Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške z webshopa Notino

4636
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Remington T-Series NE 7000 Detail Kit prirezovalnik brade za moške 1 kos
    Remington T-Series NE 7000 Detail Kit, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington T-Series NE 7000 Detail Kit jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan titanova površinska obdelava delovanje na baterije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington R6 Style Series Aqua Rotary Shaver električni brivnik potovalna za moške 1 kos
    Remington R6 Style Series Aqua Rotary Shaver, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington R6 Style Series Aqua Rotary Shaver je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih aparat je namenjen suhemu in mokremu britju paket vsebuje pribor za striženje USB-polnjenje enostavno vzdrževanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden čistilni in hranilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju za moške 250 ml
    Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las postopoma preprečuje izpadanje las neguje dolžine oslabelih las izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant šampon za okrepitev las proti izpadanju las za moške 250 ml
    Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las zmanjšuje lomljivost las postopoma preprečuje izpadanje las izdelek je posebej razvit za potrebe moških umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kérastase Genesis Homme Spray de Force Épaississant pršilo za okrepitev za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju za moške 150 ml
    Kérastase Genesis Homme Spray de Force Épaississant, 150 ml, Nega brez izpiranja za moške, Nega brez spiranja Kérastase Genesis Homme Spray de Force Épaississant daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne izdelek je posebej razvit za moške Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kérastase Genesis Homme Sérum Anti-chute Fortifiant krepilni serum za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju za moške 90 ml
    Kérastase Genesis Homme Sérum Anti-chute Fortifiant, 90 ml, Serumi za lase za moške, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Kérastase Genesis Homme Sérum Anti-chute Fortifiant lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: obnavlja gostoto las deluje preventivno proti izpadanju las prodira v lasno strukturo in jo krepi Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v umite, z brisačo posušene lase. Za kar najboljši učinek nadaljujte z nego z izdelki iz iste linije.
  • Remington Power X-Series Hair Clipper prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    Remington Power X-Series Hair Clipper, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington Power X-Series Hair Clipper jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki samoostrilna rezila USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BioNike Defence Man pomirjujoči balzam za po britju 75 ml
    BioNike Defence Man, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju BioNike Defence Man bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo osvežuje utrujeno kožo krepi zaščitno bariero kože koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • The Bluebeards Revenge Razors & Blades Double-Edge nadomestne britvice 30 kos
    The Bluebeards Revenge Razors & Blades Double-Edge, 30 kos, Klasično britje za moške, Nadomestne britvice The Bluebeards Revenge Razors & Blades in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje gladko britje po tradicionalni metodi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Waterclouds The Dude vosek za stilsko oblikovanje las za moške 100 ml
    Waterclouds The Dude, 100 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Waterclouds The Dude bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi srednje utrjevanje enostavno se spira pričeski doda teksturo in obliko Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Reebok Cool Your Body darilni set za moške
    Reebok Cool Your Body, Moški seti za moške, Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za moške Reebok Cool Your Body v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta in imate zagotovilo, da bo to tisti pravo. Lastnosti: odličen za darilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša Vsebina seta: osvežujoče pršilo za telo 150 ml toaletna voda 100 ml Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Old Spice Astronaut poživitveni gel za prhanje 400 ml
    Old Spice Astronaut, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Old Spice Astronaut spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko poživlja kožo po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Reebok Inspire Your Mind darilni set za moške
    Reebok Inspire Your Mind, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za moške Reebok Inspire Your Mind v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta in imate zagotovilo, da bo to tisti pravo. Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša Vsebina seta: odišavljeno pršilo za telo 150 ml toaletna voda 100 ml Sestava: primeren za vegane Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence gel za umivanje obraza za moške 100 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence, 100 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza L’Oréal Paris Men Expert pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo globinsko vlaži ne draži obrite kože razvito posebej za moško kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Reuzel Spray Grooming Tonic pršilo za zaščito las med toplotnim oblikovanjem z likalnikom ali kodralnikom za naravno fiksacijo za tanke lase 100 ml
    Reuzel Spray Grooming Tonic, 100 ml, Toniki in vode za lase za moške, Pripravek za toplotno oblikovanje las Reuzel Spray Grooming Tonic zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: lasem daje vitalnost in sijaj naravno utrjevanje predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Reuzel Surf Tonic lasni tonik v pršilu za moške 100 ml
    Reuzel Surf Tonic, 100 ml, Slana pršila za lase za moške, Izdelek za stajling Reuzel Surf Tonic bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost lahka tekstura, ki ne obremenjuje las zagotavlja mat videz pričeski doda teksturo in obliko Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Reuzel Clean & Fresh Beard Serum globinsko hranilni in vlažilni serum za brado 50 g
    Reuzel Clean & Fresh Beard Serum, 50 g, Olja za moške, Negovalno olje Reuzel Clean & Fresh Beard Serum zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože preprečuje draženje in srbenje kože dodaja nežen svež vonj ohranja brado zdravo in sijočo mehča brado Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Lahko nanesete na cel obraz.
  • Reuzel Hydrating Face Moisturizer vlažilna krema za obraz za moške 100 ml
    Reuzel Hydrating Face Moisturizer, 100 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Reuzel Hydrating Face Moisturizer samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože intenzivno vlaži globinsko hrani preprečuje predčasno staranje kože koži vrača mladosten videz pripravek je nekomedogen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Reuzel "The Stache" Mustache Wax vosek za brke za zdrav sijaj 28 g
    Reuzel "The Stache" Mustache Wax, 28 g, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Reuzel "The Stache" Mustache Wax jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: gladi brke in jih pomaga oblikovati skrbi za brke enostavno se nanaša prijetno diši Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brkov.
  • Reuzel Clay Spray stiling ilovica za lase v pršilu 100 ml
    Reuzel Clay Spray, 100 ml, Drugo oblikovanje za moške, Lastnosti: naravno utrjuje lasem doda popoln volumen in obliko ima dolgotrajen učinek zagotavlja mat videz enostavno se spira Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Reuzel Clean & Fresh Beard Wash vlažilna čistilna krema za obraz in brado 200 ml
    Reuzel Clean & Fresh Beard Wash, 200 ml, Čiščenje obraza za moške, Enako kot lasje potrebuje tudi vaša brada redno nego. Izdelek za umivanje Reuzel Clean & Fresh Beard Wash nežno, vendar temeljito odstranjuje vse umazanije. Lastnosti: nežno umije obraz in brado brado dolgo ohranja čisto in lepo vlaži in ne izsuši kože pomirja razdraženo kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Notino Men Collection kozmetična torbica velikost S Blue
    Notino Men Collection, Kozmetične torbice za moške, Lastnosti: prostorna kozmetična torbica, idealna za daljša potovanja nudi raznolike možnosti uporabe kakovosten in trpežen material trendovski stilski dizajn
  • Beviro Anti-Dandruff šampon proti prhljaju za moške 500 ml
    Beviro Anti-Dandruff, 500 ml, Šamponi za moške, Šampon Beviro Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez sulfatov vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Iceberg Twice Nero toaletna voda za moške 125 ml
    Iceberg Twice Nero, 125 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Iceberg Twice Nero vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. mošusna dišava začimbna dišava gurmanska dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Carl & Son Face Filter Invisible matirajoči puder 7,6 g
    Carl & Son Face Filter Invisible, 7,6 g, Dnevna nega za moške, Puder Carl & Son Face Filter popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: brez dišav dodaja iluzijo popolne kože prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa. Če želite uporabiti puder kot nadomestek make upa, uporabite za nanašanje vlažno gobico. Za prepudranje obraza uporabite suho gubico.
  • Tous 1920 parfumska voda za moške 100 ml
    Tous 1920, 100 ml, Parfumske vode za moške, Kot beg v samo srce narave bo na vas delovala parfumska voda za moške Tous 1920 . Pustite za hrbtom stresno mestno naglico in ostanite skoncentrirani na to, kar je zares pomembno. začimbna dišava lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni idealna izbira za pogumnega pustolovca topla dišava, idealna za hladno vreme ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Carl & Son Face Filter Matt Tan bronz puder 9,6 g
    Carl & Son Face Filter Matt Tan, 9,6 g, Bronzerji za moške, Bronzer Carl & Son Face Filter Matt Tan izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: na kožo deluje naravno ima mat učinek obrazu doda zdrav in svež videz izenači odtenek porjavitve koža je nežno tonirana Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz.
  • Carl & Son Spot Fighter kamuflažni korektor 2,5 g
    Carl & Son Spot Fighter, 2,5 g, Dnevna nega za moške, Korektor Carl & Son Spot Fighter prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: izdelek je vodoodporen pomaga hitro zakriti pomanjkljivosti enostavno se nanaša zmanjša pomanjkljivosti kože dolgo obstojen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Carl & Son Face Scrub čistilni piling za moške 75 ml
    Carl & Son Face Scrub, 75 ml, Čiščenje obraza za moške, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Carl & Son Face Scrub za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj ne suši kože gladi in mehča kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Temeljito sperite. Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte po potrebi. Izognite se območju okoli oči.
  • Dermacol Cannabis Garden parfumska voda za moške 50 ml
    Dermacol Cannabis Garden, 50 ml, Parfumske vode za moške, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Parfumska voda za moške Dermacol Cannabis Garden osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni idealna izbira za pogumnega pustolovca vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Carl & Son Stay Fresh Kit darilni set za moške
    Carl & Son Stay Fresh Kit, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Carl & Son Stay Fresh Kit , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: antiperspirant 50 ml gel za prhanje 200 ml Lastnosti: mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo zagotavlja kompleksno nego moške kože za globinsko navlaženost primeren kot izvrstno darilo Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Beviro Advanced Shaving Set darilni set (za britje) za moške
    Beviro Advanced Shaving Set, Dodatki za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek Beviro Advanced Shaving Set idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Vsebina seta: gel za britje 250 ml hialuronski serum za moške 50 ml klasična britvica za britje Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo zagotavlja kompleksno nego obraza pri britju za popolnoma gladek obraz Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bioten Hyaluronic 3D vlažilna krema za predel okoli oči za prve gube 15 ml
    Bioten Hyaluronic 3D, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Nega za oči Bioten Hyaluronic 3D neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Bioten Hyaluronic 3D vlažilna nočna krema za prve gube 50 ml
    Bioten Hyaluronic 3D, 50 ml, Kreme za obraz za moške, Krema za obraz Bioten Hyaluronic 3D vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Bioten Hyaluronic Gold intenzivni vlažilni serum proti gubam za dan in noč 30 ml
    Bioten Hyaluronic Gold, 30 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Bioten Hyaluronic Gold je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Philipp Plein No Limits Super Fresh toaletna voda za moške 90 ml
    Philipp Plein No Limits Super Fresh, 90 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Philipp Plein No Limits Super Fresh vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. akvatična dišava z morskimi toni citrusna dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Valmont Moisturizing Booster vlažilni serum 20 ml
    Valmont Moisturizing Booster, 20 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Valmont Moisturizing Booster je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: osvetljuje obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto
  • GIVENCHY Gentleman Intense toaletna voda za moške 100 ml
    GIVENCHY Gentleman Intense, 100 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda GIVENCHY Gentleman Intense o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • RIO Rose gold mirror kozmetično ogledalce z osvetlitvijo 1 kos
    RIO Rose gold mirror, 1 kos, Dodatki za moške, Praktično kozmetično ogledalce vam bo pomagalo, da boste ostali lepi in urejeni vedno in povsod! Lastnosti: pomaga nadzirati popoln videz vašega ličenja moden dizajn kakovostna izvedba Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli za urejanje videza ali kontrolo make upa.
  • Afnan Modest Une Pour Homme parfumska voda za moške 100 ml
    Afnan Modest Une Pour Homme, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dovolite, da parfumska voda Afnan Modest Une Pour Homme o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. začimbna dišava citrusna dišava
  • RIO 60 Second Pedi električna pilica za stopala 1 kos
    RIO 60 Second Pedi, 1 kos, Pedikura za moške, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek RIO 60 Second Pedi vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih kožo stopal intenzivno obnavlja brusi trdo kožo na stopalih
  • Angry Beards Dude's Cosmetics darilni set za brado za moške
    Angry Beards Dude's Cosmetics, Dodatki za moške, Kozmetični set Angry Beards Dude's Cosmetics vsebuje vse potrebno za popolno nego vaše brade. Vsebina seta: Bear Roller Beard Doping BIG D 100 ml Tool Cleaner 50 ml Lastnosti: idealno kot darilo dopolnjuje kozmetične pripomočke za nego brade Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Angry Beards Saloon Set set za brado za moške kos
    Angry Beards Saloon Set, 1 kos, Dodatki za moške, Kozmetični set Angry Beards Saloon vsebuje vse potrebno za popolno nego vaše brade. Vsebina seta: Jack Saloon olje za brado 30 ml Carl Smooth balzam za brado 50 ml šampon za brado 250 ml vosek za brado 30 ml Lastnosti: razčeše in gladi brado/brke preprečuje vozle dopolnjuje kozmetične pripomočke za nego brade prijetno diši enostavno se nanaša idealno za potovanja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • hello sunday the one for your lips balzam za ustnice SPF 50 15 ml
    hello sunday the one for your lips, 15 ml, Balzami za ustnice za moške, Posebna nega za ustnice hello sunday the one for your lips zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke gladi ustnice in linije okoli ustnic ščiti pred sončnim sevanjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice. Po potrebi ponovite.
  • hello sunday the everyday one SPF 50 krema za sončenje za obraz 50 ml
    hello sunday the everyday one SPF 50, 50 ml, Zaščita pred soncem za moške, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje hello sunday the everyday one SPF 50 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi izdelek je prijazen do kože in okolja Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • hello sunday the one for your hands zaščitna krema za roke SPF 30 30 ml
    hello sunday the one for your hands, 30 ml, Zaščita pred soncem za moške, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje hello sunday the one for your hands bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem Vlaži in hrani kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja izdelek je prijazen do kože in okolja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • TrueLife AquaFloss Compact ustna prha 1 kos
    TrueLife AquaFloss Compact, 1 kos, Ustne prhe za moške, Posebna nega TrueLife AquaFloss Compact bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Lastnosti: pomirja dlesni učinkovito čisti tudi medzobne prostore Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ulric de Varens UDV Black toaletna voda za moške 100 ml
    Ulric de Varens UDV Black, 100 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Ulric de Varens UDV Black vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Ulric de Varens UDV Blue toaletna voda za moške 100 ml
    Ulric de Varens UDV Blue, 100 ml, Toaletne vode za moške, Kot bi bila rojena pod morsko gladino ‒ toaletna voda za moške Ulric de Varens UDV Blue je prepletena s svežino vode in v sebi odraža njeno neskončno globino. Vedno bo brezčasna in ne uide nikogaršnji pozornosti. akvatična dišava z morskimi toni aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ralph Lauren Polo Sport Fresh toaletna voda za moške 125 ml
    Ralph Lauren Polo Sport Fresh, 125 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Ralph Lauren Polo Sport Fresh bo vedno v koraku z vami. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Swiss Horse balm Warm aromatični masažni balzam 300 ml
    Swiss Horse balm Warm, 300 ml, Regeneracija in masaža za moške, Posebna nega Swiss Horse balm bo izvrstno poskrbela za vaše noge in stopala. Lastnosti: intenzivno regenerira pomirja nogam nudi olajšanje Navodilo za uporabo: Potrebno količino kreme nanesite na poškodovana območja nog in nežno vmasirajte. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Pharma Activ Colloidal silver 25ppm čistilni tonik s koloidnim srebrom 500 ml
    Pharma Activ Colloidal silver 25ppm, 500 ml, Posebna nega za kožo za moške, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Pharma Activ Colloidal silver 25ppm poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja lokalno neguje znake težavne kože zmanjšuje nastajanje mozoljev Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Reuzel Fiber stiling krema za fiksacijo in obliko 100 ml
    Reuzel Fiber, 100 ml, Drugo oblikovanje za moške, Stiling pripravek Reuzel Fiber bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: nudi srednje utrjevanje utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk enostavno se spira Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Reuzel Hair mat stiling pasta 100 ml
    Reuzel Hair, 100 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Pasta za lase Reuzel Hair bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: pričeski doda teksturo in obliko pomaga oblikovati pričesko srednje utrjevanje zagotavlja mat videz Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Axe Ice Chill trdi dezodorant 48 ur 50 ml
    Axe Ice Chill, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Axe Ice Chill je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Lattafa Oudain parfumska voda za moške 100 ml
    Lattafa Oudain, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Parfumska voda za moške Lattafa Oudain bo vedno v koraku z vami. začimbna dišava lesna dišava gurmanska dišava igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati
  • Captain Fawcett Hair Tonic Refreshing lasni tonik za moške 250 ml
    Captain Fawcett Hair Tonic Refreshing, 250 ml, Balzami za moške, Balzam Captain Fawcett Hair Tonic Refreshing omogoča, da lase po vsakem umivanju uredite, poleg tega pa jih nahrani. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost lase globinsko hrani lasem zagotavlja potrebno vlaženje Sestava: ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Loewe Solo Atlas parfumska voda za moške 100 ml
    Loewe Solo Atlas, 100 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Loewe Solo Atlas. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Bulldog Lemon & Bergamot Shower Gel gel za prhanje za moške 500 ml
    Bulldog Lemon & Bergamot Shower Gel, 500 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Bulldog Lemon & Bergamot je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo po uporabi doda občutek svežine in energije Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Carthusia Uomo parfumsko milo za moške 125 g
    Carthusia Uomo, 125 g, Parfumirana mila za moške, Trdo milo Carthusia Uomo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši koži zagotavlja svilnato mehkobo skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Mühle RYTMO R220 tradicionalni brivnik
    Mühle RYTMO R220, Brivniki za moške, Brivnik Mühle RYTMO je najbolj enostaven način, da dosežemo gladek obraz. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje brivnik z nadomestnimi britvicami dizajnerska izvedba Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle RYTMO Black Fibre čopič za britje
    Mühle RYTMO Black Fibre, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle RYTMO Black Fibre bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Cuba Prestige darilni set za moške
    Cuba Prestige, Moški seti za moške, Ne morete se odločiti, katera dišava vam najbolje pristaja? Set parfumov za moške Cuba Prestige vsebuje miniature več dišav, po zaslugi katerih lahko vsak dan dišite drugače. Po kateri boste segli kot prvi? Lastnosti: odličen za darilo Vsebina seta: Gold toaletna voda 35 ml Red toaletna voda 35 ml Blue toaletna voda 35 ml Orange toaletna voda 35 ml
  • Pino Silvestre Original voda za po britju za moške 75 ml
    Pino Silvestre Original, 75 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Pino Silvestre Original je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: koži doda prijeten vonj prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Police Deep Blue toaletna voda za moške 100 ml
    Police Deep Blue, 100 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Police Deep Blue bo vedno v koraku z vami. aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Police To Be Camouflage šampon in gel za prhanje 2v1 za moške 400 ml
    Police To Be Camouflage, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Police To Be Camouflage spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije
  • Marvis Orange Blossom Bloom zobna pasta okus Orange 75 ml
    Marvis Orange Blossom Bloom, 75 ml, Za popolno zaščito za moške, Zobna pasta Marvis Orange Blossom Bloom zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe osvežuje zadah ščiti pred zobnim kariesom neguje dlesni Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino. Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • The Bluebeards Revenge Classic Ice Soap trdo milo za moške 175 g
    The Bluebeards Revenge Classic Ice Soap, 175 g, Pripravki za prhanje za moške, Trdo milo The Bluebeards Revenge Classic Ice Soap je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Urtekram Strong Mint zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe 75 ml
    Urtekram Strong Mint, 75 ml, Z naravnimi izvlečki za moške, Zobna pasta Urtekram Strong Mint ne vsebuje flouridov in krepi zobe po naravni poti. Primerna je predvsem za občutljive zobe in dlesni. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob zagotavlja preventivo pred nastajanjem zobnih oblog, kamna in kariesa osvežuje zadah zagotavlja prijaznost do zob in dlesni vzdržuje svež zadah Sestava: brez fluorida ne vsebuje penilnega sredstva naravni izvlečki veganski izdelek brez kemičnih barvil Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Urtekram Aloe Vera naravna zobna pasta 75 ml
    Urtekram Aloe Vera, 75 ml, Z naravnimi izvlečki za moške, Zobna pasta Urtekram Aloe Vera ne vsebuje flouridov in krepi zobe po naravni poti. Primerna je predvsem za občutljive zobe in dlesni. Lastnosti: osvežuje zadah zagotavlja prijaznost do zob in dlesni zanesljivo čisti zobe Sestava: ne vsebuje penilnega sredstva naravni izvlečki veganski izdelek brez kemičnih barvil Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Urtekram Fresh Mint zobna pasta za beljenje zob brez fluorida 75 ml
    Urtekram Fresh Mint, 75 ml, Z naravnimi izvlečki za moške, Zobna pasta Urtekram Fresh Mint je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: zagotavlja preventivo pred nastajanjem zobnih oblog, kamna in kariesa beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine Sestava: naravni izvlečki veganski izdelek brez kemičnih barvil Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Bielenda Only for Men Carbo Detox matirajoči čistilni gel za moške 150 g
    Bielenda Only for Men Carbo Detox, 150 g, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Only for Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo na koži pušča mat videz ne draži obrite kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Elmex Sensitive Whitening zobna pasta za naravno bele zobe 3x75 ml
    Elmex Sensitive Whitening, 3x75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta za občutljive zobe Elmex Sensitive Whitening zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob ščiti pred zobno gnilobo in oblogami beli zobe Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Curaprox Black is White sonična električna zobna ščetka z belilnim učinkom
    Curaprox Black is White, Električne zobne ščetke za moške, Sonično električno zobno ščetko Curaprox Black is White odlikuje hitro vibriranje ščetin, ki zagotavljajo prijazno, a zelo učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni pomaga ohranjati zobe naravno bolj bele masira in prekrvavi dlesni preprečuje nastanek zobnega kamna in kariesa Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Curaprox Hydrosonic Easy sonična električna zobna ščetka kos
    Curaprox Hydrosonic Easy, 1 kos, Električne zobne ščetke za moške, Sonično električno zobno ščetko Curaprox Hydrosonic Easy odlikuje hitro vibriranje ščetin, ki zagotavljajo prijazno, a zelo učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Lastnosti: izboljšuje zdravje dlesni učinkovito čisti tudi medzobne prostore pomaga ohranjati zobe naravno bolj bele preprečuje nastanek zobnega kamna in kariesa Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Beviro Forever Young Eye Serum pomlajevalni serum za predel okoli oči z gelasto teksturo 15 ml
    Beviro Forever Young Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Beviro Forever Young Eye Serum se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomlajuje območje okoli oči zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake se bori proti znakom staranja kože globinsko vlaži in hrani območje okoli oči Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Uporabljajte redno.
  • Waterclouds Relieve Balance Shampoo šampon za mastne lase 250 ml
    Waterclouds Relieve Balance Shampoo, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Waterclouds Relieve Balance Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase pomirja lasišče daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Beviro Natural Beard Booster nega za spodbujanje rasti brade 30 ml
    Beviro Natural Beard Booster, 30 ml, Olja za moške, Negovalno olje Beviro Natural Beard Booster zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: ohranja brado zdravo in sijočo vlaži in ne izsuši kože gladi brado in zmanjšuje njeno krepanje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Waterclouds Bread Tonic tonik za brado 150 ml
    Waterclouds Bread Tonic, 150 ml, Dodatki za moške, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Waterclouds Bread Tonic . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: brado in kožo dolgotrajno vlaži preprečuje draženje kože odstranjuje žgoč občutek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Ne spirajte.
  • Waterclouds Bread Wash šampon za brado 150 ml
    Waterclouds Bread Wash, 150 ml, Mila in šamponi za moške, Enako kot lasje potrebuje tudi vaša brada redno nego. Izdelek za umivanje Waterclouds Bread Wash nežno, vendar temeljito odstranjuje vse umazanije. Lastnosti: nežno umije obraz in brado vlaži in ne izsuši kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vmasirajte v mokro brado, spenite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z brade.
  • Eveline Cosmetics Men X-Treme Energy lahka vlažilna krema 50 ml
    Eveline Cosmetics Men X-Treme Energy, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Eveline Cosmetics Men X-Treme vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo globinsko nahrani obnavlja in poživlja izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dove Men+Care Extra Fresh gel za prhanje za telo in obraz 400 ml
    Dove Men+Care Extra Fresh, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Men+Care Extra Fresh. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Men+Care Cool Fresh gel za prhanje za telo in obraz 400 ml
    Dove Men+Care Cool Fresh, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Dove Men+Care Cool Fresh spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Radox Men Feel Strong gel za prhanje in šampon 2v1 Mint & Tea Tree 225 ml
    Radox Men Feel Strong, 225 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Radox Men Feel Strong hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lase odišavi z moškim vonjem po uporabi doda občutek svežine in energije izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Elmex Caries Protection zobna nitka okus Mint 50 m
    Elmex Caries Protection, 50 m, Zobne nitke za moške, Zobna nitka Elmex Caries Protection je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni odstranjuje ostanke jedi ima voščeno površino Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Jeanne en Provence Néroli Intense toaletna voda za moške 100 ml
    Jeanne en Provence Néroli Intense, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Jeanne en Provence Néroli Intense . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. cvetlična dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Jean Paul Gaultier Le Beau toaletna voda za moške 125 ml
    Jean Paul Gaultier Le Beau, 125 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Jean Paul Gaultier Le Beau . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nastala je tudi ženska različica te dišave
  • Beviro Discovery Set Eau de Toilette set za moške
    Beviro Discovery Set Eau de Toilette, Moški seti za moške, Vsebina seta: Metropolitan toaletna voda 2 ml Sophisticated toaletna voda 2 ml Bohemian Spirit toaletna voda 2 ml 1918 toaletna voda 2 ml
  • BERANI Homme Skincare Set darilni set za moške
    BERANI Homme Skincare Set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom BERANI , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: trdi parfum 50 ml dnevna revitalizacijska krema za moške 30 ml Lastnosti: primeren kot izvrstno darilo mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo zagotavlja kompleksno nego moške kože prijeten vonj razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Biotherm Homme 48h Day Control dezodorant za moške 75 ml
    Biotherm Homme 48h Day Control, 75 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Biotherm Homme 48h Day Control prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Acqua dell' Elba Essenza krema za telo za moške 200 ml
    Acqua dell' Elba Essenza, 200 ml, Nega telesa za moške, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Acqua dell' Elba Essenza poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Acqua dell' Elba Essenza piling za telo za moške 200 ml
    Acqua dell' Elba Essenza, 200 ml, Nega telesa za moške, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Acqua dell' Elba Essenza poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dermatološko testirano podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Hairburst Hair Volume & Density stiling pršilo za strukturo za moške 125 ml
    Hairburst Hair Volume & Density, 125 ml, Pršilo za volumen za moške, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Hairburst Hair Volume & Density poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem doda popoln volumen in obliko pričeski doda teksturo in obliko ne obremenjuje las ne lepi las in jih ne obremenjuje lasem daje volumen od korenin lasje so zračni in delujejo gostejši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na umite, mokre lase in potem posušite s sušilnikom.
  • Zew For Men Soap Dish škatlica za milo za moške Black 1 kos
    Zew For Men Soap Dish, 1 kos, Dodatki za moške, Eleganten pribor Zew For Men Soap Dish bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.
  • Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer lasni tonik za krepitev las 125 ml
    Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer, 125 ml, Toniki in vode za lase za moške, Izdelek, ki se ne spira, Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer, daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego. Lastnosti: izboljša kakovost strukture las povečuje gostoto in moč las izdelek je posebej razvit za moške aktivira lasne korenine Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Conditioner balzam za lase 300 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Conditioner, 300 ml, Balzami za moške, Balzam Aveda Men Pure - Formance™ omogoča, da lase po vsakem umivanju uredite, poleg tega pa jih nahrani. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče lajša razčesavanje in oblikovanje lase globinsko hrani ščiti lase pred poškodbami Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel gel za lase z UV faktorjem 150 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje ne obremenjuje las zagotavlja zdrav lesk Sestava: UV-filter veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Liquid Pomade pomada za lase 200 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Liquid Pomade, 200 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: nudi srednje utrjevanje ne obremenjuje las zagotavlja zdrav lesk ne strjuje se v laseh Sestava: veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh