Največja modna platforma v Sloveniji

Tommy Jeans online nakup oblačila in obutev za moške

1908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Piščančki Tommy Jeans TJM LACE UP BOOT moški, črna barva, EM0EM01363
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Kovinske kljuke za enostavno zavezovanje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Jakna Tommy Jeans moška, oranžna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, zelena barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Isaac moške
    - Model je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasni obrabljeni deli.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Denarnica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Žepek za kovance z velcro zapiranjem.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 10 x 13 cm.
  • Puhovka Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polnilo s puhom in perjem v ustreznem razmerju 70/30.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z obrobo in dodatnim velcro trakom, kar zagotavlja zaščito pred mrazom in vlago.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z zavihkom za nevihto, ki se zapenja z Velcro.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina spredaj: 86 cm.- Dolžina zadaj: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, siva barva
    - Vsebuje reciklirana poliestrska in poliamidna vlakna.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini s protinevihtnim zavihkom pripetim z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 79 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans moška
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjen pas Tommy Jeans moški, črna barva
    - Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 91 cm.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 105 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Usnjen pas Tommy Jeans moški, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 104 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Torba za nošenje na ramenih.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 72 cm.- Največja dolžina traku: 138 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moška, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 79 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, črna barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj jogger.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 106,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Elastičen pas z vrvico.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M/32.
  • Pulover Tommy Jeans moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen telovnik Tommy Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Koničast, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Ethan moške
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Austin moške
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina spredaj: 73 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina na prsih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 79 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Tommy Jeans rdeča barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Kratek rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Gladka pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, črna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moška, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Tommy Jeans moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Tommy Jeans moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Tommy Jeans moška, zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z mrežasto podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z obrobo in dodatnim velcro trakom, kar zagotavlja zaščito pred mrazom in vlago.- Stransko zapenjanje z zadrgo.- Na sprednji strani je praktičen kenguru žep z zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80,5 cm.- Dolžina: 69,5 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim fit.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vezen logotip.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna jopica Tommy Jeans zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Žepi spredaj.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80,5 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kozmetična torbica Tommy Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratek ročaj.- Dimenzije: 13 x 14 x 20 cm.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kozmetična torbica Tommy Jeans črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Kratek nastavljiv ročaj za udobno prenašanje v roki.- Število notranjih žepov: 2.- Dimenzije: 9 x 16 x 22 cm.
  • Hlače Tommy Jeans moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Pulover s primesjo volne Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj relaxed.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Pulover Tommy Jeans moška, siva barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 40,5 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 30,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 32,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M/32.
  • Kozmetična torbica Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta model je bil izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratek nastavljiv ročaj za udobno prenašanje v roki.- Dva notranja žepa.- Zunanji drsni žep.- Dimenzije: 8 x 14 20 cm.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Model z nalepko.
  • Kapa s šiltom Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Tommy Jeans siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Nahrbtnik Tommy Jeans moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Notranji mrežast žep.- Žep spredaj.- Globina: 13,5 cm.- Višina: 46 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Nahrbtnik Tommy Jeans moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Možnost povečanja zmogljivosti nahrbtnika omogoča lažje pakiranje vseh potrebnih predmetov.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Notranji mrežast žep.- Primerno za format A4.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Globina: 17 cm.- Višina: 41/60 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Nahrbtnik Tommy Jeans moški, zelena barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji mrežast žep.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število zunanjih žepov z zadrgo:- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Globina: 19 cm.- Višina: 48 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Hlače Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Običajen pas.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 55,5 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 104,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M/32.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Notranji žep z zadrgo- Nastavljiv pas omogoča udobno nošenje.- Dodatni žepi z zadrgo olajšajo shranjevanje majhnih predmetov.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 92 cm.- Največja dolžina traku: 117 cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Torba Tommy Jeans črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Kratki ročaji za udobno nošenje v roki.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Notranji žep z zadrgo- Dolžina ročajev: 70 cm.- Globina: 19 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 14,5 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 102,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Torba Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Notranji žep z zadrgo- Žep spredaj.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Torba za nošenje v roki ali na ramenih.- Najmanjša dolžina pasu: 75,5 cm.- Največja dolžina traku: 134 cm.- Dolžina ročajev: 44 cm.- Globina: 29 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Glavni predel z zadrgo.- Na sprednji strani je žepek, ki omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Notranji žep z zadrgo- Torba za nošenje na ramenih.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 75 cm.- Največja dolžina traku: 135 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 15 cm.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Mehek ovratnik button-down.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 77,5 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški
    - Kroj slim - ozko krojene kavbojke z ozko hlačnico, tako v predelu stegen kot gležnjev. Kroj poudari naravno linijo silhuete, vendar je ne objame - kavbojke slim kroja so udobne so za vsakodnevno nošenje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bomber jakna s primesjo volne Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moška, črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans moška
    - Model je izdelan iz recikliranega bombaža.- Zapenjanje na gumbe.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Širina v ramenih: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans moška
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Manšete z zapiranjem.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Simon moške
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 104,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32
  • Bombažen pulover Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Koničast, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Ryan moške
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans zelena barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Mehak bowling ovratnik.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina na prsih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans črna barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Boksarice Tommy Jeans 3-pack moški, črna barva
    - Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjen pas Tommy Jeans moški, črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 105 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Širina pasu: 3,5 cm.- Količina luknjic: 5.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Kroj regular.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 88 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Jeans moška, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80,5 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj oversized fit.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažni klobuk Tommy Jeans bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.
  • Kapa s šiltom Tommy Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Kratke hlače iz mešanice lana Tommy Jeans
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Običajen pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Jeans rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Jeans
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina:- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Tommy Jeans moški, rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače Tommy Jeans črna barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32,5 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh