Največja modna platforma v Sloveniji

Obutev za dekleta

17515
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Čevlji za dojenčka Konges Sløjd rdeča barva
    - Odpornost na UV žarke.- Mehka kapica.- Vzorčast material.- Tekstilna notranjost.
  • Otroški natikači Crocs DISNEY FROZEN II CLOG T
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Dvojni Crocs Comfort ™. Dvojni podplat Crocs je mehak skozi ves dan.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Okrogla, utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20/21.
  • Otroški natikači Dkny srebrna barva
    - Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Primigi
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Primigi bela barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Prilagodljiv podplat iz pene.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali Primigi srebrna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom bež barva
    - Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške japonke Havaianas BRASIL LOGO bela barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model z nizko peto.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/28.
  • Priponke za otroške čevlje Crocs x Pixar 5-pack
    Sponke za obutev iz kolekcije Crocs. Model izdelan iz umetne snovi.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi bela barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Flexible Action System - sistem, zaradi katerega je podplat zelo prožen za večje udobje pri hoji.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api rumena barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api rumena barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api zlata barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjen vložek.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Usnjeni sandali Pom D'api zlata barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjen vložek.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni polškornji Shoo Pom roza barva
    - Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom bež barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški sandali iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Shoo Pom
    - Izdelek je primeren za vegane.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški sandali Havaianas CLOG roza barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Gladek material.- Nedrseči podplat.- Elastičen petni trak omogoča enostavno oblačenje in drži nogo na mestu.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23/24.
  • Otroške japonke Ipanema roza barva
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Vzorčast material.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35/36.
  • Otroški sandali Ipanema bež barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Vzorčast material.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Udoben vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški sandali Ipanema rumena barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Vzorčast material.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroški sandali Ipanema roza barva
    - Izdelki blagovne znamke Ipanema so 100 % veganski in jih je mogoče reciklirati. Izdelani so v skladu z načeli trajnostnega razvoja. Ne vsebujejo škodljivih ftalatov.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Ipanema mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Vzorčast material.- Nastavljiv vložek za peto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25/26.
  • Otroške superge New Balance roza barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.
  • Otroške superge New Balance roza barva
    - Vmesni podplat: EVA - groba pena (etil vinil acetat z mikrocelično strukturo), toplotno ulita v kalup. Zagotavlja blaženje udarcev pri nizki telesni teži.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Zapenjanje z ježkom.
  • Otroške superge New Balance bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Zapenjanje z ježkom.
  • Otroške superge New Balance roza barva
    - Vmesni podplat: EVA - groba pena (etil vinil acetat z mikrocelično strukturo), toplotno ulita v kalup. Zagotavlja blaženje udarcev pri nizki telesni teži.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Model z vezalkami.
  • Otroške superge New Balance roza barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.
  • Natikači Crocs CLASSIC KIDS CLOG rdeča barva
    - Okrogla kapica.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Nazobčen podplat.
  • Otroški natikači Crocs Classic All Terain mornarsko modra barva
    - V celoti oblikovan in izdelan iz materiala Croslite™ za kar največjo lahkotnost ter zaščito in udobje stopala.- Petni trak iz materiala Croslite™ za varno oporo stopala.- Lahek podplat, ki ne pušča sledi.- Odporen na vonjave, enostaven za čiščenje in hitro sušenje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Napreden sistem prezračevanja na ravni prstov za zračnost.- Zapenjanje z ježkom.
  • Otroške teniske Vans UY Old Skool bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Otroške superge Vans X Stranger Things SK8-H črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Otroški natikači United Colors of Benetton rdeča barva
    - Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api roza barva
    - Usnje, uporabljeno v tem izdelku, je bilo strojeno samo z uporabo rastlinskih snovi, pridobljenih iz lubja ali listov.- Vzorčast material.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api bela barva
    - Vzorčast material.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api bela barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api bela barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom rjava barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Shoo Pom zlata barva
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom srebrna barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom srebrna barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Converse črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Converse CHCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT 372859C črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroški sandali adidas Originals 36 SANDAL C črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Shoo Pom zlata barva
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Udoben vložek.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Shoo Pom bež barva
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge adidas Originals NIZZA PLATFORM MID bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Gladek material.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Mehka peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Gladek material.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehka peta.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek.- Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Kovinski deli ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Superge Converse Chuck Taylor AS Lugged Lift bela barva
    - Gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Udobna notranjost.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model s čipkami in stransko zadrgo.
  • Otroški natikači iz semiša Birkenstock bež barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Nazobčen podplat.- Gladek material.- Anatomski vložek močno vpliva na udobje uporabe čevljev.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški natikači iz semiša Birkenstock rjava barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Gladek material.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški natikači Havaianas CLOG roza barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.- Okrogla, gumirana kapica.- Gladek material.
  • Otroške japonke Havaianas MAX mornarsko modra barva
    Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi. Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Gladek material.- Gumijast podplat.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Okrasni detajl spredaj.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Okrasni detajl spredaj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gumijasti škornji Melissa WELLY INF rdeča barva
    - Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Ta izdelek je veganski.- Udoben vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški nizki škornji Melissa COTURNO INF črna barva
    - Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Ta izdelek je veganski.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z vezalkami.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gumijasti škornji Melissa WELLY BB rdeča barva
    - Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Ta izdelek je veganski.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Udoben vložek.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Crocs ALL TERRAIN FISHERMAN SANDAL črna barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Podplat iz pene Crocs Comfort™ zagotavlja mehak občutek ves dan.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22/23.
  • Otroške superge New Balance PV574HXG vijolična barva
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Izoliran model.- Okrogla kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroški natikači Crocs Classic Kids Clog roza barva
    - V celoti oblikovan in izdelan iz materiala Croslite™ za kar največjo lahkotnost ter zaščito in udobje stopala.- Podplat iz pene Crocs Comfort™ zagotavlja mehak občutek ves dan.- Okrogla, utrjena kapica.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.
  • Otroški čevlji adidas TERREX HYPERHIKER L
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Teva črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Uporabljeni izdelek pri delovanju biocidnih substanc: Microban. Aktivna sestavina: cinkov pirition. Tehnologija Microban je bila vgrajena v podplate sandalov za boj proti rasti bakterij in plesni, ki lahko povzročijo madeže, vonjave in poslabšanje kakovosti sandalov. Dodatek cinka, ki se uporablja v sandalah Teva, deluje neprekinjeno – tehnologija je vgrajena, tako da se ne spere ali obrabi.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Vzorčast material.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Model z debelim podplatom.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.
  • Otroške superge Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Gumijast podplat.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški polškornji Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni mokasini Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Reliefna podloga.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Geox rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Gumijast podplat.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zimska obutev Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Neizoliran model.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški polškornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni mokasini Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Reliefna podloga.- Utrjena peta.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Geox rumena barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z ježkom.- Utrjena peta.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Tommy Hilfiger bež barva
    - Močno utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Rahlo podložen model.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Zapenjanje na zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški čevlji Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox x Marvel črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Povišan zgornji del čevlja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Geox x Disney črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z ježkom.- Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroške teniske Vans VN000XG5 TD SK8-Hi Zip črna barva
    - Model z vezalkami.- Povišan zgornji del čevlja.- Udobna notranjost.- Okrogla kapica.
  • Čevlji za dojenčka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Ultralahek model.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Mehak in zelo prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 18.
  • Otroški zimski škornji Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje na zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo podložen model.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrasni detajli.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški chelsea Tommy Hilfiger bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški nizki škornji Tommy Hilfiger črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški chelsea Tommy Hilfiger bež barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.

Nazadnje videno

Obutev za dekleta - Pri obutvi je najpomembnejše, da je udobna za nošenje, da nas nikjer ne stiska in da ne utruja noge. Obutev je lahko izdelana iz različnih materialov kot je pravo usnje in umetno usnje, gume in raznih tkanin. Za osebe, ki imajo problem s stopali ali hrbtenico, je posebej dizajnirana anatomska obutev. Usnjena obutev je nekoliko dražja, toda zato je bolj vzdržljiva in najpogosteje udobna za nošenje. Če dobro vložite v dobre usnjene čevlje ali škornje, lahko zares dolgo trajajo in vlaganje je še kako uspešno. Obstajajo tudi cenejše izbire, ki prav tako zadovoljujejo s kvaliteto. Cenejša obutev od umetnega usnja lahko prav tako dolgo traja, če je dobro izdelana in se ohranja na pravi način. Obstajajo različni modeli čevljev za različne nemene. Za športne dejavnosti imamo superge in obutev za planinarjenje. Za poslovne in svečane prilike poznamo elegantnejše čevlje, najpogosteje izdelane iz usnja. Ženske in dekleta imajo rade čevlje z visoko peto in salonarje, ker lepo podaljšajo nogo in prihajajo v širokem razponu prelepih barv in dizajnov. Za poletje potrebujemo japonke, natikače in sandale, ki so lahko narejene iz različnih materialov kot je guma, vrvica in pletivo. Pozimi najpogosteje nosimo škornje in gležnjarje. Zadnjih nekoliko let so pri ženskah posebej popularni visoki škornji, ki segajo iznad kolen. Lahko so ravni ali s peto. Posebna kategorija so različna vrsta copatov za nošenje doma. Pri teh je pomembno, da so topli in udobni. Če iščete delovne čevlje , kot so cokle, salonarji in usnjeni čevlji, najpomembneje je paziti, da dobro odgovarjajo vaši nogi. Naj bi omogočali ugodno daljše nošenje brez bolečin in žuljev.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh