Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta

37261
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna obleka Konges Sløjd
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška bombažna jopica Konges Sløjd bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.
  • Otroški top Konges Sløjd 2-pack zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj.- Okrogli izrez.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger zelena barva, s kapuco
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj.- Daljši zadnji del.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasno nalepko.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 55 cm.- Dolžina spredaj: 43 cm.- Dolžina zadaj: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Model je delno izdelan iz bambusovih vlaken, za izdelavo katerih se uporabljajo rastline iz gozdov s certifikatom FSC®. Metoda proizvodnje tega vlakna zmanjša porabo vode in kemikalij ter jih ponovno uporabi v naslednjem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški natikači Polo Ralph Lauren vijolična barva
    - Vzorčast material.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroško krilo Guess roza barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrasni gumbi.- Širina v bedrih:- Dolžina:- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroški pulover Guess bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess roza barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover adidas U FI LOGO črna barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Spuščena ramenska linija.- Žepi spredaj.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans Non-denim roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX HYPERHIKER L črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Snemljiv vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 1/2.
  • Otroška bluza Guess zelena barva
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Guess
    - Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške dvostranske pajkice Guess oranžna barva
    - Dvostranski model.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Povišan pas.- Širina v pasu: 18 cm.- Višina pasu: 14 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 55-62 cm.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api zlata barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške usnjene balerinke Pom D'api zelena barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api zlata barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Vzorčast material.- Zapiranje s sponko.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api zelena barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api rumena barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 10,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api oranžna barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess roza barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna majica United Colors of Benetton zelena barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover Puma ESS Big Logo FZ Hoodie TR B siva barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Komplet za dojenčka Mayoral Newborn
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.
  • Otroška jakna Lego vijolična barva
    - BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Model, ki je odporen proti vetru in zračen.- Zračnost: 4000 g/m2/24h.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost: 5000 mm/m2.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Snemljiva kapuca.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška bomber jakna s primesjo volne Konges Sløjd mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Zunanji žepi za vlaganje.
  • Otroški sandali Mayoral črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek.- Usnjena notranjost.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api oranžna barva
    - Vložek je izdelan z uporabo snovi rastlinskega izvora.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zapenjanje z ježkom.- Usnjena notranjost.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroška kratka majica Guess oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z aplikacijo iz dvostranskih cekinov.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Lego roza barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška mikica Fila mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroška mikica Under Armour črna barva
    - Lahka tkanina UA Tech™, ultra mehka in zelo prijetna na dotik, zagotavlja neprecenljivo udobje.- Raven kroj.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.
  • Otroški sandali Mayoral srebrna barva
    - Vzorčast material.- Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.
  • Otroški usnjeni sandali Biomecanics bela barva
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Biomecanics
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Udoben vložek.- Dimenzije so podane za velikost: 18.- Dolžina vložka je:
  • Otroški nahrbtnik Mayoral Newborn
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Ne ustreza A4.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ročaj za roko.- Prostor za steklenice.- Model z nalepko.
  • Obleka za dojenčka Mayoral Newborn bež barva
    - Nabran kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kratek rokav.- Model z nalepko.
  • Obleka za dojenčka Mayoral Newborn rdeča barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.- Okrasni pregibi.
  • Otroška mikica Fila oranžna barva
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140cm.
  • Otroška mikica Fila rumena barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 55 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška mikica Fila črna barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroška mikica Fila mornarsko modra barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroški bombažni klobuk Fila mornarsko modra barva
    Otroški klobuk iz kolekcije Fila. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala z nalepko.
  • Otroški suknjič in hlače Lego vijolična barva
    - Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model je vodoodporen.- Snemljiva kapuca.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Rokavi so zaključeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Rob s patentom.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška bomber jakna Lego vijolična barva
    - Vodoodpornost: 8000 mm.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Visok ovratnik.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške kratke hlače Roxy vijolična barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška bombažna kratka majica Roxy zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.
  • Otroška bluza Guess turkizna barva
    - Raven kroj.- Model z elastičnim vložkom.- Vzorčasta tkanina.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška mikica Fila vijolična barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Žep spredaj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroške pajkice Fila črna barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroške pajkice Fila vijolična barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 170-176 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila vijolična barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Fila zelena barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroške kratke hlače Fila črna barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86/92 cm.
  • Otroška bombažna mikica Coccodrillo vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Jakna za dojenčka Coccodrillo vijolična barva
    - Model, ki diha, odporen na veter in vodo.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Prešiti deli.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški sandali Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Nastavljivo zapenjanje z velcro in zaponko.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox črna barva
    - Model je izdelan iz usnja, ki ne vsebuje škodljivega kroma.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Sistem Anti Shock za blaženje udarcev.- Model z vezalkami.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške balerinke Melissa x Disney bela barva
    - Izdelek je primeren za vegane.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Rahlo utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Melissa x Disney rdeča barva
    - Izdelek je primeren za vegane.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Okrasni detajl spredaj.- Zapenjanje z ježkom.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28/29.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS+ 2 Col Logo Pants FL cl B mornarsko modra barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS Small Logo Hoodie TR B črna barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj.- Zunanji drsni žep.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ACTIVE Tricot Pants cl B črna barva
    - Material dryCell zagotavlja udobje in občutek suhosti.- Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Kroj regular.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton zelena barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Z žepi.- Model z okrasnimi vezeninami.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška mikica Calvin Klein Jeans oranžna barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška očala Mini Rodini bež barva
    Otroški očala iz kolekcije Mini Rodini. Model s enobarvnimi stekli in okvirji iz plastike.
  • Otroško krilo Abercrombie & Fitch
    - Kratke hlače spodaj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni naborki.- Dolžina: 32 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna obleka United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški kombinezon Abercrombie & Fitch mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Zunanji drsni žep.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Calvin Klein Jeans oranžna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS+ 2 Col Big Logo Crew FL B
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Okrogli izrez.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ACTIVE Tricot Pants cl B mornarsko modra barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija Dry Cell - zagotavlja, da se vlaga prenaša navzven, material se ne oprime telesa, omogoča udobno počutje tudi pri povečanem fizičnem naporu.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški longsleeve United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Gladka pletenina.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 49 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški longsleeve za kopanje Konges Sløjd
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogli izrez.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.
  • Bombažen body za dojenčka Konges Sløjd
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Mini Rodini rumena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Mini Rodini zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Otroška baseball kapa Mini Rodini
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Nastavljiv obseg.- Zakrivljen šilt.
  • Komplet za dojenčka United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumb.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška jakna OVS roza barva
    - Rahlo izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Jakna za dojenčka OVS roza barva
    - Neizoliran model.- Raven kroj.- Z žepi.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški brezrokavnik OVS roza barva
    - Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroški brezrokavnik CMP turkizna barva
    - ClimaProtect® membrana zagotavlja visoko stopnjo vodoodpornosti in odpornost proti vetru.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna CMP turkizna barva
    - ClimaProtect® membrana zagotavlja visoko stopnjo vodoodpornosti in odpornost proti vetru.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Jakna za dojenčka OVS siva barva
    - Rahlo izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s kapuco.
  • Otroška jakna CMP zelena barva
    - ClimaProtect® membrana zagotavlja visoko stopnjo vodoodpornosti in odpornost proti vetru.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Odsevni elementi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh