Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta

1516
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kavbojke Guess
    - Ta izdelek je šivan iz Tencela, torej Lyocella, ki ga je certificiral Lenzing. Je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Tencel je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Okrasni vstavki.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb.- Okrasno spran denim.
  • Otroške pajkice Michael Kors mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Flare kroj.- Razširjena hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške pajkice Mini Rodini bela barva
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Hlače za dojenčka United Colors of Benetton oranžna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Model z okrasnimi volančki.- Elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške kavbojke Coccodrillo
    - Flare kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške pajkice Coccodrillo rjava barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Vzorčasta pletenina.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroške pajkice adidas Originals zelena barva, IY9542
    - Oprijet kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 29,5 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton vijolična barva, 355LGF048
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške bombažne pajkice Konges Sløjd MINNIE PANTS GOTS bela barva, KS101612
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • DEFACTO Girl's Wide Leg Wide Leg Cotton Trousers
    Girl's Wide Leg Wide Leg Cotton Trousers: Stylish and comfortable, wide-leg cotton trousers. An option that will spice up little ladies' wardrobes. It can be preferred in all seasons with its quality fabric and stylish design.; Cotton 100%; Model Information Beige-BG159: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Beige-BG159: 8/9 Years; Product Length Measurements: 13/14 Years - 0 cm, 9/10 Years - 0 cm, 8/9 Years - 0 cm, 7/8 Years - 0 cm, 11/12 Years - 0 cm; Product Code: C8777A824AU;
  • DEFACTO Baby Girl Floral Ribbed Camisole Long Sleeve T-Shirt Bottom 2-Piece Set
    Baby Girl Floral Long Sleeve T-Shirt Bottom Ribbed Camisole 2-Piece Set: Stylish and comfortable, this set is a perfect choice for your baby. It draws attention with floral patterns and ribbed details. The combination is completed with a long-sleeved top and matching bottoms. This set, reflecting your baby's style, always makes you look stylish.; Cotton 96%, Elastane 4%; Product Length Measurements: 9-12 Months-0 cm,6-9 Months-0 cm,18-24 Months-0 cm,3/4 AGE-0 cm,12-18 Months-0 cm,5/6 Years-0 cm,4/5 Years-0 cm,24-36 Months-0 cm; Product Code: Y1122A224AU;
  • DEFACTO Girl's Wide Leg Wide Leg Trousers
    Girl's Wide Leg Wide Leg Trousers: Wide leg trousers that offer elegance and comfort together.; These trousers that will add elegance to your daughter's wardrobe provide comfort all day long with their high-quality fabric.; It adapts to every style with different color options.; An option that stands out with its quality and stylish details.; ; Cotton 55%, Viscose 12%, Polyester 33%; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm,7/8 Years-0 cm,8/9 Years-0 cm,13/14 Years-0 cm,11/12 Years-0 cm; Product Code: C8537A824AU;

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh