Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške z webshopa Notino

4379
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Toothy® Pro 12denní kůra set za beljenje zob
    Toothy® Pro 12denní kůra, Seti za beljenje zob za moške, Set za beljenje Toothy® Pro 12denní kůra vam bo pomagal enostavno in hitro doseči sijoč nasmeh. Vsebina seta: LED svetloba za beljenje zob Náústek na LED světlo Bělící gely na 12 dní 6 ks Lastnosti: beli zobe odstranjuje madeže krepi zobe Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Just Jack Oud Oak parfumska voda za moške 100 ml
    Just Jack Oud Oak, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dovolite, da parfumska voda Just Jack Oud Oak o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Wild Country toaletna voda za moške 75 ml
    Avon Wild Country, 75 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Avon Wild Country osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Men Protect & Care vlažilni balzam za po britju 100 ml
    Nivea Men Protect & Care, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Protect & Care bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo preprečuje draženje kože koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Zew For Men Face Cream vlažilna krema za obraz za moške 80 ml
    Zew For Men Face Cream, 80 ml, Maske za obraz za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Zew For Men Face Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži koži vrača prožnost in občutek udobja razstruplja kožo enostavna in priročna uporaba Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Zew For Men Beard Balm with hemp oil balzam za brado s konopljinim oljem 80 ml
    Zew For Men Beard Balm with hemp oil, 80 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Zew For Men Beard Balm with hemp oil jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: gladi brke in jih pomaga oblikovati prijetno diši enostavno se nanaša brado in kožo dolgotrajno vlaži doda lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brkov.
  • Zew For Men The Simple Lumberjack set darilni set (za brado)
    Zew For Men The Simple Lumberjack set, Seti za moške, Kozmetični set Zew For Men The Simple Lumberjack set vsebuje vse potrebno za popolno nego vaše brade. Vsebina seta: krtača za brado trdo milo za obraz in brado 85 ml negovalno olje za brado 30 ml Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože dodaja nežen svež vonj celotna rutina za popoln videz ohranja brado zdravo in sijočo primeren tudi za občutljivo kožo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bulldog Original Shave Duo Set set za britje (za moške)
    Bulldog Original Shave Duo Set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Bulldog Original Shave Duo Set. Z njim bosta britje in nadaljnja nega postala za vsakega modernega moškega prijetno doživetje. Vsebina seta: brivnik + nadomestne glave 1 kos gel za britje za moške 200 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Keune 1922 Strong Hold Wax vosek za lase z močnim utrjevanjem za sijaj 75 ml
    Keune 1922 Strong Hold Wax, 75 ml, Stiling za moške, Vosek za lase Keune 1922 Strong Hold Wax popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno ustvari želeno pričesko naravno utrjuje poudarja naravni sijaj las Navodilo za uporabo: V dlani nanesite majhno količino in pomanite. Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Keune 1922 Fortifying Lotion nega las brez spiranja za krepitev las 75 ml
    Keune 1922 Fortifying Lotion, 75 ml, Balzami in losjoni za lase za moške, Nega brez spiranja Keune 1922 Fortifying Lotion daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine lasem nudi hidratacijo in hranila podaljšuje življenjski cikel lasnih vlaken Sestava: kofein Navodilo za uporabo: Nanesite na umite, z brisačo posušene lase. Temeljito zmasirajte in ne splakujte.
  • L’Oréal Paris Men Expert Power Age revitalizacijska krema s hialuronsko kislino za moške 50 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Power Age, 50 ml, Kreme za obraz za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči L’Oréal Paris Men Expert Power Age samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Ne spirajte.
  • Ralph Lauren Polo toaletna voda za moške 125 ml
    Ralph Lauren Polo, 125 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Ralph Lauren Polo . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. usnjena dišava lesna dišava igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Beviro Magic Powder Pure Volume puder za lase za moške Medium Hold 35 ml
    Beviro Magic Powder Pure Volume, 35 ml, Pudri za lase za moške, Puder za lase Beviro Magic Powder vašim lasem nudi želeni volumen in popolno obliko. Lastnosti: lasje po nanosu delujejo nadihano utrdi pričesko in podaljšuje njeno trajanje mikrodelci delujejo natančno tam, kjer to potrebujete naravni volumen in mat videz v enem Navodilo za uporabo: Nanašajte na korenine las. Nežno vmasirajte, ustvarite želeno pričesko.
  • Swiss Arabian Pure Instinct parfumska voda za moške 100 ml
    Swiss Arabian Pure Instinct, 100 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Swiss Arabian Pure Instinct . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Alcina For Men matirajoči vosek za lase 75 ml
    Alcina For Men, 75 ml, Stiling za moške, Vosek za lase Alcina For Men popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno ustvari želeno pričesko zanesljivo in močno oblikuje lase mat učinek Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Molton Brown Oudh Accord&Gold toaletna voda za moške 100 ml
    Molton Brown Oudh Accord&Gold, 100 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Molton Brown Oudh Accord&Gold bo vedno v koraku z vami. lesna dišava gurmanska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme trdi dezodorant za moške 75 g
    Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme, 75 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Wilkinson Sword Hydro5 Skin Protection Advanced nadomestne glave 4 kos
    Wilkinson Sword Hydro5 Skin Protection Advanced, 4 kos, Nadomestne britvice za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Wilkinson Sword Hydro5 Skin Protection Advanced je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: 100-% gladko britje paket vsebuje nadomestne britvice brivnik z nadomestnimi britvicami enostavna menjava ne draži kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Hydro5 Skin Protection Advanced brivnik + nadomestne britvice 4 kos 1 kos
    Wilkinson Sword Hydro5 Skin Protection Advanced, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Wilkinson Sword Hydro5 Skin Protection Advanced je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: 100-% gladko britje paket vsebuje nadomestne britvice brivnik z nadomestnimi britvicami enostavna menjava ne draži kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Barbers Style The Architect brivnik + 2 nadomestni glavi
    Wilkinson Sword Barbers Style The Architect, Nadomestne britvice za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Wilkinson Sword Barbers Style The Architect je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: nihalna brivna glava 100-% gladko britje vlažilni trak paket vsebuje nadomestne britvice dizajnerska izvedba ne draži kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Quattro Precision Trimmer brivnik + nadomestne britvice 1 kos
    Wilkinson Sword Quattro Precision Trimmer, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Wilkinson Sword Quattro Precision Trimmer je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: nihalna brivna glava enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje vlažilni trak enostavna menjava koža je sveža in brez rdečice Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Foamie What A Man 3in1 Shower Body Bar syndet za obraz, telo in lase za moške 90 g
    Foamie What A Man 3in1 Shower Body Bar, 90 g, Čiščenje obraza za moške, Šampon Foamie What A Man učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo umiva lase in čisti lasišče skrbno umije kožo celega telesa razvito posebej za moško kožo Sestava: veganski izdelek brez sulfatov brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
  • Baldessarini Signature voda za po britju za moške 90 ml
    Baldessarini Signature, 90 ml, Pripravki za britje za moške, Britje ni bilo še nikoli enostavnejše. Pripravek za britje Baldessarini Signature je kombinacija luksuzne nege in dišave, ki jo najbolj obožujete. Lastnosti: razveselila bo vsakega moškega pomirja kožo koži doda prijeten vonj
  • true men skin care Am / pm Eye serum serum za predel okoli oči 20 ml
    true men skin care Am / pm Eye serum, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči true men skin care Am / pm Eye serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake takoj osveži in prebudi kožo ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Uporabljajte redno 2-krat dnevno.
  • Dr. Mayer GTS2066+WT3500 Exclusive Set set (električna zobna ščetka in ustna prha)
    Dr. Mayer GTS2066+WT3500 Exclusive Set, Zobne ščetke za moške, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set Dr. Mayer GTS2066+WT3500 Exclusive Set vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Vsebina seta: električna zobna ščetka WT3500 ustna prha bioaktivna zobna pasta za zmanjšanje občutljivosti zob in obnovo zobne sklenine 75 ml Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe ščiti dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe učinkovito čisti tudi medzobne prostore Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Temeljito sperite ustno votlino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • White Glo Hemp Seed Oil zobna pasta za beljenje zob s krtačko 150 g
    White Glo Hemp Seed Oil, 150 g, Belilne paste za moške, Zobna pasta White Glo Hemp Seed Oil je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Vsebina seta: zobna ščetka medzobne ščetke belilna zobna pasta Lastnosti: odstranjuje zobne obloge ščiti pred nastajanjem zobne gnilobe odstranjuje zobne obloge osvežuje zadah čisti zobe ugodno pakiranje Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • BrushArt Accessories Nail scissors škarje za nohte odtenek SIlver
    BrushArt Accessories Nail scissors, Oblikovanje nohtov za moške, Izdelek BrushArt Accessories Nail scissors zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte širše rezilo enostavno pristriže noht z enim stiskom trajna ostrina idealen pripomoček za popolno manikuro
  • Equa Mismatch Posoda za vodo barva Ginkgo 750 ml
    Equa Mismatch, 750 ml, Fitnes oprema za moške, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Equa Mismatch vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli pokrov, ki popolnoma tesni, preprečuje razlitje vsebine preprost, eleganten dizajn primerno za pomivanje v pomivalnem stroju možnost nakupa nadomestne embalaže Sestava: steklo
  • Rasasi Junoon Satin Pour Homme parfumska voda za moške 50 ml
    Rasasi Junoon Satin Pour Homme, 50 ml, Parfumske vode za moške, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila moška parfumska voda Rasasi Junoon Satin Pour Homme . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas. orientalska dišava lesna dišava cvetlična dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lavera Men Sensitiv osvežilni dezodorant s kroglico 50 ml
    Lavera Men Sensitiv, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Lavera Men Sensitiv je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito uravnava potenje in vlago v koži ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Cristiano Ronaldo Play It Cool toaletna voda za moške 30 ml
    Cristiano Ronaldo Play It Cool, 30 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Cristiano Ronaldo Play It Cool vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Natura Siberica For Men Only gel za po britju za regeneracijo obraza 150 ml
    Natura Siberica For Men Only, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Natura Siberica For Men Only pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Natura Siberica For Men Only lifting krema za predel okoli oči 30 ml
    Natura Siberica For Men Only, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Nega za oči Natura Siberica For Men Only neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči koži daje prožnost gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Ne spirajte. Uporabljajte redno.
  • Natura Siberica For Men Only osvežilni čistilni gel za obraz 150 ml
    Natura Siberica For Men Only, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Izdelek za čiščenje kože Natura Siberica For Men Only je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo ne draži obrite kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Taylor of Old Bond Street Eton College Collection kolonjska voda za moške 100 ml
    Taylor of Old Bond Street Eton College Collection, 100 ml, Kolonjske vode za moške, Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Kolonjska voda Taylor of Old Bond Street Eton College Collection dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza. citrusna dišava gurmanska dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je za dinamične vodstvene osebnosti razkošna dišava za zahtevne dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor kolonjska voda za moške 100 ml
    Taylor of Old Bond Street Mr Taylor, 100 ml, Kolonjske vode za moške, Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Kolonjska voda Taylor of Old Bond Street Mr Taylor dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza. čista sveža dišava lesna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Mercedes-Benz Man Private parfumska voda za moške 100 ml
    Mercedes-Benz Man Private, 100 ml, Parfumske vode za moške
  • Gillette King C. Beard & Face Wash šampon za brado 350 ml
    Gillette King C. Beard & Face Wash, 350 ml, Mila in šamponi za moške, Enako kot lasje potrebuje tudi vaša brada redno nego. Izdelek za umivanje Gillette King C. Beard & Face Wash nežno, vendar temeljito odstranjuje vse umazanije. Lastnosti: nežno umije obraz in brado vlaži in ne izsuši kože brado dolgo ohranja čisto in lepo Navodilo za uporabo: Vmasirajte v mokro brado, spenite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z brade.
  • Gillette King C. Soft Beard Balm balzam za brado 100 ml
    Gillette King C. Soft Beard Balm, 100 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Gillette King C. jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: prijetno diši brado in kožo dolgotrajno vlaži enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • Gillette King C. Double Edge brivnik + britvice 5 ks 1 kos
    Gillette King C. Double Edge, 1 kos, Brivniki za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Gillette King C. Double Edge je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: paket vsebuje nadomestne britvice 100-% gladko britje vlažilni trak dizajnerska izvedba Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Men šampon in gel za prhanje 2v1 za moške 300 ml
    Ziaja Men, 300 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Ziaja Men spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • The Bluebeards Revenge Liquid Wood Beard and Mo' glavnik za brado
    The Bluebeards Revenge Liquid Wood Beard and Mo', Glavniki in krtače za moške, Izdelek The Bluebeards Revenge Liquid Wood Beard and Mo' vam pomaga pri vsakodnevnem urejanju videza. Lastnosti: razčeše in gladi brado/brke udobna lega v roki preprečuje vozle
  • The Bluebeards Revenge Cooling Moisturizer dnevna vlažilna krema 150 ml
    The Bluebeards Revenge Cooling Moisturizer, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju The Bluebeards Revenge Cooling Moisturizer bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: preprečuje draženje kože obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži doda prijeten vonj izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Sperite.
  • The Bluebeards Revenge Post-Shave Balm balzam za po britju 150 ml
    The Bluebeards Revenge Post-Shave Balm, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju The Bluebeards Revenge Post-Shave Balm bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: koži doda prijeten vonj globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • The Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil olje pred britjem 100 ml
    The Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil, 100 ml, Pripravki pred britjem za moške, Pripravite svojo kožo in brado na britje! Pripravek pred britjem The Bluebeards Revenge Pre-Shave Oil olajša drsenja aparata, brado zmehča in preprečuje draženje kože obraza. Lastnosti: mehča brado zagotavlja enostavno drsenje aparata preprečuje draženje kože zaradi britja Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo in brado tik pred britjem. Nežno vtrite.
  • Concept ZA7035 prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    Concept ZA7035, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Concept ZA7035 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki titanova površinska obdelava akumulatorsko delovanje lepo pristriženi lasje in brada samoostrilna rezila USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Concept ZA0001 nadomestne britvice For Concept ZA7040 2 kos
    Concept ZA0001, 2 kos, Nadomestne britvice za moške, Nadomestne britvice Concept ZA0001 in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava britvice zagotavljajo gladko britje ne draži kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • American Crew Daily Cleansing Shampoo čistilni šampon za moške 1000 ml
    American Crew Daily Cleansing Shampoo, 1000 ml, Šamponi za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje American Crew Daily Cleansing Shampoo . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Beviro Forever Young Elixir hialuronski serum za moške 50 ml
    Beviro Forever Young Elixir, 50 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Beviro Forever Young Elixir predstavlja pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin. Zato vaši koži nudi dejansko intenzivno nego. Lastnosti: preprečuje nastajanje gubic pomaga zmanjšati znake staranja kože kožo vidno pomlajuje odstranjuje znake utrujenosti in doda energijo izdelek je razvit za posebne potrebe moške kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nanesite na čisto kožo obraza. Uporabljajte samostojno ali pa skupaj z dodatno nego.
  • Issey Miyake Fusion d'Issey toaletna voda za moške 100 ml
    Issey Miyake Fusion d'Issey, 100 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Issey Miyake Fusion d'Issey bo vedno v koraku z vami. lesna dišava citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • L’Oréal Paris Men Expert Barber Club olje za polno brado in obraz 30 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Barber Club, 30 ml, Olja za moške, Negovalno olje L’Oréal Paris Men Expert zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože preprečuje draženje in srbenje kože gladi brado in zmanjšuje njeno krepanje mehča brado Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Lahko nanesete na cel obraz. Ne spirajte.
  • L’Oréal Paris Men Expert Barber Club čistilni gel za brado, obraz in lase 200 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Barber Club, 200 ml, Mila in šamponi za moške, Enako kot lasje potrebuje tudi vaša brada redno nego. Izdelek za umivanje L’Oréal Paris Men Expert nežno, vendar temeljito odstranjuje vse umazanije. Lastnosti: nežno umije obraz in brado mehča brado umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Vmasirajte v mokro brado, spenite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z brade. Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Axe Excite osvežujoč gel za prhanje za moške 250 ml
    Axe Excite, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Axe Excite spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Axe Wild Green Mojito & Cedarwood dezodorant in pršilo za telo I. 150 ml
    Axe Wild Green Mojito & Cedarwood, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Axe Wild Green Mojito & Cedarwood je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Garnier Men Mineral Magnesium Ultra Dry antiperspirant roll-on 50 ml
    Garnier Men Mineral Magnesium Ultra Dry, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Garnier Men Mineral Magnesium Ultra Dry prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Rabanne 1 Million Parfum parfum za moške 200 ml
    Rabanne 1 Million Parfum, 200 ml, Parfumi za moške, Spoznajte razkošje, skrito v steklenički. Parfum za moške Rabanne 1 Million Parfum je izjemen po nezamenljivi dišavi, ki vam zagotovi prav tako pozornost, kakršno si zaslužite. usnjena dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Soaphoria Man organski kremasti dezodorant za moške 50 ml
    Soaphoria Man, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Soaphoria Man prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne ovira naravnih telesnih procesov ščiti pred neprijetnim vonjem hrani kožo in jo neguje ne draži kože Sestava: veganski izdelek brez aluminijevih soli brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Remington Omniblade Precision HG4000 električni brivnik za moške 1 kos
    Remington Omniblade Precision HG4000, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington Omniblade Precision HG4000 je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih paket vsebuje pribor za striženje aparat lahko operete enostavno vzdrževanje USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Azzaro Sport New toaletna voda za moške 100 ml
    Azzaro Sport New, 100 ml, Toaletne vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Toaletna voda za moške Azzaro Sport New je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. aromatična dišava z zeliščnimi toni praprotna dišava sadna dišava igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Adidas Victory League Edition 2022 toaletna voda za moške 100 ml
    Adidas Victory League Edition 2022, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Adidas Victory League Edition 2022. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen nova interpretacija izvirne dišave
  • Adidas Team Force Edition 2022 toaletna voda za moške 50 ml
    Adidas Team Force Edition 2022, 50 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Adidas Team Force Edition 2022. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere parfumska voda za moške 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere, 100 ml, Parfumske vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, parfumska voda za moške Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. lesna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bentley Beyond The Collection Exotic Musk parfumska voda za moške 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Exotic Musk, 100 ml, Parfumske vode za moške, Pozabite na skrbi in pustite čas kar tako teči. Parfumska voda Bentley Beyond The Collection Exotic Musk bo postala idealen dodatek moškega, ki si ne pusti vzeti ležernega stila in vedno sledi svojim instinktom. aromatična dišava z zeliščnimi toni za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bentley Beyond The Collection Wild Vetiver parfumska voda za moške 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Wild Vetiver, 100 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Bentley Beyond The Collection Wild Vetiver. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • ETA Sonetic 5707 90000 sonična električna zobna ščetka s polnilnim kozarcem 1 kos
    ETA Sonetic 5707 90000, 1 kos, Sonične zobne ščetke za moške, Sonična ščetka ETA Sonetic 5707 90000 deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore ne poškoduje odprtih plomb ne draži občutljivih zob in dlesni izboljšuje zdravje dlesni prijazna do odkritih vratov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil gel za britje s Tea Tree olji 200 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Australian Bodycare Tea Tree Oil zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože
  • Instituto Español Atopic Skin losjon za telo za sončenje 300 ml
    Instituto Español Atopic Skin, 300 ml, Izdelki za po sončenju za moške, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Instituto Español Atopic Skin bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži učinkovito obnavlja kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Instituto Español Atopic Skin pomirjajoči gel za tuširanje 500 ml
    Instituto Español Atopic Skin, 500 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Instituto Español Atopic Skin je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Radical Men krepilni šampon proti izpadanju las za moške 400 ml
    Farmona Radical Men, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Farmona Radical Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las lase odišavi z moškim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • The Library of Fragrance Whiskey Tobacco kolonjska voda za moške 30 ml
    The Library of Fragrance Whiskey Tobacco, 30 ml, Kolonjske vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška kolonjska voda The Library of Fragrance Whiskey Tobacco bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lalique L'Insoumis Ma Force toaletna voda za moške 100 ml
    Lalique L'Insoumis Ma Force, 100 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Lalique L'Insoumis Ma Force o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Golddachs Rasierhobel brivnik Silver 1 kos
    Golddachs Rasierhobel, 1 kos, Klasično britje za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Golddachs Rasierhobel je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje gladko britje po tradicionalni metodi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Carolina Herrera Bad Boy Cobalt parfumska voda za moške 100 ml
    Carolina Herrera Bad Boy Cobalt, 100 ml, Parfumske vode za moške
  • Prada Amber Pour Homme toaletna voda za moške 100 ml
    Prada Amber Pour Homme, 100 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Prada Amber Pour Homme je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. praprotna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen nastala je tudi ženska različica te dišave
  • The Body Shop Maca Root & Aloe krema za britje za moške 200 ml
    The Body Shop Maca Root & Aloe, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje The Body Shop Maca Root & Aloe pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Zew For Men Soap Dish škatlica za milo za moške 1 kos
    Zew For Men Soap Dish, 1 kos, Dodatki za moške, Eleganten pribor Zew For Men Soap Dish bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.
  • Baldessarini Cool Force dezodorant za moške 75 ml
    Baldessarini Cool Force, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Baldessarini Cool Force sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • BaByliss For Men E986E prirezovalnik za lase 1 kos
    BaByliss For Men E986E, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat BaByliss For Men E986E vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki titanova površinska obdelava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss For Men MT860E prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    BaByliss For Men MT860E, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat BaByliss For Men MT860E vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada poskrbi za neželene dlake nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Tołpa Dentica Ultra White zobna pasta za beljenje zob 100 ml
    Tołpa Dentica Ultra White, 100 ml, Za popolno zaščito za moške, Zobna pasta Tołpa Dentica Ultra White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Tołpa Dentica Black White belilna zobna pasta z aktivnim ogljem 75 ml
    Tołpa Dentica Black White, 75 ml, Belilne paste za moške, Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • Tołpa Dentica Extra Fresh ustna voda za dolgotrajen svež dah 500 ml
    Tołpa Dentica Extra Fresh, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Tołpa Dentica Extra Fresh osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zagotavlja svež dah zaščita pred zobnimi oblogami bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Tołpa Dentica Ultra White belilna ustna voda 500 ml
    Tołpa Dentica Ultra White, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Tołpa Dentica Ultra White osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • The Body Shop Olive osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    The Body Shop Olive, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje The Body Shop Olive je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko
  • The Body Shop Coconut krema za prhanje s kokosom 250 ml
    The Body Shop Coconut, 250 ml, Kreme za prhanje za moške, Krema za prhanje The Body Shop Coconut bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko
  • The Body Shop Almond Milk Body Yogurt jogurt za telo 200 ml
    The Body Shop Almond Milk Body Yogurt, 200 ml, Kreme za telo za moške, Krema za telo The Body Shop Almond Milk neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik
  • The Body Shop Body Yogurt Mango jogurt za telo 200 ml
    The Body Shop Body Yogurt Mango, 200 ml, Kreme za telo za moške, Krema za telo The Body Shop Body Yogurt neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost koži vrača prožnost
  • The Body Shop Moringa jogurt za telo 200 ml
    The Body Shop Moringa, 200 ml, Kreme za telo za moške, Sestava: veganski izdelek
  • Valmont Moisturizing with a Cream vlažilna dnevna krema 50 ml
    Valmont Moisturizing with a Cream, 50 ml, Kreme za obraz za moške, Krema za obraz Valmont Moisturizing with a Cream vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Valmont Moisturizing with a Mask intenzivna vlažilna maska 50 ml
    Valmont Moisturizing with a Mask, 50 ml, Maske za obraz za moške, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Valmont Moisturizing with a Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • BEPER 40742 prirezovalnik za lase in brado 10 in 1 1 kos
    BEPER 40742, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat BEPER 40742 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: odstranljivi pripomočki nastavitev dolžine striženja akumulatorsko delovanje zagotavlja enostavno urejanje las poskrbi za neželene dlake lepo pristriženi lasje in brada Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • The Bluebeards Revenge Original Body Wash gel za prhanje za moške 300 ml
    The Bluebeards Revenge Original Body Wash, 300 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje The Bluebeards Revenge Original Body Wash spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Mühle Alum galun
    Mühle Alum, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle Alum je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba naravni material Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle TRADITIONAL R89 Grande tradicionalni brivnik Chrome
    Mühle TRADITIONAL R89 Grande, Brivniki za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Mühle TRADITIONAL R89 Grande je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje dizajnerska izvedba paket vsebuje nadomestne britvice brivnik z nadomestnimi britvicami Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle TRADITIONAL R89 tradicionalni brivnik Chrome 1 kos
    Mühle TRADITIONAL R89, 1 kos, Brivniki za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Mühle TRADITIONAL R89 je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje dizajnerska izvedba paket vsebuje nadomestne britvice brivnik z nadomestnimi britvicami Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle TRADITIONAL Silvertip Badger čopič za britje iz dlake jazbeca 1 kos
    Mühle TRADITIONAL Silvertip Badger, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle TRADITIONAL Silvertip Badger bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi dizajnerska izvedba naravne ščetine pripomore h gladkemu in natančnemu britju Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh