Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83774
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške trenirke Bobo Choses zelena barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Bobo Choses rdeča barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroško krilo Bobo Choses bordo barva
    - Nabran kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke Bobo Choses rdeča barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Obleka za dojenčka Bobo Choses mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zadaj zapenjanje na gumb.
  • Obleka za dojenčka Bobo Choses rdeča barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Otroška obleka Bobo Choses rdeča barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Otroški volneni pulover Bobo Choses mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.
  • Kombinezon za dojenčka Calvin Klein Jeans bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Gladka tkanina.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 22 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Širina v ramenih: 21 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroška trenirka Calvin Klein Jeans bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 50 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški komplet Calvin Klein Jeans bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Zaobljena hlačnica.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 42 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch siva barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Luknja za palec na dnu rokava.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 46 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-122 cm.
  • Otroški klobuk Guess črna barva
    Otroške klobuk iz kolekcije Guess. Model z ozkim robom, izdelan iz imitacije usnja. Lahek in udoben model, idealen za vsakodnevno nošenje.
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-112 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch bež barva
    - Razširjena hlačnica.- Elastičen pas z vrvico.- Okrasni šivi.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 110-122 cm.
  • Pulover Abercrombie & Fitch vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 51 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-122 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica Calvin Klein Jeans črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 50 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška dolga majica Calvin Klein Jeans črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 58 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški balonar Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Zunanji žepi za vlaganje.- Raglan rokav.- Pas v pasu.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 65 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški brezrokavnik Calvin Klein Jeans
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Dvostranski model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 66 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans roza barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žepi spredaj.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 67 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 87 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna obleka Calvin Klein Jeans oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 140 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Pletenje v obliki kite.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 135-142 cm.
  • Otroški pulover Polo Ralph Lauren rdeča barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bela barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Trenirka za dojenčka Calvin Klein Jeans bež barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Otroška bomber jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj oversize.- Neizoliran model s podlogo.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Tanek material.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi na prsih.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Pas v pasu.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška torbica za pas Calvin Klein Jeans črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Zapenjanje na zadrgo.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 65 cm.- Največja dolžina traku: 122 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Otroški nahrbtnik Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ročaj za roko.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Notranji drsni žep.- Globina: 13 cm.- Višina: 40 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Pom D'api STAND-UP DERBY FUR rjava barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z vezalkami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Pom D'api TRIX FUR G mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z vezalkami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški zimski škornji Pom D'api SWAG ZIP FUR rjava barva
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z volneno notranjostjo, ki vas zaradi visokih termoregulacijskih lastnosti greje, ko je hladno, in hladi, ko je toplo.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški čevlji iz semiša Pom D'api STAND-UP DERBY FUR oranžna barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z vezalkami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške snežke adidas Winterplay Minnie C rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Pom D'api STAND-UP DERBY FUR mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške nogavice United Colors of Benetton x Disney rdeča barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna srajca Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška jakna Guess bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 - 125 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški suknjič Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Model brez podloge.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Zunanji žepi za vlaganje.- Okrasni detajl.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Širina v ramenih: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 77-88 cm.
  • Otroški zimski škornji adidas IG7189 Winterplay Mickey C CBLACK/FTWWHT črna barva
    - Zgornji del iz 50 % recikliranih materialov.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški pulover Mini Rodini rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z ovratnikom.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Mini Rodini rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini roza barva
    - Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini
    - Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini siva barva
    - Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroški pulover Mini Rodini mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s polpulijem.- Model s potiskom.
  • Otroški pajac Mini Rodini
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški bombažni klobuk Mini Rodini
    Otroške klobuk iz kolekcije Mini Rodini. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala s potiskom.
  • Otroški bombažni komplet Mini Rodini roza barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška bombažna srajca Mini Rodini
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška srajca Mini Rodini bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Žepi spredaj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.
  • Otroški brezrokavnik Mini Rodini rjava barva
    - Raven kroj.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroška jakna Mini Rodini bež barva
    - Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Snemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroška jakna Mini Rodini rdeča barva
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Visok ovratnik.- Dva drsna stranska žepa.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroške pajkice Mini Rodini siva barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Mini Rodini rumena barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.
  • Otroške nogavice Mini Rodini 7-pack
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške nogavice Mini Rodini 2-pack oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Model je izdelan iz bambusovih vlaken, za izdelavo katerih se uporabljajo rastline iz gozdov s certifikatom FSC®. Metoda proizvodnje tega vlakna zmanjša porabo vode in kemikalij ter jih ponovno uporabi v naslednjem proizvodnem procesu.
  • Otroške nogavice Mini Rodini rumena barva
    - Protizdrsni elementi.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške nogavice Mini Rodini črna barva
    - Protizdrsni elementi.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške nogavice Mini Rodini
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Mini Rodini siva barva
    - Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroški spodnji del trenirke Mini Rodini rjava barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini bela barva
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini črna barva
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini siva barva
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini roza barva
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna obleka Mini Rodini siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.
  • Otroška bombažna obleka Mini Rodini črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška obleka Mini Rodini zelena barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Mini Rodini oranžna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška smučarska jakna Quiksilver MISSION PRINTED SNJT
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Uporabljena tehnologija WarmFlight®, zagotavlja optimalno raven izolacije, hkrati pa ohranja visoko zračnost in majhno težo izdelka. Poleg tega je izolacija izdelana iz recikliranih PET plastenk, zaradi česar je okolju prijaznejša.- Material z membrano DryFlight® 10K poskrbi, da boste suhi in udobni tudi v najbolj spremenljivih vremenskih razmerah.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Na rokavi je žep za smučarsko vozovnico.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Model s kapuco.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104-110 cm.
  • Otroški pulover Abercrombie & Fitch siva barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s kapuco.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroško krilo Abercrombie & Fitch zelena barva
    - Nabran kroj.- Nizek pas z elastičnim trakom.- Podložen model.- Pas v pasu.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroška bomber jakna Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess bela barva
    - Nabran kroj.- Spodnjice, priložene modelu.- Podložen model.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična pletenina.
  • Obleka za dojenčka Guess oranžna barva
    - Nabran kroj.- Spodnjice, priložene modelu.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Kratek rokav.- Podložen model.- Vstavki iz čipke.- Tanka, neelastična pletenina.
  • Otroška obleka Guess črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi resicami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jopica Guess črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni šivi.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess črna barva
    - Raven kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover The North Face B MOUNTAIN LINE HOODIE črna barva, s kapuco
    - Kroj oversize.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rahlo oblazinjen model.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116-119 cm.
  • Otroška dolga majica United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh