Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške z webshopa Notino

4379
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Pomp & Co Bundle Shine set (za lase)
    Pomp & Co Bundle Shine, 1 kos, Pomade za lase za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Pomp & Co Bundle Shine, ki je poln moške nege za lase. Vesel ga bo vsak moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: pomada za lase 60 ml gel za prhanje in šampon 2v1 100 ml Military Comb glavnik za lase 1 kos Lastnosti: razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Lengling Munich Wunderwind No. 9 parfum uniseks 50 ml
    Lengling Munich Wunderwind No. 9, 50 ml, Parfumi za moške, Pripravite se na radovedna vprašanja. Unisex parfum Lengling Munich Wunderwind No. 9 zagotovi, da vas bo vaša okolica večkrat vprašala, po čem tako dišite. Njegova sofisticirana dišavna sestava skratka zmeša glavo vsem mimoidočim. za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice uniseks dišava
  • Head & Shoulders Deep Cleanse Oil Control šampon proti prhljaju 300 ml
    Head & Shoulders Deep Cleanse Oil Control, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon Head & Shoulders Deep Cleanse učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj pomirja lasišče umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Smili Refill pero za beljenje zob nadomestno polnilo 3 kos
    Smili Refill, 3 kos, Peresa za beljenje zob za moške, Pero za beljenje zob Smili Refill je edinstven pripravek za beljenje zob. Predstavlja nezahteven in hiter postopek z vidnimi rezultati. Lastnosti: beli zobe obnavlja zobno sklenino prijazen je tudi do občutljivih zob odstranjuje organsko obarvanje zob Sestava: brez fluorida Navodilo za uporabo: Nanesite tanek sloj pripravka na sprednjo stran zob. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Nivea Men Sensitive Hemp balzam za po britju s konopljinim oljem 100 ml
    Nivea Men Sensitive Hemp, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Sensitive Hemp bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek osvežuje utrujeno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Waterclouds Beard Junk olje za brado 50 ml
    Waterclouds Beard Junk, 50 ml, Olja za moške, Negovalno olje Waterclouds Beard Junk zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože preprečuje draženje in srbenje kože ohranja brado zdravo in sijočo mehča brado Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Baxter of California Daily Fortifying šampon za okrepitev las 473 ml
    Baxter of California Daily Fortifying, 473 ml, Šamponi za moške, Šampon Baxter of California Daily Fortifying učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Baxter of California Invigorating nežni penasti gel za umivanje 473 ml
    Baxter of California Invigorating, 473 ml, Nega za telo za moške, Gel za tuširanje Baxter of California Invigorating spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa koža je žametno mehka in gladka po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži nežno čisti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Baxter of California Styling stiling pasta 120 ml
    Baxter of California Styling, 120 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Pasta za lase Baxter of California Styling bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki ne obremenjuje las gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Baxter of California Thickening gel za glajenje las za lase 120 ml
    Baxter of California Thickening, 120 ml, Stiling za moške, Gel za lase Baxter of California Thickening zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: za vsakodnevno oblikovanje las zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan naravno utrjuje gladi Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase.
  • Baxter of California Vitamin Cleansing Bar Citrus and Herbal-Musk hranilno tekoče milo 198 g
    Baxter of California Vitamin Cleansing Bar Citrus and Herbal-Musk, 198 g, Nega za telo za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Baxter of California Vitamin Cleansing Bar Citrus and Herbal-Musk je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Al Haramain Khulasat Al Oudh parfumska voda za moške 100 ml
    Al Haramain Khulasat Al Oudh, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Parfumska voda za moške Al Haramain Khulasat Al Oudh bo vedno v koraku z vami. lesna dišava usnjena dišava citrusna dišava edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • LaQ Goat From Poznaň osvežujoč gel za prhanje 8 v 1 z izvlečkom navadnega hmelja 300 ml
    LaQ Goat From Poznaň, 300 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za tuširanje LaQ Goat From Poznaň spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: lase odišavi z moškim vonjem idealen za lase, telo, pa tudi obraz kožo pušča prijetno svežo mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • LaQ Lynx From Mountain hranilno olje za lase in brado 30 ml
    LaQ Lynx From Mountain, 30 ml, Olja za obraz za moške, Negovalno olje LaQ Lynx From Mountain zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože omogoča razčesavanje brade dodaja nežen svež vonj ohranja brado zdravo in sijočo neguje kožo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Lahko nanesete na cel obraz.
  • LaQ Lynx From Mountain globinsko čistilni šampon 300 ml
    LaQ Lynx From Mountain, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon LaQ Lynx From Mountain učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • LaQ Lynx From Mountain čistilno trdo milo 85 g
    LaQ Lynx From Mountain, 85 g, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje LaQ Lynx From Mountain spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase mehča in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • LaQ Lynx From Mountain svež gel za prhanje 8 v 1 500 ml
    LaQ Lynx From Mountain, 500 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje LaQ Lynx From Mountain spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa uporablja se lahko za telo in lase mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • LaQ Lynx From Mountain darilni set za odličen videz za moške
    LaQ Lynx From Mountain, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom LaQ Lynx From Mountain , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: osvežujoč gel za prhanje 500 ml globinsko hranilno maslo 50 ml trdo milo 85 g Lastnosti: prijeten vonj zagotavlja kompleksno nego moške kože za globinsko navlaženost uporablja se lahko za telo in lase izvrsten kot darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • LaQ Lynx From Mountain darilni set za moške
    LaQ Lynx From Mountain, Olja za obraz za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom LaQ Lynx From Mountain, ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: osvežujoč gel za prhanje 8 v 1 500 ml čistilni šampon 300 ml negovalno olje za obraz in brado 30 ml Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo zagotavlja kompleksno nego moške kože prijeten vonj izvirno pakiranje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • LaQ Lynx From Mountain darilni set za mladostni videz za moške
    LaQ Lynx From Mountain, Olja za obraz za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom LaQ Lynx From Mountain, ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: osvežujoč gel za prhanje 8 v 1 500 ml čistilni šampon 300 ml negovalno olje za obraz in brado 30 ml čistilno trdo milo 85 g Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo zagotavlja kompleksno nego moške kože prijeten vonj po uporabi doda občutek svežine in energije poživlja kožo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • ETA Sonetic 3707 90010 set za zobe 1 kos
    ETA Sonetic 3707 90010, 1 kos, Nadomestne glave za moške, Sonična ščetka ETA Sonetic 3707 90010 deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Vsebina seta: sonična zobna ščetka 2 kos nadomestne glave 4 kos Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore ne poškoduje odprtih plomb ne draži občutljivih zob in dlesni izboljšuje zdravje dlesni prijazna do odkritih vratov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Herbadent Professional FLOSS zobna ščetka ultra soft 1 kos
    Herbadent Professional FLOSS, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Herbadent Professional FLOSS ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: enostavna za uporabo odstranjuje zobne obloge dosega tudi težko dostopna mesta zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine lošči površino zob Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Instituto Español Poseidon Blue toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Blue, 150 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Instituto Español Poseidon Blue. Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. citrusna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Elgydium Elugel zobni gel 40 ml
    Elgydium Elugel, 40 ml, Geli za zobe in dlesni za moške, Posebna nega Elgydium Elugel bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Lastnosti: neguje občutljive zobe pomirja dlesni Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Elgydium Anti-Plaque zobna pasta za temeljito čiščenje zob 75 ml
    Elgydium Anti-Plaque, 75 ml, Za krepitev zobne sklenine za moške, Zobna pasta Elgydium Anti-Plaque zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje krvavenje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna krepi zobno sklenino Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Elgydium Eludril Classic ustna voda 200 ml
    Elgydium Eludril Classic, 200 ml, Ustne vode za moške, Ustna voda Elgydium Eludril Classic osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe zaščita pred zobnimi oblogami zmanjša občutljivost zob zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Elgydium Clinic DentalFloss zobna nitka Black
    Elgydium Clinic DentalFloss, Zobne nitke za moške, Zobna nitka Elgydium Clinic DentalFloss je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni prijazna do dlesni odstranjuje ostanke jedi enostavno drsi med zobmi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Instituto Español Rosehip nežni gel za prhanje 1250 ml
    Instituto Español Rosehip, 1250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Instituto Español Rosehip . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Instituto Español Coco gel za prhanje 1250 ml
    Instituto Español Coco, 1250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Instituto Español Coco . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Sebamed For Men dezodorant roll-on za moške 50 ml
    Sebamed For Men, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Sebamed For Men je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Philips OneBlade 360 QP430/50 nadomestne britvice for Philips OneBlade 3 kos
    Philips OneBlade 360 QP430/50, 3 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Philips OneBlade 360 QP430/50 in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava ne draži kože zagotavlja kar najbolj gladko britje koža je sveža in brez rdečice
  • Philips Series 3000 S3243/12 električni brivnik 1 kos
    Philips Series 3000 S3243/12, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Philips Series 3000 S3243/12 je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih natančno obrije aparat je namenjen suhemu in mokremu britju stojalo za polnjenje in shranjevanje enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips Series 3000 S3143/00 električni brivnik 1 kos
    Philips Series 3000 S3143/00, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Philips Series 3000 S3143/00 je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih natančno obrije aparat je namenjen suhemu in mokremu britju natančno posnema obrise obraza USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips Series 5000 MG5940/15 večnamenski strojček za striženje za lase, brado in telo 1 kos
    Philips Series 5000 MG5940/15, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Philips Series 5000 MG5940/15 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada samoostrilna rezila nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki indikator polnjenja ergonomsko oblikovan USB-polnjenje natančno obrije enostavno vzdrževanje paket vsebuje pribor za striženje akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Armani Acqua di Giò Profondo parfumska voda za moške 30 ml
    Armani Acqua di Giò Profondo, 30 ml, Parfumske vode za moške, Kot bi bila rojena pod morsko gladino ‒ parfumska voda za moške Armani Acqua di Giò Profondo je prepletena s svežino vode in v sebi odraža njeno neskončno globino. Vedno bo brezčasna in ne uide nikogaršnji pozornosti. čista sveža dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Klorane Peony pomirjajoča maska za občutljivo kožo 25 g
    Klorane Peony, 25 g, Posebne maske za moške, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Klorane Peony bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi primerno za občutljivo kožo Sestava: dermatološko testirano vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Enakomerno nanesite na obraz in pustite delovati navedeno število minut: 5-20. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Rehabiq Massage Ball masažna žoga barva Blue, 10 cm 1 kos
    Rehabiq Massage Ball, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček Rehabiq Massage Ball pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: pomaga pri prekrvavitvi mišic lajša stres in bolečine zlahka se pospravi v športno torbo pomaga pri regeneraciji kože
  • Rehabiq Lumbar Support ledvena opora barva Black, soft 1 kos
    Rehabiq Lumbar Support, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Lastnosti: lajša stres in bolečine
  • Hawkins & Brimble Beard Care Gift Set darilni set (za brado)
    Hawkins & Brimble Beard Care Gift Set, Seti za moške, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Hawkins & Brimble Beard Care Gift Set se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: 300 ml 50 ml Lastnosti: mehča brado dodaja nežen svež vonj omogoča razčesavanje brade ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Hawkins & Brimble Fragrance Gift Set darilni set za moške
    Hawkins & Brimble Fragrance Gift Set, Moški seti za moške, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Hawkins & Brimble Fragrance Gift Set vsakega moškega zagotovo razveseli. Vsebina seta: 150 ml 50 ml Lastnosti: idealno kot darilo izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože razveseli vsakega moškega
  • BEURER MN2X prirezovalnik dlačic v nosu in ušesih 1 kos
    BEURER MN2X, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Lastnosti: odstranljivi pripomočki nastavitev dolžine striženja ergonomsko oblikovan delovanje na baterije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BEURER MN4X prirezovalnik brade 1 kos
    BEURER MN4X, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Zaupajte svojo brado profesionalni negi. Prirezovalnik brade BEURER MN4X vašo kopalnico spremeni v brivski salon, vas pa v izkušenega brivca. Poskrbite za popoln videz svojega obraza, ne da bi morali zapustiti udobje doma. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BEURER MN5X prirezovalnik za lase 1 kos
    BEURER MN5X, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Ni vam treba vsakič iti k frizerju, da boste videti urejeni. Zadostoval vam bo strojček za striženje BEURER MN5X . Z njim se lahko vedno zanesete, da bo rezultat po vaših predstavah, in to iz udobja doma. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki dvojna napetost ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BEURER MN9X prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    BEURER MN9X, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat BEURER MN9X jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki indikator polnjenja ergonomsko oblikovan akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bulldog End of Day Recovery Cleansing čistilni gel za obraz 125 ml
    Bulldog End of Day Recovery Cleansing, 125 ml, Čiščenje obraza za moške, Pripravek za čiščenje kože Bulldog End of Day je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo globinsko vlaži ne draži obrite kože deluje regeneracijsko prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz in vmasirajte, da se popolnoma vpije.
  • Tołpa Men čistilni gel za obraz z zelenim čajem za moške 195 ml
    Tołpa Men, 195 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Tołpa Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo ne draži obrite kože na koži pušča mat videz razvito posebej za moško kožo globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Tołpa Men gladilna krema za obraz za korekcijo znakov staranja s kofeinom za moške 40 ml
    Tołpa Men, 40 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Men bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo globinsko nahrani gladi gubice in napenja kožo izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti pomirja draženje in rdečico Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Tołpa Men energijska gel-krema za predel okoli oči proti znakom utrujenosti za moške 10 ml
    Tołpa Men, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Tołpa Men se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost globinsko vlaži in hrani območje okoli oči zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake takoj osveži in prebudi kožo pomlajuje območje okoli oči se bori proti znakom staranja kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Tołpa Men vlažilna krema za obraz s hialuronsko kislino za moške 40 ml
    Tołpa Men, 40 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Men bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost hitro se vpija pomirja draženje in rdečico izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože koži zagotavlja prožnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Depot No. 301 Matt paste stiling pasta za lase 75 ml
    Depot No. 301 Matt paste, 75 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Depot No. 301 Matt paste bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje zagotavlja mat videz pričeski doda teksturo in obliko poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Depot No. 104 Silver Shampoo šampon za zaščito barve 250 ml
    Depot No. 104 Silver Shampoo, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Depot No. 104 Silver Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las nevtralizira rumene odtenke v laseh nevtralizira oranžne tone v laseh izdelek je posebej razvit za potrebe moških Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Rasasi Soryani parfumska voda za moške 100 ml
    Rasasi Soryani, 100 ml, Parfumske vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Parfumska voda za moške Rasasi Soryani vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. citrusna dišava lesna dišava
  • Crystallove Men Silk Eye Mask maska za spanje Black 1 kos
    Crystallove Men Silk Eye Mask, 1 kos, Dodatki za moške
  • Farmasi Shooter's Man parfumska voda za moške 100 ml
    Farmasi Shooter's Man, 100 ml, Parfumske vode za moške, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Parfumska voda za moške Farmasi Shooter's Man osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant v pršilu za moške Clean Comfort 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant za moške Sport Fresh 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • HERMÈS Terre d’Hermès Christmas limited edition darilni set za moške
    HERMÈS Terre d’Hermès Christmas limited edition, 1 kos, Moški seti za moške, Podprite intenzivnost svoje priljubljene dišave. Set parfumov za moške HERMÈS Terre d’Hermès Christmas limited edition vsebuje poleg dišave tudi negovalno kozmetiko, da bo vaša vsakodnevna rutina v kopalnici odlično usklajena. Lastnosti: set za ugodno ceno parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem razkošna izvedba ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo posebna božična izdaja Vsebina seta: toaletna voda 100 ml toaletna voda 12,5 ml balzam za po britju 40 ml
  • Keune 1922 Beard Oil olje za brado za hidracijo in sijaj 50 ml
    Keune 1922 Beard Oil, 50 ml, Olja za moške, Negovalno olje Keune 1922 Beard Oil zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: ohranja brado zdravo in sijočo mehča brado gladi brado in zmanjšuje njeno krepanje dodaja nežen svež vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Keune 1922 Beard Balm balzam za brado za naravno fiksacijo 75 ml
    Keune 1922 Beard Balm, 75 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Keune 1922 Beard Balm jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: pomaga ukrotiti neubogljivo brado in jo oblikuje prijetno diši brado in kožo dolgotrajno vlaži Navodilo za uporabo: Zajemite majhno količino in razmažite med dlanmi. Enakomerno nanesite na brado in brke ter premasirajte, da bo izdelek prišel vse do kože.
  • STR8 Faith dezodorant in pršilo za telo za moške 85 ml
    STR8 Faith, 85 ml, Pršila za telo za moške, Moško pršilo za telo STR8 Faith je odličen dodatek dišavi iz istoimenske kolekcije. Zjutraj uporabite intenzivnejšo dišavo, čez dan pa zadostuje, da kožo osvežite s pršilom za telo. citrusna dišava lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Therabody SmartGoggles masažna naprava za oči 1 kos
    Therabody SmartGoggles, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Lastnosti: služi za počitek in sprostitev omogoča izbiro želene intenzivnosti večnamenski vibracijski masažni aparat Vsebina seta: Therabody SmartGoogles etui 1 kos USB-A na USB-C polnilni kabel 1 kos
  • Therabody Theragun Mini masažna pištola barva Desert Rose 1 kos
    Therabody Theragun Mini, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček Therabody Theragun Mini pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: spodbuja regeneracijo celic sprošča napete mišice lajša stres in bolečine služi za počitek in sprostitev pomaga pri prekrvavitvi mišic Vsebina seta: Theragun Mini 1 kos etui 1 kos USB-A na USB-C polnilni kabel 1 kos Attachments: Standard Ball, Dampener, Thumb 3 kos
  • LaQ Boar From Forest maslo za obraz in brado 50 ml
    LaQ Boar From Forest, 50 ml, Balzami in voski za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči LaQ Boar From Forest samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: koži zagotavlja prožnost kožo globinsko hrani in vlaži pomirja kožo po britju pomaga ukrotiti neubogljivo brado in jo oblikuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.
  • LaQ Doberman globinsko hranilno maslo za obraz 50 ml
    LaQ Doberman, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči LaQ Doberman samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži pomirja kožo po britju ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Ne spirajte. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.
  • LaQ Doberman negovalno olje za obraz in brado 30 ml
    LaQ Doberman, 30 ml, Olja za obraz za moške, Negovalno olje LaQ Doberman zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože ohranja brado zdravo in sijočo dodaja nežen svež vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Lahko nanesete na cel obraz. Ne spirajte.
  • LaQ Doberman čistilni šampon z vlažilnim učinkom 300 ml
    LaQ Doberman, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon LaQ Doberman učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z moškim vonjem doda lasem lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • LaQ Doberman trdo milo 85 g
    LaQ Doberman, 85 g, Pripravki za prhanje za moške, Trdo milo LaQ Doberman je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: prijetno diši skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • LaQ Doberman svež gel za prhanje 8 v 1 500 ml
    LaQ Doberman, 500 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje LaQ Doberman spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa pri umivanju ustvarja bogato peno uporablja se lahko za telo in lase po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • LaQ Goat From Poznaň maslo za prehrano in hidracijo 50 ml
    LaQ Goat From Poznaň, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči LaQ Goat From Poznaň samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Ne spirajte.
  • LaQ Goat From Poznaň negovalno olje za obraz in brado 30 ml
    LaQ Goat From Poznaň, 30 ml, Olja za obraz za moške, Negovalno olje LaQ Goat From Poznaň zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: globinsko hrani učinkovito vlaži in mehča preprečuje draženje in srbenje kože dodaja nežen svež vonj ohranja brado zdravo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Lahko nanesete na cel obraz. Ne spirajte.
  • LaQ Goat From Poznaň naravni šampon proti prhljaju z izvlečkom navadnega hmelja 300 ml
    LaQ Goat From Poznaň, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon LaQ Goat From Poznaň učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži lase odišavi z moškim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • LaQ Goat From Poznaň luksuzno trdo milo 85 g
    LaQ Goat From Poznaň, 85 g, Pripravki za prhanje za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo LaQ Goat From Poznaň je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši nežno čisti kožo mehča in vlaži poživlja kožo Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Boucheron Singulier parfumska voda za moške 100 ml
    Boucheron Singulier, 100 ml, Parfumske vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Parfumska voda za moške Boucheron Singulier je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. lesna dišava citrusna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Braun Body Groomer BG3350 prirezovalnik za celo telo + nadomestna glava 1 kos
    Braun Body Groomer BG3350, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Braun Body Groomer BG3350 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: odstranljivi pripomočki nastavitev dolžine striženja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Braun Series 5 51-R1000s električni brivnik Red
    Braun Series 5 51-R1000s, Električni brivniki za moške, Električni brivnik Braun Series 5 je jamstvo za popolnoma gladek obraz. Lastnosti: natančno obrije natančno posnema obrise obraza stojalo za polnjenje in shranjevanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Braun Series 7 71-S1000s električni brivnik Silver
    Braun Series 7 71-S1000s, Električni brivniki za moške, Električni brivnik Braun Series 7 je jamstvo za popolnoma gladek obraz. Lastnosti: natančno obrije natančno posnema obrise obraza stojalo za polnjenje in shranjevanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Braun Series 7 71-S7200cc električni brivnik Silver
    Braun Series 7 71-S7200cc, Električni brivniki za moške, Električni brivnik Braun Series 7 je jamstvo za popolnoma gladek obraz. Lastnosti: natančno obrije natančno posnema obrise obraza stojalo za polnjenje in shranjevanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Pino Silvestre Italian Citrus toaletna voda za moške 125 ml
    Pino Silvestre Italian Citrus, 125 ml, Toaletne vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Toaletna voda za moške Pino Silvestre Italian Citrus je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. vesel je bo vsak sodoben džentelmen za dinamične vodstvene osebnosti ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Oriflame Be the Legend dezodorant antiperspirant s kroglico za moške 50 ml
    Oriflame Be the Legend, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Oriflame Be the Legend sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo ohranja dolgotrajen občutek svežine nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Waterclouds Beard Junk balzam za brado 100 ml
    Waterclouds Beard Junk, 100 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Waterclouds Beard Junk jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: pomaga ukrotiti neubogljivo brado in jo oblikuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • Adidas Team Force Edition 2022 voda za po britju za moške 100 ml
    Adidas Team Force Edition 2022, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Adidas Team Force Edition 2022 je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: pomirja kožo prijetno osvežuje skupaj z dišavo je odlična kot darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Oriflame North for Men Active Carbon osvežujoč gel za prhanje 3v1 250 ml
    Oriflame North for Men Active Carbon, 250 ml, Čiščenje obraza za moške, Gel za tuširanje Oriflame North for Men Active Carbon spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: prijetno osvežuje skrbno umije kožo celega telesa razvito posebej za moško kožo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
  • Biotherm Homme Force Supreme kremasti gel proti staranju kože za moške 50 ml
    Biotherm Homme Force Supreme, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Pripravek Biotherm Homme Force Supreme bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eva Whitening pen pero za beljenje zob za zobe 5 ml
    Eva Whitening pen, 5 ml, Peresa za beljenje zob za moške, Pero za beljenje zob Eva Whitening pen je edinstven pripravek za beljenje zob. Predstavlja nezahteven in hiter postopek z vidnimi rezultati. Lastnosti: hitro dosega odlične rezultate odstranjuje madeže od jedi in pijače enostaven za uporabo kjerkoli Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Po nanosu ne jejte, ne pijte in ne kadite.
  • Nivea Men Silver Protect antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Nivea Men Silver Protect, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Silver Protect je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Zew For Men Natural Deodorant dezodorant roll-on 80 g
    Zew For Men Natural Deodorant, 80 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Zew For Men Natural Deodorant je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Nivea Men Hyaluron balzam za po britju 100 ml
    Nivea Men Hyaluron, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Nivea Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo osvežuje utrujeno kožo koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Thickening Paste stiling pasta 75 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Thickening Paste, 75 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las lasem doda popoln volumen in obliko Sestava: veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Nature Box Hemp Seed šampon proti prhljaju 3v1 za moške 385 ml
    Nature Box Hemp Seed, 385 ml, Mila in šamponi za moške, Šampon Nature Box Hemp Seed učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nežno umije obraz in brado odstranjuje prhljaj izdelek je posebej razvit za potrebe moških lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite. Vmasirajte v mokro brado, spenite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z brade.
  • Biotherm Homme Force Supreme darilni set za moške
    Biotherm Homme Force Supreme, Čiščenje obraza za moške, Nega za obraz Biotherm Homme vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Vsebina seta: Biotherm Homme dnevna krema za preoblikovanje obraza za regeneracijo in obnovo kože obraza 50 ml Biotherm Homme Basics Line pena za britje za moške 48 g Biotherm Homme čistilni gel za moške 40 g Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanos po potrebi ponovite.
  • Versace Dylan Blue Pour Homme darilni set za moške
    Versace Dylan Blue Pour Homme, 1 kos, Moški seti za moške, Vsebina seta: toaletna voda 50 ml gel za prhanje in kopanje 50 ml balzam za po britju 50 ml
  • Versace Dylan Blue Pour Homme darilni set za moške
    Versace Dylan Blue Pour Homme, 1 kos, Moški seti za moške, Vsebina seta: toaletna voda 100 ml gel za prhanje in kopanje 150 ml potovalno pršilo 10 ml
  • Versace Pour Homme darilni set za moške
    Versace Pour Homme, 1 kos, Moški seti za moške, Vsebina seta: toaletna voda 50 ml šampon in gel za prhanje 50 ml balzam za po britju 50 ml
  • Versace Pour Homme darilni set za moške
    Versace Pour Homme, 1 kos, Moški seti za moške, Vsebina seta: toaletna voda 100 ml šampon in gel za prhanje 150 ml potovalno pršilo 10 ml
  • Bruno Banani Man's Best dezodorant v razpršilu za moške 75 ml
    Bruno Banani Man's Best, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Bruno Banani Man's Best sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: razveselila bo vsakega moškega ščiti pred neprijetnim vonjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Aristocrat Beard Roller nega za spodbujanje rasti brade 1 kos
    Aristocrat Beard Roller, 1 kos, Glavniki in krtače za moške, Izdelek Aristocrat Beard Roller vam pomaga pri vsakodnevnem urejanju videza. Lastnosti: razčeše in gladi brado/brke preprečuje vozle
  • Corsair Peaky Blinders darilni set (za obraz) za moške
    Corsair Peaky Blinders, Čiščenje obraza za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Corsair Peaky Blinders , ki je poln izdelkov za nego moške kože obraza. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: Shelby Company gel za umivanje obraza 150 ml Shelby Company čistilni piling za obraz 150 ml Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice za popolno nego obraza odličen za darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Aurora Black Potion parfumska voda za moške 100 ml
    Aurora Black Potion, 100 ml, Parfumske vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi parfumska voda za moške Aurora Black Potion. Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. sadna dišava cvetlična dišava lesna dišava
  • Schwarzkopf Schauma MEN šampon proti prhljaju z ingverjem za moške 400 ml
    Schwarzkopf Schauma MEN, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Schwarzkopf Schauma učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Schauma MEN šampon za moške za vsakodnevno uporabo 400 ml
    Schwarzkopf Schauma MEN, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Schwarzkopf Schauma MEN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče izdelek je posebej razvit za potrebe moških lase odišavi z moškim vonjem krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh