Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za moške z webshopa Notino

2914
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Prada Luna Rossa Ocean toaletna voda za moške 150 ml
    Prada Luna Rossa Ocean, 150 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Prada Luna Rossa Ocean. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. čista sveža dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Carthusia Uomo parfumsko milo za moške 125 g
    Carthusia Uomo, 125 g, Parfumirana mila za moške, Trdo milo Carthusia Uomo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši koži zagotavlja svilnato mehkobo skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Mühle RYTMO R220 tradicionalni brivnik
    Mühle RYTMO R220, Brivniki za moške, Brivnik Mühle RYTMO je najbolj enostaven način, da dosežemo gladek obraz. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje brivnik z nadomestnimi britvicami dizajnerska izvedba Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle RYTMO Black Fibre čopič za britje
    Mühle RYTMO Black Fibre, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle RYTMO Black Fibre bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Cuba Prestige darilni set za moške
    Cuba Prestige, Moški seti za moške, Ne morete se odločiti, katera dišava vam najbolje pristaja? Set parfumov za moške Cuba Prestige vsebuje miniature več dišav, po zaslugi katerih lahko vsak dan dišite drugače. Po kateri boste segli kot prvi? Lastnosti: odličen za darilo Vsebina seta: Gold toaletna voda 35 ml Red toaletna voda 35 ml Blue toaletna voda 35 ml Orange toaletna voda 35 ml
  • Pino Silvestre Original voda za po britju za moške 75 ml
    Pino Silvestre Original, 75 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Pino Silvestre Original je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: koži doda prijeten vonj prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Police Deep Blue toaletna voda za moške 100 ml
    Police Deep Blue, 100 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Police Deep Blue bo vedno v koraku z vami. aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Police To Be Camouflage šampon in gel za prhanje 2v1 za moške 400 ml
    Police To Be Camouflage, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Police To Be Camouflage spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije
  • Bielenda Only for Men Carbo Detox matirajoči čistilni gel za moške 150 g
    Bielenda Only for Men Carbo Detox, 150 g, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Only for Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo na koži pušča mat videz ne draži obrite kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Dove Men+Care Extra Fresh gel za prhanje za telo in obraz 400 ml
    Dove Men+Care Extra Fresh, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Men+Care Extra Fresh. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Néroli Intense toaletna voda za moške 100 ml
    Jeanne en Provence Néroli Intense, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Jeanne en Provence Néroli Intense . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. cvetlična dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rochas Moustache parfumska voda za moške 75 ml
    Rochas Moustache, 75 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Rochas Moustache . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. orientalska dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Beviro Discovery Set Eau de Toilette set za moške
    Beviro Discovery Set Eau de Toilette, Moški seti za moške, Vsebina seta: Metropolitan toaletna voda 2 ml Sophisticated toaletna voda 2 ml Bohemian Spirit toaletna voda 2 ml 1918 toaletna voda 2 ml
  • BERANI Homme Skincare Set darilni set za moške
    BERANI Homme Skincare Set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom BERANI , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: trdi parfum 50 ml dnevna revitalizacijska krema za moške 30 ml Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo zagotavlja kompleksno nego moške kože prijeten vonj razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Biotherm Homme 48h Day Control dezodorant za moške 75 ml
    Biotherm Homme 48h Day Control, 75 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Biotherm Homme 48h Day Control prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Zew For Men Soap Dish škatlica za milo za moške Black 1 kos
    Zew For Men Soap Dish, 1 kos, Dodatki za moške, Eleganten pribor Zew For Men Soap Dish bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.
  • Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer lasni tonik za krepitev las 125 ml
    Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer, 125 ml, Toniki in vode za lase za moške, Izdelek, ki se ne spira, Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer, daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego. Lastnosti: izboljša kakovost strukture las povečuje gostoto in moč las izdelek je posebej razvit za moške aktivira lasne korenine Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Conditioner balzam za lase 300 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Conditioner, 300 ml, Balzami za moške, Balzam Aveda Men Pure - Formance™ omogoča, da lase po vsakem umivanju uredite, poleg tega pa jih nahrani. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče lajša razčesavanje in oblikovanje lase globinsko hrani ščiti lase pred poškodbami Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel gel za lase z UV faktorjem 150 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje ne obremenjuje las zagotavlja zdrav lesk Sestava: UV-filter veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Liquid Pomade pomada za lase 200 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Liquid Pomade, 200 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: nudi srednje utrjevanje ne obremenjuje las zagotavlja zdrav lesk ne strjuje se v laseh Sestava: veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Pomade pomada za lase z močnim utrjevanjem 75 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Pomade, 75 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki ne obremenjuje las ima dolgotrajen učinek pričeski doda teksturo in obliko zagotavlja zdrav lesk Sestava: veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Cream stiling krema s srednjim utrjevanjem za naraven sijaj las 125 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Cream, 125 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje nudi srednje utrjevanje utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk pričeski doda teksturo in obliko Sestava: veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • HeadBlade S4 Lunar Eclipse strojček za britje glave 1 kos
    HeadBlade S4 Lunar Eclipse, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek HeadBlade S4 Lunar Eclipse idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Lastnosti: nihalna brivna glava enostavno spiranje in vzdrževanje dizajnerska izvedba brivnik z nadomestnimi britvicami pripomore h gladkemu in natančnemu britju Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Armaf Acute Men parfumska voda za moške 100 ml
    Armaf Acute Men, 100 ml, Parfumske vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, parfumska voda za moške Armaf Acute Men je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. lesna dišava citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • HeadBlade HB2 nadomestne britvice 10 kos
    HeadBlade HB2, 10 kos, Nadomestne britvice za moške, Nadomestne britvice HeadBlade HB2 in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Oriflame Mister Giordani Aqua toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Mister Giordani Aqua, 75 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Oriflame Mister Giordani Aqua vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. lesna dišava čista sveža dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Old Spice Restart trdi dezodorant za moške 50 ml
    Old Spice Restart, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Restart je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Reuzel Intensive Care Eye Cream krema za pomirjanje oteklin okoli oči in temnih kolobarjev za moške 30 ml
    Reuzel Intensive Care Eye Cream, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Reuzel Intensive Care Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov.
  • Reuzel Wood & Spice trdi parfum za moške 35 g
    Reuzel Wood & Spice, 35 g, Parfumi za moške, Svež, pa obenem intenziven. Lahek, pa kljub temu možat. Parfum za moške Reuzel Wood & Spice bo odličen vodič po vaši vsakodnevni pustolovščini. citrusna dišava lesna dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Radox Men Invigorating gel za prhanje za moške 3v1 225 ml
    Radox Men Invigorating, 225 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Radox Men Invigorating spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite. Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • BEURER MP 55 električna pilica za stopala 1 kos
    BEURER MP 55, 1 kos, Manikura in pilice za moške, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek BEURER MP 55 vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih mehča žulje in kurja očesa Navodilo za uporabo: Po uporabi sperite z vodo.
  • David Beckham Aromatic Greens parfumska voda za moške 100 ml
    David Beckham Aromatic Greens, 100 ml, Parfumske vode za moške, Kot beg v samo srce narave bo na vas delovala parfumska voda za moške David Beckham Aromatic Greens . Pustite za hrbtom stresno mestno naglico in ostanite skoncentrirani na to, kar je zares pomembno. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava čista sveža dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • David Beckham Infinite Aqua parfumska voda za moške 100 ml
    David Beckham Infinite Aqua, 100 ml, Parfumske vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za moškeDavid Beckham Infinite Aqua vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. aromatična dišava z zeliščnimi toni čista sveža dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • David Beckham Refined Woods parfumska voda za moške 100 ml
    David Beckham Refined Woods, 100 ml, Parfumske vode za moške, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Parfumska voda za moške David Beckham Refined Woods osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava čista sveža dišava začimbna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Police Extreme toaletna voda za moške 100 ml
    Police Extreme, 100 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Police Extreme o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. lesna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike
  • Ladenac Velour Animal parfumska voda za moške 100 ml
    Ladenac Velour Animal, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dovolite, da parfumska voda Ladenac Velour Animal o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. cipresna dišava mošusna dišava orientalska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo razkošna dišava za zahtevne dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clarins Men Energizing Eye Gel energijska gel-krema za predel okoli oči proti znakom utrujenosti za moške mešanica barv 15 ml
    Clarins Men Energizing Eye Gel, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Clarins Men Energizing Eye Gel se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake obnavlja in poživlja osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Afnan Supremacy Not Only Intense parfumski ekstrakt za moške 100 ml
    Afnan Supremacy Not Only Intense, 100 ml, Parfumi za moške, Spoznajte razkošje, skrito v steklenički. Parfum za moške Afnan Supremacy Not Only Intense je izjemen po nezamenljivi dišavi, ki vam zagotovi prav tako pozornost, kakršno si zaslužite. sadna dišava lesna dišava
  • ProfiCare BHT 3014 prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    ProfiCare BHT 3014, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat ProfiCare BHT 3014 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: ergonomsko oblikovan nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss PRO Blades T-Spare nadomestne britvice 1 kos
    BaByliss PRO Blades T-Spare, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice BaByliss PRO Blades T-Spare in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Avon Wild Country Rush toaletna voda za moške 75 ml
    Avon Wild Country Rush, 75 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Avon Wild Country Rush. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dizajnerska steklenička dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Saloos CBD visoko hranilno pomirjajoče olje za prhanje 125 ml
    Saloos CBD, 125 ml, mila in geli za prhanje za moške, Olje za prhanje Saloos CBD koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Hugo Boss BOSS Number One toaletna voda za moške 100 ml
    Hugo Boss BOSS Number One, 100 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Hugo Boss BOSS Number One bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. mošusna dišava praprotna dišava cvetlična dišava lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kiepe Top Gun Clipper strojček za striženje las z etuijem
    Kiepe Top Gun Clipper, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Kiepe Top Gun Clipper vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Collistar Uomo Daily Protective Moisturizer vlažilna krema za obraz za mladostni videz 80 ml
    Collistar Uomo Daily Protective Moisturizer, 80 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Collistar Uomo vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži pomirja kožo po britju Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Collistar Uomo Oil Free Moisturizer vlažilna gel krema za moške 80 ml
    Collistar Uomo Oil Free Moisturizer, 80 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Collistar Uomo vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje enostavno se raznaša in se hitro vpija intenzivno vlaži gladi gubice in napenja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Armand Basi L'Eau Pour Homme toaletna voda za moške 125 ml
    Armand Basi L'Eau Pour Homme, 125 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Armand Basi L'Eau Pour Homme vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive brivnik + nadomestne britvice 4 kos 1 kos
    Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto glava strojčka je zamenljiva strojček je pralen in torej zelo higienski zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Jaguar Pace toaletna voda za moške 100 ml
    Jaguar Pace, 100 ml, Toaletne vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Toaletna voda za moške Jaguar Pace je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. aromatična dišava z zeliščnimi toni praprotna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Proraso Green milo za britje v tubici 150 ml
    Proraso Green, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Green zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje ustvarja bogato peno prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Proraso Green gel za zaustavitev krvavitve po britju 10 ml
    Proraso Green, 10 ml, Klasično britje za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Green bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo
  • Proraso Red milo za britje za trdo brado za brado 150 ml
    Proraso Red, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Red zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje pomirja kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat.
  • SANTINI Cosmetic Durmiere parfumska voda za moške 50 ml
    SANTINI Cosmetic Durmiere, 50 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške SANTINI Cosmetic Durmiere . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. citrusna dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Tabac Man toaletna voda za moške 50 ml
    Tabac Man, 50 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Tabac Man . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. lesna dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • BioNike Defence Man pena za britje 200 ml
    BioNike Defence Man, 200 ml, izdelki za britje za moške, Izdelek za britje BioNike Defence zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože omogoča enostavno britje preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • DuKaS Premium Line Solingen 1693 set za manikiro (+ usnjena torbica) za moške
    DuKaS Premium Line Solingen 1693, 5 kos, Manikura in pilice za moške, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 1693 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: ravne škarje za nohte 1 kos ščipalec za nohte 1 kos pilica iz safirja 8 cm pinceta poševna 1 kos pripomoček za postiskanje in odstranjevanje obnohtne kožice 2 v 1 1 kos Lastnosti: odličen za darilo razveseli vsakega moškega oblikuje in krajša nohte Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Ziaja Men Skincare darilni set (za moške)
    Ziaja Men Skincare, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Ziaja Men Skincare, ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: Mountain Pepper gel za prhanje in šampon 2v1 400 ml Red Cedar vlažilni balzam za po britju 80 ml Lemon Verbena gel za prhanje in šampon 2v1 200 ml Vetiver gel za prhanje in šampon 2v1 200 ml Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase zmanjšuje rdečico in pomirja kožo primeren kot izvrstno darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Armaf Magnificent Blue Pour Homme parfumska voda za moške 100 ml
    Armaf Magnificent Blue Pour Homme, 100 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Armaf Magnificent Blue Pour Homme . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. citrusna dišava začimbna dišava lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Unit4Men Bath Set Citrus & Musk sol za kopel z regeneracijskim učinkom 700 g
    Unit4Men Bath Set Citrus & Musk, 700 g, Pripravki za v kopel za moške, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Unit4Men Bath Set Citrus & Musk. Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Vsebina seta: sol za kopel 700 g žlička Lastnosti: obnavlja kožo intenzivno vlaži deluje na sproščujoč način pri obnovi mišic prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi.
  • Mercedes-Benz Man Bright parfumska voda za moške 100 ml
    Mercedes-Benz Man Bright, 100 ml, Parfumske vode za moške, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Parfumska voda za moške Mercedes-Benz Man Bright osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Versace Dylan Blue Pour Homme dezodorant za moške 75 ml
    Versace Dylan Blue Pour Homme, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Versace Dylan Blue Pour Homme prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsakega moškega podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Versace Eros dezodorant brez škatlice za moške 75 ml
    Versace Eros, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Versace Eros sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije dodaja svežino Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Listerine Clean & Fresh ustna voda proti kariesu 500 ml
    Listerine Clean & Fresh, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Clean & Fresh osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zagotavlja svež dah zmanjša občutljivost zob bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Carthusia 1681 parfumska voda za moške 100 ml
    Carthusia 1681, 100 ml, Parfumske vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška parfumska voda Carthusia 1681 bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava čista sveža dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Ascendant Intense parfumska voda za moške 75 ml
    Oriflame Ascendant Intense, 75 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Oriflame Ascendant Intense. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. začimbna dišava orientalska dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Cuba Silver toaletna voda za moške 100 ml
    Cuba Silver, 100 ml, Parfumske vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Parfumska voda za moške Cuba Silver vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. aromatična dišava z zeliščnimi toni
  • Cuba Signature toaletna voda za moške 100 ml
    Cuba Signature, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Cuba Signature osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava
  • Karl Lagerfeld Hamburg Alster toaletna voda za moške 100 ml
    Karl Lagerfeld Hamburg Alster, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Karl Lagerfeld Hamburg Alster . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Iceberg Eau de Iceberg 74 Pour Homme toaletna voda za moške 100 ml
    Iceberg Eau de Iceberg 74 Pour Homme, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Iceberg Eau de Iceberg 74 Pour Homme . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. citrusna dišava lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Mexx Black Man parfumska voda za moške 50 ml
    Mexx Black Man, 50 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Mexx Black Man . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava čista sveža dišava citrusna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • true men skin care Day & night complete skin care set set za nego kože (za dan in noč) za moške
    true men skin care Day & night complete skin care set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom true men skin care Day & night complete skin care set , ki je poln izdelkov za nego moške kože obraza. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: dnevna vlažilna krema SPF 15 50 ml nočna regeneracijska krema 50 ml Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože globinsko obnavlja kožo kožo globinsko nahrani obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje enostavna in priročna uporaba Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • true men skin care Regenerating night cream nočna regeneracijska krema 50 ml
    true men skin care Regenerating night cream, 50 ml, Nočna nega za moške, Za kožo je treba poskrbeti tudi zvečer. Nočna nega true men skin care Regenerating night cream neguje kožo med spanjem in ji daje, kar potrebuje. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože odpravlja gubice in vrača koži čvrstost globinsko obnavlja kožo enostavna in priročna uporaba Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • true men skin care Hydrating day cream dnevna vlažilna krema SPF 15 50 ml
    true men skin care Hydrating day cream, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz true men skin care Hydrating day cream vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože intenzivno vlaži enostavno se raznaša in se hitro vpija odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte.
  • Carthusia Uomo parfumirani gel za prhanje za moške 250 ml
    Carthusia Uomo, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Carthusia Uomo odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Captain Fawcett Hand Cream Expedition vlažilna krema za roke z karitejevim maslom za moške 90 ml
    Captain Fawcett Hand Cream Expedition, 90 ml, Nega za telo za moške, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Captain Fawcett Hand Cream Expedition. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dove Men+Care Sensitive gel za prhanje za obraz, telo in lase za moške 250 ml
    Dove Men+Care Sensitive, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Dove Men+Care Sensitive spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži preprečuje suho kožo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Collistar Linea Uomo Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting vlažilni serum s hialuronsko kislino 30 ml
    Collistar Linea Uomo Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting, 30 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Collistar Linea Uomo je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Collistar Linea Uomo Anti-Age Energizing Cream-Gel vlažilna gel krema s posvetlitvenim učinkom 50 ml
    Collistar Linea Uomo Anti-Age Energizing Cream-Gel, 50 ml, Nočna nega za moške, Za kožo je treba poskrbeti tudi zvečer. Nočna nega Collistar Linea Uomo neguje kožo med spanjem in ji daje vse, kar potrebuje. Lastnosti: gladi gubice in napenja kožo hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti kožo daje energijo globinsko obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Collistar Linea Uomo Collagen Anti-Wrinkle Regenerating vlažilni serum proti gubam s kolagenom 30 ml
    Collistar Linea Uomo Collagen Anti-Wrinkle Regenerating, 30 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Collistar Linea Uomo Collagen Anti-Wrinkle Regenerating predstavlja pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin. Zato vaši koži nudi dejansko intenzivno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože koži daje kompaktnost takoj se vpije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nanesite na čisto kožo obraza. Uporabljajte samostojno ali pa skupaj z dodatno nego.
  • Remington Limitless Rotary Shaver XR1770 X7 brivnik 1 kos
    Remington Limitless Rotary Shaver XR1770 X7, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington Limitless Rotary Shaver XR1770 X7 je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih enostavno vzdrževanje natančno posnema obrise obraza pribor za bolj natančna dela aparat lahko operete USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington NE8000 Trim & Fit Nose & Ear Trimmer prirezovalnik dlačic v nosu in ušesih 1 kos
    Remington NE8000 Trim & Fit Nose & Ear Trimmer, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington NE8000 Trim & Fit Nose & Ear Trimmer jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: poskrbi za neželene dlake odstranljivi pripomočki delovanje na baterije ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette King C. Style Master prirezovalnik za brado z zamenljivimi nastavki za moške 4 kos
    Gillette King C. Style Master, 4 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Gillette King C. Style Master jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette King C. Style Master nadomestne glave za moške 1 kos
    Gillette King C. Style Master, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette King C. Style Master in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava ne draži kože zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Iceberg Change the Flow darilni set za moške
    Iceberg Change the Flow, Moški seti za moške, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Iceberg Change the Flow vsakega moškega zagotovo razveseli. Lastnosti: parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša odličen za darilo razveseli vsakega moškega Vsebina seta: Change the Flow toaletna voda 100 ml Change the Flow parfumirani gel za prhanje 100 ml
  • Tabac Original
    Tabac Original, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Tabac Original je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo pomirja kožo koži doda prijeten vonj
  • Police Frozen dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Police Frozen, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Police Frozen prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Police Sport toaletna voda za moške 100 ml
    Police Sport, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Police Sport . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. orientalska dišava
  • Gillette Lime pena za britje za moške 200 ml
    Gillette Lime, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Lime zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje pomirja kožo preprečuje draženje kože prijetno osvežuje olajša drsenje brivnika po koži Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat. Po britju temeljito umijte.
  • Police Original dezodorant v pršilu za moške 200 ml
    Police Original, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Police Original sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Orientana For Men Bamboo & Tulsi nežni balzam za po britju 75 ml
    Orientana For Men Bamboo & Tulsi, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Orientana For Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • HERMÈS H24 dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    HERMÈS H24, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant HERMÈS H24 sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dopolnjuje dišavo iz iste linije dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Lattafa Fakhar Lattafa Men parfumska voda za moške 100 ml
    Lattafa Fakhar Lattafa Men, 100 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Lattafa Fakhar Lattafa Men. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • GUERLAIN L'Homme Idéal Extrême parfumska voda za moške 100 ml
    GUERLAIN L'Homme Idéal Extrême, 100 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda GUERLAIN L'Homme Idéal Extrême. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. orientalska dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Korloff So French parfumska voda za moške 88 ml
    Korloff So French, 88 ml, Parfumske vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška parfumska voda Korloff So French bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike razkošna dišava za zahtevne dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh