Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta

1516
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške hlače Dkny črna barva, D60230
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 4OERGE027
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Zaobljena hlačnica.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške bombažne hlače Levi's TWILL '94 BAGGY WIDE LEG turkizna barva, 4EL019
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Visok pas.- Cargo žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške bombažne hlače Levi's TWILL '94 BAGGY WIDE LEG turkizna barva, 3EL019
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Cargo žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Hlače na naramnice za dojenčke Levi's CARPENTER OVERALL 6EL399
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Model z neodstranljivimi, nastavljivimi naramnicami.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY CARGO 3EK991
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj baggy.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva cargo žepa.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY WIDE LEG RELEASE 4EL582
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj Baggy Wide Leg.- Visok pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Kavbojke za dojenčka Levi's 726 FLARE JEAN 1EK988
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY CARGO 4EK991
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dva cargo žepa.- Z žepi.- Kroj baggy.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's REGULAR TAPER CARGO PANT 6EL330
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem z zadrgo in kaveljčkom ter očesom.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 25 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 14,5 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 cm.
  • Otroške kavbojke Twinset 242GJ2292
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj wide leg.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Okrasni pregibi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Konges Sløjd PEPPE PANTS GOTS zelena barva, KS101641
    - Kroj jogger.- Cargo žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške farmarke Konges Sløjd NOLA HEART OVERALLS GOTS roza barva, KS101633
    - Ravna hlačnica.- Zapenjanje na gumbe.- Model z naramnicami.- Model z nalepko.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Coccodrillo črna barva, BACK TO SCHOOL GIRL
    - Oprijet model.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vzorčasta pletenina.- Običajen pas.
  • Otroške hlače Coccodrillo črna barva, BACK TO SCHOOL GIRL
    - Razširjena hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Gladka pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd NOLA PANTS GOTS bela barva, KS101636
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčast material.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Coccodrillo vijolična barva, ACADEMY GIRL KIDS
    - Oprijeta hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vzorčasta pletenina.- Okrasni detajl spredaj.
  • Diesel Kavbojke slim PREXI
    Diesel Kavbojke slim PREXI Modra Na voljo za dekliško velikost. 8 ans,10 ans,12 ans,14 ans,16 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Otroške pajkice Mayoral bela barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Hlače za dojenčka Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.
  • Girls' high-waisted cargo trousers black
    An authentic streetwear look that simply belongs in every wardrobe. These pants even more so because cargo is very much in fashion! Optimal high waist comfort awaits you, which is complemented by a favourable fit and comfortable, elastic leg cuffs. The voluminous cargo pockets on the thighs are complemented by cargo pants.
  • Otroške pajkice Converse siva barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Model s potiskom.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton zelena barva, 3DKECF037
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Razširjena hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Žepi spredaj.
  • Otroške hlače Konges Sløjd rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Spodnji rob zaključen s patentom.
  • Pajkice za dojenčka Konges Sløjd rumena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroške pajkice The North Face VERTICAL GRAPHIC LEGGINGS črna barva, NF0A89HVJK31
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 124-129 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva, J4BB01 KCGU0
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Kaveljčki na dnu hlačnic.- Material s kovinsko nitjo.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • DEFACTO Girl's Cargo Jogger Sweatpants
    Girls' Cargo Jogger Pants combine comfort and style. While it offers freedom of movement with its wide cut and cargo details, it also attracts attention with its stylish design. Suitable for daily use, these trousers will be indispensable in girls' wardrobes. This product, which stands out with its quality fabric and details, can be used easily in all seasons. Cotton 56%,Viscose 10%,Polyester 34%; Model Information Anthracite-AR31: Chest: 0 Height: 1.33 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Anthracite-AR31: 8/9 Years; Product Code: C5005A824SM;
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Visok pas.- Priložen pas.
  • Levis Jeans skinny PULL-ON JEGGINGS
    Levis Jeans skinny PULL-ON JEGGINGS Modra Na voljo za dekliško velikost. 2 let,3 let,6 let,8 let. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Otroške kavbojke Levi's 512
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim taper.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške pajkice Coccodrillo črna barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 4AW7CE035
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z visokim pasom in zapiranjem na zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Razširjena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 122 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's 720 HIGH RISE SUPER SKINNY 3EL191
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške bombažne hlače Bobo Choses roza barva, 224AB071
    - Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroške kavbojke Guess A4YA00 D4CA0
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi vezeninami.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-86 cm.
  • Bombažne pajkice za dojenčke Tartine et Chocolat mornarsko modra barva, TZ24001
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Coccodrillo vijolična barva, EVERYDAY GIRL
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške kavbojke Guess K4YA01 D45E0
    - Model z visokim pasom in zapiranjem na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Hlače adidas Originals LEGGINGS črna barva, IY7475
    - Ozek, elastičen trak v pasu.- Popolno prileganje telesu.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Otroške hlače Coccodrillo bež barva, BACK TO SCHOOL GIRL
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Gladka tkanina.- Model z drsnimi žepi.
  • Levis Jeans flare LVG '94 BAGGY CARGO
    Levis Jeans flare LVG '94 BAGGY CARGO Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans flare
  • Mini Rodini otroške pajkice
    - Lyocell TENCEL je svilena tkanina iz lesne celuloze. Ta material se proizvaja v uravnoteženem proizvodnem postopku, brez uporabe škodljivih snovi.- Ujemajo se z modelom.- Ozek, gibljiv trak na pasu.- Povečano stanje.
  • Otroške pajkice Under Armour črna barva
    - 4 Way Stretch je zelo raztegljiva vrsta materiala z močno zunanjo plastjo. Zahvaljujoč svoji fleksibilnosti in raztegljivosti v štirih smereh znatno poveča udobje in ne omejuje gibanja uporabnika.- Material, ki odvaja vlago.- Zračen material.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Gladka pletenina.
  • Otroške hlače Mayoral siva barva
    - Kroj slim.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Model z drsnimi žepi.- Gladek material.
  • Otroške pajkice zippy siva barva
    - Običajen pas.- Gladka pletenina.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Converse črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroške pajkice Calvin Klein Jeans PUNTO TAPE FLARE črna barva, IG0IG02518
    - Ohlapna hlačnica.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Michael Kors črna barva, R30178
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Model z nalepko.
  • Otroške hlače Coccodrillo vijolična barva, ACADEMY GIRL KIDS
    - Razširjena hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Coccodrillo oranžna barva, PASTELOVE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške hlače Coccodrillo zelena barva, MYSTIC NATURE GIRL JUNIOR
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Ohlapna hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Coccodrillo rdeča barva, CUTE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijeta hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroške pajkice Coccodrillo CARTOONS GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijeta hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške pajkice Coccodrillo črna barva, CARTOONS GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Običajen pas.
  • Pajkice za dojenčka Coccodrillo zelena barva, CUTE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijeta hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Običajen pas.
  • Otroški spodnji del trenirke Coccodrillo zelena barva, MYSTIC NATURE GIRL KIDS
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Kroj jogger.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Coccodrillo črna barva, CARTOONS GIRL JUNIOR
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijeta hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Običajen pas.
  • Otroške pajkice Coccodrillo rjava barva, RODEO GIRL JUNIOR
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijeta hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Coccodrillo roza barva, CUTE GIRL NEWBORN
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Oprijeta hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroške hlače Coccodrillo zelena barva, MYSTIC NATURE GIRL JUNIOR
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Cargo žepi.- Dva drsna stranska žepa.- Raven kroj.- Gladka tkanina.
  • Kids softshell pants HUSKY Klass K wine
    Children's softshell pants made of quality thicker material will allow you to enjoy the outdoors even in adverse conditions of cold winter days. They are equipped with a membrane that makes them stand up to rain and snow. The comfortable fit makes it easier for you to move more actively. Wear them for everyday wear, hiking or trekking. Made of EXTEND THERM SOFTSHELL 10 000 for waterproof, breathable and warm layer. The brushed back of the 3-layer material meets the requirements for high thermal insulation and increased comfort in contact with the skin. The unique properties of the membrane with water column: 10,000 mm H2O and breathability: 10,000 g/m2/24 h prevent the ingress of water molecules and allow easy moisture removal. Material with added elastane increases comfort during any activity. DWR water-repellent outer treatment of the top layer of the garment material prevents moisture from seeping in and the water immediately drains over the surface in the form of beads.
  • Children's quick-drying softshell pants ALPINE PRO ABARO black
    ABARO children's pants are made of windproof, flexible and quick-drying material SOFT-SHELL WINDBARRIER, complemented by a functional membrane. The trousers have versatile use not only for hiking, sports and other outdoor activities. For maximum comfort, these pants have a waist with elastic and a drawstring, shaped knees and, as with most children's products, there is a reflective print for better visibility and 2 practical zippered pockets. Material parameters: water column value 5000 mm, breathability 5000 g/m2/24 hours. Material composition: 90% polyester, 10% elastane.
  • Levis Jeans flare LVG 726 HIGH RISE FLARE JEAN
    Levis Jeans flare LVG 726 HIGH RISE FLARE JEAN Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans flare
  • Mini Rodini otroške pajkice
    - Lyocell TENCEL je svilena tkanina iz lesne celuloze. Ta material se proizvaja v uravnoteženem proizvodnem postopku, brez uporabe škodljivih snovi.- Ujemajo se.- Ozek, gibljiv trak na pasu.- Povečano stanje.
  • Otroške pajkice Michael Kors zlata barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Gladka tkanina.
  • Otroške pajkice Coccodrillo roza barva, EVERYDAY GIRL
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške pajkice Puma ESS Logo Leggings vijolična barva, 671133
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Children's trousers / black-pink
    Rustlers that have 10 advantages !!!We offer windproof rustling pants with waterproof inner treatment without insulation.The advantage is:*adjustable passport* reflective elements* rubber bands over shoes to prevent pulling out of the legs* Pants are very compact! You can fold your fists to the size and take it anywhere in case the weather suddenly deteriorates, or you need your baby to stay clean for a festive occasion and you don't want to forbid playing :)* can be used both in summer for leggings or kra'tasy, and in the colder season for sweatpants and other pants* original and quality cut* quality workmanship* Czech production* windproof* Waterproof inner finishSize Length Waist circumference 86 51 2x23 92 54 2x23 98 57 2x23 104 61 2x24 110 64 2x24 116 67 2x24 122 72 2x25 128 77 2x26 134 81 2x27 140 85 2x28 146 89 2x28Please note that these rustlers are not completely waterproof !! They can withstand only a certain onslaught of water and then gradually begin to get soaked.We recommend using it for: sudden deterioration of weather, damp and damp weather, windy weather, as a protective layer against pollution, etc.
  • Children's trousers Salewa Rosengarten DST Red Orange
    The Salewa  Rosengarten DST Red Orange children's trousers will be appreciated by little naughty ones on their adventures. They have a contrasting color.
  • DEFACTO Baby Girl Spanish Leg Leggings
    Offering comfort and elegance together with its soft cotton fabric, Baby Girl Tights ensures that the little ones are comfortable all day long.; While offering freedom of movement with its flexible structure, it also attracts attention with its stylish design.; A must-have piece in your baby's wardrobe.; Acrylic 100%; Product Code: C8442A524WN;
  • DEFACTO Baby Girl Bootie Knitted Trousers
    Stylish and comfortable, Baby Girl Knitted Pants with Footed is a perfect choice for your little baby. It completes your baby's style with its basic design. Ideal for daily use or special occasions. It is an option that you can choose for your baby's comfort and elegance.; Acrylic 100%; Product Length Measurements: 3-6 Months-0 cm,6-9 Months-0 cm,1-3 Months-0 cm; Product Code: C9758A524WN;
  • DEFACTO Girls Wide Leg Cargo Wide Leg Jeans
    Girl's Wide Leg Cargo Wide Leg Pants: These pants stand out with their stylish and comfortable cut, and are an ideal choice for little children. While it offers freedom of movement with its wide leg design, it also makes a statement with its cargo details. Suitable for daily use, these pants are a perfect option to complete any combination.; Cotton 58%, Viscose 15%, Polyester 27%; Model Information Anthracite-NM36: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Anthracite-NM36: 7/8 Years; Product Length Measurements: 13/14 Years-0 cm; Product Code: C8541A824AU;
  • DEFACTO Baby Girl Spanish Leg Leggings
    Offering comfort and elegance together with its soft cotton fabric, Baby Girl Tights ensures that the little ones are comfortable all day long.; While offering freedom of movement with its flexible structure, it also attracts attention with its stylish design.; A must-have piece in your baby's wardrobe.; Acrylic 100%; Product Code: C8442A524WN;
  • DEFACTO Girl's Barrel Fit Ripped Detailed Standard Leg Jean Trousers
    Girls' Barrel Fit Ripped Detailed Standard Leg Jean Trousers: Offering elegance and comfort together, these jeans are an ideal choice for girls. While it highlights its style with its torn details, it also harmonizes with all kinds of combinations with its standard leg design. It offers long-term use with its quality fabric and durable structure. ; Cotton 100% ; Model Information Blue-NM39: Chest: 0 Height: 1.27 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Blue-NM39: 8/9 Years; Product Code: C4560A824SM;
  • DEFACTO Girls Carrot Fit Printed Sweatpants
    Girl's Carrot Fit Printed Sweatpants: Offering elegance and comfort together, these sweatpants are a candidate to be the favorite of little princesses.; It guarantees elegance in all seasons with its modern cut and high-quality fabric.; Standing out with its quality and stylish design, this product will be indispensable for girls.; ; Cotton 40%, Polyester 60%; Model Information Gray-GR400: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Body Gray-GR400: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 5/6 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm; Product Code: D0738A824AU;
  • DEFACTO Girls Standard Length Leggings
    Girl's Standard Length Leggings: Offering elegance and comfort together, these leggings are a candidate to become indispensable in your little princess's wardrobe.; While it provides freedom of movement with its flexible fabric, it completes every combination with its stylish design.; It offers long-term use thanks to its quality material.; ; Cotton 100%; Model Information Black-BK81: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Body Black-BK81: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm, 5/6 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm; Product Code: D3888A824WN;
  • DEFACTO Girl Printed Jogger Sweatpants
    Girls' Printed Jogger Sweatpants offer both comfort and elegance with their energetic prints and soft fabric.; Flexible waistband and comfortable cut provide free movement in daily activities.; An ideal choice for both sports and daily use.; ; Cotton 69%, Polyester 31%; Model Information Black-BK81: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Body Black-BK81: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm, 5/6 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm; Product Code: D3209A824WN;
  • DEFACTO Girl's Flare Fit Bell-bottom Jeans
    Girls' Flare Fit Spanish Leg Jeans offer a modern and stylish look, highlighting the little ones' style.; Flare leg detail provides freedom of movement and adds a fun air.; It is an ideal choice for daily use with its soft fabric and comfortable cut.; ; Cotton 99%, Elastane 1%; Product Length Measurements: 13/14 Years-0 cm, 9/10 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm; Product Code: C8535A824AU;
  • DEFACTO Girl's Flare Fit Trousers
    Girl's Flare Fit Pants: Stylish and comfortable! These trousers specially designed for girls, adapt to any style.; It offers a dynamic look with its flare cut.; It draws attention with its quality fabric and details.; It is a candidate to become indispensable in your wardrobe!; Acrylic 100%; Model Information Ecru-ER233: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Ecru-ER233: 8/9 Years; Product Length Measurements: 13/14 Years-0 cm,9/10 Years-0 cm,7/8 Years-0 cm,11/12 Years-0 cm,8/9 Years-0 cm; Product Code: A6029A824WN; Model Information Beige-BG588: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Beige-BG588: 8/9 Years;
  • Bombažne pajkice za dojenčke United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške hlače Mayoral oranžna barva
    - Raven kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Pinko Up črna barva
    - Oprijet kroj.- Razširjena hlačnica.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške pajkice adidas J TF WA TIGHTS črna barva, JF3755
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Oprijet kroj.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke HUGO G00226
    - Kroj slim fit.- Običajen pas.- Žep z zapiranjem.- Elastični trak v pasu.
  • DEFACTO Girls Jogger School Sweatpants
    Girls' Jogger Sweatpants: Offering comfort and style together, these jogger pants complete the daily elegance of little girls. While it provides freedom of movement with its flexible fabric and modern design, it easily adapts to different combinations. A candidate to become indispensable in your wardrobe !; Cotton 61%, Polyester 39%; Model Information Blue-BE756: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Body Blue-BE756: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 5/6 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm; Product Code: C7671A824AU; Model Information Purple-PR61: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Purple-PR61: 8/9 Years Old;
  • DEFACTO Girl's High Waist Printed Midi Tights
    Girls' Heavy Midi Leggings: Made from high quality heavy fabric, these midi leggings are a comfortable and stylish option for girls. While it offers freedom of movement with its flexible structure, it adapts to any style with its stylish design. These tights, which are suitable for daily use and to be combined on special occasions, will become one of the indispensable parts of your child's wardrobe. ; Elastane 12%, Polyester 88%; Model Information Pink-PN627: Bust: 0 Height: 1.33 Hips: 0 Waist: 0 ; Model Size Pink-PN627: Age 8/9; Product Code: C1560A824SM ;

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh