Največja modna platforma v Sloveniji

adidas Originals online nakup oblačila in obutev za dekleta

535
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški nahrbtnik adidas Originals BACKPACK zelena barva, IY6686
    - Enokomorni model.- Komora se zateguje z vrvicami in zapenja z zaponkami.- Nastavljiva dolžina pasov.- Stranski žepi za plastenke.- Ročaj za roko.- Primerno za format A4.- Notranji drsni žep.- Globina: 13 cm.- Višina: 43 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals CAMPUS 00s CF EL zelena barva, JI4333
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT črna barva, IX7624
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 58 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 75 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Otroški pulover adidas Originals HOODIE siva barva, s kapuco, IX5285
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals FIREBIRD PANTS zelena barva, IY9804
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 28,5 cm.- Širina v bedrih: 40,5 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 77,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 BOLD bela barva, IG6973
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals mornarsko modra barva, IZ4551
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Običajen pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 134 cm.
  • adidas Originals otroški čevlji Ozweego El
    - Odstranljiva ADIFIT® lina z odtisom vam omogoča, da se prepričate, da čevlji ustrezajo velikosti stopala.- Okrogel, mehak nos.- Zatisnjena hlod.- Gumijasti podlok.- Laced model.- Tekstualna notranjost.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 20.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 CF C bela barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Superge adidas Originals Campus 00s bež barva, JI4461
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE črna barva, s kapuco, IY7446
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE zelena barva, IG9152
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • adidas Originals otroški čevlji Ozweego El I
    - Okrogel, mehak nos.- Zatisnjena hlod.- Gumijasti podlok.- Tekstualna notranjost.- Laced model.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 20 cm.
  • Otroške superge adidas Originals SUPERSTAR 360 črna barva
    - Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals WIDE PANTS črna barva, IX7632
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ravna hlačnica.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE CF EL roza barva, IH2781
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroške hlače adidas Originals siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Vrvice v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Kroj za oblikovanje postave.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dolžina: 87 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146.
  • adidas Originals otroški čevlji Continental 80
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25,5.
  • Otroška mikica adidas Originals mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna adidas Originals bordo barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi adidas Originals IX5304
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN siva barva, IH2237
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas Originals OWNTHEGAME 3.0 črna barva, IF4593
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.5.
  • Otroške superge adidas Originals CAMPUS 00s CF EL rumena barva, JH6325
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 BOLD CF C roza barva, IG6974
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške superge adidas Originals CAMPUS 00s vijolična barva, IG9156
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE rdeča barva, s kapuco, IY7443
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 126 cm.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN EL črna barva, IE9060
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26,5.
  • Otroške snežke adidas Originals SUPERSTAR 360 BOOT 2.0 C zelena barva, ID4052
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izolacijski sistem PrimaLoft® zagotavlja najboljše zadrževanje toplote in vodoodpornost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge adidas Originals CAMPUS 00s CF EL črna barva, JI4335
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroška trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT roza barva, IY4797
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Rob s patentom.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals GAZELLE CF EL črna barva, IH2972
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroške kratke hlače adidas Originals SHORTS zelena barva, IX5182
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Pritiskači na stranicah noge.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE C roza barva, IF9806
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh