Največja modna platforma v Sloveniji

Trenirke za dekleta

1905
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Trenirka za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Rob s patentom.
  • Otroška trenirka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 38 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Žep spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 32,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Calvin Klein Jeans rdeča barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Razširjena hlačnica.- Ima izreze.- Okrasni šivi.- Običajen pas.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Tommy Hilfiger roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.
  • Trenirka za dojenčka Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.
  • Komplet za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška trenirka adidas bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas z elastičnim trakom.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Komplet lounge adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Širok, elastičen trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Komplet za dojenčka Polo Ralph Lauren bež barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Vzorčast material.
  • Hlače United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Model z drsnimi žepi.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroške trenirke United Colors of Benetton rjava barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton rdeča barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 37 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton zelena barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Okrasen rob.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanek, elastični material.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke United Colors of Benetton rumena barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 66 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Reima Letkis roza barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Quick Dry sistem za hitro sušenje.- Material, ki odvaja vlago.
  • Otroški spodnji del trenirke United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Model z drsnimi žepi.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82.
  • Otroška bombažna trenirka Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Komplet za dojenčka United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Elastični material.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Širok, elastičen trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Gladek material.- Elastična pletenina.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški komplet Mayoral vijolična barva
    - Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažen pulover Sisley mornarsko modra barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Nezaključen spodnji rob.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 42 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton vijolična barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton roza barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Z žepi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 37 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Komplet za dojenčka Jamiks bež barva
    - Izdelek je izdelan iz bambusove viskoze. Za ta material so značilni izjemna mehkoba, zračnost in termoregulacijske lastnosti.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Komplet za dojenčka Jamiks roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Okrasni detajl.
  • Otroška bombažna trenirka Dkny vijolična barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Ohlapna hlačnica.- Tanek, elastični material.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna trenirka Dkny vijolična barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj.- Ohlapna hlačnica.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanek, elastični material.- Model s potiskom.
  • Otroški spodnji del trenirke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka Jamiks bež barva
    - Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.
  • Komplet za dojenčka Marc Jacobs
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Žep z zapiranjem.
  • Komplet za dojenčka Marc Jacobs
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Žep z zapiranjem.
  • Otroški spodnji del trenirke Kenzo Kids roza barva
    - Raven kroj.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.
  • Komplet za dojenčka Mayoral bež barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Okrasni robovi.
  • Komplet za dojenčka Mayoral mornarsko modra barva
    - Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška trenirka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ohlapen zgornji del in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS+ Sweatpants FL cl G črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS Small Logo Full-Zip Hoodie TR G črna barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32,5 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92.
  • Trenirka za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški komplet Pinko Up vijolična barva
    - Raven kroj.- Oprijeta hlačnica.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke Pinko Up rdeča barva
    - Raven kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Vrvice v pasu.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroška bombažna trenirka Pinko Up vijolična barva
    - Raven kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroške bombažne hlače Pinko Up bež barva
    - Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Ohlapna hlačnica.- Model s stranskimi črtami.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroški komplet Kenzo Kids bela barva
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Dolgi rokav.
  • Otroška bombažna trenirka Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Kenzo Kids roza barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s potiskom.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški pulover Michael Kors mornarsko modra barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.
  • Otroška bombažna trenirka Kenzo Kids roza barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Komplet za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Zaobljena hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 22 cm.- Dolžina: 27 cm.- Širina pod pazduhami: 21 cm.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 22 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 7 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Marc Jacobs mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroški pulover HUGO črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover HUGO vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover HUGO bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.
  • Komplet za dojenčka Kenzo Kids roza barva
    - Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Vzorčasta pletenina.- Tanek, elastični material.
  • Otroška trenirka Kenzo Kids bež barva
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Zunanji drsni žep.- Elastični material.
  • Otroška bombažna trenirka HUGO vijolična barva
    - Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Materiali, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat FSC (Forest Stewardship Council) neprofitne organizacije, ki se ukvarja s spodbujanjem ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 39,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton mornarsko modra barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Gladka pletenina.- Tanek, elastični material.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Komplet za dojenčka Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - V kompletu so longsleeve in pajkice.- Model z okrasnimi volančki.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Hlače za dojenčka United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastična pletenina.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger bela barva
    - Materiali, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat FSC (Forest Stewardship Council) neprofitne organizacije, ki se ukvarja s spodbujanjem ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Bobo Choses oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Žepi spredaj.- Tanka, elastična pletenina.
  • Pulover za dojenčka Bobo Choses siva barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rob s patentom.
  • Bombažen pulover za dojenčka Bobo Choses bež barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.
  • Otroške trenirke Coccodrillo x Looney Tunes rjava barva
    - Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke Fila TETENBUELL track pants mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86-92 cm.
  • Otroški bombažen pulover Emporio Armani roza barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 51 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 118 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton rdeča barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške trenirke Pinko Up vijolična barva
    - Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Gladka pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 18,5 cm.- Dolžina hlačnice: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals bordo barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Okrasni šivi.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Trenirka za dojenčka Polo Ralph Lauren črna barva
    - Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini Mini Rodini x Wrangler roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kroj jogger.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroški spodnji del trenirke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ohlapna hlačnica.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ohlapna hlačnica.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses bež barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses siva barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.
  • Otroški bombažen pulover Dkny zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.
  • Otroški bombažen pulover Dkny zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroška bombažna trenirka Dkny črna barva
    - Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Žep brez zapiranja.
  • Otroški pulover Columbia B Triple Canyon Full Zip črna barva
    - Omni-Wick absorbira znoj iz površine kože, da ostanete udobno suhi- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rob s patentom.- Žep na prsih.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bež barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasen rob.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 62 cm.- Dolžina spredaj: 47 cm.- Dolžina zadaj: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška trenirka adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.
  • Otroška bombažna trenirka Guess siva barva
    - Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Običajen pas.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.

Nazadnje videno

Trenirke za dekleta - Trenirke se nosijo za šport in tek, tudi za v naravo. Trenirke so sestavljene iz dveh delov, zgornji in spodnji. Zgornji del ima lahko kapuco, ni pa nujno. Prav tako ima možnost odpenjanja na zadrgo. Model spodnjega dela trenirke je lahko raven ali rahlo stisnjen pri gležnjih. Materiali iz katerih so narejene trenirke so lahko tanjši in debelejši. Trenirke tanjših materialov se ponavadi nosijo v času toplejšega vremena za dejavnosti kot je tek, igranje nogometa, rokometa, planinarjenje ali odhodi v naravo. Debelejši materiali so primerni za hladnejše mesece, ker zadržujejo in dajejo toplino in občutek ugodja. Pri izbiri trenirke je najpomembnejše paziti na kvaliteto materiala. Ne glede na to, če je material tanjši ali debelejši, mora omogočati koži da diha in mora biti ugoden na koži v času ukvarjanja s športnimi dejavnostmi v naravi. Če je material trd, ni raztegljiv in iritira kožo, opravljanje športnih dejavnosti bo otežano in neudobno. Pri ukvarjanju s športom se zaradi fizičnega dela močneje potimo, koža mora imeti možnost dihanja. Dober material nas bo prav tako zaščitil od poškodb in brazgotin. Pred nakupom dobro preverite, kakšen material vam bo odgovarjal in kakšni so primerni za dejavnosti, s katerimi se boste ukvarjali, kot tudi vremenske prilike. Trenirke so zelo praktično in udobno oblačilo, zato jih pogosto ne nosimo samo za športne dejavnosti in dejavnosti v naravi, temveč tudi za vsakodnevne dejavnosti, šola, faks ali potovanja. Prav zato je dobro vložiti v vsaj eno kvalitetno trenirko, ki jo boste lahko nosili za različne prilike.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh