Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke bele barve

11911
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške superge Fila Sandblast bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Tekstilna notranjost.- Tekstilen vložek.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Fila Disruptor roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Fila Sandblast bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox x Disney bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Usnjen vložek.- Gumijast podplat.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Snemljiv vložek.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.
  • Otroške superge Geox SILENEX bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Snemljiv vložek.
  • Otroške usnjene superge Geox KATHE bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.
  • Otroške superge Reebok Classic RBK ROYAL COMPLETE bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.5.
  • Otroške superge Reebok Classic CLUB C REVENGE bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv udoben vložek.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Kovinski deli ne vsebujejo niklja.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Garvalin bela barva
    - Antibakterijski vložek.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške usnjene superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške usnjene superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Puma Karmen Rebelle PS bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27,5.
  • Otroške superge Fila FFK0115 DISRUPTOR F bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Flexible Action - maksimalna fleksibilnost podplata, ki zagotavlja izjemno udobje med hojo.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Udobna notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške superge Geox bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Penasta podloga.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške usnjene superge Patrizia Pepe bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Močno utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Odstranljiv udoben vložek.- Gumijast podplat.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Reebok Classic CLASSIC LEATHER bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroška bombažna obleka Birba&Trybeyond bela barva
    - Nabran kroj.- Model z elastičnim vložkom.- Carmen izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške superge Puma Cali Dream Animal Print PS bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27,5.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic CLASSIC LEATHER bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroška bombažna pižama Fila bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120-130 cm.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 K bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 EL I bela barva
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Mehak in zelo prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Udobna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Komplet za dojenčka Jamiks bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.- Dimenzije odeje: 75x100 cm.
  • Otroške usnjene superge Karl Lagerfeld bela barva
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroške superge Puma Caven 2.0 Block AC+ PS bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Superge Pepe Jeans bela barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Pepe Jeans bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge Pepe Jeans bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge New Balance PV574CX bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge New Balance GC574CX bela barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Pepe Jeans bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge adidas Performance SUPERNOVA 3 J bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Uporaba rešitev Boost in Bounce v vmesnem podplatu zagotavlja visoko raven blaženja udarcev med gibanjem po neravnih površinah. Ta kombinacija tehnologij omogoča vračanje energije, vložene v gibanje, kar pomaga podpirati mišice med dolgotrajno dejavnostjo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 K bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Puma Cali Dream Pastel Jr bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dimenzije so podane za velikost: 35.- Dolžina vložka je: 22 cm.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Biomecanics bela barva
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Antibakterijski vložek.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroške superge Pepe Jeans KENTON ORIGIN G bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške usnjene superge Pepe Jeans PLAYER NIGHT GK bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Geox NETTUNO bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox NETTUNO bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Elastične vezalke in stranska zadrga omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Geox x Disney bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Geox ECLYPER bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Geox NASHIK bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Geox KILWI x Disney bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroške superge Geox KILWI bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s tekstilno podlogo.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške usnjene superge Dkny bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške usnjene superge Marc Jacobs bela barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Lučke na zgornjem delu in podplatu, ki se ob pritisku prižgejo.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Fila bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Skechers COURT HIGH COLOR ZONE bela barva
    - Model je pralni v pralnem stroju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Geox GISLI bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Stabilen podplat.
  • Otroški čevlji Geox RISHON bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek.- Utrjena peta.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Mayoral bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Utrjena peta.- Udoben vložek.- Model s čipkami in stransko zadrgo.
  • Otroške superge Michael Kors bela barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Puma Karmen Rebelle PS bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške superge Puma Carina Street Jr bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Michael Kors bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Puma bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Puma Cali Court Lth PS bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma Karmen L PS S bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Puma Mayze Lth PS bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške usnjene superge Shoo Pom BOUBA ZIP BOX bela barva
    - Blagovna znamka Shoo Pom je sodelovala s francoskimi podiatri, da bi ustvarila popoln čevelj za prve korake.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške japonke Havaianas BABY PEPPA PIGE bela barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. GAIA001A bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Bombažen pajac za dojenčka Tous
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075083
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške lanene kratke hlače United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Model je izdelan iz lanu, ki se prideluje v Evropi. Proizveden z manjšo porabo naravnih virov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 38 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Čevlji adidas Ultraboost 1.0 Shoes HQ2163 Cloud White/Cloud White/Cloud White
    Čevlji adidas Ultraboost 1.0 Shoes HQ2163 Cloud White/Cloud White/Cloud White
  • Natikači Tommy Hilfiger Logo Print Pool Slide T3A0-33303-1172 White/Fuchsia X030
    Natikači Tommy Hilfiger Logo Print Pool Slide T3A0-33303-1172 White/Fuchsia X030
  • Čevlji adidas Fortarun 2.0 HP5450 Cloud White/Solar Red/Victory Blue
    Čevlji adidas Fortarun 2.0 HP5450 Cloud White/Solar Red/Victory Blue

Nazadnje videno

Bela barva v modi simbolizira ambicioznost, čistočo, svetlobo, nedolžnost, sterilnost, mehkobo in popolnost. Bela oblačila je idealno obleči za poslovne večerje, da bi se poudarilo prepričanje v bodočo uspešnost. Oblačenje v belo barvo kaže na organiziranost in nagnjenost k popolnosti. Bela oblačila in obutev je teško ohranjati, ker jih je potrebno neprestano prati, to je pa tudi odraz uspešnosti. Če radi nosite belo barvo vsekakor se preizkusite v kreativnih službah. Bela pravzaprav ni barva, ampak predstavlja neprisotnost drugih barv. Bele obleke, hlače, bele majice in srajce se zato lahko kombinirajo z oblačili vseh ostalih barv.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh