Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za moške z webshopa Notino

836
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Hugo Boss BOSS The Scent gel za prhanje za moške 150 ml
    Hugo Boss BOSS The Scent, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Hugo Boss BOSS The Scent odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay glina za modeliranje z močnim utrjevanjem 50 ml
    L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay, 50 ml, Gline za modeliranje za lase za moške, Izdelek za stajling L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja mat videz nudi srednje utrjevanje ne strjuje se v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat modelirna pasta za mat videz 80 ml
    L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat, 80 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja mat videz nudi srednje utrjevanje Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modelirna pasta s srednjim utrjevanjem 150 ml
    L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte, 150 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Remington F6 Style Series Waterproof Shaving System električni brivnik za moške 1 kos
    Remington F6 Style Series Waterproof Shaving System, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington F6 Style Series Waterproof Shaving System je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije natančno posnema obrise obraza aparat je namenjen suhemu in mokremu britju enostavno vzdrževanje USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Institut Karité Paris Men Shea Face Cream vlažilna krema za moške s karitejevim maslom 50 ml
    Institut Karité Paris Men Shea Face Cream, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Nega za obraz Institut Karité Paris Men Shea Face Cream vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti kožo globinsko hrani in vlaži pomirja kožo po britju Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.
  • Remington Hyper Flex Aqua Pro električni brivnik za moške 1 kos
    Remington Hyper Flex Aqua Pro, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington Hyper Flex Aqua Pro je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih natančno posnema obrise obraza stojalo za polnjenje in shranjevanje enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington T-Series NE 7000 Detail Kit prirezovalnik brade za moške 1 kos
    Remington T-Series NE 7000 Detail Kit, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington T-Series NE 7000 Detail Kit jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan titanova površinska obdelava delovanje na baterije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington R6 Style Series Aqua Rotary Shaver električni brivnik potovalna za moške 1 kos
    Remington R6 Style Series Aqua Rotary Shaver, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington R6 Style Series Aqua Rotary Shaver je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih aparat je namenjen suhemu in mokremu britju paket vsebuje pribor za striženje USB-polnjenje enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant šampon za okrepitev las proti izpadanju las za moške 250 ml
    Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las zmanjšuje lomljivost las postopoma preprečuje izpadanje las izdelek je posebej razvit za potrebe moških umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Remington Power X-Series Hair Clipper prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    Remington Power X-Series Hair Clipper, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington Power X-Series Hair Clipper jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki samoostrilna rezila USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BioNike Defence Man pomirjujoči balzam za po britju 75 ml
    BioNike Defence Man, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju BioNike Defence Man bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo osvežuje utrujeno kožo krepi zaščitno bariero kože koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Calvin Klein Defy toaletna voda za moške 100 ml
    Calvin Klein Defy, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Calvin Klein Defy . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. citrusna dišava lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni pudrasta dišava čista sveža dišava igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati sveža dišava, idealna za toplo vreme ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • The Bluebeards Revenge Razors & Blades Double-Edge nadomestne britvice 30 kos
    The Bluebeards Revenge Razors & Blades Double-Edge, 30 kos, Klasično britje za moške, Nadomestne britvice The Bluebeards Revenge Razors & Blades in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje gladko britje po tradicionalni metodi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Old Spice Astronaut poživitveni gel za prhanje 400 ml
    Old Spice Astronaut, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Old Spice Astronaut spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko poživlja kožo po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Reuzel Hydrating Face Moisturizer vlažilna krema za obraz za moške 100 ml
    Reuzel Hydrating Face Moisturizer, 100 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Reuzel Hydrating Face Moisturizer samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože intenzivno vlaži globinsko hrani preprečuje predčasno staranje kože koži vrača mladosten videz pripravek je nekomedogen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Reuzel Clean & Fresh Beard Wash vlažilna čistilna krema za obraz in brado 200 ml
    Reuzel Clean & Fresh Beard Wash, 200 ml, Čiščenje obraza za moške, Enako kot lasje potrebuje tudi vaša brada redno nego. Izdelek za umivanje Reuzel Clean & Fresh Beard Wash nežno, vendar temeljito odstranjuje vse umazanije. Lastnosti: nežno umije obraz in brado brado dolgo ohranja čisto in lepo vlaži in ne izsuši kože pomirja razdraženo kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Notino Men Collection kozmetična torbica velikost S Blue
    Notino Men Collection, Kozmetične torbice za moške, Lastnosti: prostorna kozmetična torbica, idealna za daljša potovanja nudi raznolike možnosti uporabe kakovosten in trpežen material trendovski stilski dizajn
  • Beviro Anti-Dandruff šampon proti prhljaju za moške 500 ml
    Beviro Anti-Dandruff, 500 ml, Šamponi za moške, Šampon Beviro Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez sulfatov vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Carl & Son Face Filter Matt Tan bronz puder 9,6 g
    Carl & Son Face Filter Matt Tan, 9,6 g, Bronzerji za moške, Bronzer Carl & Son Face Filter Matt Tan izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: na kožo deluje naravno ima mat učinek obrazu doda zdrav in svež videz izenači odtenek porjavitve koža je nežno tonirana Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz.
  • Carl & Son Stay Fresh Kit darilni set za moške
    Carl & Son Stay Fresh Kit, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Carl & Son Stay Fresh Kit , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: antiperspirant 50 ml gel za prhanje 200 ml Lastnosti: mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo zagotavlja kompleksno nego moške kože za globinsko navlaženost primeren kot izvrstno darilo Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Beviro Advanced Shaving Set darilni set (za britje) za moške
    Beviro Advanced Shaving Set, Dodatki za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek Beviro Advanced Shaving Set idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Vsebina seta: gel za britje 250 ml hialuronski serum za moške 50 ml klasična britvica za britje Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo zagotavlja kompleksno nego obraza pri britju za popolnoma gladek obraz Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • RIO Rose gold mirror kozmetično ogledalce z osvetlitvijo 1 kos
    RIO Rose gold mirror, 1 kos, Dodatki za moške, Praktično kozmetično ogledalce vam bo pomagalo, da boste ostali lepi in urejeni vedno in povsod! Lastnosti: pomaga nadzirati popoln videz vašega ličenja moden dizajn kakovostna izvedba Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli za urejanje videza ali kontrolo make upa.
  • RIO 60 Second Pedi električna pilica za stopala 1 kos
    RIO 60 Second Pedi, 1 kos, Pedikura za moške, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek RIO 60 Second Pedi vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih kožo stopal intenzivno obnavlja brusi trdo kožo na stopalih
  • Reuzel Fiber stiling krema za fiksacijo in obliko 100 ml
    Reuzel Fiber, 100 ml, Drugo oblikovanje za moške, Stiling pripravek Reuzel Fiber bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: nudi srednje utrjevanje utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk enostavno se spira Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Axe Ice Chill trdi dezodorant 48 ur 50 ml
    Axe Ice Chill, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Axe Ice Chill je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Mühle RYTMO R220 tradicionalni brivnik
    Mühle RYTMO R220, Brivniki za moške, Brivnik Mühle RYTMO je najbolj enostaven način, da dosežemo gladek obraz. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje brivnik z nadomestnimi britvicami dizajnerska izvedba Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle RYTMO Black Fibre čopič za britje
    Mühle RYTMO Black Fibre, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle RYTMO Black Fibre bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Bielenda Only for Men Carbo Detox matirajoči čistilni gel za moške 150 g
    Bielenda Only for Men Carbo Detox, 150 g, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Only for Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo na koži pušča mat videz ne draži obrite kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Dove Men+Care Extra Fresh gel za prhanje za telo in obraz 400 ml
    Dove Men+Care Extra Fresh, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Men+Care Extra Fresh. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • BERANI Homme Skincare Set darilni set za moške
    BERANI Homme Skincare Set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom BERANI , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: trdi parfum 50 ml dnevna revitalizacijska krema za moške 30 ml Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo zagotavlja kompleksno nego moške kože prijeten vonj razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Biotherm Homme 48h Day Control dezodorant za moške 75 ml
    Biotherm Homme 48h Day Control, 75 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Biotherm Homme 48h Day Control prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Zew For Men Soap Dish škatlica za milo za moške Black 1 kos
    Zew For Men Soap Dish, 1 kos, Dodatki za moške, Eleganten pribor Zew For Men Soap Dish bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.
  • HeadBlade HB2 nadomestne britvice 10 kos
    HeadBlade HB2, 10 kos, Nadomestne britvice za moške, Nadomestne britvice HeadBlade HB2 in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Old Spice Restart trdi dezodorant za moške 50 ml
    Old Spice Restart, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Restart je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Reuzel Intensive Care Eye Cream krema za pomirjanje oteklin okoli oči in temnih kolobarjev za moške 30 ml
    Reuzel Intensive Care Eye Cream, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Reuzel Intensive Care Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov.
  • Radox Men Invigorating gel za prhanje za moške 3v1 225 ml
    Radox Men Invigorating, 225 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Radox Men Invigorating spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite. Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • BEURER MP 55 električna pilica za stopala 1 kos
    BEURER MP 55, 1 kos, Manikura in pilice za moške, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek BEURER MP 55 vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih mehča žulje in kurja očesa Navodilo za uporabo: Po uporabi sperite z vodo.
  • Ladenac Velour Animal parfumska voda za moške 100 ml
    Ladenac Velour Animal, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dovolite, da parfumska voda Ladenac Velour Animal o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. cipresna dišava mošusna dišava orientalska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo razkošna dišava za zahtevne dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • BaByliss PRO Blades T-Spare nadomestne britvice 1 kos
    BaByliss PRO Blades T-Spare, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice BaByliss PRO Blades T-Spare in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Saloos CBD visoko hranilno pomirjajoče olje za prhanje 125 ml
    Saloos CBD, 125 ml, mila in geli za prhanje za moške, Olje za prhanje Saloos CBD koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Hugo Boss BOSS Number One toaletna voda za moške 100 ml
    Hugo Boss BOSS Number One, 100 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Hugo Boss BOSS Number One bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. mošusna dišava praprotna dišava cvetlična dišava lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kiepe Top Gun Clipper strojček za striženje las z etuijem
    Kiepe Top Gun Clipper, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Kiepe Top Gun Clipper vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Collistar Uomo Daily Protective Moisturizer vlažilna krema za obraz za mladostni videz 80 ml
    Collistar Uomo Daily Protective Moisturizer, 80 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Collistar Uomo vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži pomirja kožo po britju Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Collistar Uomo Oil Free Moisturizer vlažilna gel krema za moške 80 ml
    Collistar Uomo Oil Free Moisturizer, 80 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Collistar Uomo vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje enostavno se raznaša in se hitro vpija intenzivno vlaži gladi gubice in napenja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Proraso Red milo za britje za trdo brado za brado 150 ml
    Proraso Red, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Red zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje pomirja kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat.
  • SANTINI Cosmetic Durmiere parfumska voda za moške 50 ml
    SANTINI Cosmetic Durmiere, 50 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške SANTINI Cosmetic Durmiere . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. citrusna dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Collistar Linea Uomo Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting vlažilni serum s hialuronsko kislino 30 ml
    Collistar Linea Uomo Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting, 30 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Collistar Linea Uomo je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Collistar Linea Uomo Anti-Age Energizing Cream-Gel vlažilna gel krema s posvetlitvenim učinkom 50 ml
    Collistar Linea Uomo Anti-Age Energizing Cream-Gel, 50 ml, Nočna nega za moške, Za kožo je treba poskrbeti tudi zvečer. Nočna nega Collistar Linea Uomo neguje kožo med spanjem in ji daje vse, kar potrebuje. Lastnosti: gladi gubice in napenja kožo hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti kožo daje energijo globinsko obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Collistar Linea Uomo Collagen Anti-Wrinkle Regenerating vlažilni serum proti gubam s kolagenom 30 ml
    Collistar Linea Uomo Collagen Anti-Wrinkle Regenerating, 30 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Collistar Linea Uomo Collagen Anti-Wrinkle Regenerating predstavlja pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin. Zato vaši koži nudi dejansko intenzivno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože koži daje kompaktnost takoj se vpije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nanesite na čisto kožo obraza. Uporabljajte samostojno ali pa skupaj z dodatno nego.
  • Remington Limitless Rotary Shaver XR1770 X7 brivnik 1 kos
    Remington Limitless Rotary Shaver XR1770 X7, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington Limitless Rotary Shaver XR1770 X7 je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih enostavno vzdrževanje natančno posnema obrise obraza pribor za bolj natančna dela aparat lahko operete USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington NE8000 Trim & Fit Nose & Ear Trimmer prirezovalnik dlačic v nosu in ušesih 1 kos
    Remington NE8000 Trim & Fit Nose & Ear Trimmer, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington NE8000 Trim & Fit Nose & Ear Trimmer jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: poskrbi za neželene dlake odstranljivi pripomočki delovanje na baterije ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette King C. Style Master prirezovalnik za brado z zamenljivimi nastavki za moške 4 kos
    Gillette King C. Style Master, 4 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Gillette King C. Style Master jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette King C. Style Master nadomestne glave za moške 1 kos
    Gillette King C. Style Master, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette King C. Style Master in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava ne draži kože zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Iceberg Change the Flow darilni set za moške
    Iceberg Change the Flow, Moški seti za moške, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Iceberg Change the Flow vsakega moškega zagotovo razveseli. Lastnosti: parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša odličen za darilo razveseli vsakega moškega Vsebina seta: Change the Flow toaletna voda 100 ml Change the Flow parfumirani gel za prhanje 100 ml
  • Gillette Lime pena za britje za moške 200 ml
    Gillette Lime, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Lime zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje pomirja kožo preprečuje draženje kože prijetno osvežuje olajša drsenje brivnika po koži Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat. Po britju temeljito umijte.
  • Orientana For Men Bamboo & Tulsi nežni balzam za po britju 75 ml
    Orientana For Men Bamboo & Tulsi, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Orientana For Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Armani Emporio Stronger With You Only toaletna voda za moške 50 ml
    Armani Emporio Stronger With You Only, 50 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Armani Emporio Stronger With You Only. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije za dinamične vodstvene osebnosti igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati poudari seksapil in naravno možatost ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Calvin Klein Defy dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Calvin Klein Defy, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein Defy sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Calvin Klein Defy deo-stik brez alkohola za moške 75 g
    Calvin Klein Defy, 75 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein Defy sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nevtralizira vonj dodaja svežino podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Calvin Klein Defy gel za prhanje za lase in telo za moške 200 ml
    Calvin Klein Defy, 200 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Calvin Klein Defy odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • MEDIBLANC Extra Strong posebej močna ustna voda 500 ml
    MEDIBLANC Extra Strong, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda MEDIBLANC Extra Strong osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe dolgoročno odstranjuje zadah iz ust ohranja zdrave dlesni krepi sklenino Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Hugo Boss BOSS Bottled Pacific toaletna voda limitirana edicija za moške 200 ml
    Hugo Boss BOSS Bottled Pacific, 200 ml, Toaletne vode za moške, Kot bi bila rojena pod morsko gladino ‒ toaletna voda za moške Hugo Boss BOSS Bottled Pacific je prepletena s svežino vode in v sebi odraža njeno neskončno globino. Vedno bo brezčasna in ne uide nikogaršnji pozornosti. gurmanska dišava čista sveža dišava lesna dišava citrusna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme omejena serija dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nova interpretacija izvirne dišave
  • Hugo Boss BOSS The Scent Magnetic parfumska voda za moške 100 ml
    Hugo Boss BOSS The Scent Magnetic, 100 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Hugo Boss BOSS The Scent Magnetic. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. usnjena dišava začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sladka dišava sadna dišava poudari seksapil in naravno možatost nastala je tudi ženska različica te dišave razkošna dišava za zahtevne dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Proraso Set Honor of the Ment Refreshing set za britje za moške
    Proraso Set Honor of the Ment Refreshing, Seti za moške, Kozmetični set Proraso Set Honor of the Ment Refreshing vsebuje vse potrebno za popolno nego vaše brade. Vsebina seta: 200 ml 100 ml 30 ml Lastnosti: intenzivno vlaži razveseli vsakega moškega dodaja nežen svež vonj izvrsten kot darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Proraso Shavetta britev za moške 1 kos
    Proraso Shavetta, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek Proraso Shavetta idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi enostavno spiranje in vzdrževanje naravni material Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Biotherm Homme Basics Line emulzija za po britju brez alkohola za moške 75 ml
    Biotherm Homme Basics Line, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Biotherm Homme Basics Line bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: osvežuje utrujeno kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Remington X4 Power-X Series prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    Remington X4 Power-X Series, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington X4 Power-X Series jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: natančno obrije paket vsebuje pribor za striženje USB-polnjenje nastavitev dolžine striženja enostavno vzdrževanje akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington Omniblade HG1000 električni brivnik za moške 1 kos
    Remington Omniblade HG1000, 1 kos, Električni brivniki za moške, Električni brivnik Remington Omniblade je jamstvo za popolnoma gladek obraz. Lastnosti: natančno obrije ohranja obliko brkov ali zalizc jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih napajanje z baterijami enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington Omniblade HG 2000 električni brivnik za moške 1 kos
    Remington Omniblade HG 2000, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington Omniblade HG 2000 je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: akumulatorsko delovanje natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih USB-polnjenje enostavno vzdrževanje paket vsebuje pribor za striženje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Shiseido Men Total Revitalizer Cream dnevna krema za moške 50 ml
    Shiseido Men Total Revitalizer Cream, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Nega za obraz Shiseido Men vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože obnavlja in poživlja kožo globinsko nahrani Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro. Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Shiseido Men Total Revitalizer Eye lahka krema za predel okoli oči za moške 15 ml
    Shiseido Men Total Revitalizer Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Nega za oči Shiseido Men neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži in hrani območje okoli oči Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Uporabljajte redno.
  • Proraso White Protective krema pred britjem za moške 100 ml
    Proraso White Protective, 100 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso White Protective zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži obnavlja in poživlja kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Old Spice Bearglove osvežilni dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice Bearglove, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Bearglove prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Pred uporabo pretresite.
  • Old Spice Premium Dynamic Defence deo-stik 65 ml
    Old Spice Premium Dynamic Defence, 65 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Dynamic Defence prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Premium Pure Protect deo-stik 65 ml
    Old Spice Premium Pure Protect, 65 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Pure Protect prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne draži kože ne ovira naravnih telesnih procesov Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Astronaut dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Astronaut, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Astronaut prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • BaByliss T880E natančni prirezovalnik za brado 1 kos
    BaByliss T880E, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat BaByliss T880E jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Hugo Boss BOSS Bottled Parfum darilni set za moške
    Hugo Boss BOSS Bottled Parfum, Moški seti za moške, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Hugo Boss BOSS Bottled Parfum se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: možnost kombiniranja za okrepitev učinkov posameznih izdelkov možnost sestavljanja dnevne rutine dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: parfum 50 ml dezodorant v pršilu 150 ml
  • Spokar Dental Plate ščetka za zobne proteze 3460 1 kos
    Spokar Dental Plate, 1 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Spokar Dental Plate ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Remington Apprentice HC5020 prirezovalnik za lase 1 kos
    Remington Apprentice HC5020, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington Apprentice HC5020 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki samoostrilna rezila Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss PRO Blades U-Spare nadomestne britvice 1 kos
    BaByliss PRO Blades U-Spare, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice BaByliss PRO Blades U-Spare in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • WOOM Toothbrush 5200 Ultra Soft zobna ščetka ultra soft 1 kos
    WOOM Toothbrush 5200 Ultra Soft, 1 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka WOOM Toothbrush 5200 Ultra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Hugo Boss BOSS Selection toaletna voda za moške 100 ml
    Hugo Boss BOSS Selection, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Hugo Boss BOSS Selection . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. citrusna dišava lesna dišava mošusna dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • BaByliss PRO 4Artists FX7880 prirezovalnik za lase Rose
    BaByliss PRO 4Artists FX7880, Brivniki in strižniki za moške, Aparat BaByliss PRO 4Artists FX7880 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: ergonomsko oblikovan nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki indikator polnjenja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington MB3000 B3 Series prirezovalnik brade 1 kos
    Remington MB3000 B3 Series, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington MB3000 B3 Series jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: akumulatorsko delovanje ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington MB7000 T Series Ulti Precision prirezovalnik za celo telo 1 kos
    Remington MB7000 T Series Ulti Precision, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington MB7000 T Series Ulti Precision vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake ergonomsko oblikovan titanova površinska obdelava akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington MB7050 T-Series Hair and Beard prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    Remington MB7050 T-Series Hair and Beard, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington MB7050 T-Series Hair and Beard vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada ergonomsko oblikovan akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington Power X-Series X5 HC5000 prirezovalnik za lase 1 kos
    Remington Power X-Series X5 HC5000, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington Power X-Series X5 HC5000 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja samoostrilna rezila lepo pristriženi lasje in brada ergonomsko oblikovan USB-polnjenje indikator polnjenja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington QuickCut HC4250 prirezovalnik za lase 1 kos
    Remington QuickCut HC4250, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington QuickCut HC4250 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las samoostrilna rezila ergonomsko oblikovan nastavitev dolžine striženja dvojna napetost Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Organic Shop Men Blackwood & Mint osvežilna voda za po britju 150 ml
    Organic Shop Men Blackwood & Mint, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Organic Shop Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek osvežuje utrujeno kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Remington BHT2000A Total Body Groomer prirezovalnik za celo telo 1 kos
    Remington BHT2000A Total Body Groomer, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington BHT2000A Total Body Groomer vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja ergonomsko oblikovan akumulatorsko delovanje lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington PG6000 G6 Graphite prirezovalnik za celo telo 1 kos
    Remington PG6000 G6 Graphite, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington PG6000 G6 Graphite vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake zagotavlja enostavno urejanje las ergonomsko oblikovan akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington BHT6256 WETech prirezovalnik za celo telo 1 kos
    Remington BHT6256 WETech, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington BHT6256 WETech vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake ergonomsko oblikovan akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington R3000 Rotary Shaver električni brivnik 1 kos
    Remington R3000 Rotary Shaver, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington R3000 Rotary Shaver je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije ohranja obliko brkov ali zalizc jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih enostavno vzdrževanje natančno posnema obrise obraza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Proraso Red Aftershave Professional voda za po britju 400 ml
    Proraso Red Aftershave Professional, 400 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Red Aftershave Professional bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: preprečuje draženje kože koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Lierac Homme energetski gel z vlažilnim učinkom za moške 50 ml
    Lierac Homme, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Lierac Homme vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja kožo globinsko nahrani enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh