Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke modre barve

12907
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške espadrile Emu Australia Cove
    - Gladki material.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Stabilen podplat.
  • Otroški sandali Emu Australia Enever mornarsko modra barva
    - Gladek material.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Teniske Converse 3J237 mornarsko modra barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Converse otroške superge 7J233
    - Okrogla, gumijasta kapica.- Nekoliko otrdela kapica.- Nedrseč in stabilen podplat.- Mehka peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 21.
  • Crocs 204537.NAVY.VOL
    - Rahlo utrjena kapica.- Nedrseči, stabilen podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24/25.
  • Otroški longsleeve Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Pletenina s potiskanim vzorcem.
  • Otroška jeans jakna Levi's modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi za vlaganje.- Žepi na prsih.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Elastični material.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Elastični material.
  • Otroški t-shirt Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Otroški t-shirt Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess mornarsko modra barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Običajen pas.- Žepi za vlaganje.- Okrasni vstavki.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 39,5 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Levi's otroški t-shirt 62-98 cm
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 22 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroški sandali Columbia
    - Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Gladki material.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Ipanema Brincar Pape
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Vzorčast material.- Penasta podloga.- Zelo elastičen podplat.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Pepe Jeans
    - Raven kroj.- Povišan pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Model z okrasnimi obrobami.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 45,5 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 178 - 180 cm.
  • Otroške kratke hlače Mayoral
    - Model z okrasnimi volančki.- Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Name it mornarsko modra barva
    - Mehka košarica.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Elastični material.- Model s potiskom.
  • Mek otroška mikica 122-164 cm
    - Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model z vstavki iz prozornega materiala.- Žepi za vlaganje.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57,5 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Mek otroške kratke hlače 122-170 cm
    - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični material.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina: 20 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški kombinezon Quiksilver
    - Tehnologija DryFlight - zagotavlja udobje in suhost tako v ekstremnih pogojih kot med spreminjanjem avre.- Tehnologija WarmFlight zagotavlja ohranjanje prave temperature in toplote.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v ramenih: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 cm.
  • Otroške kavbojke Name it
    - Kroj skinny.- Zaobljena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Žepi za vlaganje.- Zapenjanje na gumb.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 25 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški polškornji Primigi
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.
  • Name it otroške kavbojke 122-164 cm
    - Zaobljena hlačnica.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Žepi za vlaganje.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Name it otroške kavbojke 116-164 cm
    - Oprijeta hlačnica.- Žepi za vlaganje.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 116 cm.
  • Name it otroške hlače 50-80 cm
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 80 cm.
  • Otroški bombažen komplet adidas Originals mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 32,5 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški bombažen komplet United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina pod pazduhami: 22 cm.- Dolžina: 27 cm.- Širina v pasu: 16 cm.- Širina v bedrih: 23 cm.- Višina pasu: 13,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 15 cm.- Dimenzije so podane za višino: 50 cm.
  • Komplet za dojenčka Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Okrasen rob.
  • Tommy Hilfiger otroška jopica
    - Raven kroj.- Okrasni gumbi.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92.
  • Otroška bombažna mikica Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Okrogli izrez.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška srajca Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina rokava: 36 cm.- Obseg ovratnika: 32 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v ramenih: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Moon Boot snežke dziecięce The Original
    - Model ne razlikuje med desnimi in levimi čevlji, univerzalna oblika omogoča zamenljivo uporabo.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Izoliran model.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23/26.
  • Moon Boot snežke dziecięce Original
    - Model ne razlikuje med desnimi in levimi čevlji, univerzalna oblika omogoča zamenljivo uporabo.- Izoliran model.- Okrogla, mehka kapica.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23/26.
  • Otroške nogavice Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    Otroško Visoke nogavice iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala.
  • Polo Ralph Lauren bluza 134-176 cm
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Polo Ralph Lauren otroške hlače 134-176 cm
    - Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Polo Ralph Lauren otroška mikica 110-128 cm
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rahlo oblazinjen model.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Model s kapuco.- Gladka pletenina.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Polo Ralph Lauren otroška polo 110-128 cm
    - Raven kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Gladki material.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Sorel otroške snežke Youth Flurry
    - V notranjosti je debela klobučevina iz več plasti, ki izolira pred mrazom, ščiti otroške noge tudi pri zunanjih temperaturah do -32 st. C.- Vodoodporni šivi in konstrukcija s prišitim jezikom ščitijo notranjost čevlja pred vdorom snega.- Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • BOSS otroški t-shirt 62-98 cm
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj.- Model z drsnimi žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške nogavice Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    Otroško Visoke nogavice iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Moon Boot otroške snežke
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19/22.
  • Sorel zimska obutev Childrens Snow Commander
    - Model, ki ščiti stopala tudi pri zunanjih temperaturah do -32 st. C.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, gumirana kapica.- Nedrseči podplat.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Sorel otroški čevlji Childrens Flurry
    - V notranjosti je debela klobučevina iz več plasti, ki izolira pred mrazom, ščiti otroške noge tudi pri zunanjih temperaturah do -32 st. C.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, gumirana kapica.- Nedrseči podplat.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Moon Boot otroške snežke Crib 2
    - Model ne razlikuje med desnimi in levimi čevlji, univerzalna oblika omogoča zamenljivo uporabo.- Izoliran model.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 17/18 cm.
  • Otroška jakna Lego Wear mornarsko modra barva
    - BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- Izoliran model s podlogo.- Žep z zapiranjem.- Snemljiva kapuca.- Kapuca s snemljivim umetnim krznom.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna Lego Wear
    - BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Snemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške snežke Skechers mornarsko modra barva
    - S-Lights powered by Skechers – model ima svetleč podplat, ki ga je mogoče izklopiti z gumbom, ki se nahaja na čevlju.- Vodoodporen model.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Povišan zgornji del čevlja.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna Lego mornarsko modra barva
    - Model z odsevnimi vstavki.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške snežke Skechers mornarsko modra barva
    - S-Lights powered by Skechers – model ima svetleč podplat, ki ga je mogoče izklopiti z gumbom, ki se nahaja na čevlju.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Povišan zgornji del čevlja.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Coqui otroški sandali
    - Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20/21.
  • Otroška mikica Lego Wear mornarsko modra barva,
    - Rokavi zaključeni s patentom.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.
  • Otroška pižama Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.- Vključena vreča.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92-98 cm.
  • Brums kavbojke 000BFBF001.148
    - Običajen pas.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi za vlaganje.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Pletenina s potiskanim vzorcem.
  • CMP otroška vodoodporna jakna
    - Vodoodporen in vetroodporen model.- Žep z zapiranjem.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Lego Wear otroška vodoodporna jakna
    - Raven kroj.- Snemljiva kapuca.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Žep z zapiranjem.- Varjeni šivi tesnijo in preprečujejo vdor vetra in vlage.
  • Polo Ralph Lauren otroška mikica 134-176 cm
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton turkizna barva,
    - Ohlapen kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvica v pasu.- Žepi za vlaganje.- Tanek material.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroško jeans krilo Tom Tailor
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Tom Tailor
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke OVS
    - Model izdelan iz materiala s certifikatom OEKO-TEX.- Raven kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.
  • Otroški telovnik iz jeansa United Colors of Benetton
    - Raven kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žepi na prsih.- Žepi za vlaganje.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Fila
    - Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroški kombinezon Lego Wear mornarsko modra barva
    - Model ima odsevne elemente, vidne na cesti do 150m.- Model je vodoodporen.- Model, ki je zračen in odporen proti vetru.- Popolnoma lepljeni šivi.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model s snemljivimi naramnicami.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Snemljiva kapuca.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške nogavice Fila mornarsko modra barva
    Otroški Visoke nogavice iz kolekcije Fila. Model izdelan iz elastičnega, enobarvnega materiala. V kompletu so trije pari.
  • Otroški sandali Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z ježkom.- Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.
  • Otroška mikica adidas Originals mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Žepi spredaj.- Rob s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 55 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški sandali Crocs mornarsko modra barva
    - Gladek material.- Gumijast podplat.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20/21.
  • Otroška jakna Mayoral mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi za vlaganje.- Model s kapuco.- Prešiti deli.- Rob s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroška mikica Guess mornarsko modra barva,
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Originals mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Originals mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 26 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • VANS Superge 'Old Skool' nočno modra / golobje modra / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Miks materialov, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kanvas, Kontrastni šivi, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • PLAYSHOES Funkcionalna jakna 'Feuerwehr' temno modra
    Dizajn: Snemljiva kapuca, Zapiranje z gumbom na potisk, Stoječ vratnik, Žep z zavihkom/pokrivalom; Vrsta jakne: Dežna jakna; Polnilo: Delno polnjeno; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Vodoodporno; Model: Normalno prileganje
  • PLAYSHOES Funkcionalne hlače modra / črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Snemljive naramnice, Vodotesno; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma
  • NAME IT Hlače nočno modra
    Dizajn: Pas z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep, nastavljiva širina; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • CONVERSE Superge 'Chuck Taylor All Star' temno modra / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah, Snemljiv podplat; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • NAME IT Kavbojke 'Sofus' temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Ploščat rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Do kolen; Model: Slimfit
  • PLAYSHOES Gumijasti škornji temno modra / zlato-rumena / svetlo siva / mešane barve / melona
    Dizajn: S trakom/vrvico, Podplat s profilom, Miks materialov, Vložki kontrastnih barv, Brez robov; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Tisk z motivom; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Aplikacije, Reliefen tekaški podplat, Vodotesno, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški pulover United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 44 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • PLAYSHOES Funkcionalna obleka temno modra
    Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Prevlečena, Barva-v-barvi-šivi; Kosi na set: 1-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • PLAYSHOES Plašč temno modra / bela
    Vrsta plašča: Dežni plašč; Dizajn: Snemljiva kapuca, Zapiranje z gumbom na potisk, Poševna ramena, Guba na hrbtu, Stoječ vratnik, Izpostavljeni žepi; Vrsta jakne: Dežna jakna; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Pikčast; Dodatki: All-Over-Muster, Oznaka našitek/oznaka zastava, Gladek material; Model: Ohlapno prileganje
  • PLAYSHOES Gumijasti škornji 'Maritim' temno modra / rdeča / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah, Brez robov; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Črtast; Plato: S plateau-jem; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: All-Over-Muster, Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat, Vodoodporen, Proti zdrsavanju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroška dvostranska jakna Mayoral mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Žep z zapiranjem.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški nahrbtnik Mayoral Newborn
    - Žep spredaj.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.
  • PLAYSHOES UV-zaščita temno modra / bela
    Vzorec: Črtast; Dodatki: UV-zaščita, OEKO-TEX® STANDARD 100, Koži prijazen material
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški dežni klobuk Reima mornarsko modra barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Odsevni elementi.- Model z vezalkami.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške dežne hlače Reima mornarsko modra barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Model z naramnicami.- Rob s patentom.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška obleka Dkny turkizna barva,
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanek material.
  • Otroška kratka majica Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Z žepom.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Vrvice v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Rob s patentom.- Dolžina: 27,5 cm.- Širina pod pazduhami: 25,5 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 31 cm.- Dolžina rokava:- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 22 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 13 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 57,5 cm.- Dolžina: 87 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.

Nazadnje videno

Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh