Največja modna platforma v Sloveniji

Obutev za moške

36357
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Superge New Balance U997RHB
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance MS327HB vijolična barva
    - Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance BB650RWF bela barva
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance U574LGDW siva barva
    - Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance MS327MS zelena barva
    - Zaobljena, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance U327WEM črna barva
    - Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance U327WEJ
    - Zaobljena, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance ML610TAK mornarsko modra barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance MS327MQ
    - Zaobljena, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance ML610TAI oranžna barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.- Dolžina vložka je: 25 cm.
  • Superge New Balance MR530CL rjava barva
    - Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Čevlji LA Sportiva Jackal II GTX moški, črna barva
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom, njene dihalne lastnosti pa preprečujejo pregrevanje. Poleg tega je zaradi uporabe edinstvene, prilagodljive strukture Invisible Fit obutev lahka in ima manj točk pritiska, kar se odraža v dobrem prileganju in visokem udobju pri nošenju.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Višina padca: 7 mm.- Teža izdelka: 305 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji On-running Cloudtrax moški, zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Zunanji podplat je opremljen s tehnologijo CloudTec®, izdelano iz gume, izjemno lahkih elementov. Njegova glavna naloga je, da absorbira silo, ki nastane ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja tako imenovani mehki pristanek ter absorbira udarce, ko jih najbolj potrebujete. Poleg tega se v trenutku udarca elementi konstrukcije med seboj povežejo in ustvarijo trdno podlago za močan odboj.- Zunanji podplat je prekrit s posebno gumijasto zmesjo Missiongrip™, ki povečuje oprijem tako na suhi površini kot na mehkem, blatnem terenu.- Višina padca: 6 mm.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji LA Sportiva Lycan GTX moški, zelena barva
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Vodoodporna membrana GORE-TEX® Extended Comfort, uporabljena v tem modelu, zagotavlja stopalu največjo zračnost. Enoslojna, lahka konstrukcija ne povečuje teže čevlja, hitro sušeče lastnosti pa omogočajo, da ostanete suhi tudi med povečano aktivnostjo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Sistem hitrega vezalke omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 365 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji LA Sportiva Boulder X moški, rjava barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zgornji del je izdelan iz trpežnega semiš usnja.- Otoman ob spodnjem robu zgornjega dela čevlja ga ščiti pred poškodbami in vdorom umazanije v čevelj.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Teža izdelka: 490 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji The North Face Vectiv Eminus črna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Sistem vezalk Ghille omogoča enostavno obuvanje in pravilno prileganje stopalu.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 297 g.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni čevlji Geox U OTTAVIO A moški, črna barva, U36DCA 00085 C9999
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Tekaški čevlji New Balance FuelCell Summit Unknown v4 zelena barva
    - Model z oznako Green Leaf, novi izdelki New Balance iz vsaj 50 % okolju prijaznih materialov - recikliranih ali organskih.- Tekstilni zgornji del zagotavlja visoko vzdržljivost in ustrezno kroženje zraka.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat, izdelan iz pene FuelCell, zagotavlja visoko raven absorpcije udarcev ter stabilizacijo in podporo stopalu. Uporaba bioloških sestavin, pridobljenih iz obnovljivih virov, znatno zmanjšuje ogljični odtis.- Podplat Rock Stop Plate porazdeli pritisk in pomaga zaščititi spodnji del stopala pri gibanju po skalnatem in neravnem terenu.- Mešanica hidrokohezivne gume, uporabljena v podplatu, pomaga ohranjati oprijem na mokrih in spolzkih površinah.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 272 g.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni chelsea Pepe Jeans LOGAN CHELSEA moški, črna barva, PMS50238
    - Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni čevlji Pepe Jeans LOGAN BOOT moški, črna barva, PMS50237
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji The North Face Vectiv Enduris 3 oranžna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 307 g.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni čevlji Aldo Theophilis moški, črna barva, 13630082Theophilis
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Povišan zgornji del čevlja.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni čevlji Aldo Theophilis moški, rjava barva, 13630085Theophilis
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Timberland Euro Trekker Mid Leather moški, črna barva, TB0A62EM0151
    - V notranjosti obutve so uporabljena vlakna ReBOTL, izdelana iz recikliranih plastenk.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni čevlji Karl Lagerfeld KRAFTMAN moški, črna barva, KL11440
    - Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložen ovitek.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni čevlji Caterpillar ELUDE WP moški, rjava barva, P724341
    - Model s povečano odpornostjo na vodo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance M2002RSH siva barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni mokasini Camper Walden moški, črna barva, K100633.019
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni chelsea Calvin Klein Jeans TRANSP COMBAT CHELSEA LTH moški, črna barva, YM0YM00754
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model s tekstilno podlogo.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Piščančki iz semiša Caterpillar GOLD RUSH moški, rjava barva, P723788
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Superge New Balance M2002RSI bež barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji iz semiša Tommy Hilfiger CORE HILFIGER SUEDE BOOT moški, črna barva, FM0FM04800
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Čevlji Hoka Anacapa 2 Mid GTX moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstilnega materiala in semiš usnja.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Rešitev SwallowTail® z viličastim podplatom v predelu pete ustvari širšo in bolj ravno površino, namenjeno blažjim udarcem pete, in dodatno stabilizira stopalo.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Lahkoten vmesni podplat iz inovativne pene GREEN EVA™, izdelane iz certificiranih pridelkov sladkornega trsa, zagotavlja stopalu optimalno raven blaženja.- Podplat Vibram® MegaGrip® z močnimi žlebovi je izdelan iz posebne, visoko zmogljive in vzdržljive gumene zmesi, ki zagotavlja visok oprijem tako na suhem kot mokrem terenu. Poleg tega podplat zagotavlja optimalno ravnovesje med stabilnostjo in prožnostjo, zaradi česar se dobro prilagaja tlom.- Tip stopala: nevtralno.- Višina padca: 7 mm.- Teža izdelka: 396 g.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Usnjeni čevlji Calvin Klein CHELSEA BOOT moški, črna barva, HM0HM01229
    - Okrogla, utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni čevlji Karl Lagerfeld KRAFTMAN moški, rjava barva, KL11440
    - Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložen ovitek.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji New Balance URAINAL moški, črna barva
    - Vibram je moderen in zelo trpežen podplat. Zaznamujejo ga protizdrsne lastnosti in jamstvo za maksimalno udobje in varnost med uporabo.- Močan in odporen zgornji del iz CORDURA® tkanine.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Čevlji Under Armour Micro G Valsetz Zip moški, črna barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Ergonomsko profiliran vložek Insite® Contoura® z antibakterijskimi lastnostmi zagotavlja visoko udobje in preprečuje utrujenost stopal med dolgotrajno dejavnostjo.- Vmesni podplat iz pene Micro G®, ki se odziva na pritisk in stopalu zagotavlja odzivno blaženje.- Zunanji podplat iz gume, odporne na oljnate snovi. Njegova posebej žlebljena tekalna plast s protizdrsnimi lastnostmi zagotavlja visok oprijem na različnih površinah.- Teža izdelka: 453 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Tekaški čevlji New Balance FuelCell Propel v4 bela barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Vmesni podplat, izdelan iz pene FuelCell, zagotavlja visoko raven blaženja udarcev ter stabilizacijo in podporo stopalu.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 303 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji iz semiša Caterpillar LEVERAGE moški, črna barva, P725150
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni čevlji Calvin Klein Jeans TRANSP COMBAT MID LACEUP LTH moški, črna barva, YM0YM00755
    - Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, reliefni podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni chelsea Tommy Hilfiger PREMIUM CASUAL CHUNKY LTH CHELS moški, črna barva, FM0FM04755
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Nazobčen podplat.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni nizki škornji Tommy Jeans TJM ELEVATED OUTSOLE BOOT moški, črna barva, EM0EM01251
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance ML610TBB črna barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Dimenzije so podane za velikost: 42.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Superge New Balance ML610TBC siva barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Michael Kors Logan moški, rjava barva, 42F3LGFB3D
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance M2002RSF
    - Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni čevlji Gant Palrock moški, rjava barva, 27643365.G42
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Piščančki iz semiša Gant Palrock moški, zelena barva, 27643363.G710
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Izoliran model.- Notranjost iz volne.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni polškornji BOSS Baird moške, črna barva, 50503445
    - BOSS RESPONSIBLE je linija izdelkov iz materialov, pridobljenih na bolj ekološki način.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stabilen podplat.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Piščančki iz semiša Gant Palrock moški, rjava barva, 27641364.G46
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Piščančki iz semiša Gant Palrock moški, rjava barva, 27641364.G14
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 29,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Usnjeni čevlji Tommy Jeans TJM BOOT HIKER moški, bež barva, EM0EM01252
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge adidas BRAVADA 2.0 MID moške, črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43 1/3.
  • Usnjeni čevlji BOSS Adley moški, črna barva, 50510992
    - Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, reliefni podplat.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge HUGO Leon bela barva, 50504799
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge HUGO Leon črna barva, 50504799
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Superge New Balance UALGSGP zelena barva
    - Zunanji podplat iz materiala Vibram®. Zahvaljujoč žlebičastemu podplatu in uporabi visoko zmogljive gumijaste zmesi zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Zelo trpežen material Cordura je odporen proti obrabi in drugim mehanskim poškodbam, poleg tega pa odlično ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa omogoča optimalno kroženje zraka med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge New Balance URAINAD siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Vibram je moderen in zelo trpežen podplat. Zaznamujejo ga protizdrsne lastnosti in jamstvo za maksimalno udobje in varnost med uporabo.- Močan in odporen zgornji del iz CORDURA® tkanine.- Priložen je dodaten par vezalk.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Povišan zgornji del čevlja.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Pureboost 23 mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tekstilni zgornji del zagotavlja visoko vzdržljivost in ustrezno kroženje zraka.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Dvostopenjska konstrukcija vmesnega podplata Boost vrača energijo, vloženo v gibanje, in tako podpira mišice, kar omogoča daljšo aktivnost. Poleg tega ta tehnologija odlično absorbira stopalo, kar omogoča njegovo optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Chelsea iz semiša BOSS Adley moški, črna barva, 50503675
    - BOSS RESPONSIBLE je linija izdelkov iz materialov, pridobljenih na bolj ekološki način.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nedrseči, reliefni podplat.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Čevlji HUGO Graham moški, črna barva, 50503731
    - Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge New Balance UALGSBG rjava barva
    - Cordura je izjemno vzdržljiva in lahka tkanina. Za njena vlakna je značilna visoka odpornost na obrabo in trganje ter na neugodne vremenske razmere. Je enostaven za vzdrževanje in odporen na umazanijo.- Vibram je moderen in zelo trpežen podplat. Zaznamujejo ga protizdrsne lastnosti in jamstvo za maksimalno udobje in varnost med uporabo.- Priložen je dodaten par vezalk.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji The North Face Vectiv Fastpack Mid Futurelight moški
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Membrana FUTURELIGHT™ na zgornjem delu zagotavlja visoko zračnost in nepremočljivost, ki jo še povečujejo zatesnjeni šivi.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podloga iz pene okoli obroča zgornjega dela in na območju jezička zagotavlja prilagodljivo prileganje na gležnju, njegovo stabilnost in visoko udobje pri nošenju.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Poseben 3D vložek iz TPU dvojne gostote, ki se nahaja tik pod klasičnim vložkom za čevlje, krepi strukturo čevlja in preprečuje nenadzorovano gibanje stopala.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Teža izdelka: 361 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji New Balance URAINAC moški, rjava barva
    - Cordura je izjemno vzdržljiva in lahka tkanina. Za njena vlakna je značilna visoka odpornost na obrabo in trganje ter na neugodne vremenske razmere. Je enostaven za vzdrževanje in odporen na umazanijo.- Vibram je moderen in zelo trpežen podplat. Zaznamujejo ga protizdrsne lastnosti in jamstvo za maksimalno udobje in varnost med uporabo.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Čevlji The North Face Vectiv Taraval Futurelight moški, siva barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Membrana FUTURELIGHT™ na zgornjem delu zagotavlja visoko zračnost in nepremočljivost, ki jo še povečujejo zatesnjeni šivi.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Poseben 3D vložek iz TPU dvojne gostote, ki se nahaja tik pod klasičnim vložkom za čevlje, krepi strukturo čevlja in preprečuje nenadzorovano gibanje stopala.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 391 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Piščančki iz semiša Tommy Jeans TJM CASUAL BOOT SUEDE moški, črna barva, EM0EM01336
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model s tekstilno podlogo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Mammut Blackfin III Mid DT moški, črna barva
    - Dimenzije so podane za velikost: 42.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Zunanji podplat iz materiala Vibram®. Zahvaljujoč žlebičastemu podplatu in uporabi visoko zmogljive gumijaste zmesi zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Notranji vložek, izdelan iz 3D Memo pene, znatno poveča udobje obutve.
  • Usnjeni piščančki HUGO Denzel moški, črna barva, 50503641
    - Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge adidas OSADE bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Chelsea iz semiša Medicine moški, rjava barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Model z elastičnim vložkom.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 30,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Usnjeni chelsea Medicine moški, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Utrjena peta.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 29,7 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni chelsea Tommy Jeans TJM NAPA LEATHER moški, črna barva, EM0EM01254
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Usnjeni chelsea Columbia moški, črna barva
    - Lahek vmesni podplat Techlite™ zagotavlja dolgotrajno udobje, visoko raven blaženja in vračanje energije, vložene v gibanje. Poleg tega sistem kroženja zraka zagotavlja optimalno raven prezračevanja in občutek hlajenja med aktivnostjo.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Barbour Malvern moški, črna barva, MFO0641BK31
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, reliefni podplat.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji iz semiša Tommy Hilfiger HILFIGER CORE SUEDE BOOT moški, črna barva, FM0FM04674
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Povišan zgornji del čevlja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dimenzije so podane za velikost: 42.- Dolžina vložka je: 28 cm.
  • Usnjeni čevlji BOSS Larry moški, črna barva, 50503617
    - Močno utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Piščančki iz semiša Karl Lagerfeld OUTLAND moški, rjava barva, KL11261
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Mammut Mercury IV Mid GTX moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek, izdelan v skladu s Fair Wear Foundation, organizacijo, ki združuje blagovne znamke oblačil, ki izdelujejo izdelke na bolj trajnosten in etičen način. Izdelki z oznako Fair Wear so izdelani v tovarnah, ki so uspešno prestale zunanjo revizijo ter d- Za zgornji del je uporabljeno naravno usnje Terracare®, ki v celoti izvira iz popolnoma prozornih virov. Pri proizvodnji tega usnja se v primerjavi s tradicionalnim postopkom porabi bistveno manj električne energije in vode, uporablja se energija iz obnov- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Rešitev Board Lasting, ki združuje zgornji del podplata z zgornjim delom čevlja, podpira njegovo stabilnost in vzdržljivost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Notranji vložek, izdelan iz 3D Memo pene, znatno poveča udobje obutve.- Vmesni podplat je izdelan iz pene EVA Wedge z dvema različnima gostotama, ki v visoki meri absorbira vibracije in udarce stopala na trdo podlago ter tako zmanjšuje tveganje za poškodbe ali poškodbe sklepov.- Zunanji podplat iz materiala Vibram®. Zahvaljujoč žlebičastemu podplatu in uporabi visoko zmogljive gumijaste zmesi zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Višina padca: 12 mm.- Teža izdelka: 500 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni piščančki Gant Zeamee moški, rjava barva, 27641435.G45
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s tekstilno podlogo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Usnjeni piščančki PS Paul Smith Barents moški, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni čevlji BOSS Adley moški, črna barva, 50503557
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni chelsea Copenhagen moški, rjava barva, CPH128M waxed vitello
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni piščančki Karl Lagerfeld OUTLAND moški, črna barva, KL11260
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance MT580VE2 črna barva
    - Rollbar - element, ki podpira notranjo stran stopala in zmanjšuje nagibanje njegovega zadnjega dela.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge New Balance ML610XB bež barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- N-durance - gumijast material, nameščen na podplatu pod peto, ki zagotavlja vzdržljivost med udarci s peto.- Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge New Balance MT580VB2
    - Rollbar - element, ki podpira notranjo stran stopala in zmanjšuje nagibanje njegovega zadnjega dela.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Čevlji The North Face Vectiv Exploris 2 Futurelight moški, črna barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Membrana FUTURELIGHT™ na zgornjem delu zagotavlja visoko zračnost in nepremočljivost, ki jo še povečujejo zatesnjeni šivi.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Poseben 3D vložek iz TPU dvojne gostote, ki se nahaja tik pod klasičnim vložkom za čevlje, krepi strukturo čevlja in preprečuje nenadzorovano gibanje stopala.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Teža izdelka: 380 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Under Armour Charged Maven Trek WP moški, zelena barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Zaradi membrane, ki jo vsebuje zgornji del, model ne ščiti le stopala pred vlago, temveč zagotavlja tudi ustrezno kroženje zraka v notranjosti čevlja.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podloga iz pene okoli obroča zgornjega dela in na območju jezička zagotavlja prilagodljivo prileganje na gležnju, njegovo stabilnost in visoko udobje pri nošenju.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Dvoslojna deluxe penasta podloga za nogavice se prilega vašemu stopalu in zagotavlja individualno prileganje.- Oblazinjen, odziven vmesni podplat iz dvoslojne pene Charged Cushioning® absorbira energijo, ki nastane pri pristanku stopala, in jo pretvori v odbojno energijo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 448 g.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni čevlji Copenhagen moški, črna barva, CPH188M grainy vitello
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge New Balance MT580VA2 siva barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Natikači Under Armour Core Remix moški, črna barva
    - Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.
  • Usnjeni čevlji Karl Lagerfeld Jeans BROOKE moški, črna barva, KLJ11140
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Pepe Jeans BRAD BOOT moški, črna barva, PMS50234
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Model s tekstilno podlogo.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Visoki čevlji Calvin Klein Jeans EVA MID LACEUP BOOT LTH moški, črna barva, YM0YM00751
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI MENS KC srebrna barva, KL52538M
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Snežke Moon Boot TECH HIKER črna barva, 24401000.003
    - Vibram je moderen in zelo trpežen podplat. Zaznamujejo ga protizdrsne lastnosti in jamstvo za maksimalno udobje in varnost med uporabo.- Močno utrjena peta.- Okrogla, utrjena kapica.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Merrell MQM 3 moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podloga iz lahke, zračne mrežice iz recikliranih materialov.- Oblikovan notranji vložek iz elastične pene EVA odlično podpira stopalni lok.- Sistem blaženja Air Cushion v peti absorbira udarce in izboljša stabilnost med gibanjem.- Rock Plate, vgrajen med vmesnim in zunanjim podplatom, zagotavlja dodatno togost in udobje med aktivnostjo na neravnem terenu.- Struktura blaženja Super Rebound Compound (SRC) je izdelana iz izboljšane pene EVA s povečano elastičnostjo in vzdržljivostjo. Zaradi uporabe tega materiala je čevelj bolj odziven in dlje časa ohranja visoke lastnosti blaženja.- Podplat Vibram® TC5+ iz tehnične gumijaste zmesi z odličnimi lastnostmi. Posebno žlebljen tekalni del z ovalnimi izboklinami na strateških območjih povečuje oprijem tako na suhih kot na mokrih površinah. Njegova formula, ki ne pušča madežev, pa povečuje funkcionalnost.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni čevlji Tommy Hilfiger TH AMERICAN WARM LEATHER BOOT moški, rjava barva, FM0FM04668
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Copati Fila COMFIDER
    - Mehka kapica.- Mehka peta.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge za trening adidas Performance Bounce Legends siva barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.

Nazadnje videno

Obutev za moške - Pri obutvi je najpomembnejše, da je udobna za nošenje, da nas nikjer ne stiska in da ne utruja noge. Obutev je lahko izdelana iz različnih materialov kot je pravo usnje in umetno usnje, gume in raznih tkanin. Za osebe, ki imajo problem s stopali ali hrbtenico, je posebej dizajnirana anatomska obutev. Usnjena obutev je nekoliko dražja, toda zato je bolj vzdržljiva in najpogosteje udobna za nošenje. Če dobro vložite v dobre usnjene čevlje ali škornje, lahko zares dolgo trajajo in vlaganje je še kako uspešno. Obstajajo tudi cenejše izbire, ki prav tako zadovoljujejo s kvaliteto. Cenejša obutev od umetnega usnja lahko prav tako dolgo traja, če je dobro izdelana in se ohranja na pravi način. Obstajajo različni modeli čevljev za različne nemene. Za športne dejavnosti imamo superge in obutev za planinarjenje. Za poslovne in svečane prilike poznamo elegantnejše čevlje, najpogosteje izdelane iz usnja. Ženske in dekleta imajo rade čevlje z visoko peto in salonarje, ker lepo podaljšajo nogo in prihajajo v širokem razponu prelepih barv in dizajnov. Za poletje potrebujemo japonke, natikače in sandale, ki so lahko narejene iz različnih materialov kot je guma, vrvica in pletivo. Pozimi najpogosteje nosimo škornje in gležnjarje. Zadnjih nekoliko let so pri ženskah posebej popularni visoki škornji, ki segajo iznad kolen. Lahko so ravni ali s peto. Posebna kategorija so različna vrsta copatov za nošenje doma. Pri teh je pomembno, da so topli in udobni. Če iščete delovne čevlje , kot so cokle, salonarji in usnjeni čevlji, najpomembneje je paziti, da dobro odgovarjajo vaši nogi. Naj bi omogočali ugodno daljše nošenje brez bolečin in žuljev.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh