Največja modna platforma v Sloveniji

Les Deux online nakup oblačila in obutev za moške

264
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Les Deux Prehodna jakna 'Malone 2.0' bež
    Dizajn: Zapiranje z gumbom na potisk, Podložena kapuca, Raven rob, Skrita zadrga, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip; Model: Normalno prileganje
  • Bombažen pulover Les Deux moški, bež barva, LDM200165
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica Les Deux moška, bež barva, LDM101194
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica Les Deux moška, bež barva, LDM101197
    - Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jeans srajca Les Deux moška, LDM640104
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Na prsih je drsni žep.- Obseg ovratnika: 49 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca Les Deux moška, bela barva LDM401081
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Material s teksturo.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Hlače Les Deux moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnica zlikana na rob.- Običajen pas.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kopalne kratke hlače Les Deux LDM540025
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Les Deux Natikači 'Thatcher' črna
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Razteg; Tip pete: Polna peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Resice/rese, Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat
  • Les Deux Majica 'Nørregaard' pegasto siva / mandarina
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Kapa s šiltom Les Deux bež barva, LDM702003
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Les Deux Pulover 'Eddie' slonovina
    Dizajn: Raven rob, Raven izrez, Rebrno-pletena obroba, Rebrna vrv; Material: Volna; Izrez: Puliji; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Popolnoma moderno, Oznaka našitek/oznaka zastava, Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Volnen pulover Les Deux moški, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Les Deux moški, črna barva, s kapuco, LDM202036
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kapa Les Deux črna barva, LDM710012
    - Zavihan rob.- Rebrasta pletenina.- Prilagodljiva konstrukcija z rebrasto strukturo se popolnoma prilega glavi.- Debela, elastična pletenina.
  • Bombažen pulover Les Deux moški, črna barva, s kapuco, LDM201099
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Volnen pulover Les Deux moški, črna barva, LDM310114
    - Kroj regular.- Model s puli ovratnikom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 74 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Les Deux moški, rjava barva, LDM200128
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 94 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jakna Les Deux moška, rjava barva, LDM610159
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Manšete na gumb.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Volnen plašč Les Deux črna barva, LDM620083
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 111 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jakna Les Deux moška, bež barva, LDM610146
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Pas je nastavljiv z vrvicami, kar zagotavlja individualno prileganje postavi.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajčna jakna Les Deux bež barva, LDM610145
    - Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Les Deux Prehodna jakna 'Ren' modra / kapučino / temno rjava
    Dizajn: Raven rob, Poševna ramena, Stoječ vratnik, Dvosmerna zadrga, Kenguru žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Brez polnila; Material: Bombaž; Vzorec: Karirast; Dodatki: All-Over-Muster, Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Normalno prileganje
  • Srajca Les Deux moška, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj overshirt fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Les Deux moški, črna barva, LDM200143
    - Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina: 65 cm.- Dolžina rokava: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Hlače Les Deux moške, rjava barva, LDM501092
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Noge so zlikane v gubo.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Les Deux Prehodna jakna 'Jaxon' slonovina / temno bež
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Plaketa; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Rožast; Dodatki: Žakard muster, Oznaka našitek/oznaka zastava; Model: Normalno prileganje
  • Les Deux Zimska jakna 'Montreal' kobalt modra / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje z gumbom na potisk, Elastičen pas/rob, Raven rob, Kapuca s stoječim ovratnikom, Skrita zadrga, Žep z zavihkom/pokrivalom; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Toplo polnilo; Material: Recikliran material; Dodatki: All-Over-Muster, Oznaka našitek/oznaka zastava, Gladek material, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje
  • Les Deux Zimska jakna 'Montreal' kamela / črna
    Dizajn: Zapiranje z gumbom na potisk, Raven rob, Kapuca s stoječim ovratnikom, Skrita zadrga, Žep z zavihkom/pokrivalom; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Toplo polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Težek material, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje
  • Les Deux Zimska jakna 'Montreal' črna
    Vrsta plašča: Puhovka plašč; Dizajn: Snemljiva kapuca, Zapiranje z gumbom na potisk, Skrita zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Cargo jakna/puhovka; Polnilo: Toplo polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Potisk oznake, Vodotesno; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina: Normalna dolžina
  • Les Deux Gležnarji z vezalkami 'Tatum' črna
    Dizajn: Stranska zadrga, Podplat s profilom, Zapiranje z 8 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica
  • Les Deux Prehodna jakna 'Felipe Varsity' kaki / oliva / rdeča / bela
    Dizajn: Zapiranje z gumbom na potisk, Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba, Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Gumb na potisk; Vrsta jakne: Vetrovka; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Volna; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Stabilen grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje
  • Les Deux Majica 'Dexter' črna / bela
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Les Deux Majica črna
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip, Kovinska luknjica; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Les Deux Pulover oliva
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Pletenine; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Popolnoma moderno, Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Les Deux Srajca 'Konrad' svetlo modra
    Dizajn: 2-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Guba na hrbtu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Button-Down; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Volnena jakna Les Deux mornarsko modra barva LDM610135
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Les Deux Chelsea škornji 'Tatum' temno rjava
    Dizajn: Elastični vložki, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Razteg; Tip pete: Polna peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Nubuk usnje, Fleksibilen tekaški podplat
  • Les Deux Majica svetlo modra
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Kovinska luknjica; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Les Deux Nogavice 'William' temno modra / off-bela
    Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Obdelava brez šivov; Paket: 2 delno pakiranje
  • Les Deux Hlače 'Barry' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Pas z vrvico, Zavezan pas; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Strukturiran grip; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Les Deux Kavbojke 'Ryder' ecru / nočno modra / svetlo rjava
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Pinstripe; Dodatki: Kovice, All-Over-Muster, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Les Deux Jopa na zadrgo 'Ballier' marine / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bombažen pulover Les Deux Blake moški, črna barva
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 89 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Volnena jopica Les Deux bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 86 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Les Deux moška, rdeča barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica Les Deux moški, črna barva
    - Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca Les Deux moška, črna barva, LDM410190
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Kroj regular.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Mehek ovratnik button-down.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Les Deux Pletena jopa 'Ezra' konjak / siva / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Overcut ramena; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Volna; Izrez: V-izrez; Vzorec: Orientalski vzorec; Dodatki: Popolnoma moderno, Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Jakna Les Deux moška, zelena barva, LDM610153
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji žep z zadrgo omogoča varno shranjevanje manjših predmetov.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kopalne kratke hlače Les Deux bež barva LDM540027
    - Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Les Deux moška, siva barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 85 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Hlače Les Deux moške, črna barva, LDM510142
    - Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Ohlapen kroj.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Pulover Les Deux moški, črna barva, LDM310135
    - Tanka, elastična pletenina.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina: 74 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Les Deux moški, črna barva, LDM610149
    - Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Ovratnik tipa bomber.- Model z okrasno vezenino.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 73 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 79 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Plašč Les Deux moški, rjava barva, LDM620079
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Manšete z zapiranjem.- Model z ovratnikom.- Z žepi.- Dodatni notranji žepi omogočajo varno shranjevanje manjših predmetov.- Raven kroj.- Dolžina: 123 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Les Deux moški, črna barva, LDM310139
    - Okrogel, rebrast izrez.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Vzorčasta pletenina.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina: 69 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Les Deux Srajca svetlo bež / zelena
    Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Vzorec: Orientalski vzorec; Dodatki: All-Over-Muster, Tekoč tekstil; Certificiranje: TENCEL™ is a trademark of Lenzing AG.; Model: Comfort fit; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Jeans srajca Les Deux moška, zelena barva LDM410174
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehak bowling ovratnik.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Gladek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajčna jakna Les Deux zelena barva LDM610117
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Model z ovratnikom.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Les Deux Nogavice 'William' črna / off-bela
    Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Paket: 2 delno pakiranje
  • Les Deux Majica 'Route' temno modra / oranžna / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Aplikacije, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh