Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta

1516
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kavbojke Coccodrillo
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Z žepi.- Ravna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške pajkice adidas
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke HUGO G00230
    - Ravna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • GAP Kids Batik Sweatpants - Girls
    Children's sweatpants with batik.Elasticated waistband with drawstring.Front sloping pockets with stitching.Long trousers with cuffs.Blended with 11% recycled polyester
  • Otroške pajkice adidas črna barva
    - Oprijet kroj.- Razširjena hlačnica.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Pajkice za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške pajkice Mini Rodini Bow 2473012960
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Children's sweatpants GAP
    Children's sweatpants by GAP.<br />- Elastic waistband with drawcord<br />- With cuffs<br />- Comfortable cut<br /><strong>Material:</strong> 77% cotton, 23% polyester
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 45ONCE03C
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj wide leg.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 130 cm.
  • Otroške pajkice Mayoral črna barva, 7751
    - Razširjena hlačnica.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške kavbojke Levi's 720 HIGH RISE SUPER SKINNY 4EL191
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.
  • Otroške hlače Dkny črna barva, D60230
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Gladka tkanina.
  • Otroške pajkice Puma SQUAD High-Waist Leggings G Bl črna barva, 681782
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške bombažne pajkice Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroške hlače Abercrombie & Fitch siva barva, KI256-4061
    - Povišan pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm..- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroške pajkice Karl Lagerfeld črna barva, Z30202
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške pajkice Karl Lagerfeld črna barva, Z30202
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Volcano Kids's Regular Silhouette Jogging Trousers N-Joy Junior G28385-W22
    Description: Jogging bottoms n-joy junior- terracotaWashing instructions: Wash at 30°C, do not chlorinate, iron at max. 110°C, do not dry clean, do not tumble dry, dry vertically
  • Children's quick-drying leggings ALPINE PRO MARDO smoked pearl
    MARDO children's leggings are created with an emphasis on comfort and playfulness for little adventurers. The material of these leggings is quick-drying and stretchy, allowing you to move freely and have fun without restriction. The full-print design adds a modern touch, and the snug fit ensures the leggings fit perfectly. With a single pocket, they're practical on the go, and the reflective print increases safety during outdoor games and in the dark. Material composition: 73% polyester, 27% elastane.
  • Otroške pajkice Under Armour črna barva
    - Tehnologija Heatgear® za hiter prenos vlage.- 4 Way Stretch je zelo raztegljiva vrsta materiala z močno zunanjo plastjo. Zahvaljujoč svoji fleksibilnosti in raztegljivosti v štirih smereh znatno poveča udobje in ne omejuje gibanja uporabnika.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Michael Kors črna barva
    - Oprijet model.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške bombažne pajkice Konges Sløjd roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Mayoral črna barva, 511
    - Kroj regular slim.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Elastična pletenina.- Okrasni robovi.- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroške pajkice Bobo Choses rjava barva, 224AC088
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroške pajkice Coccodrillo vijolična barva, ACADEMY GIRL JUNIOR
    - Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL FRONT YOKE DENIM KG0KG08019
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Model z visokim pasom in zapiranjem na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Guess Kavbojke slim TRAMIN
    Guess Kavbojke slim TRAMIN Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 ans,12 ans,14 ans,16 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Otroške hlače Mayoral bež barva
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Visok pas z elastičnim trakom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Flare kroj.- Z žepi.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 87 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice Guess K4YB01 J1313
    - Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške kavbojke Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Z žepi.- Visok pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Gibanje Jeanologia. Model je bil izdelan po ekoloških standardih.- Flare kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške dvostranske pajkice Guess
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dvostranski model.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 21 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 77-88 cm.
  • Pajkice za dojenčka Jamiks AZARA bež barva, JZH022
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasnimi volančki.
  • Pajkice za dojenčka Donsje Deno Leggings bež barva, 3035100
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model z naramnicami.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Donsje Keene Leggings bež barva, 4054300
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Okrasni detajl.
  • Bombažne pajkice za dojenčke Donsje Luca Trousers bež barva, 4090300
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške bombažne hlače Donsje Phien Trousers bež barva, 4085600
    - Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Pajkice za dojenčka Donsje Joline Leggings rjava barva, 4080000
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasnimi volančki.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Donsje Nienis Trousers bež barva, 4087900
    - Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Pajkice za dojenčka Donsje Keene Leggings bež barva, 4054300
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Okrasni detajli.
  • Otroške pajkice Donsje Ellie Leggings bež barva, 4079700
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL FRONT YOKE DENIM KG0KG08019
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Pajkice za dojenčka Donsje Sieffi Leggings Bunny bež barva, 3034602
    - Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model z naramnicami.- Okrasni detajl.
  • Pajkice za dojenčka Donsje Ellie Leggings bež barva, 4079700
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Pajkice za dojenčka Donsje Sieffi Leggings Bear rjava barva, 3034601
    - Običajen pas.- Ravna hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Model z naramnicami.
  • Volnene pajkice za dojenčke Donsje Trig Merino Wool Trousers mornarsko modra barva, 3034800
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Mini Rodini Daisys rjava barva, 2473011775
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.
  • Otroške pajkice Mini Rodini Fuchsia rdeča barva, 2473011442
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške pajkice Mini Rodini Leopard rjava barva, 2473011016
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Elastični trak v pasu.- Oprijet kroj.- Običajen pas.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini Dog bež barva, 2473010913
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Bobo Choses Hungry Squirrel oranžna barva, 224AB055
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Otroške trenirke Bobo Choses rjava barva, 224AB072
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroške pajkice Mini Rodini Daisys rjava barva, 2473011700
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.
  • Otroške pajkice Bobo Choses roza barva, 224AC090
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • DEFACTO Girls' Printed Biker Tights
    Stylish and comfortable, Girls' Biker Tights will add style and comfort to your little princess' wardrobe. Standing out with its quality fabric and stylish details, this product is ideal for use in all seasons. A perfect choice for little ones who care about their elegance.; Elastane 8%, Polyester 92%; Item Code: C4940A824SM;
  • Otroške hlače Pinko Up bež barva
    - Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Kroj flared.- Elastična pletenina.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroške hlače Konges Sløjd bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Običajen pas.- Ravna hlačnica.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Raven kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 39,5 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL FLOWER DENIM KG0KG08016
    - Ohlapna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva, 4546
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Elastična pletenina.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroške kavbojke Bobo Choses 224AC107
    - Kroj baggy.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Običajen pas.- Z žepi.
  • Pinokio Kids's Lilian Leggins
    model: Pinokio_Lilian_Leggins_Violet, color: 966487
  • Trendyol Pink Girl Basic Side Stripe Detailed Knitted Leggings
    The product in the image is size "4-5 Years".; 95% Cotton, 5% Elastane, Knitted Fabric
  • Trendyol Lilac Girl's Heart Patterned Knitted Tights
    The product in the image is size "7 Years".; The height of the model is 122 cm.; 100% Cotton, Knitted Fabric
  • Trendyol Black Girl Wide Leg Sequin Embroidered Knitted Leggings
    The product in the image is size "7 Years".; The height of the model is 122 cm.; 100% Cotton, Knitted Fabric
  • Trendyol Girl's Red Basic Knitted Tights
    The product in the image is size "4-5 Years".; 85% Cotton, 15% Elastane, Knitted Fabric
  • Pinokio Kids's Pants Lovely Day 1-02-2211-43
    Description:Washing instructions: 40°C machine wash. Do not bleach. Can be tumble dried. Iron on left side at max. 150°C temperature. Do not dry clean.
  • Children's softshell pants Hannah LUIGI JR gray pinstripe/anthracite
    The Luigi JR children's softshell pants are made of flexible AFT Double Weave material, which is very breathable and has a water-repellent finish. They are designed for trekking, via ferrata and traveling. The waistband is elasticated and adjustable with a drawstring, as well as the lower edges of the legs. The trousers have anatomically shaped knees for maximum freedom of movement, two main front pockets and one zipped thigh pocket.
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0015G-A10B
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The full-length design keeps your daughter cozy, while the playful 3D mouse applique adds a unique and charming detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0016G-3500
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The 7/8 length design keeps your daughter cozy, while the playful smiley face print adds a fun detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0016G-3600
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The 7/8 length design keeps your daughter cozy, while the playful smiley face print adds a fun detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0016G-3700
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The 7/8 length design keeps your daughter cozy, while the playful smiley face print adds a fun detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0014G-050B
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The 3/4 lenght is ideal for warmer weather, and the cute 3D applique adds a fun and stylish detailWashing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0014G-340B
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The 3/4 lenght is ideal for warmer weather, and the cute 3D applique adds a fun and stylish detailWashing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0014G-470B
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The 3/4 lenght is ideal for warmer weather, and the cute 3D applique adds a fun and stylish detailWashing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0015G-A20B
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The full-length design keeps your daughter cozy, while the playful 3D cloud applique adds a unique and charming detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0015G-A30B
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The full-length design keeps your daughter cozy, while the playful 3D flamingo applique adds a unique and charming detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0016G-2100
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The 7/8 length design keeps your daughter cozy, while the playful smiley face print adds a fun detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Yoclub Kids's Leggings ULD-0015G-A40B
    Description: Made from high-quality materials, these leggings provide a comfortable and flexible fit, perfect for playtime, sports, or casual wear. The full-length design keeps your daughter cozy, while the playful 3D fairy applique adds a unique and charming detail.Washing instructions: wash at or below 30°C, do not bleach, do not tumble dry, drip dry, do not dry clean
  • Girls' 7/8 Culotte trousers powder pink
    These 7/8 long culotte trousers with a wide leg offer a modern and relaxed look. Thanks to the relaxed fit and medium-high cut, they are particularly comfortable and ideal for everyday wear. The combination of 77% modal and 23% polyester makes them soft and comfortable to wear. The elastic waistband and practical side pockets increase the functionality and comfort of the trousers. Solid colored and versatile, these culottes can be easily combined with a variety of tops, making them perfect for school, leisure or special occasions.
  • Modal Culotte 7/8 Girls' Pants Black
    These 7/8 length culottes with wide legs offer a modern and relaxed look. Thanks to the relaxed fit and mid-rise waist, they are particularly comfortable and ideal for everyday wear. The combination of 77% modal and 23% polyester ensures their softness and comfort. The elastic waistband and practical side pockets increase the functionality and comfort of the trousers. Solid and versatile, these culottes can be easily combined with a variety of tops, making them perfect for school, leisure or special occasions.
  • DEFACTO Girls Standard Length Leggings
    Standard length leggings for girls are a comfortable and stylish option. It offers freedom of movement with its flexible fabric. Suitable for daily use, these leggings will be indispensable in your wardrobe in all seasons. It is made of quality materials and maintains its durability for a long time. A piece that will complete your style!; Elastane 14%, Polyester 86%; Model Information Black-BK81: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Body Black-BK81: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm, 5/6 Years-0 cm; Product Code: D4068A824WN;
  • DEFACTO Girl Skinny Fit Skinny Leg Trousers
    Girl's Skinny Fit Skinny Leg Trousers: Offering elegance and comfort together, these trousers are an ideal choice for little princesses. Adding a modern air with their skinny leg design, these trousers are a perfect option to complete any combination. It draws attention with its quality fabric and stylish details.; Cotton 71%, Elastane 2%, Viscose 2%, Polyester 25%; Model Information Black-BK27: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Black-BK27: 7/8 Years; Product Code: C7505A824AU;
  • DEFACTO Girls Cargo Fit Elastic Band Cuff Jeans
    Elastic band leg trousers that girls can move around easily. Combining cargo details with elegance, this product can be used in all seasons. While maintaining its durability for a long time with its quality fabric, it also dazzles with its stylish design. These trousers, which will be an indispensable part of your wardrobe, are an ideal option to complete any combination. ; Cotton 100% ; Item code: B4952a824sp ;
  • DEFACTO Girls' Long Tights
    Standard long tights for girls combine comfort and elegance. While it offers comfort all day long with its quality fabric, it provides freedom of movement with its flexible structure. Complementing every combination with its stylish design, these tights will be one of the indispensable pieces of your wardrobe. Suitable for both daily use and sports activities, these tights can be preferred in all seasons. Add these tights, which you can use for a long time with their unique quality, to your cart now! ; Polyamide 22%, Elastane 3%, Viscose 75%; Product Code: C4038A824SP;
  • DEFACTO Girls Wide Leg Cargo Wide Leg Cotton Pants
    DeFacto Girls' Wide-leg Cotton Trousers with adjustable, elasticated elastic inside the waist, zip and button fastening, wide-leg cargo pocket, and a casual model. You can combine them with your crop t-shirt and shirt, and go with your sneakers and sneakers that you will prefer for school, outings and birthdays. ; Cotton 100%; Information on the Model Khaki-KH461: Bust: 0 Height: 1.35 Hips: 0 Waist: 0; The Model Size Khaki-KH461: Age 8/9; Item: Y0515A623AU; Model Information Beige-BG702: Bust: 0 Height: 1.33 Hips: 0 Waist: 0; The Model Size Beige-BG702: Age 7/8;
  • DEFACTO Girl's Wide Leg Pants
    Girls' Wide Leg Trousers: Stylish and comfortable! These wide-leg trousers will be indispensable in little ladies' wardrobes. It will always stand out with its high quality fabric and modern design. It can be combined for both daily use and special occasions. An ideal choice for those looking for style and comfort!; Polyamide 100%; Model Information Black-BK27: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Black-BK27: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years - 0 cm, 13/14 Years - 0 cm, 11/12 Years - 0 cm, 7/8 Years - 0 cm, 8/9 Years - 0 cm; Product Code: C8775A824AU;
  • DEFACTO Girls Cargo Pocket Jogger Sweatpants
    Girls' cargo jogger pants are a comfortable and stylish option. Suitable for daily use, these trousers provide freedom of movement. It draws attention with its quality fabric and details. It is a candidate to become indispensable in your wardrobe !; Cotton 67%, Polyester 33%; Model Information Black-BK81: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Body Black-BK81: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 5/6 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm; Product Code: C7692A824AU; Model Information Blue-BE215: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Blue-BE215: 8/9 Years;
  • DEFACTO Girl's Wide Leg Wide Slit Trousers
    These wide slit trousers are the perfect option to add elegance to any girls' wardrobe. These trousers, which attract attention with their comfortable and stylish design, offer freedom of movement thanks to their wide cut. Offering a long-lasting use with its high quality fabric, these trousers can be worn comfortably in all seasons. You can complete your elegance on daily or special occasions by combining it with an elegant blouse or T-shirt; Cotton 62%, Polyester 38%; Item Code: C0310A824SM;
  • DEFACTO Girls' Standard Size Tights
    Girls' standard length leggings are a comfortable and stylish option. It offers freedom of movement with its flexible fabric. Complements your combinations with different color options. Made of quality material, it is long-lasting. A candidate to become an indispensable part of your wardrobe!; Elastane 12%, Polyester 88%; Model Information Pink-PN429: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Pink-PN429: 8/9 Years; Product Length Measurements: 11/12 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 9/10 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm; Product Code: C9638A824AU;
  • DEFACTO Girls Jogger School Sweatpants
    Girls' Jogger Pants offer comfort and elegance together. Suitable for daily use, these trousers allow your child to move freely. It will be a preferred piece in every season with its high quality fabric and modern design. It is a candidate to become an indispensable part of your wardrobe! Cotton 61%,Polyester 39%; Model Information Ecru-ER37: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Ecru-ER37: 8/9 Years; Product Code: C7882A824AU; Model Information Purple-PR80: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Purple-PR80: 8/9 Years;
  • DEFACTO Baby Girl Wide Leg Striped Flamed Poplin Trousers
    Designed for baby girls, these poplin pants are a stylish and comfortable option. With its regular fit and wide leg detail, it allows your baby to move freely. The striped pattern adds a stylish air to the trousers. The flamed texture increases the durability of the trousers. It is an ideal choice for a stylish and quality look.; Acrylic 1%,Cotton 94%,Viscose 1%,Polyester 4%; Item Code: B9625A524SP;
  • DEFACTO Girl's Wide Leg Cargo Wide Leg Jean Trousers
    Girls' Wide Leg Cargo Wide Leg Pants: Wide leg trousers that offer comfort and style together. Specially designed for girls, these trousers offer freedom of movement and elegance together. These trousers, which also attract attention with their cargo details, offer a wide range of usage, from daily use to your combinations on special occasions. ; Cotton 100% ; Product Code: C0451A824SP;
  • DEFACTO Girl's Black Spanish Slit Leg Trousers
    These girls' flared slits combine elegance and comfort. Maintaining its durability for a long time with its high quality fabric, these trousers can be worn in all seasons. While emphasizing your style with its slit detail, it also makes a difference with its special design on the hem. It is an ideal option for girls who want to achieve a stylish and modern look. ; Polyamide 21%, Elastane 3%, Viscose 76% ; ;
  • DEFACTO Baby Girl Cargo Fit Jogger Cuffed Parachute Pants
    Specially designed for baby girls, Cargo Fit Jogger Leg Parachute Trousers combine comfort and elegance. These trousers can be worn comfortably all day long without restricting your baby's freedom of movement. Made from high quality materials, these trousers are durable for a long time. Discover these trousers, which will complement any combination with its stylish design! ; Polyamide 100% ; Product Code: B9703A524SP ;
  • DEFACTO Girls Cotton Parachute Pants with Cargo Pockets
    Cotton parachute cargo pants specially designed for girls offer a comfortable and stylish option. These pants, suitable for daily use, are made of high quality materials. It will be a choice that cares about your child's style and comfort.; Cotton 100%; Model Information Beige-BG203: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Beige-BG203: 8/9 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm; Product Code: C8843A824AU; Model Information Anthracite-AR148: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Size Anthracite-AR148: 8/9 Years;

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh