Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke bele barve

11125
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Emu Australia otroške espadrille Agonis Teens
    - Patentiran, prilagodljiv podložeč EMU je sestavljen iz treh plasti, ki podpira pravilno blazino. Posebej oblikovan vzorec sekanja zagotavlja popolno pridih na tla.- Gladek material.- Gumijasti podlok.- Rahlo otešena tatvina.- Tekstualna notranjost.- Laced model.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Reebok Classic bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna srajca United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v ramenih: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroške balerinke Mayoral bela barva
    - Model, ki je delno izdelan iz naravnega usnja, pridobljenega v usnjarnah, ki uporabljajo proizvodne metode, ki zmanjšujejo škodljive vplive na okolje.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške superge Geox ECLYPER bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kratke hlače Dkny bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Z žepi.- Priložen pas.
  • Otroški sandali Primigi bela barva
    - Zapenjanje z velcro in zaponko.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Primigi bela barva
    - Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Zapenjanje z velcro in zaponko.- Vzorčast material.- Stabilen podplat.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroška bombažna kratka majica BOSS bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroški sandali Geox ADRIEL bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Nedrseči, žlebljen podplat.
  • Otroška bombažna kratka majica Polo Ralph Lauren bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Pinokio Kids's Let's Rock Bonnet
    Description: Baby cap, thin, single -layer, made of 100% soft cotton in mint color. At the top of the hats, "cat's ears" are sewn. Our hat is flexible, and in addition, thanks to the sewn in, it adheres well to the small, children's head, providing the protection of the ears from the wind during walks. It will also work as a bathing cap. This is an essential element of a baby layette. The cap is produced in Poland. It also occurs in ecru. The model in the picture is 76 cm tall and wears size 74.
  • GAP Children's T-shirt with print - Boys
    T-shirt with print. Short sleeves and round neckline. Straight cut.
  • Otroške superge Kesi Leopard
    Klasične superge iz visoko kakovostnega materiala.<br /><br />- moden leopardov vzorec<br />- vezanje<br />- ravni podplat z utori<br />- gumijasta konica
  • GAP Kids Batik Shorts Logo - Boys
    Boys' tracksuit shorts.Elasticated waistband with drawstring.Side pockets.Interesting batik.On one leg logo GAP.9% recycled polyester. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.
  • GAP Kids Tracksuit Shorts - Girls
    Girls' tracksuit shorts.Elasticated waistband with drawstring.On the left leg logo GAP.Angled side pockets. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.
  • Koton Batman Printed Jogger Sweatpants Licensed
    Respect Life - Respect for Life | Licensed, Batman-print sweatpants with a tie waist and pockets. | Discover the collection that Koton has prepared with the sensitivity to add value to people and society, and to leave a more livable world to future generations. This product contains Better Cotton Initiative (BCI)* cotton. *BCI, (The Better Cotton Initiative) is a non-profit program created to help millions of farmers around the world produce healthier cotton. With the pride of being the first brand to become a BCI member in Turkey, Koton supports the implementation of sustainable agriculture principles in cotton production.
  • White Girly Striped Swimwear name it Ziza - Girls
    Model: ZizaColor: whitePattern: stripedType: two-pieceSustainability: use of recycled materialsFabric: 84% recycled polyester, 16% elastaneExtra information: Underwear and swimwear cannot be returned for hygienic reasons.
  • Koton Tutu Skirt Elastic Waist Layered Lined
    Girls' cotton tutu skirt models steal the hearts of the little ones with their designs. An elastic waistband, layered, lined tutu skirt is among the unique and fun items.
  • GAP Kids cap with pompom - Girls
    Children's hat with pompom. Soft knit fabric with a pattern. Turned-up ribbed hem.
  • Yamaha PSS-E30 Bela
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Otroška tipkovnica iz Yamahe. Remie (PSS-E30) odlikuje čudovit zvok, tipkovnica, izdelana za majhne roke, in pesmarica, ki je zasnovana tako, da vam pomaga voditi vašega malčka. Kompakten in lahek instrument lahko mladi maestro enostavno odpeljejo in odložijo sami. Glejte, kako se smehljajo, ko odkrivajo univerzalni glasbeni jezik! Čudoviti zvoki instrumentov, hrup v vozilih, živalski zvoki in drugi navdušujoči zvočni učinki spodbujajo radovednost vašega otroka. Kviz način je odličen način za naravno razvijanje glasbene podlage, medtem ko se zabava, in prosi vašega otroka, naj ugane zvočne učinke, ki jih igra. Odlikuje ga tudi naprednejši način, ki od otrok zahteva, da uganejo prave opombe. Remie (PSS-E30) je na voljo s prednastavljenimi skladbami, vse prijetne različice znanih melodij, ki jih bo vaš otrok slišal vse življenje. Ponujena konfiguracija: Standardna ponudba Spremljava: Da Izhod za slušalke: Da Barva glede na proizvajalca: Bela Možnost delovanja na baterijo: Da Barva: Bela Vsebina paketa: Manual Sekvencer: Ne Aftertouch: Ne Velikost tipkovnice: Mini Arranger: 28 Višina (cm): 5.4 Zvočniki: 1 Globina (cm): 20.1 Število zvokov: 21 - 100;49.0 USB to Device: Ne USB MIDI: Ne Osvetljene tipke: Ne Tipke občutljive na dotik: Ne Neto teža (kg): 1.2 Sistem učenja: Ne Metronom: Ne Širina (cm): 50.6 Izhodi: Headphone Jack 3,5mm TRS Število tipk: 37 Bluetooth: Ne Država izvora: Indija Vhod za mikrofon: Ne Adapter priložen: Ne Funkcija snemanja: Ne Uporaba: Instrumenti s tipkami za otroke
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 34-35
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Material: Croslite Starostna skupina: Otrok Država izvora: Kitajska Sezona: Autumn;Zima;Spring;Poletje Vrsta dejavnosti: All Velikost UK: 3 Barva: Bela;Modra;Roza Velikost EU: 34-35 Izberi velikost: 34;35 Velikost US: J 3 Serije: Crocband Clog Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Spol: Unisex
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 33-34
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Zima;Poletje;Spring;Autumn Barva: Roza;Bela;Modra Spol: Unisex Vrsta dejavnosti: All Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Material: Croslite Velikost UK: 2 Izberi velikost: 33;34 Serije: Crocband Clog Država izvora: Kitajska Starostna skupina: Otrok Velikost EU: 33-34 Velikost US: J 2
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 24-25
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Velikost US: C 8 Izberi velikost: 24;25 Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Barva: Modra;Bela;Roza Material: Croslite Velikost UK: 8 Velikost EU: 24-25 Starostna skupina: Otrok Država izvora: Kitajska Vrsta dejavnosti: All Serije: Crocband Clog Sezona: Autumn;Spring;Poletje;Zima Spol: Unisex
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 23-24
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Poletje;Spring;Zima;Autumn Spol: Unisex Barva: Roza;Bela;Modra Serije: Crocband Clog Velikost UK: 7 Starostna skupina: Otrok Izberi velikost: 24;23 Velikost EU: 23-24 Vrsta dejavnosti: All Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Velikost US: C 7 Material: Croslite
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 22-23
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Velikost UK: 6 Država izvora: Kitajska Vrsta dejavnosti: All Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Starostna skupina: Otrok Izberi velikost: 22;23 Material: Croslite Sezona: Autumn;Spring;Poletje;Zima Barva: Modra;Bela;Roza Velikost EU: 22-23 Velikost US: C 6 Serije: Crocband Clog Spol: Unisex
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 20-21
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Spring;Poletje;Zima;Autumn Barva: Roza;Modra;Bela Spol: Unisex Vrsta dejavnosti: All Velikost UK: 5 Velikost US: C 5 Velikost EU: 20-21 Serije: Crocband Clog Starostna skupina: Otrok Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Material: Croslite
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 29-30
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Autumn;Zima;Spring;Poletje Izberi velikost: 29;30 Velikost UK: 12 Država izvora: Kitajska Vrsta dejavnosti: All Material: Croslite Serije: Crocband Clog Velikost US: C 12 Barva: Modra;Bela;Roza Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Velikost EU: 29-30 Starostna skupina: Otrok Spol: Unisex
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 30-31
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Barva: Roza;Modra;Bela Spol: Unisex Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Izberi velikost: 30;31T Material: Croslite Starostna skupina: Otrok Država izvora: Kitajska Velikost UK: 13 Serije: Crocband Clog Velikost EU: 30-31 Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Vrsta dejavnosti: All Velikost US: C 13
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 28-29
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Velikost UK: 11 Material: Croslite Barva: Modra;Bela;Roza Vrsta dejavnosti: All Izberi velikost: 28;29 Velikost US: C 11 Sezona: Autumn;Spring;Poletje;Zima Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Velikost EU: 28-29 Država izvora: Kitajska Starostna skupina: Otrok Serije: Crocband Clog Spol: Unisex
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 27-28
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športno. Elegantno. Udobno. Športni dirkalni trak doda barvne odtenke Crocsovim ikoničnim coklom. Izdelani iz lahkega, trpežnega materiala Croslite ™, oblikovane podstavke in podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar ima dan na voljo. Enostavno čiščenje Sperite z milom in vodo. Sproščeno Sobaček; počuti se bolj varno na nogi. LiteRide ™ Enaki deli znanosti in magije. Revolucionarni materiali zagotavljajo vrhunsko podporo in blaženje. Podrobnosti: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostavno čiščenje Prilagodljiv s čarovniki Jibbitz ™ Ikonski Crocs Comfort ™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Spring;Poletje;Zima;Autumn Spol: Unisex Barva: Roza;Modra;Bela Serije: Crocband Clog Velikost EU: 27-28 Izberi velikost: 27;28 Država izvora: Kitajska Material: Croslite Velikost UK: 10 Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Velikost US: C 10 Starostna skupina: Otrok Vrsta dejavnosti: All
  • Crocs Kids' Classic Clog White 33-34
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Original. Vsestranski. Udobno. Enostavno obleči, enostavno sezuje! Tako kot odrasli Classic tudi otroška različica ponuja neverjetno udobje in podporo, zahvaljujoč lahkemu, vzdržljivemu materialu Croslite™ in oblikovanemu dizajnu. Otroci lahko prilagodijo svoje Crocs cokle, kakor hočejo; prezračevalne luknje sprejmejo obeske znamke Jibbitz™. Podrobnosti za otroške klasične cokle: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje. Enostaven za čiščenje. Prilagodljiv z obeski Jibbitz™. Iconic Crocs Comfort™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Tehnični podatki: Enostavno čiščenje.: Izpere se z milom in vodo. Ikonično: Legendarno oblazinjenje iz pene Croslite™ nudi celodnevno udobje in podporo. Prostoren: naš najbolj radodaren, prostoren kroj. Starostna skupina: Otrok Izberi velikost: 33;34 Velikost EU: 33-34 Sezona: Autumn;Poletje;Zima;Spring Velikost UK: 2 Velikost US: J2 Material: Croslite Vrsta dejavnosti: All Serije: Classic Clog Barva: Bela Spol: Unisex Država izvora: Vietnam Barva glede na proizvajalca: White
  • Crocs Kids' Crocband Clog Ice Blue/White 19-20
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Športna dirkalna črta doda barvo Crocsovim kultnim coklam. Izdelani iz lahkega, vzdržljivega materiala Croslite™, oblikovani vložki in zunanji podplati zagotavljajo neverjetno udobje in podporo za vse, kar vas čaka dan. Podrobnosti otroških cokel Crocband™: Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostaven za čiščenje Prilagodljiv z čarovnicami Jibbitz™ Iconic Crocs Comfort™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Tehnični podatki: Ikonično: Legendarno oblazinjenje iz pene Croslite™ nudi celodnevno udobje in podporo. Sproščeno: Majhna soba je bolj varna na vaši nogi. Barva: Bela;Modra;Roza Velikost US: C4 Država izvora: Kitajska Izberi velikost: 19;20 Vrsta dejavnosti: All Velikost UK: 4 Velikost EU: 19-20 Sezona: Autumn;Poletje;Zima;Spring Material: Croslite Barva glede na proizvajalca: Ice Blue/White Serije: Crocband Clog Starostna skupina: Otrok Spol: Unisex
  • Hamax Outback Dark Blue/White Otroški sedeži in vozički
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Kolesarska prikolica za dva otroka Trden aluminijast okvir zagotavlja optimalno zaščito otrok in velikodušen prostor v kokpitu. Sprednji del prikolice je opremljen z edinstveno “Safe Connection Point”, ki zagotavlja varno preklapljanje med kolesarsko roko, kolesom otroškega vozička, kolesom za jogger in smučarsko vlečno kljuko. Glavne prednosti Enostaven za zlaganje/razpiranje Žep za shranjevanje plasti sprednjega pokrova, ko ni v uporabi Nastavljiv 5-točkovni pas Ekskluzivna notranjost Prostoren zadnji prostor za shranjevanje Aerodinamična zasnova Kolesa za hitro sprostitev Nastavljiv in ergonomski potisni gumb Parkirna zavora Prostor za čelade Prozorna mreža za optimalno prezračevanje in zaščito pred žuželkami Senčnik sprednje okno Odobren v skladu z EN15918:2011 + A2:2017 in EN1888:2018 Specifikacije 600D vodoodporne poliestrske tkanine Reflektorji spredaj, zadaj in ob straneh Strešno okno Odsevni material na straneh in na zadnji strani prikolice Na voljo otroški vložek Na voljo smučarski komplet Na voljo komplet za jogger Zaradi odlične stabilnosti je popoln za električnim kolesom Opis Enostavna pretvorba v več športov: standardni model vključuje otroški voziček in kolesarski komplet. Jogger kolo z ročno zavoro in smučarski komplet se prodajajo posebej. Varna povezovalna točka: Zagotavlja varno preklapljanje med kolesarsko roko, kolesom vozička, kolesom za jogger in smučarsko vlečno kljuko. Priključna točka prikazuje zeleno polje, če je pravilno nameščena, in rdeče polje, ko je odklenjena. Nastavljivo vzmetenje: Zagotavlja gladko in udobno vožnjo za sopotnika in voznika. Prednje 16'' kolo ni vključeno Tehnični parametri Teža prikolice: 20 kg Največja obremenitev: 40 kg Največja teža na otroka / Največja višina otroka: 22 kg / 117 cm Minimalna starost: 6 mesecev Obremenitev ojnice: 8 kg Priporočena hitrost: 16 km/h Največja hitrost: 24 km/h Zložene mere: š/d/v: 108 * 81 * 30 cm (brez koles) Razložene mere: š/d/v: 109 * 86 * 95 cm Outback: 86 cm (maksimalna širina prikolice) Višina priključne točke: 30 – 40 cm Višina drsnika: min. 79 cm / max. 109 cm Velikost glavnih koles: 20 palcev / 51 cm Velikost koles vozička: 7 palcev / 18 cm Širina sedeža: 30 cm Globina sedeža: 25 cm Širina hrbta: 28 cm Višina hrbta: 42 cm (brez vzglavnika) Višina hrbta: 55 cm (z vzglavnikom) Velikost prtljažnika: pribl. 45 l Posebne lastnosti: Reclining Seat;Safe Connection Point;Adjustable Suspension;Easy Multi-Sport Conversion Tip: Trailers Barva: Bela;Modra Število sedežev: 2 Minimalna starost: 6 mesecev Teža: 20 kg Barva glede na proizvajalca: Dark Blue/White Premer koles: 20" Obremenitev: 40 kg Država izvora: Kitajska
  • Casio SA-50 White
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Enostaven za uporabo, zabaven za igranje - odlična izbira za prvega klaviaturista. Kompaktno ohišje, polno čudovitih tonov, ritmov in funkcij, 32 miniaturnih tipk olajša igranje majhnim rokam. 100 visokokakovostnih vgrajenih tonov, ki pokrivajo vrsto instrumentov, vključno s klavirjem, trobili, tolkali in številnimi drugimi, vzorčenimi iz akustičnih instrumentov. Gumbi Tone Direct omogočajo izbiro tonov klavirja, trobente ali kompleta bobnov z enim dotikom. 50 ritmičnih vzorcev v različnih zvrsteh, vključno s popom, balado, plesom in drugimi 10 vgrajenimi skladbami, ki jih lahko igrate skupaj - ali utišajte melodijo in jo predvajajte sami Posnetki: Oda radosti, Little Brown Jug, Menuet v G-duru, Twinkle, Twinkle Little Star, Yankee Doodle, The Nutcracker, Greensleeves, Jingle Bells, Silent Night, Joy to the World Uporabne lastnosti oddaje Octave Shift: zvišanje ali znižanje višine tona v oktavah za pokrivanje širokega razpona registrov Uglasitev: prilagodite uglasitev v korakih po 1 Hz, da se ujema z drugimi instrumenti ali vokali Transponiranje: zvišajte ali znižajte note v poltonskih korakih Metronom: uporaben za vadbo igranja v konstantnem tempu Nastavitev tempa: Spremenite tempo takta in metronoma glede na glasbo Odmev: doda učinek odmeva za širši obseg glasbenega izražanja Največja polifonija 32 tonov LCD zaslon: vse, kar morate vedeti, je na enem mestu Zahvaljujoč natančni višini je popoln za vadbo zborov in acappella Aftertouch: Ne Sekvencer: Ne Barva glede na proizvajalca: White Pitch bend: Ne Modulacija: Ne Bluetooth: Ne Osvetljene tipke: Ne USB: Ne Spremljava: Da Sistem učenja: Ne Tipke občutljive na dotik: Da Metronom: Da Izhod za slušalke: Da Vrste učinkov: Reverb Možnost delovanja na baterijo: Da Arranger: Ne Adapter priložen: Ne Vhod za mikrofon: Ne Barva: Bela Število tipk: 32 Velikost tipkovnice: Mini Globina (cm): 20.8 Izhodi: Headphone Jack 3,5mm TRS Število zvokov: 100.0 Tip akumulatorja: AA Država izvora: Kitajska Tipkovnica: Mini-Key Višina (cm): 5.1 Zvočniki: 2x 3 " Neto teža (kg): 1.0 Širina (cm): 44.6 Napajanje: Adapter or Battery
  • Crocs Kids' Classic Clog T White 27-28
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Original. Vsestranski. Udobno. Enostavno obleči, enostavno sezuje! Tako kot odrasli Classic tudi otroška različica ponuja neverjetno udobje in podporo, zahvaljujoč lahkemu, vzdržljivemu materialu Croslite™ in oblikovanemu dizajnu. Otroci lahko svoje cokle Crocs™ prilagodijo po želji; prezračevalne luknje sprejmejo obeske znamke Jibbitz™. Podrobnosti Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostaven za čiščenje Neverjetno lahek in zabaven za nošenje Prilagodljiv z čarovnicami Jibbitz™ Iconic Crocs Comfort™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Spring;Zima;Poletje;Autumn Barva glede na proizvajalca: White Spol: Unisex Velikost UK: 10 Vrsta dejavnosti: All Država izvora: Kitajska Material: Croslite Starostna skupina: Otrok Velikost US: C10 Izberi velikost: 27;28 Velikost EU: 27-28 Barva: Bela
  • Crocs Kids' Classic Clog T White 19-20
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Original. Vsestranski. Udobno. Enostavno obleči, enostavno sezuje! Tako kot klasična različica za odrasle nudi tudi otroška različica neverjetno udobje in podporo zahvaljujoč lahkemu, vzdržljivemu materialu Croslite™ in oblikovanemu dizajnu. Otroci lahko svoje cokle Crocs™ prilagodijo po želji; prezračevalne luknje sprejmejo obeske znamke Jibbitz™. Podrobnosti Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostaven za čiščenje Neverjetno lahek in zabaven za nošenje Prilagodljiv z obeski Jibbitz™ Iconic Crocs Comfort™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Velikost US: C4 Material: Croslite Izberi velikost: 20;19 Država izvora: Kitajska Barva: Bela Vrsta dejavnosti: All Velikost EU: 19-20 Velikost UK: 4 Starostna skupina: Otrok Sezona: Autumn;Zima;Spring;Poletje Barva glede na proizvajalca: White Spol: Unisex
  • Crocs Kids' Classic Clog T White 23-24
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Original. Vsestranski. Udobno. Enostavno obleči, enostavno sezuje! Tako kot Classic za odrasle, tudi otroška različica ponuja neverjetno udobje in podporo, zahvaljujoč lahkemu, vzdržljivemu materialu Croslite™ in oblikovanemu dizajnu. Otroci lahko svoje cokle Crocs™ prilagodijo po želji; prezračevalne luknje sprejmejo obeske znamke Jibbitz™. Podrobnosti Vrtljivi petni trakovi za varnejše prileganje Enostaven za čiščenje Neverjetno lahek in zabaven za nošenje Prilagodljiv z obeski Jibbitz™ Iconic Crocs Comfort™: lahek. Prilagodljiv. 360-stopinjsko udobje. Sezona: Zima;Poletje;Spring;Autumn Spol: Unisex Barva glede na proizvajalca: White Vrsta dejavnosti: All Izberi velikost: 23;24 Barva: Bela Velikost UK: 7 Država izvora: Kitajska Velikost EU: 23-24 Velikost US: C7 Material: Croslite Starostna skupina: Otrok
  • Hamax Caress with Lockable Bracket White/Black Otroški sedeži in vozički
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Varna in udobna dogodivščina za otroka Vrhunski model zadnjega otroškega kolesarskega sedeža Hamax, Caress, je inovativen sedež z obilico visokokakovostnih podrobnosti. Otroški kolesarski sedež je opremljen z nastavljivim naslonjalom in funkcijo naklona za 20°. Vse nastavitve so zasnovane za upravljanje z eno roko, tako da lahko z drugo roko stabilizirate kolo, ko zavarujete svojega otroka. Luksuzno vožnjo zagotavlja vzmetenje, ki ščiti otrokovo hrbtenico in zagotavlja gladko vožnjo. Zaradi varnosti ne pozabite, da naj vaš otrok vedno nosi kolesarsko čelado. Lastnosti Nastavljiv sistem naslonjala za uravnavanje višine Integrirano oblazinjenje Sistem opore za noge – nastavljiv z eno roko Po širini nastavljiv* pas z mehkimi ramenskimi oblazinjenji Zaklepanje sedeža preprečuje krajo* Nosilec s ključavnico Odsevni na zadnji strani za boljšo vidljivost Varen in enostaven za namestitev Vzmetenje za gladko vožnjo in zaščito hrbtenice Enostavna montaža – samo štirje vijaki Z vzmetjo boste slišali ''klik'', ko je nosilec varno zaklenjen Zeleni indikatorji se prikažejo, ko so palice pravilno nameščene Sistem za hitro sprostitev, pritisnite sprednji del nosilca in odklopite drog *Sedeži izdelani po 23. 5. 20° ergonomski položaj za počitek Preprost, enoročni nagibni gumb lahko nastavite, ne da bi morali sestopiti s kolesa. Spremenljivi položaji za spanje do 20 stopinj omogočajo vašemu otroku udobno vožnjo in ohranjanje idealnega položaja glave med počitkom. Absorpcija udarcev Zasnovano za optimalno udobje za vas in vašega sopotnika, možnost vgradnje na okvir ima sistem jeklenega vzmetenja z dvema drogoma, ki zagotavlja brezhibno in gladko vožnjo za vašega malčka. Vdolbina za čelado Omogoča udobno sedenje otrokove glave brez potiskanja naprej. Raste z vašim otrokom Nastavljivo, drsno naslonjalo za hrbet se prilagaja različnim višinam za varno in idealno prileganje za potrebe rastoče družine. Pas je tudi nastavljiv po širini*. Barva: Črna;Bela Tip: Rear Seats Država izvora: Kitajska Obremenitev: 22 kg Število sedežev: 1 Barva glede na proizvajalca: White/Black
  • Hamax Caress with Lockable Bracket White/Mint Otroški sedeži in vozički
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Varna in udobna dogodivščina za otroka Vrhunski model zadnjega otroškega kolesarskega sedeža Hamax, Caress, je inovativen sedež z obilico visokokakovostnih podrobnosti. Otroški kolesarski sedež je opremljen z nastavljivim naslonjalom in funkcijo naklona za 20°. Vse nastavitve so zasnovane za upravljanje z eno roko, tako da lahko z drugo roko stabilizirate kolo, ko zavarujete svojega otroka. Luksuzno vožnjo zagotavlja vzmetenje, ki ščiti otrokovo hrbtenico in zagotavlja gladko vožnjo. Zaradi varnosti ne pozabite, da naj vaš otrok vedno nosi kolesarsko čelado. Lastnosti Nastavljiv sistem naslonjala za uravnavanje višine Integrirano oblazinjenje Sistem opore za noge – nastavljiv z eno roko Po širini nastavljiv* pas z mehkimi ramenskimi oblazinjenji Zaklepanje sedeža preprečuje krajo* Nosilec s ključavnico Odsevni na zadnji strani za boljšo vidljivost Varen in enostaven za namestitev Vzmetenje za gladko vožnjo in zaščito hrbtenice Enostavna montaža – samo štirje vijaki Z vzmetjo boste slišali ''klik'', ko je nosilec varno zaklenjen Zeleni indikatorji se prikažejo, ko so palice pravilno nameščene Sistem za hitro sprostitev, pritisnite sprednji del nosilca in odklopite drog *Sedeži izdelani po 23. 5. 20° ergonomski položaj za počitek Preprost, enoročni nagibni gumb lahko nastavite, ne da bi morali sestopiti s kolesa. Spremenljivi položaji za spanje do 20 stopinj omogočajo vašemu otroku udobno vožnjo in ohranjanje idealnega položaja glave med počitkom. Absorpcija udarcev Zasnovano za optimalno udobje za vas in vašega sopotnika, možnost vgradnje na okvir ima sistem jeklenega vzmetenja z dvema drogoma, ki zagotavlja brezhibno in gladko vožnjo za vašega malčka. Vdolbina za čelado Omogoča udobno sedenje otrokove glave brez potiskanja naprej. Raste z vašim otrokom Nastavljivo, drsno naslonjalo za hrbet se prilagaja različnim višinam za varno in idealno prileganje za potrebe rastoče družine. Pas je tudi nastavljiv po širini*. Država izvora: Kitajska Tip: Rear Seats Barva: Bela;Zelena Barva glede na proizvajalca: White/Mint Obremenitev: 22 kg Število sedežev: 1
  • Hamax Caress with Carrier Adapter White/Black Otroški sedeži in vozički
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Enostavna namestitev na prtljažnik Vrhunski model zadnjega sedeža Hamax, Caress, je inovativen kolesarski otroški sedež z obilico visokokakovostnih detajlov. Sedež je opremljen z nastavljivim naslonjalom in funkcijo naklona za 20°. Ima tudi nežno vzmetenje, ki ščiti hrbtenico vašega otroka in zagotavlja gladko vožnjo tudi na neravnih cestah. Vse nastavitve so zasnovane za upravljanje z eno roko, tako da lahko z drugo roko stabilizirate kolo, ko zavarujete svojega otroka. Lastnosti Nastavljiv sistem naslonjala za uravnavanje višine Nastavljiv položaj spanja (20°) Integrirano oblazinjenje Sistem opore za noge – nastavljiv z eno roko Po širini nastavljiv* pas z mehkimi ramenskimi oblazinjenji Zaklep sedeža preprečuje krajo Odsevni na zadnji strani za boljšo vidljivost Vzmetenje ščiti hrbtenico in zagotavlja gladko vožnjo Varen in enostaven za namestitev Nosilci morajo biti odobreni za prevoz 25 kg (ISO11243) Premeri cevi 10 - 20 mm. Cevi morajo biti okrogle. Za vse druge oblike se prepričajte, da je adapter varno pritrjen. Omogoča montažo sedeža na obstoječ nosilec Primerno za številna e-kolesa *Sedeži izdelani po 23. 5. 20° ergonomski položaj za počitek Preprost, enoročni nagibni gumb lahko nastavite, ne da bi morali sestopiti s kolesa. Spremenljivi položaji za spanje do 20 stopinj omogočajo vašemu otroku udobno vožnjo in ohranjanje idealnega položaja glave med počitkom. Absorpcija udarcev Zasnovano za optimalno udobje za vas in vašega sopotnika, možnost montaže na prtljažnik se ponaša z vgrajeno vzmetjo, ki zagotavlja brezhibno in gladko vožnjo za vašega malčka. Vdolbina za čelado Omogoča udobno sedenje otrokove glave brez potiskanja naprej. Raste z vašim otrokom Nastavljivo, drsno naslonjalo za hrbet se prilagaja različnim višinam za varno in idealno prileganje za potrebe rastoče družine. Pas je tudi nastavljiv po širini*. Število sedežev: 1 Država izvora: Kitajska Tip: Rear Seats Obremenitev: 22 kg Barva: Črna;Bela Barva glede na proizvajalca: White/Black
  • Hamax Caress with Carrier Adapter White/Mint Otroški sedeži in vozički
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Enostavna namestitev na prtljažnik Vrhunski model zadnjega sedeža Hamax, Caress, je inovativen kolesarski otroški sedež z obilico visokokakovostnih detajlov. Sedež je opremljen z nastavljivim naslonjalom in funkcijo naklona za 20°. Ima tudi nežno vzmetenje, ki ščiti hrbtenico vašega otroka in zagotavlja gladko vožnjo tudi na neravnih cestah. Vse nastavitve so zasnovane za upravljanje z eno roko, tako da lahko z drugo roko stabilizirate kolo, ko zavarujete svojega otroka. Lastnosti Nastavljiv sistem naslonjala za uravnavanje višine Nastavljiv položaj spanja (20°) Integrirano oblazinjenje Sistem opore za noge – nastavljiv z eno roko Po širini nastavljiv* pas z mehkimi ramenskimi oblazinjenji Zaklep sedeža preprečuje krajo Odsevni na zadnji strani za boljšo vidljivost Vzmetenje ščiti hrbtenico in zagotavlja gladko vožnjo Varen in enostaven za namestitev Nosilci morajo biti odobreni za prevoz 25 kg (ISO11243) Premeri cevi 10 - 20 mm. Cevi morajo biti okrogle. Za vse druge oblike se prepričajte, da je adapter varno pritrjen. Omogoča montažo sedeža na obstoječ nosilec Primerno za številna e-kolesa *Sedeži izdelani po 23. 5. 20° ergonomski položaj za počitek Preprost, enoročni nagibni gumb lahko nastavite, ne da bi morali sestopiti s kolesa. Spremenljivi položaji za spanje do 20 stopinj omogočajo vašemu otroku udobno vožnjo in ohranjanje idealnega položaja glave med počitkom. Absorpcija udarcev Zasnovano za optimalno udobje za vas in vašega sopotnika, možnost vgradnje na prtljažnik se ponaša z vgrajeno vzmetjo, ki zagotavlja brezhibno in gladko vožnjo za vašega malčka. Vdolbina za čelado Omogoča udobno sedenje otrokove glave brez potiskanja naprej. Raste z vašim otrokom Nastavljivo, drsno naslonjalo za hrbet se prilagaja različnim višinam za varno in idealno prileganje za potrebe rastoče družine. Pas je tudi nastavljiv po širini*. Barva: Bela;Zelena Obremenitev: 22 kg Država izvora: Kitajska Tip: Rear Seats Barva glede na proizvajalca: White/Mint Število sedežev: 1
  • Bensimon Nizke superge ROMY B79 ENFANT
    Bensimon Nizke superge ROMY B79 ENFANT Bela Na voljo za deško velikost. 31,32,33,34,35. bombaž Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge ADVANTAGE CF C
    adidas Nizke superge ADVANTAGE CF C Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge Tensaur Sport MICKEY CF I
    adidas Nizke superge Tensaur Sport MICKEY CF I Bela Na voljo za deško velikost. 19,20,21,22,23,24,25,26,27,23 1/2,25 1/2,26 1/2. Delno narejeno iz recikliranih materialov Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 K
    adidas Nizke superge GRAND COURT 2.0 K Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,38,40,35,36 2/3,37 1/3,38 2/3,35 1/2,36 1/2,39 1/2,30 1/2,28 1/2. Delno izdelano iz recikliranih produktov Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • WE Fashion Majica 'Herold' modra / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Rokavi z dodatkom, Raven izrez, Žep na prsih, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Nike Sportswear Kape temno modra / bela
    Dizajn: Ploščat rob, Zapiranje na ježka; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Flis; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Label Plate, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Kosi na set: 2-delni
  • Nike Sportswear Hlače 'Club' črna / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • Nike Sportswear Majica 'Futura' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Obrezan izrez, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Potisk oznake, Gumijast potisk; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • CONVERSE Majica modra / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • MAXIMO Kape 'Maris' volneno bela
    Dizajn: Rebrna vrv; Material: Volna; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip
  • Jordan Komplet roza / črna / bela
    Način zapenjanja: Gumb na potisk; Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Kosi na set: 3-delni; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Nike Sportswear Nogavice črna / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake, Koži prijazen material; Paket: 6 delno pakiranje
  • Nike Sportswear Športne nogavice roza / pitaja / bela
    Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Strukturiran grip, Mehek grip; Paket: 3 delno pakiranje
  • CONVERSE Komplet roza / rdeča / črna / bela
    Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Koži prijazen material; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Nike Sportswear Nogavice črna / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Obdelava brez šivov; Barve v paketu: Več barv na paket
  • Nike Sportswear Kombinezon 'All Day Play' temno modra / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Kosi na set: 1-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Model: Regularen
  • SUPERFIT Odprti čevlji svetlo siva / svetlo oranžna / svetlo roza / bela
    Dizajn: Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Nike Sportswear Trenirka za tek roza / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba, Stoječ vratnik, Kenguru žep, Vložki kontrastnih barv; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • MAXIMO Rokavice mornarska / bela
    Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip
  • ADIDAS ORIGINALS Superge 'Superstar' zlata / črna / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Jordan Hlače mornarska / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Urban Classics Majica neonsko rumena / neonsko zelena / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Jordan Kapa črna / bela
    Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip
  • Jordan Športne hlače rdeča / črna / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • UNITED COLORS OF BENETTON Majica zelena / bela
    Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey, Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Polo Ralph Lauren Copatki za prve korake 'HERITAGE COURT II' mornarska / bela
    Dizajn: Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Luknjičasta podloga, Oznaka-nalepke, Oblazinjen rob, Prilagodljiva širina
  • PLAYSHOES Gumijasti škornji 'Margariten' rumena / rosé / staro roza / bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Brez robov; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Rožast; Material: Sintetika; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: All-Over-Muster, Vodotesno; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • MAXIMO Kape temno roza / bela
    Dizajn: Ploščat rob; Material: Bombaž; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip, Narejeno okolju prijazno; Certificiranje: Global Organic Textile Standard (GOTS) - organic
  • MAXIMO Kape 'MINI' marine / bela
    Dizajn: Brez robov; Material: Bombaž; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Certificiranje: Global Organic Textile Standard (GOTS) - organic
  • MAXIMO Kape roza / bela
    Dizajn: Ploščat rob, Za vozle/povezovanje; Material: Bombaž; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Narejeno okolju prijazno; Certificiranje: Global Organic Textile Standard (GOTS) - organic
  • Nike Sportswear Nogavice 'Futura' modra / siva / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip, Proti zdrsavanju; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 3 delno pakiranje
  • NIKE Športne hlače mornarska / bela
    Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • VANS Majica 'SKELETON' črna / bela
    Dizajn: Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Jordan Trenirka za tek 'ESSENTIALS' rdeča / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Jordan Trenirka za tek 'ESSENTIALS' črna / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Raven rob, S kapuco, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Carter's Hlače mornarska / bela
    Material: Bombaž; Vzorec: Črtast; Certificiranje: LENZING™ and ECOVERO™ are trademarks of Lenzing AG.; Dolžina: Dolga/maksi; Paket: 2 delno pakiranje; Model: Ozke
  • MINOTI Spodnjice turkizna / črna / bela
    Material: Jersey; Dodatki: Potisk oznake; Paket: 9 delno pakiranje
  • MINOTI Spodnjice modra / siva / rdeča / črna / bela
    Material: Jersey; Dodatki: All-Over-Muster; Paket: 10 delno pakiranje
  • MINOTI Spodnjice siva / oranžna / črna / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Potisk oznake; Paket: 9 delno pakiranje
  • MINOTI Spodnjice modra / nočno modra / zelena / bela
    Material: Jersey; Dodatki: Mehek grip; Paket: 10 delno pakiranje
  • MINOTI Spodnjice modra / temno modra / bela
    Material: Jersey; Dodatki: All-Over-Muster; Paket: 9 delno pakiranje
  • MINOTI Spodnjice modra / mornarska / bela
    Material: Jersey; Dodatki: All-Over-Muster; Paket: 10 delno pakiranje
  • MINOTI Spodnjice modra / žad / oranžna / rdeča / bela
    Material: Jersey; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Paket: 10 delno pakiranje
  • MINOTI Spodnjice modra / rumena / črna / bela
    Material: Jersey; Dodatki: All-Over-Muster; Paket: 9 delno pakiranje
  • Otroški usnjeni čevlji Reebok Classic bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Bluza Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna majica zippy bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanek material.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Polo Ralph Lauren bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zaponka na hrbtni strani.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.
  • Otroška kapa Jamiks OLI bela barva
    Otroška kapa iz kolekcije Jamiks. Model izdelan iz pletenine z nalepko.
  • Otroška kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model z bleščicami.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Dolžina: 40,5 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Koton Jogger Sweatpants City Printed Tied Waist Raised
    By choosing our Los Angeles printed, pocket detailed, elastic waist, raising, basic, jogger sweatpants, you are supporting Better Cotton (BC)'s investment in its mission to help cotton survive producers and thrive with the aim of protecting the environment. This product may not contain Better Cotton as it is supplied through a mass balance system.
  • Koton Jogger Sweatpants Print Detail Tied Waist Pocket Raising
    Jogger sweatpants with print details, a tie waist, pockets and raising. By choosing our cotton products, you are supporting Better Cotton (BC) investment in our mission to help cotton growers survive and thrive while protecting the environment. This product may not contain Better Cotton as it is supplied through a mass balance system.

Nazadnje videno

Bela barva v modi simbolizira ambicioznost, čistočo, svetlobo, nedolžnost, sterilnost, mehkobo in popolnost. Bela oblačila je idealno obleči za poslovne večerje, da bi se poudarilo prepričanje v bodočo uspešnost. Oblačenje v belo barvo kaže na organiziranost in nagnjenost k popolnosti. Bela oblačila in obutev je teško ohranjati, ker jih je potrebno neprestano prati, to je pa tudi odraz uspešnosti. Če radi nosite belo barvo vsekakor se preizkusite v kreativnih službah. Bela pravzaprav ni barva, ampak predstavlja neprisotnost drugih barv. Bele obleke, hlače, bele majice in srajce se zato lahko kombinirajo z oblačili vseh ostalih barv.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh