Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83713
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bela barva, s kapuco
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans črna barva, s kapuco
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina: 46 cm.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Jack Wolfskin črna barva
    - Prilagodljiva in udobna za nošenje, tkanina TEXADRI diha, odlično vpija vlago in se hitro suši.- Gladka pletenina.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Raven kroj.
  • Otroški bombažni klobuk Jamiks rumena barva
    Otroške klobuk iz kolekcije Jamiks. Model z ozkim robom, izdelan iz enobarvnega materiala.
  • Otroški bombažni klobuk Jamiks oranžna barva
    Otroške klobuk iz kolekcije Jamiks. Model z ozkim robom, izdelan iz enobarvnega materiala.
  • Otroška jeans jakna Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumb.- Model z zatiči.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška jeans jakna Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 45 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi bela barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api rumena barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api rumena barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api zlata barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Usnjeni sandali Pom D'api zlata barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjen vložek.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom roza barva
    - Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom bež barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Shoo Pom
    - Izdelek je primeren za vegane.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroška lanena obleka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- V izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške lanene kratke hlače United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroška bombažna majica Sisley bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Rob s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Top iz jeansa Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet model.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Dolžina: 26 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pajac That's mine
    - Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški pajac That's mine Elliotte
    - Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški bombažni klobuk Jamiks črna barva
    Otroške klobuk iz kolekcije Jamiks. Model z ozkim robom, izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Otroška kapa That's mine bež barva
    Kapa iz kolekcije That's mine. Model izdelan iz enobarvnega materiala. Material ima naravne zaščitne lastnosti pred UV-žarki.
  • Otroški bombažni klobuk That's mine CILLA bela barva
    Otroške klobuk iz kolekcije That's mine. Model z ozkim robom, izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Otroška bombažna kapa That's mine bela barva
    Otroški kapa iz kolekcije That's mine. Model izdelan iz vzorčaste tkanine.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi rjava barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroška bombažna trenirka OVS
    - Kroj jogger.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški sandali Havaianas CLOG roza barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Gladek material.- Nedrseči podplat.- Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23/24.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas B D4GMDY mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj slim fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model z elastičnim vložkom.- Našitek z logom znamke.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans bela barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Kroj jogger.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Michael Kors turkizna barva
    - Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Mehka košarica.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastični material.
  • Spodnji del kopalk za dojenčke That's mine bež barva
    - Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Model z okrasnimi volančki.
  • Otroški bombažni romper Jamiks
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroški bombažni komplet Jamiks siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Gladek material.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroško bombažno krilo Abercrombie & Fitch roza barva
    - Kratke hlače spodaj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Nabran kroj.- Širina v pasu: 25 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110/122 cm.
  • Otroške farmarke Guess roza barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess rumena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model z okrasnimi volančki.- Daljši zadnji del.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina spredaj: 45 cm.- Dolžina zadaj: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška kratka majica Columbia Mirror Creek Short Sleeve Graphic Shirt vijolična barva
    - Omni-Wick absorbira znoj iz površine kože, da ostanete udobno suhi- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Žoga za plažo Konges Sløjd bež barva
    Žoga za na plažo iz kolekcije Konges Sløjd. Izjemno trpežen material.
  • Slinček za dojenčka Konges Sløjd
    Slinček za dojenčka iz kolekcije Konges Sløjd. Izdelek je izdelan iz organskega bombaža.
  • Bazenček za dojenčke Konges Sløjd roza barva
    Bazenček za dojenčke iz kolekcije Konges Sløjd. Izjemno trpežen material.
  • Otroške kopalne kratke hlače Konges Sløjd
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.
  • Enodelne otroške kopalke Konges Sløjd zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrogli izrez.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka OVS mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Žep na prsih.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Obroč za plavanje Konges Sløjd oranžna barva
    Plavalni obroč iz kolekcije Konges Sløjd. Izjemno trpežen material.
  • Bazenček za dojenčke Konges Sløjd bež barva
    Bazenček za dojenčke iz kolekcije Konges Sløjd. Izjemno trpežen material.
  • Bombažna posteljnina za otroke Konges Sløjd
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Dimenzije odeje: 70 x 100 cm.- Dimenzije blazinice: 40 x 45 cm.
  • Obroč za plavanje Konges Sløjd
    Plavalni obroč iz kolekcije Konges Sløjd. Izjemno trpežen material.
  • Otroška pižama Konges Sløjd bež barva
    - Ohlapen kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška bombažna srajca Konges Sløjd
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.
  • Otroške lanene hlače Guess bež barva
    - Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35,5 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroške hlače Guess
    - Kroj slim.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z drsnimi žepi.- Tanek material.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Protest PRTLEYLA JR črna barva
    - Serija PVRE Green združuje športno funkcionalnost s trajnostnim proizvodnim postopkom.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastični material.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance 3S SHO črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Podložen model.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX HYPERHIKER M črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Žep na prsih.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 60 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj jogger.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kopalke spodnji del Konges Sløjd 2-pack roza barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroški bombažni romper Konges Sløjd
    - Okrogli izrez.- Okrasni naborki.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroška bombažna obleka Konges Sløjd bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.
  • Otroška bombažna obleka Konges Sløjd oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Nabran kroj.
  • Otroške bombažne kratke hlače Konges Sløjd
    - Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Bombažna majica Tommy Hilfiger bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška peresnica Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Dimenzije: 20x9 cm.
  • Otroška kratka majica Mini Rodini bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška kratka majica Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroški bombažni romper OVS
    - Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške japonke Ipanema roza barva
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Vzorčast material.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35/36.
  • Otroški sandali Ipanema bež barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Vzorčast material.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Udoben vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški sandali Ipanema roza barva
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Ipanema mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Vzorčast material.- Nastavljiv vložek za peto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX AGRAVIC BOA črna barva
    - Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške kopalne kratke hlače Mini Rodini bež barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kopalne kratke hlače Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Enodelne otroške kopalke Mini Rodini rdeča barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Mehka košarica.- Model z nalepko.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rob s patentom.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model z nalepko.
  • Otroški pulover adidas Performance rdeča barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance s kapuco
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični material.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rob s patentom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Body za dojenčka Mini Rodini
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Body za dojenčka Mini Rodini
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Otroška jakna Mini Rodini rumena barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Žep z zapiranjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroške pajkice Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške nogavice Mini Rodini 6-pack
    Otroški nogavice iz kolekcije Mini Rodini. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu je šest parov.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh