Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške z webshopa Notino

4379
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Zwilling Premium brivnik 1 kos
    Zwilling Premium, 1 kos, Brivniki za moške, Brivnik Zwilling Premium vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa ne draži kože Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Angry Beards Lip Balm Energizing balzam za ustnice za moške 4,8 ml
    Angry Beards Lip Balm Energizing, 4,8 ml, Balzami za ustnice za moške, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Angry Beards Lip Balm Energizing je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Angry Beards More Urban Twofinger parfum za moške 100 ml
    Angry Beards More Urban Twofinger, 100 ml, Parfumske vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Parfumska voda za moške Angry Beards More Urban Twofinger vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. čista sveža dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca za aktivnega moškega, polnega energije do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dizajnerska steklenička dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Angry Beards Beard Doping BIG D krepilni serum za brado za moške 100 ml
    Angry Beards Beard Doping BIG D, 100 ml, Balzami in voski za moške, Negovalno olje Angry Beards Beard Doping BIG D zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: podpira zdravo rast brade brado in kožo dolgotrajno vlaži intenzivno vlaži kožo globinsko nahrani enostavno se raznaša in se hitro vpija enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte.
  • Angry Beards Beard Doping krepilni serum za brado 30 ml
    Angry Beards Beard Doping, 30 ml, Balzami in voski za moške, Negovalno olje Angry Beards Beard Doping zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: podpira zdravo rast brade brado in kožo dolgotrajno vlaži intenzivno vlaži kožo globinsko nahrani enostavno se raznaša in se hitro vpija enostavno se nanaša dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte.
  • BERANI Conditioner čistilni balzam za lase 300 ml
    BERANI Conditioner, 300 ml, Balzami za moške, Balzam BERANI Conditioner omogoča, da lase po vsakem umivanju uredite, poleg tega pa jih nahrani. Lastnosti: ščiti lasišče zagotavlja očarljiv lesk lasem zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lase globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • BERANI Shower Gel Sport gel za prhanje za moške 300 ml
    BERANI Shower Gel Sport, 300 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje BERANI Shower Gel je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: mehča in vlaži skrbno umije kožo celega telesa mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • BERANI Shower Gel gel za prhanje za moške 300 ml
    BERANI Shower Gel, 300 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje BERANI Shower Gel je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: mehča in vlaži skrbno umije kožo celega telesa mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • BERANI Shaving Cream krema za britje 120 ml
    BERANI Shaving Cream, 120 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje BERANI Shaving Cream zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: pomirja kožo preprečuje draženje kože zagotavlja kar najbolj gladko britje obnavlja in poživlja kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat. Po britju temeljito umijte.
  • BERANI After-shave Balm balzam za po britju 120 ml
    BERANI After-shave Balm, 120 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje BERANI After-shave Balm pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: koži doda prijeten vonj preprečuje draženje kože globinsko vlaži kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek osvežuje utrujeno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • BERANI Face Booster dnevna revitalizacijska krema za moške 30 ml
    BERANI Face Booster, 30 ml, lokalna nega za moške, Pripravek BERANI Face Booster bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi hitro se vpija odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte.
  • BERANI Wax Perfume trdi parfum za moške 50 ml
    BERANI Wax Perfume, 50 ml, Parfumi za moške, Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Parfum BERANI Wax Perfume dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza. začimbna dišava poudari seksapil in naravno možatost za dinamične vodstvene osebnosti vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • BEPER 40743 prirezovalnik za lase 1 kos
    BEPER 40743, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Lastnosti: odstranljivi pripomočki nastavitev dolžine striženja akumulatorsko delovanje zagotavlja enostavno urejanje las poskrbi za neželene dlake Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Nivea Men Fresh Active dezodorant v pršilu za moške 200 ml
    Nivea Men Fresh Active, 200 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Fresh Active je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Wahl Aqua Groom prirezovalnik za celo telo
    Wahl Aqua Groom, Prirezovalniki za moške, Aparat Wahl Aqua Groom vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki delovanje na baterije indikator polnjenja lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake samoostrilna rezila Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wahl Micro Lithium prirezovalnik dlačic v nosu in ušesih
    Wahl Micro Lithium, Prirezovalniki za moške, Aparat Wahl Micro Lithium vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: poskrbi za neželene dlake odstranljivi pripomočki delovanje na baterije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wahl Deluxe Travel Kit set za prirezovanje dlačic na bradi in telesu za pot
    Wahl Deluxe Travel Kit, Prirezovalniki za moške, Aparat Wahl Deluxe Travel Kit vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: poskrbi za neželene dlake nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki delovanje na baterije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Murad Blemish Control posvetlitveni tonik 180 ml
    Murad Blemish Control, 180 ml, Tonik za obraz za moške, Pripravek za toniranje Murad Blemish Control bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: takoj pomirja kožo regulira tvorbo kožnega sebuma kožo dela mehko, svežo in sijočo
  • Wahl Lithium Ion Color Pro Cordless prirezovalnik za lase
    Wahl Lithium Ion Color Pro Cordless, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Wahl Lithium Ion Color Pro Cordless vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: poskrbi za neželene dlake zagotavlja enostavno urejanje las odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan nastavitev dolžine striženja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wahl Lithium Ion Clipper prirezovalnik za lase
    Wahl Lithium Ion Clipper, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Wahl Lithium Ion Clipper vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: poskrbi za neželene dlake zagotavlja enostavno urejanje las odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan nastavitev dolžine striženja indikator polnjenja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips OneBlade QP240/50 nadomestne britvice 4 kos
    Philips OneBlade QP240/50, 4 kos, Nadomestne britvice za moške, Nadomestne britvice Philips OneBlade in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: ne draži kože enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje koža je sveža in brez rdečice Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Chanel Gabrielle Essence dišava za lase za ženske 40 ml
    Chanel Gabrielle Essence, 40 ml, Dišave za lase za moške, Radi uporabite kapljico priljubljenega parfuma tudi na lase? To pelje do njihovega nepotrebnega izsuševanja in uničenja strukture. Rešitev je dišava za lase Chanel Gabrielle Essence. Lase odlično odišavi, ne da bi jih poškodovala. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsako žensko
  • Bulldog Original Bowl Soap trdo milo za britje 100 g
    Bulldog Original Bowl Soap, 100 g, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Bulldog Original bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: pripomore h gladkemu in natančnemu britju vlaži in ne izsuši kože prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Bulldog Original Shaving Soap Spare milo za britje nadomestno polnilo 100 g
    Bulldog Original Shaving Soap Spare, 100 g, Klasično britje za moške, Izdelek za britje Bulldog Original zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi ustvarja bogato peno preprečuje draženje kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Farmona Radical Men šampon proti prhljaju za moške 400 ml
    Farmona Radical Men, 400 ml, Šamponi za moške, Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče doda lasem lesk in volumen lase odišavi z moškim vonjem
  • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc parfumska voda za moške 100 ml
    Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, 100 ml, Parfumske vode za moške, Kot beg v samo srce narave bo na vas delovala parfumska voda za moške Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc. Pustite za hrbtom stresno mestno naglico in ostanite skoncentrirani na to, kar je zares pomembno. lesna dišava čista sveža dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Goodie Rosa Alba BIO osvežujoča cvetna voda vrtnice 100 ml
    Goodie Rosa Alba BIO, 100 ml, Vode za obraz za moške, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Goodie Rosa Alba BIO. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo vlaži in ji daje svežino s kože odstranjuje umazanijo in ličila pomaga preprečevati nastajanje aken pomirja in ščiti kožo koži vrača njeno naravno ravnovesje koža je po uporabi čudovito prožna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Wahl Groomsman Rechargeable prirezovalnik brade
    Wahl Groomsman Rechargeable, Prirezovalniki za moške, Aparat Wahl Groomsman Rechargeable jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan akumulatorsko delovanje samoostrilna rezila Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Da Vinci Academia Ocutein SENSIGEL vlažilni gel proti podočnjakom 15 ml
    Da Vinci Academia Ocutein SENSIGEL, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Da Vinci Academia Ocutein SENSIGEL se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz pomirja razdraženo območje okoli oči koža je napeta in zglajena oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč blaži vidne znake utrujenosti Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bielenda Only for Men Barber Edition vlažilni in energijski booster 30 ml
    Bielenda Only for Men Barber Edition, 30 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Bielenda Only for Men Barber Edition samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži koži zagotavlja prožnost koži vrača mladosten videz izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.
  • Old Spice Restart gel za prhanje za moške 400 ml
    Old Spice Restart, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Old Spice Restart spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije skrbno umije kožo celega telesa umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno diši Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
  • Old Spice Booster gel za prhanje in šampon 2v1 za moške 400 ml
    Old Spice Booster, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Old Spice Booster . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Booster antiperspirant v pršilu 150 ml
    Old Spice Booster, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Booster je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži nudi dolgotrajno zaščito dodaja svežino nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Carthusia Uomo parfumirani losjon za telo za moške 250 ml
    Carthusia Uomo, 250 ml, Nega telesa za moške, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Carthusia Uomo poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Percy Nobleman 1806 toaletna voda za moške 50 ml
    Percy Nobleman 1806, 50 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Percy Nobleman 1806 vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Attraction Game toaletna voda za moške 75 ml
    Avon Attraction Game, 75 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Avon Attraction Game je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. začimbna dišava lesna dišava orientalska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je nastala je tudi ženska različica te dišave edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Dunhill Driven Black parfumska voda za moške 100 ml
    Dunhill Driven Black, 100 ml, Parfumske vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Parfumska voda za moške Dunhill Driven Black vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. začimbna dišava citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dunhill Driven Blue toaletna voda za moške 100 ml
    Dunhill Driven Blue, 100 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Dunhill Driven Blue vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. idealna izbira za pogumnega pustolovca za aktivnega moškega, polnega energije dizajnerska steklenička
  • Waterclouds Beard Junk krema za brado za fiksacijo in obliko 100 ml
    Waterclouds Beard Junk, 100 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Waterclouds Beard Junk jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: pomaga ukrotiti neubogljivo brado in jo oblikuje brado in kožo dolgotrajno vlaži Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • Philips OneBlade Pro 360 QP6551/30 prirezovalnik za celo telo 1 kos
    Philips OneBlade Pro 360 QP6551/30, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Philips OneBlade Pro 360 QP6551/30 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki indikator polnjenja ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips OneBlade 360 QP420/50 nadomestne britvice for OneBlade 360 2 kos
    Philips OneBlade 360 QP420/50, 2 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Philips OneBlade 360 QP420/50 in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava ne draži kože koža je sveža in brez rdečice zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Acqua dell' Elba Essenza parfumirani gel za prhanje za moške 200 ml
    Acqua dell' Elba Essenza, 200 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Acqua dell' Elba Essenza odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije hrani in neguje kožo
  • Mercedes-Benz Select Night parfumska voda za moške 100 ml
    Mercedes-Benz Select Night, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dovolite, da parfumska voda Mercedes-Benz Select Night o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. gurmanska dišava lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Mercedes-Benz Sign parfumska voda za moške 100 ml
    Mercedes-Benz Sign, 100 ml, Parfumske vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, parfumska voda za moške Mercedes-Benz Sign je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. lesna dišava začimbna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dove Men+Care Thickening šampon za okrepitev las s kofeinom za moške 400 ml
    Dove Men+Care Thickening, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Dove Men+Care Thickening učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las krepi lasna vlakna izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Carl & Son Lip Treat balzam za ustnice SPF 15 za moške 4,5 g
    Carl & Son Lip Treat, 4,5 g, Balzami za ustnice za moške, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Carl & Son Lip Treat razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila ščiti pred sončnim sevanjem ustnice pušča mehke in gladke takoj obnovi razpokane ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Carl & Son Face Cream Light dnevna krema za obraz 75 ml
    Carl & Son Face Cream Light, 75 ml, Dnevna nega za moške, Krema za obraz Carl & Son Face Cream Light vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani hitro se vpija kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi obnavlja kožno bariero dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Ne spirajte.
  • Carl & Son Toilet Bag toaletna torba za moške 1 kos
    Carl & Son Toilet Bag, 1 kos, Kozmetične torbice za moške, Lastnosti: trendovski stilski dizajn praktično zapiranje na zadrgo kakovosten in trpežen material nudi raznolike možnosti uporabe odlična velikost za shranjevanje čopičev za ličenje
  • Beviro Natural Body Wash Metropolitan gel za prhanje za moške 250 ml
    Beviro Natural Body Wash Metropolitan, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Beviro Natural Body Wash spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Beviro Natural Body Wash Sophisticated gel za prhanje za moške 250 ml
    Beviro Natural Body Wash Sophisticated, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Beviro Natural Body Wash spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno umiva kožo in odstranjuje umazanijo po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Beviro Natural Body Wash Bohemian Spirit gel za prhanje za moške 250 ml
    Beviro Natural Body Wash Bohemian Spirit, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Beviro Natural Body Wash Bohemian Spirit spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: mehča in vlaži skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Ducati GK 818 Race prirezovalnik za lase in brado
    Ducati GK 818 Race, Prirezovalniki za moške, Aparat Ducati GK 818 Race jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja zagotavlja enostavno urejanje las delovanje na baterije odstranljivi pripomočki lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Matiere Premiere Cologne Cédrat parfumska voda uniseks 100 ml
    Matiere Premiere Cologne Cédrat, 100 ml, Parfumske vode za moške, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks parfumska voda Matiere Premiere Cologne Cédrat osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. začimbna dišava citrusna dišava čista sveža dišava za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice uniseks – za moške in za ženske
  • Pacific Shaving Natural Shaving Oil olje za britje 15 ml
    Pacific Shaving Natural Shaving Oil, 15 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Pacific Shaving Natural Shaving Oil zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože Navodilo za uporabo: Po britju temeljito umijte.
  • Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng darilni set (za kopel) za moške
    Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng, Pripravki za v kopel za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng, ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: čistilno trdo milo 150 g sol za kopel za sprostitev mišic 100 g gel za umivanje za telo in lase 300 ml balzam za po britju 130 ml gel za prhanje 300 ml Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja prijetno diši izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože primeren kot izvrstno darilo razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Victoria's Secret VS Him Deep Water parfumska voda za moške 50 ml
    Victoria's Secret VS Him Deep Water, 50 ml, Parfumske vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Parfumska voda za moške Victoria's Secret VS Him Deep Water bo vedno v koraku z vami. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Axe Africa trdi antiperspirant 48 ur 50 ml
    Axe Africa, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Izdelek Axe Africa je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Men+Care Extra Fresh osvežujoč gel za prhanje za obraz, telo in lase 700 ml
    Dove Men+Care Extra Fresh, 700 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje Dove Men+Care je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Crescina Transdermic 200 Re-Growth set za pospeševanje rasti las za moške
    Crescina Transdermic 200 Re-Growth, Aktivatorji rasti las za moške, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Crescina Transdermic 200 Re-Growth. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 200 ml 20x3,5 ml Lastnosti: razveseli vsakega moškega nega za lepe lase, polne življenja povečuje gostoto in moč las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Crescina Transdermic 500 Re-Growth set 500(za pospeševanje rasti las) za moške
    Crescina Transdermic 500 Re-Growth, Aktivatorji rasti las za moške, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Crescina Transdermic 500 Re-Growth. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 500 20 x 3.5 ml 200 ml Lastnosti: razveseli vsakega moškega odličen za darilo aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • BaByliss PRO Replacement Head BBFXFS2GSE nadomestne glave za britje kos
    BaByliss PRO Replacement Head BBFXFS2GSE, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice BaByliss PRO Replacement Head BBFXFS2GSE in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje ne draži kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kiepe Tattoo Trimmer profesionalni prirezovalnik za lase 1 kos
    Kiepe Tattoo Trimmer, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Kiepe Tattoo Trimmer vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja ergonomsko oblikovan odstranljivi pripomočki Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DuKaS Premium Line Solingen 1825 set za manikiro (+ usnjena torbica) za moške
    DuKaS Premium Line Solingen 1825, 5 kos, Manikura in pilice za moške, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 1825 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos škarje za obnohtno kožico 1 kos ščipalec za nohte 1 kos pilica iz safirja 12 cm pinceta poševna 1 kos Lastnosti: razveseli vsakega moškega darilno pakiranje idealen pripomoček za popolno manikuro Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Old Spice Astronaut deo-stik za moške 50 ml
    Old Spice Astronaut, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Astronaut prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Premium Dynamic Defence dezodorant in pršilo za telo 200 ml
    Old Spice Premium Dynamic Defence, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Dynamic Defence prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Nightpanther deo-stik za moške 50 ml
    Old Spice Nightpanther, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Nightpanther prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Premium Pure Protect dezodorant v pršilu 200 ml
    Old Spice Premium Pure Protect, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Pure Protect prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne draži kože ne ovira naravnih telesnih procesov Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Premium Red Knight dezodorant in pršilo za telo 200 ml
    Old Spice Premium Red Knight, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Red Knight prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito ne draži kože nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Tigerclaw dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Tigerclaw, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Tigerclaw prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Tigerclaw deo-stik za moške 50 ml
    Old Spice Tigerclaw, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Tigerclaw prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Avène Men pena za britje za moške 200 ml
    Avène Men, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Avène Men zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: omogoča enostavno britje olajša drsenje brivnika po koži vlaži in ne izsuši kože pomirja kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Cristiano Ronaldo CR7 Origins toaletna voda za moške 50 ml
    Cristiano Ronaldo CR7 Origins, 50 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Cristiano Ronaldo CR7 Origins. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni praprotna dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • GymBeam Ab Wheel kolo za krepitev
    GymBeam Ab Wheel, Fitnes oprema za moške, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo GymBeam Ab Wheel izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: idealno za domačo vadbo nedrseča izvedba zlahka se pospravi v športno torbo namenjeno gradnji mišične mase namenjeno hujšanju in bolj vitki postavi namenjeno izboljšanju telesne pripravljenosti
  • GymBeam Neoprene set neoprenskih uteži 2x2 kg
    GymBeam Neoprene, 2x2 kg, Fitnes oprema za moške, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo GymBeam Neoprene izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: nedrseča izvedba idealno za domačo vadbo namenjeno hujšanju in bolj vitki postavi namenjeno gradnji mišične mase kakovosten in trpežen material Sestava: neopren
  • GymBeam X-Grip uteži barva Black
    GymBeam X-Grip, Fitnes oprema za moške, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo GymBeam X-Grip izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: nedrseča izvedba univerzalno orodje za vadbo za moč povečuje učinke treninga zlahka se pospravi v športno torbo
  • GymBeam Flexball masažna žoga 6,3 cm
    GymBeam Flexball, 6,3 cm, Fitnes oprema za moške, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček GymBeam Flexball pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: služi za počitek in sprostitev sprošča napete mišice zlahka se pospravi v športno torbo
  • Bruno Banani Loyal Man dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Bruno Banani Loyal Man, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Bruno Banani Loyal Man prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Syoss Men Volume šampon za volumen tankih las za moške 440 ml
    Syoss Men Volume, 440 ml, Šamponi za moške, Šampon Syoss Men Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče doda lasem lesk in volumen izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • BaByliss MT890E prirezovalnik za celo telo
    BaByliss MT890E, Prirezovalniki za moške, Aparat BaByliss MT890E vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje aparat je vodoodporen Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Baldessarini Signature deo-stik za moške 75 ml
    Baldessarini Signature, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant Baldessarini Signature vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Bruno Banani Man parfumska voda za moške 30 ml
    Bruno Banani Man, 30 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Bruno Banani Man . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • DANDY Beard gift box darilni set (za brado)
    DANDY Beard gift box, Seti za moške, Kozmetični set DANDY Beard gift box vsebuje vse potrebno za popolno nego vaše brade. Vsebina seta: šampon za lase in brado 300 ml balzam za brado 100 ml krtača za brado Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselila bo vsakega moškega neguje lase in brado Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Zew For Men Face and Body Set darilni set (z vlažilnim učinkom) za moške
    Zew For Men Face and Body Set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Zew For Men Face and Body, ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: trdo milo za britje 85 ml vlažilna krema za obraz za moške 30 ml nogavice škatlica za milo za moške 1 kos Lastnosti: zagotavlja kompleksno nego moške kože obraza mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo ne suši kože razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Abercrombie & Fitch Authentic Night Men toaletna voda za moške 50 ml
    Abercrombie & Fitch Authentic Night Men, 50 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Abercrombie & Fitch Authentic Night Men o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. začimbna dišava poudari seksapil in naravno možatost idealna izbira za pogumnega pustolovca
  • Orientana For Men Bamboo & Ginseng krema proti staranju 50 ml
    Orientana For Men Bamboo & Ginseng, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Orientana For Men samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži vrača koži čvrstost Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno 2-krat dnevno. Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.
  • Pharma Activ Colloidal gold 10 ppm pršilo brez spiranja 100 ml
    Pharma Activ Colloidal gold 10 ppm, 100 ml, Posebna nega za kožo za moške, Lokalna nega Pharma Activ Colloidal gold bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: deluje regeneracijsko regulira tvorbo kožnega sebuma zmanjša pomanjkljivosti kože lokalno neguje znake težavne kože ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Ne spirajte. Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Ajmal Kuro parfumska voda za moške 90 ml
    Ajmal Kuro, 90 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Ajmal Kuro . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Proraso Grooming Alum galun 100 g
    Proraso Grooming Alum, 100 g, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Grooming Alum bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate serum za obraz za moške 30 ml
    Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, 30 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Shiseido Ultimune predstavlja pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin. Zato vaši koži nudi dejansko intenzivno nego. Lastnosti: odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pripravek je nekomedogen mehča Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Shiseido Men Face Cleanser čistilna pena za obraz za moške 125 ml
    Shiseido Men Face Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za moške, Pripravek za čiščenje kože Shiseido Men je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Shiseido Men Energizing Moisturizing Extra Light Fluid fluid z regeneracijskim učinkom za moške 100 ml
    Shiseido Men Energizing Moisturizing Extra Light Fluid, 100 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Men Energizing Moisturizing Extra Light Fluid bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico pomirja kožo po britju Sestava: pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Sperite. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Rowenta Forever Sharp Comfort TN6040F4 Style prirezovalnik brade
    Rowenta Forever Sharp Comfort TN6040F4 Style, Prirezovalniki za moške, Aparat Rowenta Forever Sharp Comfort TN6040F4 Style jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: USB-polnjenje nastavitev dolžine striženja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Montblanc Explorer gel za prhanje za telo in lase za moške 150 ml
    Montblanc Explorer, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Montblanc Explorer odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh