s stoječim ovratnikom.- Možnost zapenjanja rokavov.- Zapenjanje na gumbe.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroška obleka Guess
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Nabran kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasnimi volančki.- Model z nalepko.- Žepi na prsih.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica United Colors of Benetton rdeča barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroško krilo Mayoral bež barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Okrasni detajli.
  • Otroško krilo Mayoral mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanek material.- Vzorčasta tkanina.
  • Komplet za dojenčka Guess bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Krilo z všitimi kratkimi hlačami.- Podložen model.- Model z nalepko.
  • Komplet za dojenčka Mayoral vijolična barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški bombažen komplet Mayoral vijolična barva
    - Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške bombažne hlače Guess mornarsko modra barva
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 - 125 cm.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Calvin Klein Jeans roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroški bombažni komplet Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Zapenjanje na zadrgo.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, neelastična pletenina.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške kavbojke Mayoral skinny fit
    - Oprijete kavbojke okoli bokov.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Običajen pas.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške superge adidas x Disney, GRAND COURT 2.0 Tink CF I zelena barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Čevlji za dojenčka Mayoral Newborn roza barva
    - Mehak in elastičen podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Okrasni detajl.- Model je pakiran v okrasni škatli.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton rdeča barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 30,5 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška obleka Mayoral
    - Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Model z elastičnim vložkom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.
  • Otroška bombažna kratka majica Konges Sløjd bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.
  • Kavbojke za dojenčka Mayoral soft denim
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Obleka za dojenčka Mayoral Newborn bež barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Vstavki iz čipke.
  • Otroška bombažna kratka majica Marc Jacobs bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spuščena ramenska linija.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Mayoral slim fit
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Kroj slim fit.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.
  • Komplet za dojenčka Mayoral roza barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven zgornji in nabran spodnji del.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroške pajkice Calvin Klein Jeans bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 24 cm.- Višina pasu: 16,5 cm.- Dolžina hlačnice: 56,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 K
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Pajac za dojenčka United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Previjalna torba za voziček BOSS
    - V kompletu je vključena praktična previjalna podloga.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima notranje in zunanje žepe, ki pomagajo organizirati vaše najnujnejše stvari.- Nosilci za pritrditev na voziček.- Udobni ročaji za prenašanje.- Snemljiv nastavljiv trak.
  • Otroška kratka majica Calvin Klein Jeans bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažni romper Tartine et Chocolat
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasnimi volančki.
  • Otroški bombažni komplet Tartine et Chocolat roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški bombažni komplet Tartine et Chocolat bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.
  • Lanena obleka za dojenčke Tartine et Chocolat zelena barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasnimi vezeninami.
  • Otroška bombažna obleka Tartine et Chocolat mornarsko modra barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasnimi vezeninami.
  • Otroška bombažna obleka Tartine et Chocolat bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasnimi vezeninami.
  • Otroška bombažna obleka Tartine et Chocolat roza barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške kratke hlače z mešanico lana Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zapenjanje na gumb.
  • Otroški pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Žepi spredaj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški pulover adidas Originals bela barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Coccodrillo črna barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška obleka Guess mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Podložen model.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh