Največja modna platforma v Sloveniji

Guess online nakup oblačila in obutev za dekleta

1212
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15,5 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške bombažne hlače Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 16,5 cm.- Dolžina: 45,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 58 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess vijolična barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Model s potiskom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroška dolga majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška dolga majica Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška srajca Guess bež barva
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Žepi spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški šal Guess vijolična barva
    - Elastični material.- Dimenzije šala: 21 cm x 140 cm.
  • Šal Guess zelena barva
    Šal iz kolekcije Guess. Model izdelan iz vzorčaste pletenine.
  • Otroško krilo Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ohlapna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas z elastičnim trakom.- Kaveljčki na dnu hlačnic.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški kovček Guess črna barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Model na kolesih.- Ročaj za roko.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Model s potiskom.- Dimenzije: 18 x 32 x 37 cm.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess roza barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess oranžna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model z drsnimi žepi.- Okrasni šivi.- Elastični material.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Okrasni detajli.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess oranžna barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess bež barva
    - Kroj tapered.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dolžina: 125-135 cm.- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess turkizna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška dolga majica Guess zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Žep spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Okrasni šivi.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Z žepi.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 12-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 32,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 41 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 30 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess roza barva
    - Ohlapen model.- Elastični trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess črna barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.
  • Otroška bombažna obleka Guess
    - Spodnjice, priložene modelu.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Zaponka na hrbtni strani.- Model z nalepko.
  • Otroška obleka Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Rob s patentom.- Model s puli ovratnikom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Pajkice Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Tanek, elastični material.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96.
  • Otroška jakna Guess roza barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess roza barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška jakna Guess rumena barva
    - Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški brezrokavnik Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess oranžna barva
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška srajca Guess
    - Model z vezenino.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Oprijet kroj.- Zaobljena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elistični denim.- Z žepi.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 59 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105/112 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Širok, elastičen trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Model z elastičnim vložkom.- Tričetrt rokavi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Nabran kroj.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška jakna Guess roza barva
    - Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v ramenih: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Spodnjice, priložene modelu.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 37 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroško krilo Guess črna barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanek, elastični material.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess bež barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Spodnjice, priložene modelu.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 26 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroški pulover Guess
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess srebrna barva
    - Oprijet kroj.- Povišan pas.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Tanek material.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška obleka Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model s puli ovratnikom.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška obleka Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina: 50 cm.- Dolžina rokava: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi kamni.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 58 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess siva barva
    - Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Običajen pas.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess rumena barva
    - Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 48,5 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess bež barva
    - Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasnimi volančki.- Vzorčasta pletenina.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroško krilo Guess črna barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 28,5 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kavbojke Guess 90s
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina hlačnice: 86,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bomber jakna Guess črna barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Model s kapuco.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Guess srebrna barva
    - Dvostranski model.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroška obleka iz volnene mešanice Guess črna barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 47,5 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Guess rjava barva
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Okrasni gumbi.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jopica iz mešanice volne Guess siva barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Vrvica v pasu.- Elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 63 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroško krilo Guess črna barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Model iz tkanine z bleščicami.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-135 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Guess bež barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Pletenje v obliki kite.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Jakna za dojenčka Guess rdeča barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva drsna stranska žepa.
  • Pulover za dojenčka Guess bež barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Našitek z logom znamke.
  • Otroška jopica Guess črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni gumbi.- Rob s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bomber jakna Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Gladek material.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess bordo barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z bleščicami.- Okrasni detajli.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška dolga majica Guess bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški plašč Guess rdeča barva
    - Nabran kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni pregibi.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v ramenih: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess bordo barva
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas z elastičnim trakom.- Ravna hlačnica.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jeans obleka Guess
    - Nabran kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Vrvice v pasu.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Možnost zapenjanja rokavov.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Okrasno spran denim.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess bordo barva
    - Ta izdelek je šivan iz Tencela, torej Lyocella, ki ga je certificiral Lenzing. Je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Tencel je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Kroj skinny.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Oprijeta hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Elastični trak v pasu.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroška obleka Guess rdeča barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Model z nalepko.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroške bombažne hlačke Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v ramenih: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroška obleka Guess bež barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z bleščicami.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 35,5 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroška obleka Guess siva barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Podložen model.- Žepi na prsih.- Model z ovratnikom.- Plisiran model.- Dolžina rokava: 37 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96-104 cm.
  • Otroška kapa Guess črna barva
    - Zavihan rob.- Tanka, elastična pletenina.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh