Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke roze barve

5011
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške superge Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.
  • Otroški spodnji del trenirke Coccodrillo roza barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Elastični trak v pasu.- Razširjena hlačnica.
  • Otroški nahrbtnik Tous roza barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Žep spredaj.- Nastavljiva dolžina pasov.- Notranji drsni žep.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Podložen model.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva, A4YG05 K6YW3
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Vzorčasta pletenina.
  • Zimska obutev Sorel TODDLER WHITNEY II roza barva, 2101341
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Komplet za dojenčka BOSS roza barva, J51083
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Model s kapuco.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Otroški nahrbtnik Roxy TW ALWAYS CORE ERLBP03064
    - Enokomorni model.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljivi trakovi omogočajo individualno prilagajanje dolžine uporabniku.- Zapenjanje na zadrgo.- Primerno za format A4.
  • Otroška jakna Twinset roza barva, 242GJ2160
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj oversize.- Model s snemljivimi rokavi, kar omogoča uporabo tudi kot telovnik.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti deli.- Vrvice spodaj.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 45 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške snežke iz semiša Primigi roza barva, PSN 68506
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Zimska obutev Primigi roza barva, PPE GTX 69371
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji iz semiša Primigi roza barva, PLK 69028
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nekoliko ojačan, prilagodljiv petni števec.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Polškornji Primigi roza barva, PNL 69067
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22 cm.
  • ADIDAS SPORTSWEAR Športna trenirka 'Disney Minnie And Daisy' staro roza / črna / naravno bela
    Dizajn: Rebrno-pletena obroba, Stranski trakovi; Način zapenjanja: Gumb na potisk; Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Majica 'DAVINA' safir / lila / svetlo roza
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • BLUE SEVEN Zimska jakna modra / opal / rumena / roza
    Dizajn: Snemljiva kapuca, Kapuca s stoječim ovratnikom, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Toplo polnilo; Dodatki: All-Over-Muster; Model: Normalno prileganje
  • ELLESSE Hlače 'Peschici' roza
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • NIKE Športni čevelj 'Air Zoom Pegasus 40' neonsko zelena / roza / srebrna / off-bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Tip podplata: Fleksibilne zareze; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat, Elementi, ki reflektirajo; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Okrepljena peta
  • Otroški čevlji Skechers roza barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3. AC I roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zapenjanje z ježkom.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini roza barva
    - Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna trenirka Tommy Hilfiger roza barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroška jakna Lego 5.000 mm roza barva
    - BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Odsevni materiali 3M™ Scotchlite pomagajo povečati varnost uporabnika z izboljšanjem njegove vidljivosti v vseh vremenskih razmerah, delovnih pogojih in situacijah. Ta material vam omogoča, da dosežete svetel, odsevni učinek na oblačilih in dodatkih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Snemljiva kapuca.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Podložen model.- Vodoodpornost: 5000 mm.- Zračnost: 4000 gr/m2/24h.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška jakna adidas J TIBERIO WB roza barva, JG1249
    - WIND.RDY - sistem, odporen proti vetru, ki vam omogoča ohranjanje toplote in udobja.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z mrežasto podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in ​​kapuca so zaključeni z elastiko, zaradi katere se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina spredaj: 48 cm.- Dolžina zadaj: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.
  • Otroški komplet Mayoral roza barva, 4712
    - V kompletu so Majica in pajkice.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški pulover Vans GR PANDA PO roza barva, s kapuco, VN000K96C3S1
    - Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Raven kroj.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 129/39,5 cm.
  • Otroški dvostranski brezrokavnik Levi's REVERSIBLE VEST roza barva, 4EL266
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dvostranski model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroške superge adidas MONOFIT TR Minnie x Disney roza barva, IF9310
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • PLAYSHOES Kape svetlo roza / srebrna
    Dizajn: Obrezan obod/rob, Raven rob; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Inside-Out-šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip
  • SUPERFIT Odprti čevlji svetlo siva / svetlo oranžna / svetlo roza / bela
    Dizajn: Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Imitirano usnje, Tekstil; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroško krilo Calvin Klein Jeans roza barva,
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 25 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška mikica Protest roza barva
    - Model je izdelan iz prožnega materiala Geotech Thermostretch, ki odlično uravnava telesno temperaturo med aktivnostjo v mrzlih dneh. Njegove lastnosti hitrega sušenja in funkcija odvajanja vlage s površine kože zagotavljata občutek suhosti in povečujeta u- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta pletenina.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina zadaj: 41 cm.- Dolžina spredaj: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške superge Reebok Classic roza barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroška bombažna obleka Jamiks roza barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z vstavki iz prozornega materiala.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroška vodoodporna jakna Jack Wolfskin MALIMA roza barva
    - Zunanji sloj je izdelan iz materiala TEXAPORE CORE, ki zagotavlja zaščito pred dežjem in vetrom ter ga odlikuje visoka zračnost.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Odsevni elementi.- Model z mrežasto podlogo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški pulover iz flisa Columbia Fast Trek III Fleec roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žep na prsih.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 50 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške superge Skechers MY DREAMERS roza barva
    - Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Set za dojenčka Polo Ralph Lauren 310945860001
    - Model je pakiran v darilni škatli.- Komplet vsebuje hlače s stopalkami, kapo in slinček.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška obleka NAX
    Otroška obleka NAX Zafio<br />- Popolna za vsakodnevno nošenje<br />- Na voljo v več velikostih<br /><br />Material: bombaž
  • Urban Classics Majica svetlo roza / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • EWERS Nogavice pegasto siva / temno roza
    Material: Volna; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Popolnoma moderno, Strukturiran grip; Paket: 2 delno pakiranje
  • Otroške snežke Garvalin roza barva
    - GRVtex - vodoodporna, dvostranska membrana, ki ščiti pred mrazom in vodo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Agatha Ruiz de la Prada roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroška obleka iz volnene mešanice Pinko Up roza barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 100 cm.
  • Otroške superge Geox IUPIDOO roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Check Your Feet vam omogoča, da se prepričate, ali je čevelj pravilno nameščen.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški mokasini iz semiša Geox CASEY roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Model s tekstilno podlogo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Okrogla kapica.- Antibakterijski vložek.
  • Otroške superge Puma Carina Street PS bež barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Dvodelne otroške kopalke Roxy TOTALLY ICONIC roza barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrogli izrez.
  • Otroški pulover adidas LK 3S FL FZ HD roza barva, s kapuco, IX7354
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Z žepi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške superge adidas ADVANTAGE Minnie CF C roza barva, IF1746
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.5.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox MACCHIA roza barva, B164PA.00722
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Usnjena notranjost.- Udoben vložek.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški pulover Reima Iisisti roza barva, 5200355A
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep na prsih.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Vzorčasta pletenina.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroški modrček adidas SPORTY STREET roza barva, JF8749
    - Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Otroške balerinke Mayoral roza barva, 46470
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrasni detajl spredaj.- Udobna notranjost.
  • Rokavice za otroški voziček La Millou Ortalion MIRELLA
    - Trpežen material.- Zagotavlja toploto v hladnejših dneh.- Notranjost je oblazinjena s toplim in na otip prijetnim materialom.- Izdelek je izdelan iz vodoodpornega materiala.- Ročno sešito.- Prati v pralnem stroju pri 30 stopinjah.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Muff za otroški voziček La Millou Ortalion MIRELLA
    - Zagotavlja toploto v hladnejših dneh.- Trpežen material.- Zapenjanje s pritiskači in stransko zadrgo.- Izdelek je izdelan iz vodoodpornega materiala.- Notranjost je oblazinjena s toplim in na otip prijetnim materialom.- Prati v pralnem stroju pri 30 stopinjah.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Otroška bombažna obleka BOSS roza barva, J51076
    - Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Nabran kroj.
  • Otroška bombažna obleka BOSS roza barva, J51076
    - Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Nabran kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • ADIDAS ORIGINALS Superge 'STAN SMITH' pastelno roza / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški čevlji Skechers roza barva
    - S-Lights powered by Skechers – model ima svetleč podplat, ki ga je mogoče izklopiti z gumbom, ki se nahaja na čevlju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški pulover Lego Wear roza barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s kapuco.- Rob s patentom.
  • Otroške superge Fila Collene roza barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover za dojenčka zippy roza barva, s kapuco
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Ohlapen kroj.- Model s potiskom.- Model s kapuco.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Model z nalepko.- Ravna hlačnica.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Mayoral roza barva
    - Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Model z okrasnimi vezeninami.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance SPW UBSUIT KIDS roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna majica Konges Sløjd roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model z okrasnimi volančki.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške superge Reima Ekana roza barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Utrjena peta.- Zunanji del zgornjega dela je izdelan iz lahke pene EVA.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroška vodoodporna jakna Reima Hete roza barva
    - Vodoodporen in vetroodporen model.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Model z dodatno snemljivo kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost: 10 000 mm.- Zračnost: 7000 g/m2/24h.
  • Pulover za dojenčka Coccodrillo roza barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroška ruta Jamiks GERD roza barva, JZH368
    Otroška ruta iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroška vodoodporna jakna Reima Koski roza barva, 5100024A
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Lepljeni šivi.- Lahek material z vodoodbojnimi lastnostmi zagotavlja zaščito pred dežjem med aktivnostmi na prostem.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Snemljiva kapuca.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroške superge Geox INEK roza barva, J46ASB.0BCKC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroška pižama United Colors of Benetton roza barva, 3Y5E0P06V
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ohlapen model.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 44 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover iz flisa Columbia Fast Trek IV roza barva, 2087792
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Prsni žep z zadrgo za shranjevanje manjših predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 49 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška volnena kapa Reima Nunavut roza barva, 5300065B
    - Model beanie.- Model s cofom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.
  • Otroške žabice Coccodrillo roza barva, TIGHT MICROFIBRE COLORFUL
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške snežke Agatha Ruiz de la Prada roza barva, 241988
    - Mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke Agatha Ruiz de la Prada roza barva, 241988
    - Mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Biomecanics roza barva, 241124
    - Imajo stranski stabilizator, ki nadzoruje gibanje stopala v stran.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Odstranljiv in antibakterijski vložek, profiliran na sredini stopala.- Omogoča prosto gibanje gležnja zaradi reza v obliki črke U, ki preprečuje pritisk na Ahilo tetivo.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške pajkice Coccodrillo roza barva, MYSTIC NATURE GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Razširjena hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroški polškornji iz semiša Biomecanics roza barva, 241108
    - Imajo stranski stabilizator, ki nadzoruje gibanje stopala v stran.- Odstranljiv in antibakterijski vložek, profiliran na sredini stopala.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Omogoča prosto gibanje gležnja zaradi reza v obliki črke U, ki preprečuje pritisk na Ahilo tetivo.- Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroška jakna Coccodrillo roza barva, OUTERWEAR GIRL NEWBORN
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z integriranimi rokavicami.- Podloga iz flisa.- Prešiti model.- Z žepi.
  • Otroška jakna Coccodrillo roza barva, OUTERWEAR GIRL KIDS
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Rob s patentom.- Visok ovratnik.- Žep z zapiranjem.- Prešiti model.
  • Otroške snežke Primigi roza barva, PPE GTX 69371
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški gležnarji iz semiša Primigi roza barva, PFS 69098
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Stranska zadrga in zapenjanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroška obleka Coccodrillo roza barva, PASTELOVE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Nabran kroj.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Dekorativni vložki iz tila.
  • Otroški pulover Coccodrillo roza barva, MYSTIC NATURE GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.
  • Body za dojenčka Coccodrillo PASTELOVE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Pulover za dojenčka Coccodrillo roza barva, s kapuco, CUTE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Model s kapuco.
  • Otroška dolga majica Coccodrillo roza barva, RODEO GIRL KIDS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Otroške pajkice Coccodrillo roza barva, CUTE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijeta hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroška obleka Coccodrillo roza barva, MYSTIC NATURE GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Nabran kroj.- Dekorativni vložki iz tila.- Model z okrasnimi volančki.- Model s potiskom.
  • Jopica za dojenčka Coccodrillo roza barva, CUTE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroška jopica Coccodrillo roza barva, MYSTIC NATURE GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni s patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.

Nazadnje videno

Roza ali rožnata barva je občutljiva barva, ki predstavlja romantiko, ženskost, mladost, sladkost in mehkobo, nežnost in prvlačnost. Roza barvo, razen oblačil in obutve, pogosto povezujemo s cvetjem, deklicami in dojenčki. Roza je, skupaj z rdečo barvo, tudi barva ljubezni in nakonjenosti drugim. Roza komunicira tudi zaigranost, strast, toploto in romanco. Roza odtenke pogosto najdemo tudi na koralah, rožah, sladkorni peni in sladkarijami.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh