Največja modna platforma v Sloveniji

Jopice za moške

18012
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna mikica Levi's moška, siva barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • New Balance Majica
    - Sproščen stil.- Lisice so končane z rebranjem.- Znižana ramenska črta.- Okrogli izrez.- Drsne žepe.- Logotip blagovne znamke.- Dekorativni vložki.- Elastična tkanina.- Dolžina rokava (izmerjena iz dekolteja): 78 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pazduhe: 58 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Primitive Majica
    - Sproščen stil.- Izvlecite kapuco s trojčki.- Znižana ramenska črta.- Prednji žep.- Nežno oblazinjena manekenka.- Končaj z zategnjenega.- Natisnjena manekenka.- Dolžina rokava (izmerjena iz pokrova): 79 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pazduhe: 59 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Napapijri Majica
    - Nežno oblazinjena manekenka.- Sproščen stil.- Znižana ramenska črta.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična tkanina.- Natisnjena manekenka.- Končaj z zategnjenega.- Dolžina rokava (izmerjena iz dekolteja): 84 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pazduhe: 58 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Unfair Athletics bombažni pulover
    - Preprost slog.- Nežno oblazinjena manekenka.- Raglan armhole.- Izvlecite kapuco s trojčki.- Logotip blagovne znamke.- Dolžina rokava (izmerjena iz pokrova): 80 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pazduhe: 53 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Pulover Under Armour moška, črna barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover adidas moška, črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Michael Kors moška, črna barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Okrasen rob.- Elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Napapijri Majica
    - Preprost slog.- Znižana ramenska črta.- Okrogli izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Natisnjena manekenka.- Končaj z zategnjenega.- Dolžina rokava (izmerjena iz dekolteja): 83 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pazduhe: 58 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Tommy Jeans bombažni pulover
    - Ta izdelek je izdelan iz certificiranega ekološkega bombaža, ki ga gojimo in zbiramo iz gensko spremenjenih rastlin brez uporabe kemičnih gnojil in pesticidov.- Sproščen stil.- Model s kapuco.- Znižana ramenska črta.- Končaj z zategnjenega.- Melange tkanina.- Natisnjena manekenka.- Dolžina rokava (izmerjena iz pokrova): 83 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pazduhe: 68 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Helly Hansen moška, črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Rip Curl Majica
    - Ta izdelek je izdelan iz certificiranega ekološkega bombaža, ki ga gojimo in zbiramo iz gensko spremenjenih rastlin brez uporabe kemičnih gnojil in pesticidov.- Nežno oblazinjena manekenka.- Običajen stil.- Okrogli izrez.- Končaj z zategnjenega.- Natisnjena manekenka.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pazduhe: 56 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Bluza Under Armour moška,
    - Stopnja prileganja: loose.- Rahlo oblazinjen model.- Raglan rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 86 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Fila moška,
    - Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Tommy Hilfiger 1985 moška,
    - Inovativna tehnologija TH Flex zagotavlja izjemno prilagodljivost in udobje uporabe.- Anti-Odor je tehnologija, ki preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Omogoča vam, da ostanete sveži, zlasti med intenzivnimi fizičnimi napori.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Mikica za tek adidas Performance Run Icon moška,
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletenine z dvojnim pletenjem, ki je gosta, koži prijetna in vzdržljiva.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Tridelna kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko to potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dolžina rokava: 82 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Superdry moška,
    - Kroj regular.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasnimi vezeninami.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Okrogli izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas Originals moška,
    - Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Rahlo oblazinjen model.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kappa bluza
    - Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Žep za vlaganje.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Mikica od trenirke Rossignol moška, črna barva,
    - Raven kroj.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Lee moška, bela barva,
    - Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82,5 cm.- Dolžina: 74,5 cm.- Širina pod pazduhami: 60,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Longsleeve Under Armour moški, rdeča barva
    - Kroj regular.- Raglan rokav.- Visok ovratnik s kratkim zapiranjem na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Levi's bluza
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Levi's bluza
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina: 75 m.- Dolžina rokava: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Levi's bombažna mikica
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 71,5 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, oranžna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bluza Levi's moška, bela barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, modra barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Model s potiskom.- Elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, oranžna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, bela barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, modra barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Gladka pletenina.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, bela barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80,5 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, črna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška, mornarsko modra barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kappa bluza Sertum
    - Okrogli izrez.- Elastični material.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kappa bluza 705421
    - Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Superdry moška, siva barva,
    - Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Superdry moška, rumena barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza New Balance moška, siva barva,
    - Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bluza Superdry moška, črna barva,
    - Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas bluza
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi za vlaganje.- Model s kapuco.
  • Tommy Hilfiger bluza
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Levi's kavbojke
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Model z nalepko.- Model s kapuco.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep za vlaganje.- Rahlo oblazinjen model.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vans bluza
    - Rahlo oblazinjen model.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Elastični material.- Melange pletenina.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Levi's Wltrd moška, bež barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Polo Ralph Lauren pulover
    - Fason slim fit.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vans bluza
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Model s potiskom.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • New Era bluza
    - Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Tommy Jeans bluza
    - Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Solid moški, rjava barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Material s teksturo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 75 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vans bluza
    - Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Žep za vlaganje.- Model s kapuco.- Debela, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Širina pod pazduhami: 55,5 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Višina pasu: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tommy Hilfiger pulover
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Model z nalepko.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokava: 83 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • AllSaints bluza Raven OTH Hoody
    - Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Žep spredaj.
  • AllSaints bluza Raven Crew
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Rob s patentom.
  • AllSaints pulover Mode Merino Crew
    - Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolgi rokav.
  • AllSaints longsleeve Mode Merino LS Polo
    - Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Tanek material.
  • Pulover Tommy Hilfiger moška, rdeča barva, s kapuco
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo oblazinjen model.- Z žepom.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Protest pulover
    - Kratko zapenjanje na zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.- Raven kroj.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Helly Hansen moška, črna barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, črna barva,
    - Okrogli izrez.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Under Armour moška, bordo barva, s kapuco
    Mikica s kapuco iz kolekcije Under Armour. Model izdelan iz tanke, rahlo elastične pletenine.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Gladka pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Športna mikica Reebok moška, črna barva,
    - Kroj slim.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Sisley moški, rjava barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Material s strukturiranim vzorcem.- Dolžina rokava: 77 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Puma moška, črna barva,
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Debela, elastična pletenina.- Rahlo oblazinjen model.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Puma moška, črna barva,
    - Tehnologija warmCell preprečuje prodiranje mraza in pomaga vzdrževati pravo telesno temperaturo.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Model s kapuco.- Debela, neelastična pletenina.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Lyle & Scott moška, siva barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Lyle & Scott moška, bela barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • United Colors of Benetton pulover
    - Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Elastični material.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 54,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Puma moška, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Helly Hansen moška, črna barva,
    - Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Gladka pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Dr. Denim moška, rumena barva,
    - Ohlapen model.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Gladki material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Volnen pulover MC2 Saint Barth moški, mornarsko modra barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 77 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Volnen pulover MC2 Saint Barth moški, rdeča barva
    - Model z dodatkom volne kašmirja.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Elastični material.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover s primesjo volne Sisley moški, mornarsko modra barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70,5 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Superdry moška, siva barva,
    - Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Vans moška, črna barva,
    - Model iz linije ComfyCush iz mehkih materialov, podloženih s flisom. Poleg tega brezšivna konstrukcija zagotavlja popolno udobje pri nošenju.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Vans moška, črna barva,
    - Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bluza Peak Performance moška, siva barva,
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Everlast moška, mornarsko modra barva,
    - Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Elastična pletenina.- Žep spredaj.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Peak Performance moška, črna barva,
    - DWR Durable Water Repellent je vodoodbojni premaz na materialu, ki preprečuje absorpcijo vlage.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična tkanina.- Gladka tkanina.- Vrvice spodaj.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Sisley moški,
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Efektiven vzorec pletenja.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Burton moška, siva barva,
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj.- Luknja za palec na dnu rokava.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • New Era bluza
    - Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Model s potiskom.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Helly Hansen bluza
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • adidas bluza
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Bombažen pulover Samsoe Samsoe moški
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Rahlo oblazinjen model.- Ohlapen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 86 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Samsoe Samsoe moški, turkizna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični material.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Superdry moška, rumena barva,
    - Ohlapen kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza Reebok moška, črna barva,
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Waikiki Vibe bluza
    - Raven kroj.- Raglan rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.
  • Waikiki Vibe bluza
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Debela, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Bluza Waikiki Vibe moška, črna barva,
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Okrogli izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bluza adidas Performance moška, črna barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rahlo oblazinjen model.- Kroj regular.- Spredaj je praktičen kenguru žep, ki se ga lahko natakne.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Model z nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas Performance moška, rumena barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep, ki se ga lahko natakne.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Pepe Jeans Lamarck moška, mornarsko modra barva,
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 65,5 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen pulover Bruuns Bazaar moški, črna barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s puli ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Mikica Primitive Cut N Sew moška, siva barva,
    - Kroj regular.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

Jopice za moške - Jopice in pletene jopice se nosijo v hladnejših mesecih, pozimi in zgodaj spomladi ali pozno jeseni. Spominjajo nas na ugodje in toplino. Ženske se včasih pritožujejo, da je pozimi težko izgledati trendi ali pokazati svoj modni stil, ker so vsa oblačila debela in široka, najpomembneje je, da je toplo. Toda jopica in pletena jopica sta odlična oblačila, ki lahko spremenita vse predsodke. Jopice in pletene jopice so dostopne v velikem številu vrst, dizajnov, modelov, barv in materialov. Zagotovo lahko najdete tosto po svojem okusu. Obstajajo številni zanimivi vzorci in barve, različni dodatki in aplikacije kot so čipka, bleščeča stekelca, krzna, printi, nalepke, pletiva in ostalo. Pri izbiri pletene jopice in jopice je najpomembnejši material. Material mora biti mehek in topel. Velik problem pri dobrem delu pletenih jopic je ta, da znajo iritirati golo kožo. Čeprav je material dober in naraven, kot je volna, ne bo iritiral občutljivo kožo in povzročal neprijeten občutek. Temu problemu se lahko izognete na dva načina. Lahko izbirate mehkejše materiale, ki ne iritirajo kožo, izpod pletene jopice lahko nosite ozko majico na dolge rokave ali srajco. Kombiniranje srajce in jopice je zelo trendi in lahko se nosi za različne prilike, tako da če še niste, poskusite tudi takšno kombinacijo. Jopice in pletene jopice so lahko krajše in daljše kot so tunike. Odvisno od dolžine lahko jih nosite na hlače in krila z visokim pasom, na kavbojke ali pajkice. Jopice nas lahko vizualno naredijo večje in širše, zato pazite pri izbiri prvega modela za svoj tip postave.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh