Največja modna platforma v Sloveniji

Obutev za dekleta

7677
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 K bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške usnjene superge Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge Geox x Disney srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Stransko zapenjanje z zadrgo.- Model s tekstilno podlogo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge adidas RUNFALCON 3.0 EL K siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko stopnjo blaženja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Geox x Disney srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 C roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Fila STRADA A črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP BACK bordo barva
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Fila STRADA DREAMSTER CB roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Puma Cali Dream Pastel Jr bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Agatha Ruiz de la Prada srebrna barva
    - Antibakterijski vložek.- Rahlo podložen model.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Shoo Pom bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge zippy x Disney roza barva
    - Svetleč podplat pod pritiskom.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroške usnjene superge Shoo Pom roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Usnjene superge Pom D'api SWAG BRODI črna barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške usnjene superge Pom D'api SWAG ZIP LACE roza barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške usnjene superge Pom D'api MOUSSE BUMP bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške usnjene superge Shoo Pom mornarsko modra barva
    - Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge Shoo Pom bež barva
    - Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Model z usnjenim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Agatha Ruiz de la Prada
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.- Antibakterijski vložek.
  • Superge Agatha Ruiz de la Prada roza barva
    - Antibakterijski vložek.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dimenzije so podane za velikost: 35.- Dolžina vložka je: 22 cm.
  • Otroške superge Shoo Pom roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge Shoo Pom bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Skechers roza barva
    - NON-MARKING podplat ne pušča sledi in zagotavlja odličen oprijem.- Rahlo podložen model.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Skechers SPORTY STREET črna barva
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sistem za blaženje udarcev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast podplat Steady Grip z ustreznimi žlebovi zagotavlja visok oprijem na različnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29 cm.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger zlata barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Priložen je dodaten par vezalk.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge United Colors of Benetton bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Pepe Jeans LONDON URBAN GK vijolična barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Pepe Jeans KENTON ORIGIN G bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Geox
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv udoben vložek.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Geox bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox ECLYPER roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 MID K roza barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge Geox ECLYPER
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Geox NETTUNO bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox MAGNETAR. ABX črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Tensaur Sport 2.0 CF K
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Pepe Jeans LONDON SEAL G roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Geox NETTUNO bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Elastične vezalke in stranska zadrga omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Superge Geox ASSISTER x Disney
    - Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL EL K roza barva
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Geox ECLYPER srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox KILWI x Disney bela barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroške superge Skechers INFINITE HEART LIGHTS ETERNAL SHIMMER srebrna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Svetleč podplat pod pritiskom.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Geox SPRINTYE
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Check Your Feet vam omogoča, da se prepričate, ali je čevelj pravilno nameščen.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroške superge Primigi vijolična barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Fila bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Fila roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Fila C. COURT CB velcro roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Skechers COURT HIGH COLOR ZONE bela barva
    - Model je pralni v pralnem stroju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge adidas VL COURT 3.0 K bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans turkizna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge New Balance GSB550BK bež barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške balerinke Melissa ULTRAGIRL SPRINGTIME BB rdeča barva
    - Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge adidas UBOUNCE DNA J vijolična barva
    - Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. HELIS013A oranžna barva
    - Model z debelim podplatom.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Superge Michael Kors srebrna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,3 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,3 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Primigi bela barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Geox NASHIK zlata barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Gumijast podplat.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Antibakterijski vložek.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.
  • Otroške superge Reima Astelu črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Rahlo utrjena peta.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroške superge Geox NASHIK roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Michael Kors zlata barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Geox SPRINTYE vijolična barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Zaobljena, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Otroške superge Puma Karmen Rebelle PS bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške superge Puma Carina 2.0 Jr črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Polo Ralph Lauren roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Reima Salamoi roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroške superge Fila STRADA F roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Puma Cali Court Lth PS bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Puma Mayze Lth PS bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Shoo Pom JOGGY SCRATCH zelena barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške usnjene superge Shoo Pom BOUBA ZIP BOX bela barva
    - Blagovna znamka Shoo Pom je sodelovala s francoskimi podiatri, da bi ustvarila popoln čevelj za prve korake.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas DURAMO SL EL K
    - Rešitev Lightmotion za izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge Primigi rjava barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Patrizia Pepe bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Fila FELICE roza barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške superge Reebok Classic Weebok Clasp vijolična barva, 100074978
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Primigi črna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Primigi črna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Primigi črna barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge U.S. Polo Assn. GAIA001A bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.

Nazadnje videno

Obutev za dekleta - Pri obutvi je najpomembnejše, da je udobna za nošenje, da nas nikjer ne stiska in da ne utruja noge. Obutev je lahko izdelana iz različnih materialov kot je pravo usnje in umetno usnje, gume in raznih tkanin. Za osebe, ki imajo problem s stopali ali hrbtenico, je posebej dizajnirana anatomska obutev. Usnjena obutev je nekoliko dražja, toda zato je bolj vzdržljiva in najpogosteje udobna za nošenje. Če dobro vložite v dobre usnjene čevlje ali škornje, lahko zares dolgo trajajo in vlaganje je še kako uspešno. Obstajajo tudi cenejše izbire, ki prav tako zadovoljujejo s kvaliteto. Cenejša obutev od umetnega usnja lahko prav tako dolgo traja, če je dobro izdelana in se ohranja na pravi način. Obstajajo različni modeli čevljev za različne nemene. Za športne dejavnosti imamo superge in obutev za planinarjenje. Za poslovne in svečane prilike poznamo elegantnejše čevlje, najpogosteje izdelane iz usnja. Ženske in dekleta imajo rade čevlje z visoko peto in salonarje, ker lepo podaljšajo nogo in prihajajo v širokem razponu prelepih barv in dizajnov. Za poletje potrebujemo japonke, natikače in sandale, ki so lahko narejene iz različnih materialov kot je guma, vrvica in pletivo. Pozimi najpogosteje nosimo škornje in gležnjarje. Zadnjih nekoliko let so pri ženskah posebej popularni visoki škornji, ki segajo iznad kolen. Lahko so ravni ali s peto. Posebna kategorija so različna vrsta copatov za nošenje doma. Pri teh je pomembno, da so topli in udobni. Če iščete delovne čevlje , kot so cokle, salonarji in usnjeni čevlji, najpomembneje je paziti, da dobro odgovarjajo vaši nogi. Naj bi omogočali ugodno daljše nošenje brez bolečin in žuljev.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh